Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Αύριο !άντε μην σε μαλώσω!θα βάζεις μια δουλειά την μέρα κ όχι βαριές δουλειές,έτσι;;;εγώ να δεις πως μου κακοφαινεται που δεν κάνω τις δουλειές,τα κάνει ο άντρας μου αλλά όχι όπως θέλω εγώ.. εννοείται όμως δεν μιλάω,προσπαθεί κ αυτός!!χααχαχα

Ποια εξέταση εννοείς αν έκανα; Έκανα την αυχενική,βγήκε αυτή η ένδειξη κ μετά πήγα κ έδωσα αίμα για την nipt.τα ποσοστά μου βγαίνανε πάλι καλά κ με αυτήν την ένδειξη αλλά μου είπε ο εμβρυολογος να κάνω κ αυτήν την αιματολογική.εσενα ο εμβρυολογος τι σου είπε;με τον γιατρό σου μίλησες τηλεφωνικά;

Εννοουσα την nipt. Μου ειπε οτι ειναι κατι συνηθες και συνηθως εξαφανιζεται μεχρι τον 5ο μηνα. Αλλα ετσι κ αλλιως πρεπει να δουμε  τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις αιματος πρωτα. 

Ποσο κοστιζει η εξεταση nipt και που την εκανες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nancy Zaf είπε:

Εννοουσα την nipt. Μου ειπε οτι ειναι κατι συνηθες και συνηθως εξαφανιζεται μεχρι τον 5ο μηνα. Αλλα ετσι κ αλλιως πρεπει να δουμε  τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις αιματος πρωτα. 

Ποσο κοστιζει η εξεταση nipt και που την εκανες;

480 ευρώ αυτή που έκανα εγώ λέγεται panorama ,υπάρχουν κι άλλες nipt.αν δεν στο σύστησε ο εμβρυολογος ίσως κ να μην χρειάζεται να την κάνεις.καθε περίπτωση είναι διαφορετική.εγω ήμουν 32 κ είχα στο ιστορικό μου κ δύο παλινδρομες,μπορεί κ για αυτό.αν θες ρωτά τον γυναικολόγο σου όταν θα πας τι σε συμβουλεύει.παντως οντως μέχρι τον πέμπτο εξαφανίζεται.δεν είναι κατι σοβαρό κοπέλα μου.ολα καλά θα είναι.αν ήταν κάτι θα σου έλεγε να το ψάξετε ο ίδιος ο γιατρός περισσότερο.δεν θέλουν να ρισκάρουν σε αυτά.

Just now, MumMaria said:

480 ευρώ αυτή που έκανα εγώ λέγεται panorama ,υπάρχουν κι άλλες nipt.αν δεν στο σύστησε ο εμβρυολογος ίσως κ να μην χρειάζεται να την κάνεις.καθε περίπτωση είναι διαφορετική.εγω ήμουν 32 κ είχα στο ιστορικό μου κ δύο παλινδρομες,μπορεί κ για αυτό.αν θες ρωτά τον γυναικολόγο σου όταν θα πας τι σε συμβουλεύει.παντως οντως μέχρι τον πέμπτο εξαφανίζεται.δεν είναι κατι σοβαρό κοπέλα μου.ολα καλά θα είναι.αν ήταν κάτι θα σου έλεγε να το ψάξετε ο ίδιος ο γιατρός περισσότερο.δεν θέλουν να ρισκάρουν σε αυτά.

Λογικα θα μου πει αναλογα με το συνολικο αποτελεσμα.

Σ ευχαριστω παρα πολυ!

Εσυ κοριτσακι περιμενεις ή αγορακι τωρα;

Just now, MumMaria said:

Αύριο !άντε μην σε μαλώσω!θα βάζεις μια δουλειά την μέρα κ όχι βαριές δουλειές,έτσι;;;εγώ να δεις πως μου κακοφαινεται που δεν κάνω τις δουλειές,τα κάνει ο άντρας μου αλλά όχι όπως θέλω εγώ.. εννοείται όμως δεν μιλάω,προσπαθεί κ αυτός!!χααχαχα

Χαχαχαχα ναι ναι αυριο. Βαριες δουλειες δεν κανω αληθεια απλα με πηρε η χαρα σημερα! Ξαπλα τωρα και πιο μετα μπανιο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Nancy Zaf είπε:

Λογικα θα μου πει αναλογα με το συνολικο αποτελεσμα.

Σ ευχαριστω παρα πολυ!

Εσυ κοριτσακι περιμενεις ή αγορακι τωρα;

Μάλλον κοριτσάκι μας είπε.θα το σιγουρεψω την επόμενη φορά.εσυ;

Όλα καλά θα είναι πάντως,μην ανησυχείς για αυτο:grin:

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα ναι ναι αυριο. Βαριες δουλειες δεν κανω αληθεια απλα με πηρε η χαρα σημερα! Ξαπλα τωρα και πιο μετα μπανιο!

Έτσι μπράβο..κι εγώ περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να μπανιαριστω..:grin:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Εγώ πάντως μετά το πρωινό μου... σηκώθηκα να πάμε στους κουμπάρους μας ! Ψησαμε, φάγαμε σκάσαμε και ένα θα σας πω!Μετα από όλα αυτά εφαγα ένα κουτί (στη κυριολεξία) σιροπιαστά ! Κορίτσια δε μπορούσα να σταματήσω σας λέω !!! Πολύ το χάρηκα ! Βέβαια τώρα είμαι στο κρεβάτι και αγκομαχαω πάλι χαχαχχχα αλλά δε πειράζει γιατί έφαγα και μπόρεσα να το ελέγξω να μη τα βγάλω πάλι !!

• Μου αρέσει 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Εγώ πάντως μετά το πρωινό μου... σηκώθηκα να πάμε στους κουμπάρους μας ! Ψησαμε, φάγαμε σκάσαμε και ένα θα σας πω!Μετα από όλα αυτά εφαγα ένα κουτί (στη κυριολεξία) σιροπιαστά ! Κορίτσια δε μπορούσα να σταματήσω σας λέω !!! Πολύ το χάρηκα ! Βέβαια τώρα είμαι στο κρεβάτι και αγκομαχαω πάλι χαχαχχχα αλλά δε πειράζει γιατί έφαγα και μπόρεσα να το ελέγξω να μη τα βγάλω πάλι !!

Μπράβο κοπέλα !αφού τα λιγουρευτηκες καλά εκανες.!!!εγώ με αναγουλες πάλι...μπαίνω στον 4ο κ συνεχίζουν δυναμικά..

Τέλεια που είδατε κ κανέναν άνθρωπο,εμείς ακόμα τίποτα...κ οι κολλητοί μας που μένουν κυριολεκτικά δίπλα έχουν μικρό παιδάκι κ ο άντρας δουλεύει σε νοσοκομείο στο Θεαγένειο οπότε φοβόμαστε να τολμήσουμε ακόμα...

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria είπε:

Μπράβο κοπέλα !αφού τα λιγουρευτηκες καλά εκανες.!!!εγώ με αναγουλες πάλι...μπαίνω στον 4ο κ συνεχίζουν δυναμικά..

Τέλεια που είδατε κ κανέναν άνθρωπο,εμείς ακόμα τίποτα...κ οι κολλητοί μας που μένουν κυριολεκτικά δίπλα έχουν μικρό παιδάκι κ ο άντρας δουλεύει σε νοσοκομείο στο Θεαγένειο οπότε φοβόμαστε να τολμήσουμε ακόμα...

Σε πια βδομάδα μπαίνουμε στο τέταρτο ;;; Τα μπερδεύω πολύ αυτά χαχαχαχ .. 
καλα κάνετε και δε πλησιάζετε δεν είναι να παίζεις με αυτά ! Εγώ θα το αντιμετωπίσω από εβδομάδα αλλά τι να κανείς ! Ευελπιστώ ότι θεουλης δε θα με αφήσει να κολλήσω ( εννοείται θα πάρω και όλα τα μέτρα ασφαλείας ) !!! 
ασχετο αλλά τελευταία έχω πορωθει βλεποντας ανάλογα με την εβδομάδα που είμαστε ποσό μεγάλο είναι το μωρό , τι λειτουργιες αρχίζουν να δουλεύουν κτλ κτλ .. εσείς μπαίνετε να δείτε τέτοια ;;; 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσι μου περαστικα καταρχην με την αποκολληση. Ουτε εγω ξερω αλλα νομιζω θα εφερνα σε επαφη οφθαλμιατρο και γυναικολογο. Παντως μη σκας, γιατι λυσεις υπαρχουν για ολα και στην τελικη το θεμα ειναι πώς θα γεννησεις ενα γερο μωρακι και θα εισαι και εσυ καλα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Υβόννη μου!! Εννοείται πως θα τους φέρω σε επαφή αλλά θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω πρώτα και να πάρω ίσως και μια δεύτερη γνώμη οφθαλμιατρου γιατί ο γυναικολόγος μου τα έχει πει κάπως διαφορετικά..

Όπως και να χει κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο άσχημα γιατί ουδέποτε είχα προβλήματα με τα μάτια μου και γενικά θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά τι να κάνουμε όπως τα φέρει.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Lady_m said:

εκλαψα με την περιγραφη!!! Σε εκανα εικονα με το κουτι και χαμ χαμ χαμ!! Καλα εκανες κοριτσι μου και το χαρηκες!!!! Στον τεταρτο μπαινουμε 13+1! Και επισης κι εγω κοιταω να δω πώς ειναι το μωρο καθε βδομαδα χιχιχιχιιχιχι!!!!

Εμεις κοριτσια τωρα ετοιμαζουμε ρομαντικο δειπνο! Θα βαλουμε και κανενα κερι ετσι να γινει ατμοσφαιρα χαχαχαχα!! Αφου κλεισμενοι μεσα ειμαστε ε ας το κανουμε λιγο σπεσιαλ μονοι μας!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Υβόννη μου!! Εννοείται πως θα τους φέρω σε επαφή αλλά θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω πρώτα και να πάρω ίσως και μια δεύτερη γνώμη οφθαλμιατρου γιατί ο γυναικολόγος μου τα έχει πει κάπως διαφορετικά..

Όπως και να χει κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο άσχημα γιατί ουδέποτε είχα προβλήματα με τα μάτια μου και γενικά θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά τι να κάνουμε όπως τα φέρει.. 

Ναι εχεις πολυ χρονο κοριτσι μου και εννοειται να παρεις και αλλη γνωμη! Δεν ειναι οτι γενναμε σε ενα μηνα ξερω γω. Μην αγχωνεσαι παντως, δεν εισαι η μονη με αρκετη μυωπια και σιγουρα υπαρχει λυση γι'αυτο. Αν βρεις τον καταλληλο για σενα παντα γιατρο ολα γινονται! Εχεις χρονο να ψαξεις και αυτο ειναι καλο!

Just now, MumMaria said:

Και πολυ καλα κανετε! Λιγο υπομονη και θα επανελθουμε σιγα σιγα...Κι εδω τα ιδια παντως, οι δυο μας ειμαστε ή μαλλον οι τρεις!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Γεια σας κοριτσια!!αχ αυτα τα γλυκακια κ εγω ειμαι γενικα γλυκατζου αλλα τωρα τπτ.κατι συνταγες εχω βρει αρκετα light κ φτιαχνω που κ που ψευτο cheesecake με γιαουρτι.ετσι να ξεγελιεμαι :-) 

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, Lady_m είπε:

Σε πια βδομάδα μπαίνουμε στο τέταρτο ;;; Τα μπερδεύω πολύ αυτά χαχαχαχ .. 
καλα κάνετε και δε πλησιάζετε δεν είναι να παίζεις με αυτά ! Εγώ θα το αντιμετωπίσω από εβδομάδα αλλά τι να κανείς ! Ευελπιστώ ότι θεουλης δε θα με αφήσει να κολλήσω ( εννοείται θα πάρω και όλα τα μέτρα ασφαλείας ) !!! 
ασχετο αλλά τελευταία έχω πορωθει βλεποντας ανάλογα με την εβδομάδα που είμαστε ποσό μεγάλο είναι το μωρό , τι λειτουργιες αρχίζουν να δουλεύουν κτλ κτλ .. εσείς μπαίνετε να δείτε τέτοια ;;; 

Έμπαινα κ στον μικρό κ τώρα.εχω κ εφαρμογή στο κινητό μου.αμεεεε!και τα διαβάζω κ στον άντρα μου

• Μου αρέσει 2

Εγώ λιώνω για σιροπιαστά και προφιτερόλ τίποτα άλλο! ΚαΙ εννοείτε μου αρέσει να τρώω τα μικρά ... κανταιφακια, σαραγλακια,κουρκουμπινακια,τουλουμπακια γενικά ότι τελειώνει σε -ακια από αυτά !!! Χαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...