Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!! Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που θα σας πω.. 

Είχα 2 μέρες λάμψεις στο αριστερό μάτι και εχθές πήγα στον οφθαλμίατρο και έχω αποκόλληση υαλοειδους λόγω υψηλής μυωπίας (8 βαθμούς).

Ο γυναικολόγος μου το ξέρει για τη μυωπία και μου είχε πει ότι είναι πολύ αισιόδοξος και πως ελάχιστες γυναίκες με υψηλή μυωπία πλέον δεν μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά.. 

Ο οφθαλμίατρος είχε άλλη άποψη και μου είπε να προσανατολιστω προς καισαρική! Είπε θα κάνουμε άλλη μια βυθοσκόπηση στον 7ο μήνα αλλά να μην περιμένω πολλά.. 

Εχει κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό η να γνωρίζει κάτι γενικά; 

Εγώ έχω λιγη μυωπια αλλά στο ιστορικό φαντάσου δε με ρώτησε καν κάτι για μυωπία

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol είπε:

Καλησπερα !!!καλο μήνα σε όλες !!δυστυχως Δ γνωριζω κάτι για να σε βοηθήσω !ο γυναικολόγος σου θα γνωρίζει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις !

εσυ θα κανεις ότι καλύτερο είναι και για σένα και για το παιδί !

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ έχω λιγη μυωπια αλλά στο ιστορικό φαντάσου δε με ρώτησε καν κάτι για μυωπία

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! @demifilol ο γυναικολόγος από τον οφθαλμίατρο θέλει πιστοποιητικό για Φ.Τ. όταν υπάρχει υψηλή μυωπία ή γενικά διαθλαστικες ανωμαλίες, δεν παίρνει την ευθύνη..

@Gogo1994 Ούτε εμένα με είχε ρωτήσει, εγώ του το είπα γιατί είναι γνωστό ότι από κάποιους βαθμούς μυωπίας και πάνω πρέπει να γίνει βυθοσκόπηση για να εκτιμήσουν τον κίνδυνο αποκόλλησης αμφιβληστροειδους κατά τη διάρκεια του τοκετού λόγω της πίεσης.. Νομίζω από 5 και πάνω είναι αλλά δεν είμαι σίγουρη.. 

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! @demifilol ο γυναικολόγος από τον οφθαλμίατρο θέλει πιστοποιητικό για Φ.Τ. όταν υπάρχει υψηλή μυωπία ή γενικά διαθλαστικες ανωμαλίες, δεν παίρνει την ευθύνη..

@Gogo1994 Ούτε εμένα με είχε ρωτήσει, εγώ του το είπα γιατί είναι γνωστό ότι από κάποιους βαθμούς μυωπίας και πάνω πρέπει να γίνει βυθοσκόπηση για να εκτιμήσουν τον κίνδυνο αποκόλλησης αμφιβληστροειδους κατά τη διάρκεια του τοκετού λόγω της πίεσης.. Νομίζω από 5 και πάνω είναι αλλά δεν είμαι σίγουρη.. 

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι ούτε από μένα ούτε από κάποια γνωστή μου για να σε βοηθήσω.κανε την εξέταση που πρέπει κ το βλέπεις,έχετε χρόνο άλλωστε να αποφασίσετε..

• Ευχαριστώ 1

On 4/22/2020 at 2:33 PM, demifilol said:

Καλο μηνα κοριτσια! Εχτες εκανα την αυχενικη. Οι μετρησεις ηταν ολες καλες. Το μονο που μου ειπε ο γιατρος και με αγχωσε ειναι οτι το εμβρυο εχει παλινδρομηση στην τριγλωχινα βαλβιδα της καρδιας και οτι συνηθως εξαφανιζεται. Περιμενω να μαθω και τα αποτελεσματα απο τις αιματος. Εχετε ακουσει τιποτα για αυτο; εχει τυχει σε καποια κοπελα που να ξερετε; το ξεπερασε το μωρακι;

Just now, Nancy Zaf είπε:
On 22/4/2020 at 2:33 ΜΜ, demifilol είπε:

Καλο μηνα κοριτσια! Εχτες εκανα την αυχενικη. Οι μετρησεις ηταν ολες καλες. Το μονο που μου ειπε ο γιατρος και με αγχωσε ειναι οτι το εμβρυο εχει παλινδρομηση στην τριγλωχινα βαλβιδα της καρδιας και οτι συνηθως εξαφανιζεται. Περιμενω να μαθω και τα αποτελεσματα απο τις αιματος. Εχετε ακουσει τιποτα για αυτο; εχει τυχει σε καποια κοπελα που να ξερετε; το ξεπερασε το μωρακι;

@MumMaria η Μαρία νομίζω μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, demifilol said:

@MumMaria η Μαρία νομίζω μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό !

Αχ κοριτσια απο χτες εχω στεναχωρηθει παρα πολυ. Η αυχενικη βγηκε 1,50 cm και ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα. Αυτο που μου ειπε για την καρδουλα του μου εκοψε τα ποδια αλλα το βλεπουν συχνα λενε.

• Λυπημένη/-ος 1

On 22/4/2020 at 2:33 ΜΜ, demifilol είπε:

Εδώ εδώ!;-) φαντάζομαι το άγχος σου αλλά δεν είναι τίποτα.περσι στον γιο μου είχα αυτήν την ένδειξη,μέχρι την β επιπέδου είχε εξαφανιστεί,σε αλλες περιπτώσεις εξαφανίζεται κ λίγο μετά την γέννα αλλά δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιδί.ανεβαζει λιγο τα ποσοστά για down αλλά χωρίς να σημαίνει κάτι αυτο αν όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις σου είναι καλές.εμενα με συμβούλεψαν να κάνω κ την nipt την απλή που βγάζει τα τρία κύρια σύνδρομα ,για να το βγάλω από το μυαλό μου.αγορακι περιμένεις;;;

Αχ κοριτσια απο χτες εχω στεναχωρηθει παρα πολυ. Η αυχενικη βγηκε 1,50 cm και ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα. Αυτο που μου ειπε για την καρδουλα του μου εκοψε τα ποδια αλλα το βλεπουν συχνα λενε.

Τέλεια η αυχενική σου,εμένα μου είχε βγει 1,8 κ ήταν σούπερ ευχαριστημένος ο εμβρυολογος.δεν είναι κάτι αυτό,πραγματικα στο λέω,άδικα στεναχωριέσαι.εγω το είχα χιλιοψαξει

• Μου αρέσει 3

Just now, Φραουλίνο said:

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!! Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που θα σας πω.. 

Είχα 2 μέρες λάμψεις στο αριστερό μάτι και εχθές πήγα στον οφθαλμίατρο και έχω αποκόλληση υαλοειδους λόγω υψηλής μυωπίας (8 βαθμούς).

Ο γυναικολόγος μου το ξέρει για τη μυωπία και μου είχε πει ότι είναι πολύ αισιόδοξος και πως ελάχιστες γυναίκες με υψηλή μυωπία πλέον δεν μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά.. 

Ο οφθαλμίατρος είχε άλλη άποψη και μου είπε να προσανατολιστω προς καισαρική! Είπε θα κάνουμε άλλη μια βυθοσκόπηση στον 7ο μήνα αλλά να μην περιμένω πολλά.. 

Εχει κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό η να γνωρίζει κάτι γενικά; 

Κοριτσι μου περαστικα καταρχην με την αποκολληση. Ουτε εγω ξερω αλλα νομιζω θα εφερνα σε επαφη οφθαλμιατρο και γυναικολογο. Παντως μη σκας, γιατι λυσεις υπαρχουν για ολα και στην τελικη το θεμα ειναι πώς θα γεννησεις ενα γερο μωρακι και θα εισαι και εσυ καλα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Κοριτσια μου,

μολις εκατσα και καθαρισα λιγο το σπιτι και παρασυρθηκα και ισως το παρακανα και τωρα φοβαμαι μην δεν επρεπε...Ξεχαστηκα τελειως και αρχισα να σαπουνιζω με χαρα το μπανιο, να μαζευω την κουζινα και λεω ουπς τί κανεις τρελη...

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Τώρα η μνήμη σου δούλεψε άψογα!:wink:

Δεν ξέρω τι έπαθα χθες !!!χαχαχαχχαχα κ έχω τέλεια μνήμη ,υποτίθεται !ευτυχως ήσουν μέσα για να ηρεμήσεις την κοπέλα  Γτ Δ θυμόμουν λεπτομέρειες χαχαχά

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

μολις εκατσα και καθαρισα λιγο το σπιτι και παρασυρθηκα και ισως το παρακανα και τωρα φοβαμαι μην δεν επρεπε...Ξεχαστηκα τελειως και αρχισα να σαπουνιζω με χαρα το μπανιο, να μαζευω την κουζινα και λεω ουπς τί κανεις τρελη...

Καθάριζα το σπίτι ψυχαναγκαστικά στον γιο μου κ δεν είχα ποτέ την παραμικρή ενόχληση,μην τρελενεσαι,απλά τώρα ξεκουράσου,μην κάνεις τίποτα άλλο για σήμερα κ η συμβουλή μου είναι κάνε μια δουλειά την ημέρα κ στον διπλάσιο χρόνο απ'ότι την έκανες συνήθως.ολα πιο αργά κ προσεκτικά.δεν παθαίνει κάτι το μπεμπέ σου!

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Καθάριζα το σπίτι ψυχαναγκαστικά στον γιο μου κ δεν είχα ποτέ την παραμικρή ενόχληση,μην τρελενεσαι,απλά τώρα ξεκουράσου,μην κάνεις τίποτα άλλο για σήμερα κ η συμβουλή μου είναι κάνε μια δουλειά την ημέρα κ στον διπλάσιο χρόνο απ'ότι την έκανες συνήθως.ολα πιο αργά κ προσεκτικά.δεν παθαίνει κάτι το μπεμπέ σου!

Εμενα γενικα μου αρεσει πολυ να κανω δουλειες και γι'αυτο παρασυρθηκα. Τοσο καιρο τα κανει ο αντρας μου και ελαχιστα εγω. Και σημερα εκανα αργα στην αρχη και ξαφνικα βρεθηκα να καθαριζω μπανιο χωρις να το παρω πρεφα...Ναι ξαπλωσα τωρα και αραζω. Ηθελα να μαζεψω και λιγο το δωματιο αλλα αυριο!

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria said:

Εδώ εδώ!;-) φαντάζομαι το άγχος σου αλλά δεν είναι τίποτα.περσι στον γιο μου είχα αυτήν την ένδειξη,μέχρι την β επιπέδου είχε εξαφανιστεί,σε αλλες περιπτώσεις εξαφανίζεται κ λίγο μετά την γέννα αλλά δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιδί.ανεβαζει λιγο τα ποσοστά για down αλλά χωρίς να σημαίνει κάτι αυτο αν όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις σου είναι καλές.εμενα με συμβούλεψαν να κάνω κ την nipt την απλή που βγάζει τα τρία κύρια σύνδρομα ,για να το βγάλω από το μυαλό μου.αγορακι περιμένεις;;;

Τέλεια η αυχενική σου,εμένα μου είχε βγει 1,8 κ ήταν σούπερ ευχαριστημένος ο εμβρυολογος.δεν είναι κάτι αυτό,πραγματικα στο λέω,άδικα στεναχωριέσαι.εγω το είχα χιλιοψαξει

Δεν ειχες κανει την εξεταση στο γιο σου; αρκεστηκες στην αυχενικη; ρωταω γιατι ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και μεχρι την αλλη εβδομαδα που εχω ραντεβου με το γιατρο μου δεν ξερω τι να σκεφτω! Ειμαι 26 χρονων και στην 13 εβδομαδα κυησης!

Just now, Υβόννη είπε:

Εμενα γενικα μου αρεσει πολυ να κανω δουλειες και γι'αυτο παρασυρθηκα. Τοσο καιρο τα κανει ο αντρας μου και ελαχιστα εγω. Και σημερα εκανα αργα στην αρχη και ξαφνικα βρεθηκα να καθαριζω μπανιο χωρις να το παρω πρεφα...Ναι ξαπλωσα τωρα και αραζω. Ηθελα να μαζεψω και λιγο το δωματιο αλλα αυριο!

Αύριο !άντε μην σε μαλώσω!θα βάζεις μια δουλειά την μέρα κ όχι βαριές δουλειές,έτσι;;;εγώ να δεις πως μου κακοφαινεται που δεν κάνω τις δουλειές,τα κάνει ο άντρας μου αλλά όχι όπως θέλω εγώ.. εννοείται όμως δεν μιλάω,προσπαθεί κ αυτός!!χααχαχα

Δεν ειχες κανει την εξεταση στο γιο σου; αρκεστηκες στην αυχενικη; ρωταω γιατι ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και μεχρι την αλλη εβδομαδα που εχω ραντεβου με το γιατρο μου δεν ξερω τι να σκεφτω! Ειμαι 26 χρονων και στην 13 εβδομαδα κυησης!

Ποια εξέταση εννοείς αν έκανα; Έκανα την αυχενική,βγήκε αυτή η ένδειξη κ μετά πήγα κ έδωσα αίμα για την nipt.τα ποσοστά μου βγαίνανε πάλι καλά κ με αυτήν την ένδειξη αλλά μου είπε ο εμβρυολογος να κάνω κ αυτήν την αιματολογική.εσενα ο εμβρυολογος τι σου είπε;με τον γιατρό σου μίλησες τηλεφωνικά;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...