Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

On 1/5/2020 at 10:56 ΠΜ, Gogo1994 είπε:

Καλο μήνα και καλημέρα κορίτσια μου.Ποσοοο ήρεμα κοιμήθηκα σήμερα πωπω δε λέγεται.Που κ που κυπνησου κ σκεφτόμουν είναι αλήθεια ε θα έχω ένα γερό αγοράκι; Αχ @MumMaria άρχισε να μου λεςςς πως θα είναι με τον γιο εσύ που ξέρεις

Expand  

Ποσό χάρηκα για τα νέα σουυυυ !!! Συγχαρητήρια !!! Άντε όλα με το καλό!!! Τρελή Μαμα σε βλέπω από τώρα εσένα .. Χαχαχ 

καλο μήνα κορίτσια μου !!! Με το καλό να συνεχίσουμε έτσι !!εγω σήμερα πρωί πρωί έτσι για να μπει καλά ο μήνας έκανα έναν ωραίο εμετό (συγνώμη αλήθεια ) και ηρέμησα !!! Όσο δεν έκανα μέχρι τώρα να ! Δε βαριέσαι ας είναι καλά το μικροβιακι μου εκεί μέσα και όλα καλά !!

• Μου αρέσει 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 1/5/2020 at 8:10 ΠΜ, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες καλό μήνα με υγεία!!τι όμορφα νέα καλή επιτυχία κ στις υπόλοιπες.. Και τελικά ενώ έλεγα ότι στις μέρες μας οι πιο πολλές κάνουν αγορακι ,η ομαδάρα μας τα ανατρέπει λίγο όλα χαχα..γερά να είναι μωρέ κ εύχομαι τ νοεμβριο να ζουμε το πιο όμορφο όνειρο!!:x 

Expand  

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!πρωτομαγιά σήμερα κ σαν να νιώθω ότι μπήκε η άνοιξη!!!!ναι όσο αυτό για τα αγοράκια,πέρσι που ήμουν έγκυος στον γιο,όλες αγόρι περίμεναν,με το σταγονόμετρο τα κορίτσια!!!φέτος στην ομάδα μας χαμός από κοριτσομανι,κάτσε μην ανατραπεί στο τέλος!!χαχαχα

On 1/5/2020 at 10:56 ΠΜ, Gogo1994 είπε:

Καλο μήνα και καλημέρα κορίτσια μου.Ποσοοο ήρεμα κοιμήθηκα σήμερα πωπω δε λέγεται.Που κ που ξυπνουσα κ σκεφτόμουν είναι αλήθεια ε θα έχω ένα γερό αγοράκι; Αχ @MumMaria άρχισε να μου λεςςς πως θα είναι με τον γιο εσύ που ξέρεις

Expand  

Εννοείται τέλειος ύπνος!!!τι να σου πρωτοπώ;;;;ο,τι κι αν σου πω είναι λίγο...θα τα δεις από κοντά σύντομα...:x

On 1/5/2020 at 11:21 ΠΜ, Lady_m είπε:

Ποσό χάρηκα για τα νέα σουυυυ !!! Συγχαρητήρια !!! Άντε όλα με το καλό!!! Τρελή Μαμα σε βλέπω από τώρα εσένα .. Χαχαχ 

καλο μήνα κορίτσια μου !!! Με το καλό να συνεχίσουμε έτσι !!εγω σήμερα πρωί πρωί έτσι για να μπει καλά ο μήνας έκανα έναν ωραίο εμετό (συγνώμη αλήθεια ) και ηρέμησα !!! Όσο δεν έκανα μέχρι τώρα να ! Δε βαριέσαι ας είναι καλά το μικροβιακι μου εκεί μέσα και όλα καλά !!

Expand  

Κοπέλα μου υπομονή,κι αυτά κομμάτι της εγκυμοσύνης είναι αλλά αξίζει..κι εγώ χθες πάλι αναγουλες είχα ενώ με είχαν αφήσει..:?

• Μου αρέσει 2

On 1/5/2020 at 11:21 ΠΜ, Lady_m είπε:

Expand  

Κ εγώ έκανα σμρ πούρνο πούρνο χαχα ακόμα τυχαίνει ν κάνω 1 φορά τ μέρα!!

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Καλημερα αγαπημενες μου!!!! Καλο μηνα ευχομαι και να φερει ο Μαης ανοιξη στις καρδιες μας!!! Ευτυχως τριημερακι να παμε και καμια εκδρομουλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ευχομαι του χρονου ολες στα λιβαδια με τα μωρακια αγκαλια!!!

Κουραγιο με τις αναγουλες κοριτσια, μια ερχονται μια φευγουν...Εγω ημουν ετσι προχτες αλλα κρατησε λιγο!

Βλεπω η αγορομανα η νεα στην παρεα ειναι ενα βημα πριν αρχισει να τα βαφει ολα γαλαζια χαχαχα! Αχ σε βλεπω με το γιο ερωτευμενηηηηη Γωγουλα!!! Χαμος εχει να γινει!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

On 1/5/2020 at 11:57 ΠΜ, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!!!! Καλο μηνα ευχομαι και να φερει ο Μαης ανοιξη στις καρδιες μας!!! Ευτυχως τριημερακι να παμε και καμια εκδρομουλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ευχομαι του χρονου ολες στα λιβαδια με τα μωρακια αγκαλια!!!

Κουραγιο με τις αναγουλες κοριτσια, μια ερχονται μια φευγουν...Εγω ημουν ετσι προχτες αλλα κρατησε λιγο!

Βλεπω η αγορομανα η νεα στην παρεα ειναι ενα βημα πριν αρχισει να τα βαφει ολα γαλαζια χαχαχα! Αχ σε βλεπω με το γιο ερωτευμενηηηηη Γωγουλα!!! Χαμος εχει να γινει!!

Expand  

Ναι μωρέ κι εγώ ήθελα να κανω κ ένα στεφανακι με λουλουδάκια αλλά πουυυ...του χρόνου δεν πειράζει,με τα δύο μωρά μου!άχ τι τέλεια!!

• Μου αρέσει 2

On 1/5/2020 at 12:07 ΜΜ, MumMaria είπε:

Ναι μωρέ κι εγώ ήθελα να κανω κ ένα στεφανακι με λουλουδάκια αλλά πουυυ...του χρόνου δεν πειράζει,με τα δύο μωρά μου!άχ τι τέλεια!!

Expand  

Μπορεις να κανεις χαρτινο χιχιχιχι! Κι εγω ισως πιο μετα κανω κανενα λουλουδι χαρτινο ετσι για το καλο! Του χρονου χαμος με τα μωρακια σου!!!!! Θα ειναι και μεγαλα τα μωρα μας σχετικα τοτε, οποτε βουρ εκδρομη και πικνικ!!!

oz5Vp2.png

Να ρωτήσω κ κάτι τα κορίτσια που έχουν δυσκοιλιότητα...εγώ παίρνω duphalac πρωί βράδυ,είχε στρώσει λίγο το θέμα αλλά μόλις φάω ρε συ κάτι εκτός από ίνες,φρούτα ,όσπρια με ξαναπιάσει.σημερα η κατάσταση ήταν χαλί στην τουαλέτα κ το σκέφτομαι γιατί μου είπε ο γιατρός να μην ζοριζομαι καθόλου.εφαγα χθες λίγο μακαρονι ολικής,αλλά τρώω κ φρουτα κ σαλάτες,κεφίρ..τι άλλο;μήπως να πάρω ενάμιση κουτάλι duphalac;στις οδηγίες λέει ότι επιτρέπεται

On 1/5/2020 at 12:09 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Μπορεις να κανεις χαρτινο χιχιχιχι! Κι εγω ισως πιο μετα κανω κανενα λουλουδι χαρτινο ετσι για το καλο! Του χρονου χαμος με τα μωρακια σου!!!!! Θα ειναι και μεγαλα τα μωρα μας σχετικα τοτε, οποτε βουρ εκδρομη και πικνικ!!!

Expand  

Αχ λες;!θα δω τι υλικά έχω σπίτι κ θα κάνω...θα χαζεύει κ ο μικρός.. τρελενεται όταν με βλέπει να φτιάχνω πράγματα, κάθεται ώρες κι αυτός ακίνητος!!!χαχαχα

On 1/5/2020 at 12:10 ΜΜ, MumMaria είπε:

Να ρωτήσω κ κάτι τα κορίτσια που έχουν δυσκοιλιότητα...εγώ παίρνω duphalac πρωί βράδυ,είχε στρώσει λίγο το θέμα αλλά μόλις φάω ρε συ κάτι εκτός από ίνες,φρούτα ,όσπρια με ξαναπιάσει.σημερα η κατάσταση ήταν χαλί στην τουαλέτα κ το σκέφτομαι γιατί μου είπε ο γιατρός να μην ζοριζομαι καθόλου.εφαγα χθες λίγο μακαρονι ολικής,αλλά τρώω κ φρουτα κ σαλάτες,κεφίρ..τι άλλο;μήπως να πάρω ενάμιση κουτάλι duphalac;στις οδηγίες λέει ότι επιτρέπεται

Αχ λες;!θα δω τι υλικά έχω σπίτι κ θα κάνω...θα χαζεύει κ ο μικρός.. τρελενεται όταν με βλέπει να φτιάχνω πράγματα, κάθεται ώρες κι αυτός ακίνητος!!!χαχαχα

Expand  

Αυτο το μωρο το εχω λατρεψει!!!!!! Νομιζω ειλικρινα οτι ειναι πολυ πολυ καλοβολο μωρακι! Δωσε ενα μεγαλο φιλι γιατι τον λιγουρεψα τωρα που τον σκεφτηκα να σε κοιταει ενω κανεις χειροτεχνιες! Γλυκο μου παιδακιιιιιιιιιιιιι!!!

Απο του χρονου βεβαια ξερεις οτι η χειροτεχνια  θα ειναι πιο δυσκολη, γιατι ενα αλλο μωρο θα ειναι ανεβασμενο και θα κανει τα δικα του πανω στο τραπεζακι; Η τσαουσα ισως νυφη μου χαχαχαχα!!!

oz5Vp2.png

On 1/5/2020 at 12:16 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Αυτο το μωρο το εχω λατρεψει!!!!!! Νομιζω ειλικρινα οτι ειναι πολυ πολυ καλοβολο μωρακι! Δωσε ενα μεγαλο φιλι γιατι τον λιγουρεψα τωρα που τον σκεφτηκα να σε κοιταει ενω κανεις χειροτεχνιες! Γλυκο μου παιδακιιιιιιιιιιιιι!!!

Απο του χρονου βεβαια ξερεις οτι η χειροτεχνια  θα ειναι πιο δυσκολη, γιατι ενα αλλο μωρο θα ειναι ανεβασμενο και θα κανει τα δικα του πανω στο τραπεζακι; Η τσαουσα ισως νυφη μου χαχαχαχα!!!

Expand  

Είμαι σίγουρη για αυτό!!έχω κάνει εικόνα να κάθεται ο Βασίλης ήσυχος κι αυτή τριγύρω του να χορεύει,να του τραβάει το μαλλί.,να τσιροκοπαει!χαχαχαα !του χρόνου θα είμαστε σε ένα λιβάδι να δούνε κ λίγο πράσινο τα παιδάκια μας!!:x

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Λοιπόν έτοιμο το στεφανακι μας!!να μπορούσα να ανεβάσω φωτό!πήρα μια κρεμαστρα από αυτές τις ψεύτικες τις συρμάτινες,την έκανα σαν κύκλο κ είχα δύο συσκευασίες wetex σε φουξ,μπλε,κίτρινο,τα έκοψα λωρίδες κ τα έδεσα γύρω γύρω από το σύρμα της κρεμαστρας σαν φιογκακια!!!καλουτσικο βγηκε!στους άντρες του σπιτιού άρεσε πάντως!

• Μου αρέσει 4

On 1/5/2020 at 11:57 ΠΜ, Υβόννη είπε:

Expand  

Ηδηηηη τρώω γαλάζια σοκολατάκια μετράει; Χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

On 1/5/2020 at 2:12 ΜΜ, Gogo1994 είπε:

Ηδηηηη τρώω γαλάζια σοκολατάκια μετράει; Χαχαχχαχα

Expand  

Μετραει μετραει!!!!!! Χαχαχαχαχα

On 1/5/2020 at 2:06 ΜΜ, MumMaria είπε:

Λοιπόν έτοιμο το στεφανακι μας!!να μπορούσα να ανεβάσω φωτό!πήρα μια κρεμαστρα από αυτές τις ψεύτικες τις συρμάτινες,την έκανα σαν κύκλο κ είχα δύο συσκευασίες wetex σε φουξ,μπλε,κίτρινο,τα έκοψα λωρίδες κ τα έδεσα γύρω γύρω από το σύρμα της κρεμαστρας σαν φιογκακια!!!καλουτσικο βγηκε!στους άντρες του σπιτιού άρεσε πάντως!

Expand  

Φανταστικο!!! Και του χρονου και του χρονου!!!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!! Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που θα σας πω.. 

Είχα 2 μέρες λάμψεις στο αριστερό μάτι και εχθές πήγα στον οφθαλμίατρο και έχω αποκόλληση υαλοειδους λόγω υψηλής μυωπίας (8 βαθμούς).

Ο γυναικολόγος μου το ξέρει για τη μυωπία και μου είχε πει ότι είναι πολύ αισιόδοξος και πως ελάχιστες γυναίκες με υψηλή μυωπία πλέον δεν μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά.. 

Ο οφθαλμίατρος είχε άλλη άποψη και μου είπε να προσανατολιστω προς καισαρική! Είπε θα κάνουμε άλλη μια βυθοσκόπηση στον 7ο μήνα αλλά να μην περιμένω πολλά.. 

Εχει κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό η να γνωρίζει κάτι γενικά; 

• Μπερδεμένη/-ος 1

On 1/5/2020 at 2:31 ΜΜ, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!! Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που θα σας πω.. 

Είχα 2 μέρες λάμψεις στο αριστερό μάτι και εχθές πήγα στον οφθαλμίατρο και έχω αποκόλληση υαλοειδους λόγω υψηλής μυωπίας (8 βαθμούς).

Ο γυναικολόγος μου το ξέρει για τη μυωπία και μου είχε πει ότι είναι πολύ αισιόδοξος και πως ελάχιστες γυναίκες με υψηλή μυωπία πλέον δεν μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά.. 

Ο οφθαλμίατρος είχε άλλη άποψη και μου είπε να προσανατολιστω προς καισαρική! Είπε θα κάνουμε άλλη μια βυθοσκόπηση στον 7ο μήνα αλλά να μην περιμένω πολλά.. 

Εχει κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό η να γνωρίζει κάτι γενικά; 

Expand  

Καλησπερα !!!καλο μήνα σε όλες !!δυστυχως Δ γνωριζω κάτι για να σε βοηθήσω !ο γυναικολόγος σου θα γνωρίζει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις !

εσυ θα κανεις ότι καλύτερο είναι και για σένα και για το παιδί !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...