Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια αληθειαααα με έχετε συγκινήσει που περιμένατε έτσι τα νέα μου 

Το γιορτάζουμε με μια ωραιότατη Πλακωτή με κοτοπουλακι.χαχαχχαχα 

Τι νομίζατε; Έχει γλυκάκι μετά.Ημασταν οι τελευταίοι κ τον άφησε να μπει ολοοοοο ερωτήσεις ήταν χαχαχχα πήγε κ πήρε το μισό ζαχαροπλαστείο και μετά εγώ του έλεγα θελωωω κάτι μπλε θέλω κάτι μπλέ.χαχαχαχ.ηθελα έτσι να το πω στους γονείς μουυυ.Και πήραμε κάτι μπλε γλυκάκια κ τόυς λέω ανοίξτε το κουτάκι και θα μάθετε και το φύλλο.

Α κορίτσια ποσοστό περιμένει να μου πει μια κ καλή αλλά αυχενική διαφάνεια είναι 1.97 καλό εεε;

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσαρες μου δεν σας ξεχασαααα.Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση.Με άργησε παρααα πολύ η αγωνία φουλ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ειχε καλεεεεες μετρήσεις.Περιμενουμε και την αιματολογική τώρα σε μια βδομάδα περίπου.Ετοιμαστε νυφες

Τέλεια κορίτσι μου!!! Με το καλό ο μπέμπης... Άντε να αρχίσουμε να αυξανόμαστε και οι αγορομάνες.. :wink:

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσαρες μου δεν σας ξεχασαααα.Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση.Με άργησε παρααα πολύ η αγωνία φουλ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ειχε καλεεεεες μετρήσεις.Περιμενουμε και την αιματολογική τώρα σε μια βδομάδα περίπου.Ετοιμαστε νυφες

Στο είπα!!!!το ένστικτο της μανουλας είναι δυνατό βρε!!!άντε με το καλό!!πες καμία λεπτομέρεια...έχεις καμιά καλή φωτό;;;

Just now, demifilol είπε:

Μπραβο τι ωραία !!!το ένστικτο δεν κάνει λάθος τελικώς !!!χαλαλι η αγωνία της αναμονής σου !

Νομίζω ήταν μια ακόμα μαζί με τα κορίτσια αλλα αλλαξε την αυχενική της επειδή αύριο είναι Πρωτομαγιά ;!αχ Μαρία Δ ξέρω τι έχω πάθει σήμερα ,κ εγώ πιστευα είχα καλη μνήμη !τεσπα ,σημασια έχει ότι και οι δυο κοπέλες είχαν καλα αποτελέσματα !καλη συνεχεια και στις υπόλοιπες !!

Η Δέσποινα βρε ήταν κ το έβαλε προχθές!!!χαχαχαχα!είπαμε pregnancy brain!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, MumMaria είπε:

Στο είπα!!!!το ένστικτο της μανουλας είναι δυνατό βρε!!!άντε με το καλό!!πες καμία λεπτομέρεια...έχεις καμιά καλή φωτό;;;

Ουυυυ πολλές.πιπιλιζαμε το χέρι.μας χαιρετισεεε.μας γύρισε κ κωλαρακι λίγο καθότανε σταυροπόδι καιιι έκανε και τσισακια χαχχααχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια αληθειαααα με έχετε συγκινήσει που περιμένατε έτσι τα νέα μου 

Το γιορτάζουμε με μια ωραιότατη Πλακωτή με κοτοπουλακι.χαχαχχαχα 

Τι νομίζατε; Έχει γλυκάκι μετά.Ημασταν οι τελευταίοι κ τον άφησε να μπει ολοοοοο ερωτήσεις ήταν χαχαχχα πήγε κ πήρε το μισό ζαχαροπλαστείο και μετά εγώ του έλεγα θελωωω κάτι μπλε θέλω κάτι μπλέ.χαχαχαχ.ηθελα έτσι να το πω στους γονείς μουυυ.Και πήραμε κάτι μπλε γλυκάκια κ τόυς λέω ανοίξτε το κουτάκι και θα μάθετε και το φύλλο.

Α κορίτσια ποσοστό περιμένει να μου πει μια κ καλή αλλά αυχενική διαφάνεια είναι 1.97 καλό εεε;

Σούπερ η αυχενική σου!μην φοβάσαι τίποτα!φαντάζομαι οι γονείς σου ε;;;κατουρηθηκαν από την χαρά για τον εγγονό;;;αγορομανα μου εσύ!!!θα φας τρελή καψούρα!ετοιμάσου ο άντρας σου να ζηλέψει πολύ!!χαχααχα

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Νομιζω δεν ειχαμε αλλες κοπελες αυτη την εβδομαδα. Την επομενη ειμαι εγω (finally) :-)  και η   @Papakι αν θυμαμαι καλα 

Άντε θα περιμένω και εσάς κ το πινακακι ε ε έρχεται!!!χαχαχαα!μπας κ πληθύνουν κι άλλο τα αγοράκια!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Σούπερ η αυχενική σου!μην φοβάσαι τίποτα!φαντάζομαι οι γονείς σου ε;;;κατουρηθηκαν από την χαρά για τον εγγονό;;;αγορομανα μου εσύ!!!θα φας τρελή καψούρα!ετοιμάσου ο άντρας σου να ζηλέψει πολύ!!χαχααχα

Άντε θα περιμένω και εσάς κ το πινακακι ε ε έρχεται!!!χαχαχαα!μπας κ πληθύνουν κι άλλο τα αγοράκια!!!

Nαιιιι νιώθω ήδη αγορομανα.χαχαχ όλο ο γιοκας μου και ο γιοκας μου είμαι από την ώρα που ήρθα.χαχχαχα καλαααα τρελή χαρά ναι θα έχουμε και δύο σταυρουληδες αφήστε.Κοριτσια φοβερή η στήριξη σας σήμερα αλήθεια.Σας υπερευχαριστω.Σας ζαλισα πολύ.Θα σε ζαλίσω λίγο ακομαά μέχρι να βγει κ η papp-a.χαχαχ

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ουυυυ πολλές.πιπιλιζαμε το χέρι.μας χαιρετισεεε.μας γύρισε κ κωλαρακι λίγο καθότανε σταυροπόδι καιιι έκανε και τσισακια χαχχααχ

Καλέ πόσες φωτό!!!!όλο πόζες ο δικός σας!!!ποζερας κ ερωτιλος σαν Σκορπιός!!ωχ ωχ μάνες φυλάτε τις κόρες σας μακριά!!!αχαχαχαχα.μπηκε κ ο αντρουλης σου μέσα ε;μπράβο ρε κοπέλα μου,εμένα στεναχωρεθηκε που δεν επιτρεπόταν αλλά του λέω τουλάχιστον το έζησε αυτό στον γιο μας,εσείς οι πρωτομανουλες είναι όμορφο να μπαίνετε με τους αντρουληδες σας!!στην β επιπέδου όμως που τα βλέπουμε κ τρισδιάστατα θα είναι λογικά όλοι μέσα!!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Nαιιιι νιώθω ήδη αγορομανα.χαχαχ όλο ο γιοκας μου και ο γιοκας μου είμαι από την ώρα που ήρθα.χαχχαχα καλαααα τρελή χαρά ναι θα έχουμε και δύο σταυρουληδες αφήστε.Κοριτσια φοβερή η στήριξη σας σήμερα αλήθεια.Σας υπερευχαριστω.Σας ζαλισα πολύ.Θα σε ζαλίσω λίγο ακομαά μέχρι να βγει κ η papp-a.χαχαχ

Καλέ να μας ζαλίζεις σιγά!!!είμαστε να μοιραζόμαστε κ χαρές κ αγχη!!!τι ομαδάρα είμαστε πια!! Καλά εσύ από τώρα μουρλαθηκες ε;;;σε κόβω σαν κι εμένα με τον γιο μου!!!έρωτας τραλαλαλαλααλα!

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Καλέ πόσες φωτό!!!!όλο πόζες ο δικός σας!!!ποζερας κ ερωτιλος σαν Σκορπιός!!ωχ ωχ μάνες φυλάτε τις κόρες σας μακριά!!!αχαχαχαχα.μπηκε κ ο αντρουλης σου μέσα ε;μπράβο ρε κοπέλα μου,εμένα στεναχωρεθηκες που δεν επιτρεπόταν αλλά του λέω τουλάχιστον το έζησε αυτό στον γιο μας,εσείς οι πρωτομανουλες είναι όμορφο να μπαίνετε με τους αντρουληδες σας!!στην β επιπέδου όμως που τα βλέπουμε κ τρισδιάστατα θα είναι λογικά όλοι μέσα!!!

Ελπίζω πως ναιιι.ια φαίνεται κ το προσωπάκι καθαρά τοτε.Το είπα και στο γιατρό σκορπιός είναι θα μας παιδεψει χαχχα τα ξέρω εγωω γιατί είμαι και εγώ σκορπίνα.Αλλα ο γιος θα είναι πιο δυσκολοςςςς

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα τέλεια!! Με το καλό το αγοράκι σου!!! :x Αααχ αντε να έρθει και η σειρά μου! Σε 2 εβδομάδες εγώ κορίτσια!! Τελευταία και καταϊδρωμένη! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Papakι είπε:

Ναι!!!!!!!6 Μαϊου στις 21:30!!!!!

Καλέ,μεταμεσονυκτιο υπέρηχο σας έβαλε;;;χαχαχαα

Just now, Φραουλίνο είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα τέλεια!! Με το καλό το αγοράκι σου!!! :x Αααχ αντε να έρθει και η σειρά μου! Σε 2 εβδομάδες εγώ κορίτσια!! Τελευταία και καταϊδρωμένη! 

Έλα θα περάσει ο καιρός!μετράς αντίστροφα!έχεις κανέναν υπέρηχο στο ενδιάμεσο; ή κατευθείαν αυχενική;

Just now, MumMaria είπε:

Καλέ,μεταμεσονυκτιο υπέρηχο σας έβαλε;;;χαχαχαα

Έλα θα περάσει ο καιρός!μετράς αντίστροφα!έχεις κανέναν υπέρηχο στο ενδιάμεσο; ή κατευθείαν αυχενική;

Έκανα υπέρηχο την Δευτέρα! Μου είπε ο γιατρός αν έχω ανησυχία να ξαναπάω πριν την αυχενική αλλά εκείνος δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος οπότε όπως μου βγει.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάρες καλό μήνα με υγεία!!τι όμορφα νέα καλή επιτυχία κ στις υπόλοιπες.. Και τελικά ενώ έλεγα ότι στις μέρες μας οι πιο πολλές κάνουν αγορακι ,η ομαδάρα μας τα ανατρέπει λίγο όλα χαχα..γερά να είναι μωρέ κ εύχομαι τ νοεμβριο να ζουμε το πιο όμορφο όνειρο!!:x 

• Μου αρέσει 6

k1S4p3.png

Καλο μήνα και καλημέρα κορίτσια μου.Ποσοοο ήρεμα κοιμήθηκα σήμερα πωπω δε λέγεται.Που κ που ξυπνουσα κ σκεφτόμουν είναι αλήθεια ε θα έχω ένα γερό αγοράκι; Αχ @MumMaria άρχισε να μου λεςςς πως θα είναι με τον γιο εσύ που ξέρεις

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...