Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ ρε κορίτσια μου άλλαξε το ραντεβού μόλις για 7:30 πωωωω με το πόνο μου παίζουν

Εεεεεελα μωρε!!!μην κολλάς στο μισάωρο!!!!σε λίγο θα δεις το μωρό σου!!! γιουπιιιί

Just now, Eirini1988 είπε:

Νομίζω μόνο εμείς οι δυο έχουμε αγόρια;;;; Μας φάγανε λάχανο τα κορίτσια.. :grin:

@KarMar84 με το καλό η μπουμπου!! @Gogo1994 με το καλό κι εσυ.. πλησιάζει η ώρα!! Περιμένουμε και τα δικά σου νέα.

Αν δεν έχω χάσει το μέτρημα έτσι νομίζω:wink:

Περιμενουμε το πινακακι από την @MumMaria

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Just now, VDPap είπε:

Περιμένουμε κ κάποιες ακόμα αυχενικες κ θα σας συγκεντρώσω!!!θα σας φακελωσω όλες μην φοβάστε!!!χααχαχαα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

2 hours ago, MumMaria said:

Καλά θα κάνεις ,κι εμείς στο παιδικό τον βάλαμε μετα το εξάμηνο.ολη την μέρα ειμασταν σαλόνι κ το βράδυ κοιμόταν μαζί μας στο λίκνο.οποτε μια χαρά,δεν σε φοβάμαι στο ντεκόρ!!!χαχαχαχα

Θα ζητησω και συμβουλες απο τη συμπεθερα μου χιχιχιχιχι!

Just now, VDPap said:

Κοριτσια ισως ειμαι τελικα κι εγω, που ειμαι η μονη που εκανε αυχενικη και δεν εμαθε τιποτα για το φυλο χαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

@KarMar84 τέλεια τα νέα σου !ευχομαι τα καλύτερα και να γεμίσετε με ροζ φούξια κ λιλά παντού !

κορίτσια περιμένουμε την @Gogo1994 κ τα νέα της με αγωνία !μια κοπέλα ακόμα Δ είχε σήμερα αυχενική ;η κάνω λάθος ;

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Gogo1994 έτσι κ το γλεντας κ μας ξέχασες κακομοίρα μου...!!!

Περιμένουμε με αγωνια:x

Just now, demifilol είπε:

@KarMar84 τέλεια τα νέα σου !ευχομαι τα καλύτερα και να γεμίσετε με ροζ φούξια κ λιλά παντού !

κορίτσια περιμένουμε την @Gogo1994 κ τα νέα της με αγωνία !μια κοπέλα ακόμα Δ είχε σήμερα αυχενική ;η κάνω λάθος ;

Την Γωγώ νομίζω μόνο περιμένουμε...δεν θυμάμαι κάποια άλλη εγώ..

Just now, Υβόννη είπε:

Θα ζητησω και συμβουλες απο τη συμπεθερα μου χιχιχιχιχι!

Κοριτσια ισως ειμαι τελικα κι εγω, που ειμαι η μονη που εκανε αυχενικη και δεν εμαθε τιποτα για το φυλο χαχαχα!

Να τη κ η γκρινιαρω!!!εμ μου ήθελες εγκυμοσύνη στην Γερμανία ,με τους γερμαναραδες να λένε το φύλο μάλλον στην γέννα,τι να σε κάνω;;λούσου τα!! Αφού είπαμε μπέμπα!!

• Χαχα 3

Κοριτσαρες μου δεν σας ξεχασαααα.Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση.Με άργησε παρααα πολύ η αγωνία φουλ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ειχε καλεεεεες μετρήσεις.Περιμενουμε και την αιματολογική τώρα σε μια βδομάδα περίπου.Ετοιμαστε νυφες

• Μου αρέσει 8

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσαρες μου δεν σας ξεχασαααα.Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση.Με άργησε παρααα πολύ η αγωνία φουλ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ειχε καλεεεεες μετρήσεις.Περιμενουμε και την αιματολογική τώρα σε μια βδομάδα περίπου.Ετοιμαστε νυφες

Αχ μας έσκασες...τελειααα πιο άντε με το καλό το γαμπρουδι σ :-D

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 said:

Σε περιμενα και δεν εβαλα Νετφλιξ ακομη χαχαχα! Κοριτσακι μου με το καλο ο γιος!!!!!!! Τι ειναι το προαισθημα της μανας ομως!!! Να εισαι γερη και να τον παρεις στην αγκαλια σου! Ο αντρας σου χαρα ε; Αχ να το γιορτασετε σημερα!!!!!!!!!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπραβο τι ωραία !!!το ένστικτο δεν κάνει λάθος τελικώς !!!χαλαλι η αγωνία της αναμονής σου !

Just now, MumMaria είπε:

@Gogo1994 έτσι κ το γλεντας κ μας ξέχασες κακομοίρα μου...!!!

Περιμένουμε με αγωνια:x

Την Γωγώ νομίζω μόνο περιμένουμε...δεν θυμάμαι κάποια άλλη εγώ..

Να τη κ η γκρινιαρω!!!εμ μου ήθελες εγκυμοσύνη στην Γερμανία ,με τους γερμαναραδες να λένε το φύλο μάλλον στην γέννα,τι να σε κάνω;;λούσου τα!! Αφού είπαμε μπέμπα!!

Νομίζω ήταν μια ακόμα μαζί με τα κορίτσια αλλα αλλαξε την αυχενική της επειδή αύριο είναι Πρωτομαγιά ;!αχ Μαρία Δ ξέρω τι έχω πάθει σήμερα ,κ εγώ πιστευα είχα καλη μνήμη !τεσπα ,σημασια έχει ότι και οι δυο κοπέλες είχαν καλα αποτελέσματα !καλη συνεχεια και στις υπόλοιπες !!

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου! Με το καλό το αγοράκι σου! :x

Just now, Gogo1994 είπε:

Τελεια νεα!!με το καλο το αγορακι σας !!

oru1p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αυξάνονται και πληθύνονται!!! :grin:Με το καλό κορίτσι μου!!:wub:

xFySp3.png

Just now, demifilol είπε:

Μπραβο τι ωραία !!!το ένστικτο δεν κάνει λάθος τελικώς !!!χαλαλι η αγωνία της αναμονής σου !

Νομίζω ήταν μια ακόμα μαζί με τα κορίτσια αλλα αλλαξε την αυχενική της επειδή αύριο είναι Πρωτομαγιά ;!αχ Μαρία Δ ξέρω τι έχω πάθει σήμερα ,κ εγώ πιστευα είχα καλη μνήμη !τεσπα ,σημασια έχει ότι και οι δυο κοπέλες είχαν καλα αποτελέσματα !καλη συνεχεια και στις υπόλοιπες !!

Νομιζω δεν ειχαμε αλλες κοπελες αυτη την εβδομαδα. Την επομενη ειμαι εγω (finally) :-)  και η   @Papakι αν θυμαμαι καλα 

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...