Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Τι όμορφη ιστορία!!!καλέ τι γουρλου είσαι εσύ;! Καλά θα κατουρηθουνε από την χαρά τους!!!τι ωραία όταν αρχίζεις κ το ανακοινώνεις ρε παιδιά!!χαρά κ ευτυχία!!!!

Οχι απλα παντρευτηκε εκανε και 2 παιδια η κουμπαρα!!! Ειχε φαει μεγαλο χαστουκι και αυτη η δολια τοτε...Τελικα παντα εχει ενα ουρανιο τοξο για ολους τους ανθρωπους!!! Ναι ειναι τελειο να το ανακοινωνεις!!! Οπως το λες Μαρακι μου, χαρα και ευτυχια ειδικα αν ο αλλος χαιρεται μαζι σου! Εμενα με εχει συγκινησει η μικρη αδερφη του αντρα μου! Εχει ξετρελαθει και ολη μερα μου λεει "Θα ερχομαστε να το βλεπουμε το ανηψακι, θα του παρω αυτο, θα του κανω το αλλο"! Γλυκουλα μου!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ημουν και ατομο που δεν καθοταν λεπτο διαβαζω! Από πού να πηρε η μπεμπα, απο που να πηρε η μπεμπα...Μυστηριο αλυτο! Χαχαχαχαχαχα! Αυτο εμ το λινκ πολυ καλα το εκανες, κι εμενα πολλες φιλες μου με παιδακια το κανουν και ειλικρινα εμενα με εχει σωσει, γιατι ξερω οτι αυτο που θα παρω το χρειαζονται και δε θα παει αχρηστο! Καλα ο Βασιλακης κοιμαται τοσο καλα το βραδυ;;;; Θελω συμβουλες σε λιγους μηνες να μας πεις τί εκανες, γιατι αυτο ειναι ειλικρινα το τελειο μωρο!!!!!!!

Είναι τέλειο το μωρό μου να μην το παινευτω!!!!θα σας πω εννοείται ο,τι έκανα κ δεν έκανα αλλά γενικά κ από μόνος του ήταν καλοβολο μωράκι από την αρχή.τωρα με την τσουπρα πιστεύω θα τα δούμε κωλυόμενα!!!χααχαχαχα

• Χαχα 1

Κοριτσια μου εμεις σε αυτο το σπιτι δεν εχουμε παιδικο δωματιο χαχαχαχα! Και δεν γινεται να μετακομισουμε για τον επομενο χρονο. Ευτυχως εχουμε μεγαλο υπνοδωματιο και σαλονι. Λεμε το σαλονι να το κανουμε κατα το ημισι παιδικο δωματιο. Ευτυχωςειναι λαχανι και θα βαλω μετα κι εγω το χερακι μου να γινει ετσι χαρουμενο και εκει θα ειναι το μωρακι μας για αρχη!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Τι όμορφη ιστορία!!!καλέ τι γουρλου είσαι εσύ;! Καλά θα κατουρηθουνε από την χαρά τους!!!τι ωραία όταν αρχίζεις κ το ανακοινώνεις ρε παιδιά!!χαρά κ ευτυχία!!!!

Ααααααα καλά!!!!άλλη γουρλου!!!κ μετά λες για ένστικτο κ άλλα;;;αλλη όμορφη ιστορία!!!!εγώ δεν έχω καμία να πω .νονά δεν εχω γίνει,τουλάχιστον όχι ακόμα αλλά η κολλητή μου από Καβάλα (20χρονια τώρα) είναι νονά στον Βασίλη μου κ τον λατρεύει.μια φορά την εβδομάδα έρχεται θεσνικη κ δουλεύει η κοπέλα κ έχει κ άντρα.απλα αυτός ακόμα δεν είναι έτοιμος για παιδάκι ενώ η κολλητή μου από τα 20 της ήταν έτοιμη,όχι απλά το ήθελε παιδιά,ήταν έτοιμη,πώς το λένε;;;εύχομαι να γίνει σύντομα κ να της βαφτίσω το παιδάκι έχουμε πει!!!

Όπως νιώθεις κοπέλα μου εσύ να κάνεις...έχω μετά την β επιπέδου έκανα κ από κάτι κ με το που μπήκα στον ένατο ήταν έτοιμο αλλά εννοείται το καταλαβαίνω κι αυτό που λες εσύ...

Μακάρι να αξιώσει όλο το κόσμο ο θεός να βαφτίσουν !! Είναι το πιο μεγάλο μυστήριο και είναι μεγάλη ευλογία ! Εγώ με τον άντρα μου προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο να κάνουμε παιδάκι χωρίς να έχουμε κάτι .. απλά δεν ερχόταν ποτέ .. λίγους μήνες μετά που βάφτισα να και εμείς ! (Την βάφτισα λίγες μέρες πριν κλείσει τα δυο ) Αύγουστο βαφτίστηκε και Μάρτιο μαθαίνω ότι είμαι έγκυος ! Πιστεύω πως ο θεός έβαλε το χεράκι του σε αυτό !!! :) 

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου εμεις σε αυτο το σπιτι δεν εχουμε παιδικο δωματιο χαχαχαχα! Και δεν γινεται να μετακομισουμε για τον επομενο χρονο. Ευτυχως εχουμε μεγαλο υπνοδωματιο και σαλονι. Λεμε το σαλονι να το κανουμε κατα το ημισι παιδικο δωματιο. Ευτυχωςειναι λαχανι και θα βαλω μετα κι εγω το χερακι μου να γινει ετσι χαρουμενο και εκει θα ειναι το μωρακι μας για αρχη!

Μια χαρά θα είναι !!! Όσο είναι και πολύ μωράκια βρε δε καταλαβαίνουν από τέτοια παραμονο από αγκαλίτσες :) 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Υβόννη είπε:

Εμείς έχουμε αλλά ο σπιτονοικοκυρης τ έχει γεμάτο σαν αποθήκη φφφφφ..Τ πρωτο χρόνο έτσι κ αλλιώς θ τ έχω δίπλα μ..Ελπίζω να αδειάσει κ τ δωμάτιο να κάνω σαν άνθρωπος ένα παιδικο

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλά θα κάνεις ,κι εμείς στο παιδικό τον βάλαμε μετα το εξάμηνο.ολη την μέρα ειμασταν σαλόνι κ το βράδυ κοιμόταν μαζί μας στο λίκνο.οποτε μια χαρά,δεν σε φοβάμαι στο ντεκόρ!!!χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου βλέπω ότι λέτε για βαφτιστηρια.Εγω έχω μια κούκλα 4 χρόνων που μου έχει πάρει τα μυαλά κ λιώνω να με αγκαλιάζει και να με φωνάζει νονά.Ενα σας λέω σαν σήμερα τη βάφτισα.Μου αρέσει που συμπίπτει με μια τόσο σημαντική μέρα για εμένα.Θα μου φέρει γούρι και η μικρή μου

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D όλα πήγαν μια χαρά δόξα τω Θεό! Μου έδωσε πητ 11/11 κ όντως έχω πάλι κοριτσάκι :x

Με το καλο! Τελεια! 

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσάκια μου βλέπω ότι λέτε για βαφτιστηρια.Εγω έχω μια κούκλα 4 χρόνων που μου έχει πάρει τα μυαλά κ λιώνω να με αγκαλιάζει και να με φωνάζει νονά.Ενα σας λέω σαν σήμερα τη βάφτισα.Μου αρέσει που συμπίπτει με μια τόσο σημαντική μέρα για εμένα.Θα μου φέρει γούρι και η μικρή μου

Αχ το ωραία!θα θυμάσαι αυτη την μέρα από δω κ πέρα σαν διπλή χαρά!!!τέλεια κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Να θέσω κ ένα άλλο ερώτημα.. τι καροτσάκι έχετε η θ παρετε;;;Εγώ σκέφτομαι τ inglesina trilogy..Όχι τ πανάκριβο με 900 ευρώ τ πιο φθηνό.. 

Εγώ θα σου πω την άποψη μου κ το βλέπεις εσύ..εγώ στον μικρό πήρα το inglesina zippy light.(αν το τσεκαρεις,δες κ το βιντεάκι που έχει) είναι μάρκα που εμπιστεύομαι,το έχουν κ οι κουμπάροι το συγκεκριμένο μέχρι τώρα που το μωρό τους είναι 3 χρ.πολυ βολικό καρότσι,κάναμε άπειρα χλμ ,κάθε μέρα βόλτα,πάνω κάτω πεζοδρόμια,ειναι κατάλληλο από νεογέννητο κ για μένα το πιο βασικό είναι το πιο ελαφρύ στην κατηγορία του.εγω με το μωρό μέσα το κατέβαζα αγκαλιά(δεν μπορούσα να περιμένω να σχολασει ο άντρας μου κ έχουμε κ σκαλάκια μπαίνοντας στην πολυκατοικία), σε ένα σχετικα μικρό ασανσέρ χωράει χωρίς να το κλείσεις(επίσης βασικό για όσες μένουμε σε πολυκατοικία) αλλά κ όταν κλείνει το κάνεις με ένα κουμπί κ ένα χέρι κ χωράει σε Πορτ μπαγκαζ μικρού αυτοκινήτου!γενικά έχει όσα χρειάζονταν!το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν γυρνάει μπροστά αλλά αυτό είναι για το πρώτο τρίμηνο που οκ δεν θα έπαιρνα ειδικο καροτσι μόνο για τόσο.επισης εμένα το πρώτο τρίμηνο στις βόλτες μας τον είχα σε μάρσιπο πάνω μου γιατί ηρεμούσε κ κοιμόταν κατευθείαν,πήγαινα για καφέ,μπαινοεβγαινα μαγαζιά κ αυτός εκεί,ήρεμος στον μάρσιπο.τωρα στο δευτερο ,θα το έχω στην αρχή μάρσιπο κ τον βασιλη καρότσι κ μετά αναγκαστικά θα πάρω ένα φθηνό καρότσι για 6 μηνών κ πάνω για τον μεγάλο κ την μικρή στο καρότσι του Βασίλη.

• Μου αρέσει 2

Just now, VDPap είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό και η δεύτερη νεραιδουλα σου!!:x

@Gogo1994 Αναμένουμε εναγωνίως και τα δικά σου νέα!!!

Καλέ, τι κοριτσομάνι είναι αυτό τον Νοέμβρη???:D

Νομίζω μόνο εμείς οι δυο έχουμε αγόρια;;;; Μας φάγανε λάχανο τα κορίτσια.. :grin:

@KarMar84 με το καλό η μπουμπου!! @Gogo1994 με το καλό κι εσυ.. πλησιάζει η ώρα!! Περιμένουμε και τα δικά σου νέα.

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ θα σου πω την άποψη μου κ το βλέπεις εσύ..εγώ στον μικρό πήρα το inglesina zippy light.(αν το τσεκαρεις,δες κ το βιντεάκι που έχει) είναι μάρκα που εμπιστεύομαι,το έχουν κ οι κουμπάροι το συγκεκριμένο μέχρι τώρα που το μωρό τους είναι 3 χρ.πολυ βολικό καρότσι,κάναμε άπειρα χλμ ,κάθε μέρα βόλτα,πάνω κάτω πεζοδρόμια,ειναι κατάλληλο από νεογέννητο κ για μένα το πιο βασικό είναι το πιο ελαφρύ στην κατηγορία του.εγω με το μωρό μέσα το κατέβαζα αγκαλιά(δεν μπορούσα να περιμένω να σχολασει ο άντρας μου κ έχουμε κ σκαλάκια μπαίνοντας στην πολυκατοικία), σε ένα σχετικα μικρό ασανσέρ χωράει χωρίς να το κλείσεις(επίσης βασικό για όσες μένουμε σε πολυκατοικία) αλλά κ όταν κλείνει το κάνεις με ένα κουμπί κ ένα χέρι κ χωράει σε Πορτ μπαγκαζ μικρού αυτοκινήτου!γενικά έχει όσα χρειάζονταν!το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν γυρνάει μπροστά αλλά αυτό είναι για το πρώτο τρίμηνο που οκ δεν θα έπαιρνα ειδικο καροτσι μόνο για τόσο.επισης εμένα το πρώτο τρίμηνο στις βόλτες μας τον είχα σε μάρσιπο πάνω μου γιατί ηρεμούσε κ κοιμόταν κατευθείαν,πήγαινα για καφέ,μπαινοεβγαινα μαγαζιά κ αυτός εκεί,ήρεμος στον μάρσιπο.τωρα στο δευτερο ,θα το έχω στην αρχή μάρσιπο κ τον βασιλη καρότσι κ μετά αναγκαστικά θα πάρω ένα φθηνό καρότσι για 6 μηνών κ πάνω για τον μεγάλο κ την μικρή στο καρότσι του Βασίλη.

Χμμμ θα ρίξω μια ματιά γ αυτο π λες..Καλό ακούγεται.. Κ εγώ είπα να επενδύσω επειδή  θ πάρω 3 σε 1 για να με μείνει γενικά..Θ δούμε :)

k1S4p3.png

Χμμμ θα ρίξω μια ματιά γ αυτο π λες..Καλό ακούγεται.. Κ εγώ είπα να επενδύσω επειδή  θ πάρω 3 σε 1 για να με μείνει γενικά..Θ δούμε :)

230 ευρώ το πήρα.στις εκπτώσεις νισως το βρεις κ φθηνοτερα:-D

• Μου αρέσει 1

Να θέσω κ ένα άλλο ερώτημα.. τι καροτσάκι έχετε η θ παρετε;;;Εγώ σκέφτομαι τ inglesina trilogy..Όχι τ πανάκριβο με 900 ευρώ τ πιο φθηνό.. 

Εγω εχωτο quad system quattro 750 το ειχα παρει σε εκπτωσεις φλεβαρη μηνα.

Αθανατο, απιστευτο κ δν εχω λογια!

Just now, MumMaria είπε:

Ινγκλεσινα κ παλι ινγκλεσινα. Το  quad δν το λες και ελαφρυ , κλεινει με το ενα χερι αρκει να ακουμπησεις το καθισμα , πανω στο καθισμα του αυτοκινητου.

Μεχρι πριν μεινω εγκυος το κατεβαζα κ το ανεβαζα 15 σκαλια με το μωρο μερα 10 κιλα. Αρα ναι μεταφερεται πανευκολα.

Το χουμε λιωσει απο ημερων που ηταν το μωρο, και τωρα θα το λιωσει το 2ο.

Μετα θα το πουλησω η χαρισω.

Παντως σε παραλια με βοτσαλο και δν κολωνει πουθενα!

@Despoina Mar

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...