Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D όλα πήγαν μια χαρά δόξα τω Θεό! Μου έδωσε πητ 11/11 κ όντως έχω πάλι κοριτσάκι :x

Αχ τι ωραία συγχαρητήρια για τα καλά νέα κορίτσι μου... προσευχηθείτε και για μένα 

• Μου αρέσει 5

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτη ειναι η βαφτιστηρα που μενει Γερμανια; Να σου ζησει και να τη χαιρεσαι την κοκκετα-καλλιτεχνη! Χαιρομαι πολυ οταν οι νονες αγαπανε τα βαφτιστηρια τους! Δεν ειναι τυπικο το θεμα του νονου, ειναι ουσιαστικο! Να ειστε παντα δεμενες ευχομαι και δεν ξερεις ακομη τι εχεις να τραβηξεις! Εμενα η δικη μου ειναι τωρα 18 (τριτη Λυκειου) και τα εχω ζησει ολα τα σταδια! Το νεο μου βαφτιστηρι ειναι αγορακι και ειναι ενος ετους και τον αγαπαω και αυτον παρα πολυ! Απλα εκεινον τον βλεπω με καμερα και οχι συχνα απο κοντα...Τη Χριστινα μεχρι τα 12 την εβλεπα 1-2 φορες τη βδομαδα (μενουν πολυ κοντα στο πατρικο μου).

ΕΛα και αλλη τσαουσα στην παρεα! Βρε κοριτσια μου τί κοριτσια ειναι αυτα που εχετε; Θα παιδεψουν αντρες στο μελλον φουλ!!!! Ετοιμασου κι εσυ να κυνηγας!! Το "μεγαλο" το κοριτσακι σου ειναι ζωηρο ή ησχυχο; Αχ βλεπω οι πλεξουδες που ειπε το Μαρακι να μαδιουντε στα ξεμαλλιασματα χαχαχαχα!!! Με το καλο κοριτσακι μου και να πανε ολα τελεια!!!!!1

Το μεγάλο μου κορίτσι είναι ένα πολύ καλό παιδί, χαρούμενο και συννενοησιμο αλλά ταρζανακι, όλη μέρα τρέχει χορεύει κ.τ.λ. οπότε είμαι κ εγώ απόλυτα σίγουρη ότι τα ξεμαλλιασματα θα είναι συχνό φαινόμενο, πρώτα ο Θεός! :lol:

• Χαχα 4

Just now, KarMar84 said:

Το μεγάλο μου κορίτσι είναι ένα πολύ καλό παιδί, χαρούμενο και συννενοησιμο αλλά ταρζανακι, όλη μέρα τρέχει χορεύει κ.τ.λ. οπότε είμαι κ εγώ απόλυτα σίγουρη ότι τα ξεμαλλιασματα θα είναι συχνό φαινόμενο, πρώτα ο Θεός! :lol:

Χαμος θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καημενος μπαμπας δε θα ξερει ποιανης τα καλλυντικα να πρωτοαγορασει! Τρεις γυναικες στο σπιτι χαμος σας λεω!!!!!!!!1

Just now, Gogo1994 said:

Αχ τι ωραία συγχαρητήρια για τα καλά νέα κορίτσι μου... προσευχηθείτε και για μένα 

εννοειται!  Ελα περασαν οι ωρες!!! Ολα τελεια θα ειναι!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτη ειναι η βαφτιστηρα που μενει Γερμανια; Να σου ζησει και να τη χαιρεσαι την κοκκετα-καλλιτεχνη! Χαιρομαι πολυ οταν οι νονες αγαπανε τα βαφτιστηρια τους! Δεν ειναι τυπικο το θεμα του νονου, ειναι ουσιαστικο! Να ειστε παντα δεμενες ευχομαι και δεν ξερεις ακομη τι εχεις να τραβηξεις! Εμενα η δικη μου ειναι τωρα 18 (τριτη Λυκειου) και τα εχω ζησει ολα τα σταδια! Το νεο μου βαφτιστηρι ειναι αγορακι και ειναι ενος ετους και τον αγαπαω και αυτον παρα πολυ! Απλα εκεινον τον βλεπω με καμερα και οχι συχνα απο κοντα...Τη Χριστινα μεχρι τα 12 την εβλεπα 1-2 φορες τη βδομαδα (μενουν πολυ κοντα στο πατρικο μου).

ΕΛα και αλλη τσαουσα στην παρεα! Βρε κοριτσια μου τί κοριτσια ειναι αυτα που εχετε; Θα παιδεψουν αντρες στο μελλον φουλ!!!! Ετοιμασου κι εσυ να κυνηγας!! Το "μεγαλο" το κοριτσακι σου ειναι ζωηρο ή ησχυχο; Αχ βλεπω οι πλεξουδες που ειπε το Μαρακι να μαδιουντε στα ξεμαλλιασματα χαχαχαχα!!! Με το καλο κοριτσακι μου και να πανε ολα τελεια!!!!!1

Ναι ρε συ αυτή είναι η πριγκίπισσα μου ! Καλά εγώ την έχω τρέλα έχω κάνει και τατου το όνομα της να φανταστείτε ! :) επειδή δεν είχα ποτέ νονά ( μια που με βάφτισε και μια που δε με ξαναείδε) το είχα πολύ κάπως στο μυαλό μου και έλεγα εγώ δε θα γίνω ποτέ έτσι ! Βέβαια είναι και θέμα γονιών ειδικά όταν το παιδί είναι μακρυά ! Και καμία φορά ο νονός η η νονά που επιλέγεις δε χρειάζεται να τους ξέρεις χρόνια ! Εγώ με τη κουμπαρα μου γνωριστήκαμε σε ένα κομμωτήριο που είμασταν υπάλληλοι πριν 5 χρόνια.. (το μωρό μας είναι 2,5!) αλλά δέσαμε πολύ και ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί! Λιώνω να μιλάω για αυτήν χααχαχαχ.. πάω σίγουρα τρεις φορές το χρόνο να τη δω και άλλες δυο έρχεται αυτή .. εντάξει ξέρω δεν είναι αρκετό αλλά οι γονείς της μιλάνε συνέχεια για μένα και αυτό είναι πολύ καλό! Με παίρνει βιντεοκληση και φωνάζει νονά ρε παιδιά !!!! Πάλι σεντόνι εγώ :) 

Just now, KarMar84 είπε:

Εγώ λυπάμαι το μπαμπά σας με τόση σερβιέτα χαχαχαχαχ ... έχει να αγοραζειιιιι ! Ας ξεκινήσει από τώρα σιγά σιγά ... τέλεια όλα !!! Όλα με το καλό ! 

Just now, Gogo1994 είπε:

Μια χαρά θα πάνε όλα θα δεις !!! Να μη το σκέφτεσαι καθόλου :) 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m said:

Ναι ρε συ αυτή είναι η πριγκίπισσα μου ! Καλά εγώ την έχω τρέλα έχω κάνει και τατου το όνομα της να φανταστείτε ! :) επειδή δεν είχα ποτέ νονά ( μια που με βάφτισε και μια που δε με ξαναείδε) το είχα πολύ κάπως στο μυαλό μου και έλεγα εγώ δε θα γίνω ποτέ έτσι ! Βέβαια είναι και θέμα γονιών ειδικά όταν το παιδί είναι μακρυά ! Και καμία φορά ο νονός η η νονά που επιλέγεις δε χρειάζεται να τους ξέρεις χρόνια ! Εγώ με τη κουμπαρα μου γνωριστήκαμε σε ένα κομμωτήριο που είμασταν υπάλληλοι πριν 5 χρόνια.. (το μωρό μας είναι 2,5!) αλλά δέσαμε πολύ και ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί! Λιώνω να μιλάω για αυτήν χααχαχαχ.. πάω σίγουρα τρεις φορές το χρόνο να τη δω και άλλες δυο έρχεται αυτή .. εντάξει ξέρω δεν είναι αρκετό αλλά οι γονείς της μιλάνε συνέχεια για μένα και αυτό είναι πολύ καλό! Με παίρνει βιντεοκληση και φωνάζει νονά ρε παιδιά !!!! Πάλι σεντόνι εγώ :) 

Μονο ετσι πρεπει να ειναι η νονα! Να ειναι διπλα στο παιδι σαν δευτερη μαμα! Να σου πω στη νονα ή το νονο, το πιο σημαντικο ειναι να ειναι ενα ατομο που ξερεις οτι θελει να ασχοληθει με το παιδι. Μπορει δηλαδη να εχεις μια κολλητη φιλη αλλα να μην συμπαθεο τα παιδακια! Ε δεν μπορεις να την κανεις νονα. Ετσι ειναι εμενα η νονα μου! Δεν παντρευτηκς και δεν εκανε παιδια γιατι δε θελει! Και την εβαλαν για νονα χαχαχα! Οκ ειχα παντα δωρο κτλ αλλα νομιζω μου απηυθυνε το λογο πρωτη φορα οταν ημουν 15! Μια χαρα αρκετα βρισκεστε! Κι εμεις με τον μικρο βιντεοκληση για να με μαθει! Η Χριστινα μου ειναι μεγαλη πλεον οποτε viber μιλαμε και τηλεφωνο.

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ λυπάμαι το μπαμπά σας με τόση σερβιέτα χαχαχαχαχ ... έχει να αγοραζειιιιι ! Ας ξεκινήσει από τώρα σιγά σιγά ... τέλεια όλα !!! Όλα με το καλό ! 

Μια χαρά θα πάνε όλα θα δεις !!! Να μη το σκέφτεσαι καθόλου :) 

Κ εγώ συμφωνώ τ θέμα κουμπάρων κ ιδίως νονού είναι  σημαντικό κυρίως γτ σχέση π θ έχει με τ παιδί...Κ στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους.. 

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μονο ετσι πρεπει να ειναι η νονα! Να ειναι διπλα στο παιδι σαν δευτερη μαμα! Να σου πω στη νονα ή το νονο, το πιο σημαντικο ειναι να ειναι ενα ατομο που ξερεις οτι θελει να ασχοληθει με το παιδι. Μπορει δηλαδη να εχεις μια κολλητη φιλη αλλα να μην συμπαθεο τα παιδακια! Ε δεν μπορεις να την κανεις νονα. Ετσι ειναι εμενα η νονα μου! Δεν παντρευτηκς και δεν εκανε παιδια γιατι δε θελει! Και την εβαλαν για νονα χαχαχα! Οκ ειχα παντα δωρο κτλ αλλα νομιζω μου απηυθυνε το λογο πρωτη φορα οταν ημουν 15! Μια χαρα αρκετα βρισκεστε! Κι εμεις με τον μικρο βιντεοκληση για να με μαθει! Η Χριστινα μου ειναι μεγαλη πλεον οποτε viber μιλαμε και τηλεφωνο.

Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μεγάλο βαφτιστήρι!!! Ανυπομονώ να περάσω μαζί της όλες τις φάσεις της, να τη βλέπω να μεγαλώνει και να καμαρώνω ! Καλά δε όταν μου μιλήσει για γκομενακι;;; Θα πέσω κάτω !! Χαχαα 

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D όλα πήγαν μια χαρά δόξα τω Θεό! Μου έδωσε πητ 11/11 κ όντως έχω πάλι κοριτσάκι :x

Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό και η δεύτερη νεραιδουλα σου!!:x

@Gogo1994 Αναμένουμε εναγωνίως και τα δικά σου νέα!!!

Καλέ, τι κοριτσομάνι είναι αυτό τον Νοέμβρη???:D

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Just now, Lady_m said:

Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μεγάλο βαφτιστήρι!!! Ανυπομονώ να περάσω μαζί της όλες τις φάσεις της, να τη βλέπω να μεγαλώνει και να καμαρώνω ! Καλά δε όταν μου μιλήσει για γκομενακι;;; Θα πέσω κάτω !! Χαχαα 

Που να δεις προπερσι που για δωρο Πασχα ζητησε δευτερη τρυπα στο αυτι χαχαχαχα! Τα γκομενακια πανε στο καλο! Να δεις τα δραματα με τις κολλητες! Που δεν την πηρε τηλεφωνο η κολλητη για 2 μερες αλλα μονο εστειλε στο  facebook και αυτο ηταν τελειωσε αυτη η φιλια χαχαχαχα! Προδοσια η κολλητη τί λεμε τωρα!!! Ο μικρος ελπιζω να μην κανει τετοια οταν μεγαλωσει! Τα αγορια ειναι πιο χυμα σε αυτα!

Τη βαφτισα στα 15 μου. Βασικα η κουμπαρα μου ειχε χωρισει απο εναν πρωην και ειχε ερθει τοτε σπιτι μας να πει στη μαμα μου που ηταν φιλες τον πονο της και εκλαιγε και ελεγε δε θα παντρευτω ποτε κτλ. Ηταν 31 και χωρισε αρκετα ασχημα (ο τυπος ηταν αρραβωνιασμενος και δεν το ηξερε). Την ειδα εγω που εκλαιγε και στεναχωρεθηκα και ττην αγκαλιασα και της ειπα και θα παντρευτεις και θα κανεις παιδια και μαλιστα θα στο βαφτισω εγω! Της εδωσε λεει τοση δυναμη που το ακουσε αυτο απο ενα παιδακι που οτνα εμεινε εγκυος με πηρε και μου ειπε να γινω η νονα!!! Χαρα εγω χαμος! Μετα το σχολειο θυμαμαι πηγαινα να παιξω με το μωρο!!!! Και η αδερφη της νονα με λεει! Θα τους πω για το μωρο απο βδομαδα, να δω τι θα κανουν! Χιχιχιχιχι

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Lady_m είπε:

Με λυπήθηκες με α αυτά που είπα σίγουρα ... χαχα 

οσο για το σπίτι εγώ λέω σιγά σιγά να τα κανείς όλα .. δε μας βιάζει τίποτα .. ίσα ίσα θα έχεις πάντα με κάτι να ασχολείσαι και να χαίρεσαι .. εγώ δε μπορείτε να φανταστείτε τις δουλειές πρέπει να ξεκινήσω .. πρώτα πρώτα είμαι στη φάση που περνάω αέριο στο σπίτι... θέλει όλο σπίτι βάψιμο και το παιδικό επειδή έχει ξύλο κάτω θέλει τρίψιμο και γυάλισμα γιατί έχει πολλά χρόνια να γίνει... επίσης όλα μου τα ηλεκτρικά είναι στα πρόθυρα .. όσο είμασταν οι τρεις μας (έχω και το τετράποδο) δε μας απασχολούσε .. τώρα όμως ψυγείο,κουζίνα,πλυντήριο & στεγνωτηριο θέλουν αγορά ... να μη σχολιάσω για όλο το παιδικό που θέλω έπιπλα + καινουρια φώτα σε όλο το σπίτι..

ωχ με έκανες και τα θυμήθηκα .. Χαχαχ τι να κάνω.. με υπομονή θα γίνουν όλα .. λίγο θα βοηθάει ο ένας λίγο ο άλλος.. λίγο τα ηλεκτρικά να τα πάρουμε με δόσεις γιατί αλλιώς με βλέπω να γεννάω στο σπίτι μου .. όλα θα γίνουν ! 

Λίγα λίγα θα τα κάνεις κι εσύ...εγώ τρελαίνομαι να ασχολούμαι με τα του σπιτιού...άντε να δέσει καλά ο πλακούντας πρώτα ο Θεός κ ποιος με πιάνει!!!ρε συ ήμουν κ από τα άτομα.που δεν καθόμουν λεπτό!!φλας!χααχαχα!

Καλά το δωμάτιο θα είναι τέλεια όταν το φτιάχνεις,τόσο γλυκό,εγώ το έφτιαξα σιγά σιγά κ μετά τον τελευταίο μήνα κάθε μέρα έμπαινα κ καθόμουν καμιά ώρα κ χαζευα!!!αχ το τέλεια!!!

Just now, Despoina Mar είπε:

Κ εγω εχω πολλα θεματα με τ σπιτι π πρεπει ν τακτοποιηθουν κ κυριως στ παιδικο δωματιο..Αχ κ εγώ αυτά βλέπω φωλιά κ πλεξούδα.. είδα από το la millou αλλά βλέπω έχει κ πιο φθηνά αλλού.. Εγώ κρατιέμαι μέχρι ν σίγουρεψω τ φυλο κ μετα παραγγέλνω.. Και το the  angel έχει πολύ ωραία πράγματα.. 

Μπες Σκρουτζ να συγκρίνεις τιμές κ να δεις τι σε συμφέρει οικονομικά.ναι ακόμα νωρίς είναι αλλά δεν είναι κακό να χαζεύεις!!!

Just now, Υβόννη είπε:

αληθεια σηκωνεται;;;; Θα τρελαθω!!!! Και ειναι μονο 8 μηνων το κουτσουνακι! Αν τον κρατησετε απο τα χερακια στεκεται και παλι; Αχ το εκανα εικονα και λιωνω!!!!

Βασικα εγω ειμαι υπερ να κανουμε τις δουλεις που χρειαζονται, γιατι μετα δεν ξερουμε ποσο δυσκολα θα ειναι με τις κοιλουμπες. Τωρα με τα εξοδα απο τη μια εχεις δικιο, απο την αλλη θα τα δωσεις ετσι και αλλιως σε καποια φαση, οποτε αν σας παιρνει ισως να τα εκανες να ξεμπερδεψεις. Βεβαια εσυ τωρα θες ξεκουραση, οποτε ο συμπεθερος μου φαινεται θα τα κανει και εσυ θα κοιτας στο ιντερνετ φωλιες μωρων!!! Χαχαχαχα! Μετα θα του αξιζει μια κρεπαρα ομως!!!

Κι εγω αρχισα να κοιταω λιγο παντως παρολο που δνε ξερουμε το φυλο χιχιχιχ! Εγω εκανα αυτο με το μεταγιον και βγαινει κοριτσακι και λεω αυθορμητα μπεμπα οταν του μιλαω αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ενστικτο! Παντως δεν εχω καμια προτιμηση να πεις οτι το επηρεαζω! Για να δουμε!

Χααχαχαχα!!!έτσι λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά από Μάη με αυτά που ούτως ή άλλως θα τα έκανα κ τα του μωρού(είναι κ λίγα γιατί τα έχω όλα από τον μικρό μου) θα τα πάρω Αύγουστο στις εκπτώσεις.αλλα τώρα κάνω ιντερνετική έρευνα αγοράς!!χαχααχα!!τώρα πολλά πράγματα θα σας τα πάρουν κ φίλοι συγγενείς οπότε λίγο τα έξοδα μειώνονται!!!εμένα με ρωτούσαν κ δεν κωλωνα,τους έλεγα τι θέλω κ συγκεκριμένα μάλιστα.τους έστελνα κ λινκ η τρελή!!!

Ναι στέκεται το αγόρι μου!!!γενικά όλη την μέρα σκαρφαλώνει,μπουσουλαει,κάνει τραμπολίνο κ τον κρατάμε από τα χέρια κ περπατάει-πηδαει.κατι ενδιάμεσο κάνει.χαχααχαχα!για αυτό μάλλον το βράδυ μου κοιμάται 12ωρο,είναι ψοφιος!!!αφού 9 η ώρα,του ανοίγω το παντζούρι κ βάζει ένα πιγκουινακι που έχει στην μαπα του κ γυρνάει πλευρό!!!τύπου 'αφηστε με να κοιμηθωωωω'. Χαχαααχα!

Just now, KarMar84 είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!! :x 

Μαράκι αν σου πω ότι μας πήρε περίπου μια ώρα η εξέταση γτ δεν καθόταν ακουνιτη πάνω από 2 δευτερόλεπτα θα καταλάβεις... αφού μου λέει ο γιατρός αν έτρωγες και σοκολάτα θα πεταγοταν έξω χαχα Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω πολύ καλές για τον παραπάνω λόγο αλλά οκ τι να κάνουμε...

Οι πιθανότητες αν κ με την ηλικία ήταν οριακά καλές με τις μετρήσεις κ την papp-a διορθώθηκαν πολύ οπότε είμαστε μια χαρά :)

Υ.Γ. και εγώ λέω να τις κάνεις όλες τις δουλίτσες σιγά σιγά, μια μια

Σε καταλαβαίνω!!!έχω μια φωτό κοντινή που είναι σαν γκρεμλιν!!!ηυτη τριπλάσια κ λέω τον γιατρό 'καλε τι ειν'τουτο;' κ μου λέει αφού κουνιόταν συνέχεια!!!!χαχαχααχα!αφού είναι καλά τα μωρά μας αυτό μετράει!!!το χουν τα κορίτσια τι να πεις;;;:-D

Με πείσατε...θα τις κάνω!(δυσκολευτηκα πολυ να πειστω όπως βλέπετε)  

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Που να δεις προπερσι που για δωρο Πασχα ζητησε δευτερη τρυπα στο αυτι χαχαχαχα! Τα γκομενακια πανε στο καλο! Να δεις τα δραματα με τις κολλητες! Που δεν την πηρε τηλεφωνο η κολλητη για 2 μερες αλλα μονο εστειλε στο  facebook και αυτο ηταν τελειωσε αυτη η φιλια χαχαχαχα! Προδοσια η κολλητη τί λεμε τωρα!!! Ο μικρος ελπιζω να μην κανει τετοια οταν μεγαλωσει! Τα αγορια ειναι πιο χυμα σε αυτα!

Τη βαφτισα στα 15 μου. Βασικα η κουμπαρα μου ειχε χωρισει απο εναν πρωην και ειχε ερθει τοτε σπιτι μας να πει στη μαμα μου που ηταν φιλες τον πονο της και εκλαιγε και ελεγε δε θα παντρευτω ποτε κτλ. Ηταν 31 και χωρισε αρκετα ασχημα (ο τυπος ηταν αρραβωνιασμενος και δεν το ηξερε). Την ειδα εγω που εκλαιγε και στεναχωρεθηκα και ττην αγκαλιασα και της ειπα και θα παντρευτεις και θα κανεις παιδια και μαλιστα θα στο βαφτισω εγω! Της εδωσε λεει τοση δυναμη που το ακουσε αυτο απο ενα παιδακι που οτνα εμεινε εγκυος με πηρε και μου ειπε να γινω η νονα!!! Χαρα εγω χαμος! Μετα το σχολειο θυμαμαι πηγαινα να παιξω με το μωρο!!!! Και η αδερφη της νονα με λεει! Θα τους πω για το μωρο απο βδομαδα, να δω τι θα κανουν! Χιχιχιχιχι

Εντάξει κλαίω πάλι να ξέρεις ! Αχ ποσά έχουμε να περάσουμε !!! Εμένα η κουμπαρα μου είχε δυο αγόρια .. εντομεταξυ τρία παιδιά έκανα σύνολο και τα τρία ανα δέκα χρόνια ! Στα 17,27 και τέλος τη μικρή στα 37! Όταν λοιπόν έμεινε έγκυος στη μικρή η αυχενική της έπεσε πάνω στη γιορτή της γυναίκας ! Πάει με μια χαρά λοιπόν και λέει το γιατρό ... γιατρέ έχω δυο αγόρια κάνε μου ένα δώρο σήμερα λέει και πες μου ότι έχω κορίτσι μέρα που είναι ! Ο γιατρός τι λέω συγνώμη ρε συ αγόρι είναι .. ήταν τόσο σίγουρος που ήθελε να το υπογράψει κιόλας !! Ε με τα λίγα με τα πολλά έλεγε εκείνη τι να κάνουμε αγορομανα δε πειράζει τα ξέρω τα αγόρια μια χαρά ...  μια μέρα άσχετη επειδή αυτή ήξερε την ημέρα που έγινε η δουλιτσα :) της λέω ρε συ σε ποια μέρα του κύκλου σου κάνατε ελεύθερα (γιατί δε το προσπαθούσαν, για αυτό θυμόταν ακριβώς και τη μέρα ) Ε και μου λέει και το βάζω σε μια εφαρμογή στο Ίντερνετ που και καλά σου έλεγε σύμφωνα με περίοδο κτλ και ποια μέρα έγινε αν είναι αγόρι η κορίτσι ! Τσουυυυπ η εφαρμογή βγάζει κορίτσι ! Της λέω να ξεσ είναι κορίτσι ! Μου λέει αν με κάνει αυτό το δώρο ο θεός εσυ θα τη βαφτίσεις να το ξες! Και παιδιά έτσι και έγινε ! Μια μέρα μου στέλνει μήνυμα και μου λέει απλά κορίτσι ! Γλυκά κεράσματα τα πάντα :) έτσι έκανε την εμφάνιση της η Αγγελική μας :) 

• Μου αρέσει 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Gogo1994 είπε:

Όλα θα πάνε σούπερ!!!!είμαι σίγουρη!!

Just now, KarMar84 είπε:

Αχ τι τέλεια!!τις κάνω εικόνα!!!!ο άντρας σου χάρηκε;;

Just now, MumMaria είπε:

Λίγα λίγα θα τα κάνεις κι εσύ...εγώ τρελαίνομαι να ασχολούμαι με τα του σπιτιού...άντε να δέσει καλά ο πλακούντας πρώτα ο Θεός κ ποιος με πιάνει!!!ρε συ ήμουν κ από τα άτομα.που δεν καθόμουν λεπτό!!φλας!χααχαχα!

Καλά το δωμάτιο θα είναι τέλεια όταν το φτιάχνεις,τόσο γλυκό,εγώ το έφτιαξα σιγά σιγά κ μετά τον τελευταίο μήνα κάθε μέρα έμπαινα κ καθόμουν καμιά ώρα κ χαζευα!!!αχ το τέλεια!!!

Μπες Σκρουτζ να συγκρίνεις τιμές κ να δεις τι σε συμφέρει οικονομικά.ναι ακόμα νωρίς είναι αλλά δεν είναι κακό να χαζεύεις!!!

Η αλήθεια είναι ότι το σπίτι θα το ξεκινήσω σιγά σιγά αλλά το παιδικό με τίποτα .. έχω μιλήσει ήδη με τον άντρα μου ότι εννοείτε θα βαφτεί θα ετοιμαστεί αλλά δε θα στήσουμε τίποτα ! Θα τα αγοράσουμε αλλά θα είναι στις κούτες ! Τις ημέρες που πρώτα ο θεός θα γεννηθεί το μπεμπακι και θα είμαστε κλινική θα έχουν αρκετό χρόνο αυτός μαζί με τους γονείς μας να το φτιάξουν ! Έχω φιλη με πολύ άσχημη εμπειρία και από τότε είπα με τίποτα ! 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, MumMaria said:

Χααχαχαχα!!!έτσι λέω ιονα ξεκινήσω σιγά σιγά από Μάη με αυτά που ούτως ή άλλως θα τα έκανα κ τα του μωρού(είναι κ λίγα γιατί τα έχω όλα από τον μικρό μου) θα τα πάρω Αύγουστο στις εκπτώσεις.αλλα τώρα κάνω ιντερνετική έρευνα αγοράς!!χαχααχα!!τώρα πολλά πράγματα θα σας τα πάρουν κ φίλοι συγγενείς οπότε λίγο τα έξοδα μειώνονται!!!εμένα με ρωτούσαν κ δεν κωλωνα,τους έλεγα τι θέλω κ συγκεκριμένα μάλιστα.τους έστελνα κ λινκ η τρελή!!!

Ναι στέκεται το αγόρι μου!!!γενικά όλη την μέρα σκαρφαλώνει,μπουσουλαει,κάνει τραμπολίνο κ τον κρατάμε από τα χέρια κ περπατάει-πηδαει.κατι ενδιάμεσο κάνει.χαχααχαχα!για αυτό μάλλον το βράδυ μου κοιμάται 12ωρο,είναι ψοφιος!!!αφού 9 η ώρα,του ανοίγω το παντζούρι κ βάζει ένα πιγκουινακι που έχει στην μαπα του κ γυρνάει πλευρό!!!τύπου 'αφηστε με να κοιμηθωωωω'. Χαχαααχα!

Σε καταλαβαίνω!!!έχω μια φωτό κοντινή που είναι σαν γκρεμλιν!!!ηυτη τριπλάσια κ λέω τον γιατρό 'καλε τι ειν'τουτο;' κ μου λέει αφού κουνιόταν συνέχεια!!!!χαχαχααχα!αφού είναι καλά τα μωρά μας αυτό μετράει!!!το χουν τα κορίτσια τι να πεις;;;:-D

Με πείσατε...θα τις κάνω!(δυσκολευτηκα πολυ να πειστω όπως βλέπετε)  

Ημουν και ατομο που δεν καθοταν λεπτο διαβαζω! Από πού να πηρε η μπεμπα, απο που να πηρε η μπεμπα...Μυστηριο αλυτο! Χαχαχαχαχαχα! Αυτο εμ το λινκ πολυ καλα το εκανες, κι εμενα πολλες φιλες μου με παιδακια το κανουν και ειλικρινα εμενα με εχει σωσει, γιατι ξερω οτι αυτο που θα παρω το χρειαζονται και δε θα παει αχρηστο! Καλα ο Βασιλακης κοιμαται τοσο καλα το βραδυ;;;; Θελω συμβουλες σε λιγους μηνες να μας πεις τί εκανες, γιατι αυτο ειναι ειλικρινα το τελειο μωρο!!!!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τι όμορφη ιστορία!!!καλέ τι γουρλου είσαι εσύ;! Καλά θα κατουρηθουνε από την χαρά τους!!!τι ωραία όταν αρχίζεις κ το ανακοινώνεις ρε παιδιά!!χαρά κ ευτυχία!!!!

Just now, Lady_m είπε:

Εντάξει κλαίω πάλι να ξέρεις ! Αχ ποσά έχουμε να περάσουμε !!! Εμένα η κουμπαρα μου είχε δυο αγόρια .. εντομεταξυ τρία παιδιά έκανα σύνολο και τα τρία ανα δέκα χρόνια ! Στα 17,27 και τέλος τη μικρή στα 37! Όταν λοιπόν έμεινε έγκυος στη μικρή η αυχενική της έπεσε πάνω στη γιορτή της γυναίκας ! Πάει με μια χαρά λοιπόν και λέει το γιατρό ... γιατρέ έχω δυο αγόρια κάνε μου ένα δώρο σήμερα λέει και πες μου ότι έχω κορίτσι μέρα που είναι ! Ο γιατρός τι λέω συγνώμη ρε συ αγόρι είναι .. ήταν τόσο σίγουρος που ήθελε να το υπογράψει κιόλας !! Ε με τα λίγα με τα πολλά έλεγε εκείνη τι να κάνουμε αγορομανα δε πειράζει τα ξέρω τα αγόρια μια χαρά ...  μια μέρα άσχετη επειδή αυτή ήξερε την ημέρα που έγινε η δουλιτσα :) της λέω ρε συ σε ποια μέρα του κύκλου σου κάνατε ελεύθερα (γιατί δε το προσπαθούσαν, για αυτό θυμόταν ακριβώς και τη μέρα ) Ε και μου λέει και το βάζω σε μια εφαρμογή στο Ίντερνετ που και καλά σου έλεγε σύμφωνα με περίοδο κτλ και ποια μέρα έγινε αν είναι αγόρι η κορίτσι ! Τσουυυυπ η εφαρμογή βγάζει κορίτσι ! Της λέω να ξεσ είναι κορίτσι ! Μου λέει αν με κάνει αυτό το δώρο ο θεός εσυ θα τη βαφτίσεις να το ξες! Και παιδιά έτσι και έγινε ! Μια μέρα μου στέλνει μήνυμα και μου λέει απλά κορίτσι ! Γλυκά κεράσματα τα πάντα :) έτσι έκανε την εμφάνιση της η Αγγελική μας :) 

Ααααααα καλά!!!!άλλη γουρλου!!!κ μετά λες για ένστικτο κ άλλα;;;αλλη όμορφη ιστορία!!!!εγώ δεν έχω καμία να πω .νονά δεν εχω γίνει,τουλάχιστον όχι ακόμα αλλά η κολλητή μου από Καβάλα (20χρονια τώρα) είναι νονά στον Βασίλη μου κ τον λατρεύει.μια φορά την εβδομάδα έρχεται θεσνικη κ δουλεύει η κοπέλα κ έχει κ άντρα.απλα αυτός ακόμα δεν είναι έτοιμος για παιδάκι ενώ η κολλητή μου από τα 20 της ήταν έτοιμη,όχι απλά το ήθελε παιδιά,ήταν έτοιμη,πώς το λένε;;;εύχομαι να γίνει σύντομα κ να της βαφτίσω το παιδάκι έχουμε πει!!!

Just now, Lady_m είπε:

Η αλήθεια είναι ότι το σπίτι θα το ξεκινήσω σιγά σιγά αλλά το παιδικό με τίποτα .. έχω μιλήσει ήδη με τον άντρα μου ότι εννοείτε θα βαφτεί θα ετοιμαστεί αλλά δε θα στήσουμε τίποτα ! Θα τα αγοράσουμε αλλά θα είναι στις κούτες ! Τις ημέρες που πρώτα ο θεός θα γεννηθεί το μπεμπακι και θα είμαστε κλινική θα έχουν αρκετό χρόνο αυτός μαζί με τους γονείς μας να το φτιάξουν ! Έχω φιλη με πολύ άσχημη εμπειρία και από τότε είπα με τίποτα ! 

Όπως νιώθεις κοπέλα μου εσύ να κάνεις...έχω μετά την β επιπέδου έκανα κ από κάτι κ με το που μπήκα στον ένατο ήταν έτοιμο αλλά εννοείται το καταλαβαίνω κι αυτό που λες εσύ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...