Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D όλα πήγαν μια χαρά δόξα τω Θεό! Μου έδωσε πητ 11/11 κ όντως έχω πάλι κοριτσάκι :x

Τέλεια κορίτσι μου συγχαρητήρια, με το καλό!!! :x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D όλα πήγαν μια χαρά δόξα τω Θεό! Μου έδωσε πητ 11/11 κ όντως έχω πάλι κοριτσάκι :x

Τέλεια ναιιιιιι τι ομορφαααα:D

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, KarMar84 said:

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο ο κοριτσαρος να ερθει στην αγκαλιτσα σας!!! Ευχομαι να εισαι ηρεμη και χαρουμενη!!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, KarMar84 είπε:

Μπραβο!!!με το καλο το κοριτσακι σας!!!

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Παπακι μου, τωρα για καποο λογο σε διαβασα!!

Μια χαρα με το θυροειδη, ολα πλεον υπο ελεγχο και απο κει!! Καλο κουραγιο με τη δουλεια, τουλαχιστον περνα λιγο γρηγορα η μερα. Για τη δυσκοιλιοτητα ελπιζω να σε βοηθαει το σιροπι. Μεσα στο παιχνιδι τελειως ειναι και η δυσκοιλιοτητα!

Με το καλο να εχουμε νεα απο τη χοριακη σου κοριτσακι μου! Ελπιζω να μην ειναι πολυ κουραση η δουλεια. Οσο μπορεις μετα στο σπιτι ξεκουραση.

Παπακι μου, τωρα για καποο λογο σε διαβασα!!

Μια χαρα με το θυροειδη, ολα πλεον υπο ελεγχο και απο κει!! Καλο κουραγιο με τη δουλεια, τουλαχιστον περνα λιγο γρηγορα η μερα. Για τη δυσκοιλιοτητα ελπιζω να σε βοηθαει το σιροπι. Μεσα στο παιχνιδι τελειως ειναι και η δυσκοιλιοτητα!

Με το καλο να εχουμε νεα απο τη χοριακη σου κοριτσακι μου! Ελπιζω να μην ειναι πολυ κουραση η δουλεια. Οσο μπορεις μετα στο σπιτι ξεκουραση.

Καλημεραααααα! Καλε τί πραγμα αυτο με τα ονειρα! Ξυπναω καθε μερα κι εγω σοκαρισμενη! Τί φαντασια ειναι αυτη που εχει το υποσυνειδητο αυτο τον καιρο! Ευτυχως το μεσημερι αν ξαπλωσω λιγο δε βλεπω τοσα σεναρια!

Εντομεταξυ ξέρετε τι παρατήρησα ; Βλέπω όνειρα με πράγματα που βλέπω και δίνω περισσότερη σημασία μέσα στη μέρα .. άσχετα το πως εμφανίζονται στο όνειρο, τα έχω συζητήσει μέσα στη μέρα πιο πολύ από ότι συνήθως ! Το έχετε και εσείς αυτό ; Λες και τώρα δίνουμε σημασία στο κάθε τι και τα κοιτάμε όλα πιο προσεκτικά ...

Just now, KarMar84 είπε:

Έλα ρε συ μπράβο!!!!! Με το καλό το κοριτσάκι σας !!!! Τι γίνετε βρε παιδιά το 20 φέτος ; Πολλά κορίτσια μαζεύτηκαν :) 

• Ευχαριστώ 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Just now, KarMar84 είπε:

Αχ τι καλά!!!!!δύο αδελφουλες!!!!Ω ρε κοτσιδακια κ πλεξούδες που έχεις να κάνεις!! Μπράβο κοπέλα μου ,χάρηκα πολύ!!!πες λεπτομέρειες!!!μην είσαι τόσο λακωνική!!εμείς εδώ ψοφαμε για αυτά!!έχεις καλή φωτό;;κουνιότανε η σουρλουλου σου;;;

• Μου αρέσει 2

Just now, Lady_m said:

Εντομεταξυ ξέρετε τι παρατήρησα ; Βλέπω όνειρα με πράγματα που βλέπω και δίνω περισσότερη σημασία μέσα στη μέρα .. άσχετα το πως εμφανίζονται στο όνειρο, τα έχω συζητήσει μέσα στη μέρα πιο πολύ από ότι συνήθως ! Το έχετε και εσείς αυτό ; Λες και τώρα δίνουμε σημασία στο κάθε τι και τα κοιτάμε όλα πιο προσεκτικά ...

Το ιδιο!!!!!! Χτες σκεφτομουν πχ οτι σε αυτο το σπιτι που νοικιαζουμε τελικα η κουζινα δεν εχει πολυ μεγαλο ψυγειο και το συζητησα με τον αντρα μου (μενουμε εδω ηδη 1μισι χρονο τωρα μου ηρθε εμενα). Ε στο ονειρο αναμεσα σε αλλα εμφανιστηκε και το ψυγειο χαχαχαχα!!!!!!!!

• Χαχα 4

oz5Vp2.png

Just now, Lady_m είπε:

Έλα ρε συ μπράβο!!!!! Με το καλό το κοριτσάκι σας !!!! Τι γίνετε βρε παιδιά το 20 φέτος ; Πολλά κορίτσια μαζεύτηκαν :) 

Κι εγώ το έχω αυτό!!χθες συζητούσαμε με τον άντρα μου πως ο μικρός ξεκίνησε να πιάνεται κ να στέκεται μόνος του κ ότι δεν θα αργήσει να περπατήσει κ τον είδα στο όνειρο μου να τρέχει!!χαχαχα!

Καλε ναι φουλ κοριτσομανι!ας πούμε ότι υπόλοιπες θα έχουν κ κάνει αγόρι γιατί τι σκ#τ# συμπεθεριασματα θα κάνουμε ρε σεις;;;;χαχααχαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Το ιδιο!!!!!! Χτες σκεφτομουν πχ οτι σε αυτο το σπιτι που νοικιαζουμε τελικα η κουζινα δεν εχει πολυ μεγαλο ψυγειο και το συζητησα με τον αντρα μου (μενουμε εδω ηδη 1μισι χρονο τωρα μου ηρθε εμενα). Ε στο ονειρο αναμεσα σε αλλα εμφανιστηκε και το ψυγειο χαχαχαχα!!!!!!!!

Άσχετο!τώρα που είπε ψυγείο,θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο σπίτι,σκεφτόμουν πριν την καραντίνα να πάω ικεα να πάρω μια τραπεζαρία,(τρώμε στον καναπέ μπροστά στο λάπτοπ), να κάνω κάτι ραφακια έξτρα,μετά ήθελα να βάλω ένα μικρό κλιματιστικό στο δωμάτιο του παιδιού για το καλοκαίρι,να φωνάξω ηλεκτρολόγο να περάσει κάτι έξτρα πρίζες κουζίνα γιατί έχει ελάχιστες κ τώρα με ατμομαγειρα,μουλτι κτλ γίνεται χαμός....ε κ μετά σκέφτομαι τα έξοδα που τώρα με τις δουλειές είναι περίεργα...τι να κάνω;;λέτε λίγα λίγα να τα κανονίζω ή να τα αφήσω για πολύ αργότερα;;καλά είδα κ κάτι χαζά για το νέο μωρό πχ φωλιά μωρού κ πάντα σε πλεξούδα τέλεια!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

@Υβόννη & @MumMaria εντάξει να ξέρω ότι δεν είμαι τρελή !!! Χαχαχα πως μας κάνουν οι ορμόνες Ε ;;; Λέτε από τώρα να είναι αυτό το ένστικτο που τα προσέχουμε όλα για να καταλάβουμε τι είναι ´´απειλη ´´ ας πούμε για τα μωρά μας ;; 
Εγώ μεγάλα λόγια μη λέω αλλά έχω ένα ένστικτο ότι έχω αγοράκι .. με έβαλαν έκανα και το τεστ με το μαχαίρι και το ψαλίδι χαχαχα στο μαχαίρι έπεσα και τις δυο ... η αλήθεια είναι κορίτσια ότι αν έχω κορίτσι δε θα το αντέξω χαχαχα .. έχω βαφτίσει το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου :) και ήδη είμαι στη τσίτα διότι έχω ξεκινήσει να κάνω συμφωνίες με τα μακ ποσό θα μας δίνουν τα κραγιόν :tongue: να μη σας πω βέβαια πως η βρωμιαρα μου παίρνει από το νεσεσέρ μόνο τα μακ και τα χαλάει βάφοντας τραπεζάκια και τοίχους ! Για αυτό σας λέω ! Άλλη σαν αυτή δε θα αντέξω !! 
(πλάκα κάνω εννοείτε μωρέ :wub:) γερό να είναι και ας μας βγάλει στη συγγρου χαχαχ

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Επίσης ρε κορίτσια ξέρει καμία πώς μπορώ να ανεβάζω φωτό;;

Just now, Lady_m είπε:

@Υβόννη & @MumMaria εντάξει να ξέρω ότι δεν είμαι τρελή !!! Χαχαχα πως μας κάνουν οι ορμόνες Ε ;;; Λέτε από τώρα να είναι αυτό το ένστικτο που τα προσέχουμε όλα για να καταλάβουμε τι είναι ´´απειλη ´´ ας πούμε για τα μωρά μας ;; 
Εγώ μεγάλα λόγια μη λέω αλλά έχω ένα ένστικτο ότι έχω αγοράκι .. με έβαλαν έκανα και το τεστ με το μαχαίρι και το ψαλίδι χαχαχα στο μαχαίρι έπεσα και τις δυο ... η αλήθεια είναι κορίτσια ότι αν έχω κορίτσι δε θα το αντέξω χαχαχα .. έχω βαφτίσει το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου :) και ήδη είμαι στη τσίτα διότι έχω ξεκινήσει να κάνω συμφωνίες με τα μακ ποσό θα μας δίνουν τα κραγιόν :tongue: να μη σας πω βέβαια πως η βρωμιαρα μου παίρνει από το νεσεσέρ μόνο τα μακ και τα χαλάει βάφοντας τραπεζάκια και τοίχους ! Για αυτό σας λέω ! Άλλη σαν αυτή δε θα αντέξω !! 
(πλάκα κάνω εννοείτε μωρέ :wub:) γερό να είναι και ας μας βγάλει στη συγγρου χαχαχ

Εγώ και στο ένστικτο πιστεύω ,οπότε γιατί όχι;;;σου εύχομαι αγοραρο γερό!!!!

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Επίσης ρε κορίτσια ξέρει καμία πώς μπορώ να ανεβάζω φωτό;;

Εγώ και στο ένστικτο πιστεύω ,οπότε γιατί όχι;;;σου εύχομαι αγοραρο γερό!!!!

Με λυπήθηκες με α αυτά που είπα σίγουρα ... χαχα 

οσο για το σπίτι εγώ λέω σιγά σιγά να τα κανείς όλα .. δε μας βιάζει τίποτα .. ίσα ίσα θα έχεις πάντα με κάτι να ασχολείσαι και να χαίρεσαι .. εγώ δε μπορείτε να φανταστείτε τις δουλειές πρέπει να ξεκινήσω .. πρώτα πρώτα είμαι στη φάση που περνάω αέριο στο σπίτι... θέλει όλο σπίτι βάψιμο και το παιδικό επειδή έχει ξύλο κάτω θέλει τρίψιμο και γυάλισμα γιατί έχει πολλά χρόνια να γίνει... επίσης όλα μου τα ηλεκτρικά είναι στα πρόθυρα .. όσο είμασταν οι τρεις μας (έχω και το τετράποδο) δε μας απασχολούσε .. τώρα όμως ψυγείο,κουζίνα,πλυντήριο & στεγνωτηριο θέλουν αγορά ... να μη σχολιάσω για όλο το παιδικό που θέλω έπιπλα + καινουρια φώτα σε όλο το σπίτι..

ωχ με έκανες και τα θυμήθηκα .. Χαχαχ τι να κάνω.. με υπομονή θα γίνουν όλα .. λίγο θα βοηθάει ο ένας λίγο ο άλλος.. λίγο τα ηλεκτρικά να τα πάρουμε με δόσεις γιατί αλλιώς με βλέπω να γεννάω στο σπίτι μου .. όλα θα γίνουν ! 

• Χαχα 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ το έχω αυτό!!χθες συζητούσαμε με τον άντρα μου πως ο μικρός ξεκίνησε να πιάνεται κ να στέκεται μόνος του κ ότι δεν θα αργήσει να περπατήσει κ τον είδα στο όνειρο μου να τρέχει!!χαχαχα!

Καλε ναι φουλ κοριτσομανι!ας πούμε ότι υπόλοιπες θα έχουν κ κάνει αγόρι γιατί τι σκ#τ# συμπεθεριασματα θα κάνουμε ρε σεις;;;;χαχααχαχα

Άσχετο!τώρα που είπε ψυγείο,θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο σπίτι,σκεφτόμουν πριν την καραντίνα να πάω ικεα να πάρω μια τραπεζαρία,(τρώμε στον καναπέ μπροστά στο λάπτοπ), να κάνω κάτι ραφακια έξτρα,μετά ήθελα να βάλω ένα μικρό κλιματιστικό στο δωμάτιο του παιδιού για το καλοκαίρι,να φωνάξω ηλεκτρολόγο να περάσει κάτι έξτρα πρίζες κουζίνα γιατί έχει ελάχιστες κ τώρα με ατμομαγειρα,μουλτι κτλ γίνεται χαμός....ε κ μετά σκέφτομαι τα έξοδα που τώρα με τις δουλειές είναι περίεργα...τι να κάνω;;λέτε λίγα λίγα να τα κανονίζω ή να τα αφήσω για πολύ αργότερα;;καλά είδα κ κάτι χαζά για το νέο μωρό πχ φωλιά μωρού κ πάντα σε πλεξούδα τέλεια!

Κ εγω εχω πολλα θεματα με τ σπιτι π πρεπει ν τακτοποιηθουν κ κυριως στ παιδικο δωματιο..Αχ κ εγώ αυτά βλέπω φωλιά κ πλεξούδα.. είδα από το la millou αλλά βλέπω έχει κ πιο φθηνά αλλού.. Εγώ κρατιέμαι μέχρι ν σίγουρεψω τ φυλο κ μετα παραγγέλνω.. Και το the  angel έχει πολύ ωραία πράγματα.. 

k1S4p3.png

Just now, MumMaria said:

αληθεια σηκωνεται;;;; Θα τρελαθω!!!! Και ειναι μονο 8 μηνων το κουτσουνακι! Αν τον κρατησετε απο τα χερακια στεκεται και παλι; Αχ το εκανα εικονα και λιωνω!!!!

Βασικα εγω ειμαι υπερ να κανουμε τις δουλεις που χρειαζονται, γιατι μετα δεν ξερουμε ποσο δυσκολα θα ειναι με τις κοιλουμπες. Τωρα με τα εξοδα απο τη μια εχεις δικιο, απο την αλλη θα τα δωσεις ετσι και αλλιως σε καποια φαση, οποτε αν σας παιρνει ισως να τα εκανες να ξεμπερδεψεις. Βεβαια εσυ τωρα θες ξεκουραση, οποτε ο συμπεθερος μου φαινεται θα τα κανει και εσυ θα κοιτας στο ιντερνετ φωλιες μωρων!!! Χαχαχαχα! Μετα θα του αξιζει μια κρεπαρα ομως!!!

Κι εγω αρχισα να κοιταω λιγο παντως παρολο που δνε ξερουμε το φυλο χιχιχιχ! Εγω εκανα αυτο με το μεταγιον και βγαινει κοριτσακι και λεω αυθορμητα μπεμπα οταν του μιλαω αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ενστικτο! Παντως δεν εχω καμια προτιμηση να πεις οτι το επηρεαζω! Για να δουμε!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!! :x 

Μαράκι αν σου πω ότι μας πήρε περίπου μια ώρα η εξέταση γτ δεν καθόταν ακουνιτη πάνω από 2 δευτερόλεπτα θα καταλάβεις... αφού μου λέει ο γιατρός αν έτρωγες και σοκολάτα θα πεταγοταν έξω χαχα Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω πολύ καλές για τον παραπάνω λόγο αλλά οκ τι να κάνουμε...

Οι πιθανότητες αν κ με την ηλικία ήταν οριακά καλές με τις μετρήσεις κ την papp-a διορθώθηκαν πολύ οπότε είμαστε μια χαρά :)

Υ.Γ. και εγώ λέω να τις κάνεις όλες τις δουλίτσες σιγά σιγά, μια μια

• Μου αρέσει 3

Just now, Lady_m said:

Αυτη ειναι η βαφτιστηρα που μενει Γερμανια; Να σου ζησει και να τη χαιρεσαι την κοκκετα-καλλιτεχνη! Χαιρομαι πολυ οταν οι νονες αγαπανε τα βαφτιστηρια τους! Δεν ειναι τυπικο το θεμα του νονου, ειναι ουσιαστικο! Να ειστε παντα δεμενες ευχομαι και δεν ξερεις ακομη τι εχεις να τραβηξεις! Εμενα η δικη μου ειναι τωρα 18 (τριτη Λυκειου) και τα εχω ζησει ολα τα σταδια! Το νεο μου βαφτιστηρι ειναι αγορακι και ειναι ενος ετους και τον αγαπαω και αυτον παρα πολυ! Απλα εκεινον τον βλεπω με καμερα και οχι συχνα απο κοντα...Τη Χριστινα μεχρι τα 12 την εβλεπα 1-2 φορες τη βδομαδα (μενουν πολυ κοντα στο πατρικο μου).

Just now, KarMar84 said:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!! :x 

Μαράκι αν σου πω ότι μας πήρε περίπου μια ώρα η εξέταση γτ δεν καθόταν ακουνιτη πάνω από 2 δευτερόλεπτα θα καταλάβεις... αφού μου λέει ο γιατρός αν έτρωγες και σοκολάτα θα πεταγοταν έξω χαχα Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω πολύ καλές για τον παραπάνω λόγο αλλά οκ τι να κάνουμε...

Οι πιθανότητες αν κ με την ηλικία ήταν οριακά καλές με τις μετρήσεις κ την papp-a διορθώθηκαν πολύ οπότε είμαστε μια χαρά :)

ΕΛα και αλλη τσαουσα στην παρεα! Βρε κοριτσια μου τί κοριτσια ειναι αυτα που εχετε; Θα παιδεψουν αντρες στο μελλον φουλ!!!! Ετοιμασου κι εσυ να κυνηγας!! Το "μεγαλο" το κοριτσακι σου ειναι ζωηρο ή ησχυχο; Αχ βλεπω οι πλεξουδες που ειπε το Μαρακι να μαδιουντε στα ξεμαλλιασματα χαχαχαχα!!! Με το καλο κοριτσακι μου και να πανε ολα τελεια!!!!!1

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...