Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Evitheodorou είπε:

καλημέρα κορίτσια σας παρακολουθώ κ σας διαβάζω απλά δεν συμμετέχω για λίγο διάστημα..όλα να σας πάνε καλά να έχετε καλά αποτελέσματα εύχομαι κ όλα με το καλό!!

Καλημέρα Εύη μ είσαι καλα;;;

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ.Χαλια ύπνος στριφογύριζα ακαταλαβιστικα όνειρα...όχι ότι δε το περίμενα.Αντε να δούμε σήμερα

Α επίσης και εγώ τη γιαγιά μου έβλεπα και προχθές και σήμερα όνειρο.Προστασια λέτε;

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα Εύη μ είσαι καλα;;;

προσπαθώ έχω ακόμα αναμονή και αγωνια αλλά οκ..δεν έχω κ πολύ καλή ψυχολογία γι αυτό κ δεν συμμετέχω..δεν θελω να σας χαλάω τη δική σας διάθεση.

προσπαθώ έχω ακόμα αναμονή και αγωνια αλλά οκ..δεν έχω κ πολύ καλή ψυχολογία γι αυτό κ δεν συμμετέχω..δεν θελω να σας χαλάω τη δική σας διάθεση.

καλή συνεχεια να έχετε φιλακια κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε..

• Λυπημένη/-ος 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Καλημερα κοριτσια μου και καλη επιτυχια στα κοριτσια με τις αυχενικες τους @KarMar84και @Gogo1994

@Evitheodorouκοριτσακι μου αν εχεις αναγκη να μιλας, να μας γραφεις! Εδω ειμαστε η μια για την αλλη. Αν θες να μη μιλας απολυτα σεβαστο αλλα μη σεφτεσαι τετοια για διαθεσεις. Σιγουρα εχεις αγωνια κοριτσι μου αλλα εχε εμπιστοσυνη στο μωρακι σου. Ολα θα ειναι μια χαρουλα θα δεις! Απλα εχεις λιγη εξτρα αγωνια τωρα. Μη μενεις μονη σου παντως τετοιες ωρες. Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Εύη μου ξέρω πώς νιώθεις τα βλέπεις βουνό όλα και η αναμονή και είναι κ οι φοβίες που έχουμε όλες αλλά θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου.Φιλια κορίτσι μου.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ.Χαλια ύπνος στριφογύριζα ακαταλαβιστικα όνειρα...όχι ότι δε το περίμενα.Αντε να δούμε σήμερα

Α επίσης και εγώ τη γιαγιά μου έβλεπα και προχθές και σήμερα όνειρο.Προστασια λέτε;

Καλημεραααααααααα! Σιγα μην κοιμουσουν χιχιχχιχι! Ναι η γιαγιουλα σε προστατευει πιστευωο!!!! Ευχομαι τα καλυτερα σημερα! Ξεκιναω δουλεια αλλα θα μπω παλι το μεσημερι μηπως θες λιγη παρεουλα για να περασει η ωρα!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημεραααααααααα! Σιγα μην κοιμουσουν χιχιχχιχι! Ναι η γιαγιουλα σε προστατευει πιστευωο!!!! Ευχομαι τα καλυτερα σημερα! Ξεκιναω δουλεια αλλα θα μπω παλι το μεσημερι μηπως θες λιγη παρεουλα για να περασει η ωρα!!

Ευχαριστώ πολυυυ πολυυυ Υβόννη μου.Θα πάω σε λιγάκι για την αίματος κ θα δω επιτέλους μια φίλη μου που ξέρει κιόλας οπότε θα με καθυσηχασει.Καλη δουλιτσαα θα τα πούμε μετά

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Σε καταλαβαίνω κ εγώ τις ίδιες πιθανότητες είχα π είμαι κ 26 χρόνων..  κ μ ενδειξη στο υπερηχο γ αυτο θ κάνω κ την νιπτ...Όλα θ πάνε καλά.. έχω δει άλλες με πιθανότητα 1/20 ,1/8 κ πήγαν όλα καλά.. κράτα την ψυχολογία σ γτ μωράκι σ γ να είναι καλά κ θ δεις ότι δεν θ είναι τπτ..ότι θέλεις να μας γράφεις!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Εύη μου ξέρω πώς νιώθεις τα βλέπεις βουνό όλα και η αναμονή και είναι κ οι φοβίες που έχουμε όλες αλλά θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου.Φιλια κορίτσι μου.

Καλημερααα καλε λες ν εχεις κ εσυ κοριτσαρο;;;αντε περιμενουμε τ νεα σ !!

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 said:

Ευχαριστώ πολυυυ πολυυυ Υβόννη μου.Θα πάω σε λιγάκι για την αίματος κ θα δω επιτέλους μια φίλη μου που ξέρει κιόλας οπότε θα με καθυσηχασει.Καλη δουλιτσαα θα τα πούμε μετά

Θα σε ρωτουσα για την αιματος! Αντε παει και αυτο!  Θα τα πουμε μετα!!! Πολλα πολλα φιλια και ελπιζω με τη φιλη σου να περασει λιγο η ωρα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Σε καταλαβαίνω κ εγώ τις ίδιες πιθανότητες είχα π είμαι κ 26 χρόνων..  κ μ ενδειξη στο υπερηχο γ αυτο θ κάνω κ την νιπτ...Όλα θ πάνε καλά.. έχω δει άλλες με πιθανότητα 1/20 ,1/8 κ πήγαν όλα καλά.. κράτα την ψυχολογία σ γτ μωράκι σ γ να είναι καλά κ θ δεις ότι δεν θ είναι τπτ..ότι θέλεις να μας γράφεις!!

Καλημερααα καλε λες ν εχεις κ εσυ κοριτσαρο;;;αντε περιμενουμε τ νεα σ !!

Λες να έχω κοριτσαρο κ να έπεσε έξω το ένστικτο.Θα τρελαθωωω γιατί από κει δε το περιμένω κοριτσάρα; Ουαουυ 

Να ναι καλά το μωράκι μου να μου δώσει χαρά σήμερα 

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Καλη επιτυχία κορίτσια με τις αυχενικές.. Ποσό σας ζηλεύω.. Αν γινόταν κάθε μέρα θα έκανα.. :-D

@Gogo1994 εγώ είχα έντονο προαίσθημα ότι είναι αγόρι και έπεσα μέσα. Πιστευω στο ένστικτο πολύ. Ότι και να είναι όμως νομίζω ότι το ίδιο χαρούμενη θα είσαι. 

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μουυυυ!! Βαρύ το πάπλωμα σήμερα διότι με τα όνειρα δε κλείνω μάτι .... έτοιμες κορίτσια να δείτε τα μωράκια σας;;; Άντε όλα με το καλό και περιμένουμε Ε;;;

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

5 ώρες πρίν, Papakι είπε:

Είκοσι μέρες.ε;;; πωπω!!!Εγώ θέλω να βλέπω το μωρό κάθε τρεις μέρες...π ς θα αντέξω να πηγαίνω κάθε 20-30 μέρες;;;;Ανυπομονώ για την αυχενική αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι γιατί είναι αρκετές οι μέρες ακόμα.Σταματησαν πάντως σε εσένα τα καφέ.ε;;;Μην ξεθαρεψεις όμως.ε;;;Λίγη ξεκούραση και ξάπλα παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

Άσε κι εγώ θα ήθελα κάθε μέρα αν γινόταν αλλά οκ,τι να κάνουμε;όχι δεν ξεθαρρευω μωρέ απλά κάθομαι κ καθιστή κ όχι μόνο ξάπλα,άρχισε να με ενοχλεί η μέση από την οριζοντιοση!!χαχαχα..περιμένω πως κ πως την αυχενική σου,πραγματικά στο λεω:x

καλημέρα κορίτσια σας παρακολουθώ κ σας διαβάζω απλά δεν συμμετέχω για λίγο διάστημα..όλα να σας πάνε καλά να έχετε καλά αποτελέσματα εύχομαι κ όλα με το καλό!!

Γλυκιά μου ήμουν σίγουρη οτι για αυτό δεν έγραφες κ μπορώ να το καταλάβω.οποτε νιώσεις την ανάγκη να πεις το ο,τιδηποτε να στείλεις.ακουσε με,το χώρο σου είναι καλά!!!μπορεί όλες να ευχομασταν για μια πιθανότητα 1/10000000 για να το βγάλουμε από το μυαλό μας αλλά σε πάρα πολλά κορίτσια έρχεται αρκετά μικρότερο νούμερο κ παρ όλα αυτά έχουν υγιέστατα παιδάκια.προσπαθησε να είσαι αισιόδοξη,αν θες μην γράφεις στην ομάδα μας,απλά προσπάθησε το για το μωράκι σου να κάνεις θετικές σκέψεις.θα προσευχομαι για σένα.

Just now, Gogo1994 είπε:

Σίγουρα...έχω ειδικά στην περίοδο της εγκυμοσύνης που το ένστικτο μας βαραει κόκκινο,τα πιστεύω πάρα πολύ!!!να περάσεις τέλεια με την φιλενάδα σου για να φαγωθεί κ ο χρόνος που έμεινε!

• Μου αρέσει 2

15 hours ago, Papakι said:

Γεια σας βρε κοριτσιααααα..Χάθηκα..Δευτέρα πήγα στον ενδοκρινολόγο για την άνεβασμενη tsh.Ειναι ξεκάθαρα θυρεοειδής εγκυμοσύνης,είναι κάτι συνηθισμένο και θα εξαφανιστεί όταν γεννησω.Παιρνω πλέον και θα παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη ένα χαπι Τ4 των 50.Επισης χτες πήγα στη δουλειά και μαζεύω ακομη τα κομμάτια μου...Νιώθω και κάτι τσιμπήματακια χαμηλά δεξιά και αριστερά εδώ και δύο μέρες αλλά είναι φυσιολογικό είπε ο γιατρός μου...Επίσης αυξήθηκε η δυσκοιλιοτητα μου και παίρνω σιρόπι duphalac.Αυτα τα νέα μου...χάνομαι αλλά σας ενημερώνω μαζικα!!!!

Παπακι μου, τωρα για καποο λογο σε διαβασα!!

Μια χαρα με το θυροειδη, ολα πλεον υπο ελεγχο και απο κει!! Καλο κουραγιο με τη δουλεια, τουλαχιστον περνα λιγο γρηγορα η μερα. Για τη δυσκοιλιοτητα ελπιζω να σε βοηθαει το σιροπι. Μεσα στο παιχνιδι τελειως ειναι και η δυσκοιλιοτητα!

Με το καλο να εχουμε νεα απο τη χοριακη σου κοριτσακι μου! Ελπιζω να μην ειναι πολυ κουραση η δουλεια. Οσο μπορεις μετα στο σπιτι ξεκουραση.

15 hours ago, Papakι said:

Γεια σας βρε κοριτσιααααα..Χάθηκα..Δευτέρα πήγα στον ενδοκρινολόγο για την άνεβασμενη tsh.Ειναι ξεκάθαρα θυρεοειδής εγκυμοσύνης,είναι κάτι συνηθισμένο και θα εξαφανιστεί όταν γεννησω.Παιρνω πλέον και θα παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη ένα χαπι Τ4 των 50.Επισης χτες πήγα στη δουλειά και μαζεύω ακομη τα κομμάτια μου...Νιώθω και κάτι τσιμπήματακια χαμηλά δεξιά και αριστερά εδώ και δύο μέρες αλλά είναι φυσιολογικό είπε ο γιατρός μου...Επίσης αυξήθηκε η δυσκοιλιοτητα μου και παίρνω σιρόπι duphalac.Αυτα τα νέα μου...χάνομαι αλλά σας ενημερώνω μαζικα!!!!

Παπακι μου, τωρα για καποο λογο σε διαβασα!!

Μια χαρα με το θυροειδη, ολα πλεον υπο ελεγχο και απο κει!! Καλο κουραγιο με τη δουλεια, τουλαχιστον περνα λιγο γρηγορα η μερα. Για τη δυσκοιλιοτητα ελπιζω να σε βοηθαει το σιροπι. Μεσα στο παιχνιδι τελειως ειναι και η δυσκοιλιοτητα!

Με το καλο να εχουμε νεα απο τη χοριακη σου κοριτσακι μου! Ελπιζω να μην ειναι πολυ κουραση η δουλεια. Οσο μπορεις μετα στο σπιτι ξεκουραση.

Just now, Lady_m said:

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μουυυυ!! Βαρύ το πάπλωμα σήμερα διότι με τα όνειρα δε κλείνω μάτι .... έτοιμες κορίτσια να δείτε τα μωράκια σας;;; Άντε όλα με το καλό και περιμένουμε Ε;;;

Καλημεραααααα! Καλε τί πραγμα αυτο με τα ονειρα! Ξυπναω καθε μερα κι εγω σοκαρισμενη! Τί φαντασια ειναι αυτη που εχει το υποσυνειδητο αυτο τον καιρο! Ευτυχως το μεσημερι αν ξαπλωσω λιγο δε βλεπω τοσα σεναρια!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...