Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Γεια σας βρε κοριτσιααααα..Χάθηκα..Δευτέρα πήγα στον ενδοκρινολόγο για την άνεβασμενη tsh.Ειναι ξεκάθαρα θυρεοειδής εγκυμοσύνης,είναι κάτι συνηθισμένο και θα εξαφανιστεί όταν γεννησω.Παιρνω πλέον και θα παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη ένα χαπι Τ4 των 50.Επισης χτες πήγα στη δουλειά και μαζεύω ακομη τα κομμάτια μου...Νιώθω και κάτι τσιμπήματακια χαμηλά δεξιά και αριστερά εδώ και δύο μέρες αλλά είναι φυσιολογικό είπε ο γιατρός μου...Επίσης αυξήθηκε η δυσκοιλιοτητα μου και παίρνω σιρόπι duphalac.Αυτα τα νέα μου...χάνομαι αλλά σας ενημερώνω μαζικα!!!!

• Μου αρέσει 4

n41pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάνει ποτέ ξανά εξέταση για βιταμίνη d .. όποτε δε ξέρω να συγκρίνω ποσό ήταν και ποσό τώρα αν άλλαξε κάτι δλδ .. θα ανεβεί μωρέ όμως μην αγχώνεσαι ! Σταγόνες παίρνεις ; 

Και εγώ είχα 13 κ παίρνω χαπάκια γ 2 μήνες..Μόλις τελειώσουν θ ξανακάνω ν δω πόσο πήγε.. 

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι πλέον στην 9η εβδομάδα, έχουμε ακούσει καρδούλα αλλά δεν έχω ξαναπάει στο γιατρό .

Αυχενική λογικά θα έχω γύρω στις 20 Μαίου.

έχω αρκετές αναγούλες από το απόγευμα και μετά και δε μπορώ να φάω ιδιαίτερα.

• Μου αρέσει 4

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι πλέον στην 9η εβδομάδα, έχουμε ακούσει καρδούλα αλλά δεν έχω ξαναπάει στο γιατρό .

Γεια σ κοπέλα μ Καλώς ήρθες.. Κάνε λίγο υπομονή κ εγώ είχα φουλ όλη μέρα μέχρι τ 12 εβδομάδα π ηρέμησαν τ πράγματα κ πλέον μπορώ να τρώω.. 

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Γεια σ κοπέλα μ Καλώς ήρθες.. Κάνε λίγο υπομονή κ εγώ είχα φουλ όλη μέρα μέχρι τ 12 εβδομάδα π ηρέμησαν τ πράγματα κ πλέον μπορώ να τρώω.. 

έχω και ένα μικρό 14 μηνών και δε τη παλεύω!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Γεια σας βρε κοριτσιααααα..Χάθηκα..Δευτέρα πήγα στον ενδοκρινολόγο για την άνεβασμενη tsh.Ειναι ξεκάθαρα θυρεοειδής εγκυμοσύνης,είναι κάτι συνηθισμένο και θα εξαφανιστεί όταν γεννησω.Παιρνω πλέον και θα παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη ένα χαπι Τ4 των 50.Επισης χτες πήγα στη δουλειά και μαζεύω ακομη τα κομμάτια μου...Νιώθω και κάτι τσιμπήματακια χαμηλά δεξιά και αριστερά εδώ και δύο μέρες αλλά είναι φυσιολογικό είπε ο γιατρός μου...Επίσης αυξήθηκε η δυσκοιλιοτητα μου και παίρνω σιρόπι duphalac.Αυτα τα νέα μου...χάνομαι αλλά σας ενημερώνω μαζικα!!!!

Κι εγώ με duphalac είμαι κορίτσι γιατί δεν κάνει να ζοριζομαι καθόλου λόγω αποκόλλησης.γυρισες δουλειά ε; μπράβο θηρίο!υπομονή τώρα..πότε έχεις ξανα υπέρηχο;;

Γειά σας κορίτσια!

Τέλεια κοπέλα μου!!θα πας μια κ μια στην αυχενική σου τώρα;υπομονή με αναγουλες μετά την 12η καλυτερευουν:-?

Join the club,αν έχεις κ μωρό ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.κριτσινια,λεμόνι,Σουρωτή,πατάτες κ καραμέλες λεμόνι συνέχεια!!εμένα αυτά με έσωσαν λίγο!μικρά κ συχνά γεύματα,να μασουλας συνέχεια κάτι.ευχομαι να σου περάσει σύντομα!

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ με duphalac είμαι κορίτσι γιατί δεν κάνει να ζοριζομαι καθόλου λόγω αποκόλλησης.γυρισες δουλειά ε; μπράβο θηρίο!υπομονή τώρα..πότε έχεις ξανα υπέρηχο;;

Τέλεια κοπέλα μου!!θα πας μια κ μια στην αυχενική σου τώρα;υπομονή με αναγουλες μετά την 12η καλυτερευουν:-?

Λίγες μέρες θα πάω ακόμη και μετά θα πάρω όση άδεια μου έχει μείνει και 13 Ιουνίου βγαίνω στην άδεια κυήσεως!6 Μαϊου έχω αυχενική εγώ!!!Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;σταματησαν τα καφέ;ποτέ ξανά έχεις γιατρό εσύ;

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Λίγες μέρες θα πάω ακόμη και μετά θα πάρω όση άδεια μου έχει μείνει και 13 Ιουνίου βγαίνω στην άδεια κυήσεως!6 Μαϊου έχω αυχενική εγώ!!!Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;σταματησαν τα καφέ;ποτέ ξανά έχεις γιατρό εσύ;

Άντε τέλεια,μια χαρά είσαι,κάνε ένα τελευταίο κουράγιο.σημερα τρίτη μέρα που δεν έχω καθόλου,προσέχω ακόμα βέβαια.μου είπε σε κάνα 20ημερο τώρα,πολύ αργά μου φανηκε αλλά από δω κ πέρα έτσι είναι τα ραντεβού!ουφ!!ελπίζω μέχρι τότε να έχει κλείσει η αποκόλληση κ να ανέβει ο πλακούντας..μακαρι:-Pεσυ στα κοντά η αυχενική σου ε;;άντε με το καλό κοπέλα μου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλως ηρθες!

Με το καλο! Ειμαι στην 13η βδομαδα κ εχω ενα παιδαρουνι 13 μηνων χαχαχαχα

Οποτε σε νιωθω. Υπομονη!

Οτι χρειαστεις πες μου! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλή επιτυχία κορτσουδια για αύριο στις αυχενικες!!!τέλεια νέα να μας έχετε για να μας φτιάξετε την μέρα!!:x

Μακάρι να έχουμε χαμόγελα αύριο κοριτσάκια

• Μου αρέσει 5

yRr5p2.png

2 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Άντε τέλεια,μια χαρά είσαι,κάνε ένα τελευταίο κουράγιο.σημερα τρίτη μέρα που δεν έχω καθόλου,προσέχω ακόμα βέβαια.μου είπε σε κάνα 20ημερο τώρα,πολύ αργά μου φανηκε αλλά από δω κ πέρα έτσι είναι τα ραντεβού!ουφ!!ελπίζω μέχρι τότε να έχει κλείσει η αποκόλληση κ να ανέβει ο πλακούντας..μακαρι:-Pεσυ στα κοντά η αυχενική σου ε;;άντε με το καλό κοπέλα μου!!!

Είκοσι μέρες.ε;;; πωπω!!!Εγώ θέλω να βλέπω το μωρό κάθε τρεις μέρες...π ς θα αντέξω να πηγαίνω κάθε 20-30 μέρες;;;;Ανυπομονώ για την αυχενική αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι γιατί είναι αρκετές οι μέρες ακόμα.Σταματησαν πάντως σε εσένα τα καφέ.ε;;;Μην ξεθαρεψεις όμως.ε;;;Λίγη ξεκούραση και ξάπλα παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

n41pp3.png

καλημέρα κορίτσια σας παρακολουθώ κ σας διαβάζω απλά δεν συμμετέχω για λίγο διάστημα..όλα να σας πάνε καλά να έχετε καλά αποτελέσματα εύχομαι κ όλα με το καλό!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...