Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια μ έχω νέα βγηκαν οι εξετάσεις!!Ο γιατρός μ έχει πάθει σοκ μ λέει μ τ νούμερο της αυχενικής περιμέναμε πιθανότητα 1/450 Κ εμένα βγήκε 1/970..Για την ηλικία μ είναι υψηλή πιθανότητα αλλά καλύτερη σε σχέση μ αυτό π περιμέναμε.. θα κάνω την νιπτ όπως κ να Έχει κ μίλησα μ τ εμβρυολογο κ μ είπε όταν θ μαι 16 εβδομάδων ν πάω ν μ κάνει έλεγχο γτ καρδούλα  τ γτ ίσως από εκεί ν μ βγήκε αυξημένη.. μπορεί ν μην υπάρχει κ τπτ βέβαια λέει.. ότι είναι θ φανεί σίγουρα κ στ β επιπέδου.. Μετά από αυτο μ έφυγε ένα τεράστιο βάρος π δεν τ περίμενα γτ κ οι γιατροί απορησαν...οπότε να ξέρετε τ κοκτέιλ χυμού ισχύει σας περιμένω χαχα:x

• Μου αρέσει 7

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μ έχω νέα βγηκαν οι εξετάσεις!!Ο γιατρός μ έχει πάθει σοκ μ λέει μ τ νούμερο της αυχενικής περιμέναμε πιθανότητα 1/450 Κ εμένα βγήκε 1/970..Για την ηλικία μ είναι υψηλή πιθανότητα αλλά καλύτερη σε σχέση μ αυτό π περιμέναμε.. θα κάνω την νιπτ όπως κ να Έχει κ μίλησα μ τ εμβρυολογο κ μ είπε όταν θ μαι 16 εβδομάδων ν πάω ν μ κάνει έλεγχο γτ καρδούλα  τ γτ ίσως από εκεί ν μ βγήκε αυξημένη.. μπορεί ν μην υπάρχει κ τπτ βέβαια λέει.. ότι είναι θ φανεί σίγουρα κ στ β επιπέδου.. Μετά από αυτο μ έφυγε ένα τεράστιο βάρος π δεν τ περίμενα γτ κ οι γιατροί απορησαν...οπότε να ξέρετε τ κοκτέιλ χυμού ισχύει σας περιμένω χαχα:x

Μπράβο κοριτσάκι μουυυ 

Τέλεια νεαα 

Μακάρι να συνεχίζουμε έτσι

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar said:

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Καλα ειλικρινα απο 1/450 να παει 1/970 ειναι σουπερ!!!!!!! Καλη επιτυχια και με τη nipt και βημα βημα τις εξετασουλες που σου λενε για την καρδουλα! Δοξα τω Θεω!! ΕΛπιζω να αναπνεεις ξανα κοριτσακι μου!!!!

Ραντεβου στα μπιτσομπαρα να το καψουμε!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, KarMar84 είπε:

Ναι κορίτσι μου σωστά θυμάσαι, σε ευχαριστώ :D πήρα και το αποτέλεσμα papp-a σήμερα κ έχω αύριο στις 10 το ραντεβού! Εννοείται θα σας ενημερώσω :)

Άντε ρε συ, πρωί πρωί!τέλεια!!!θα σε σκέφτομαι!τα αποτελέσματα καλά ή θα βγούνε συνδυαστικά κατευθείαν;;ξέρεις;

Τέλεια γλυκιά μου!ούτε η καρδούλα θα έχει κάτι αλλά κ να έχει θα ειναι κατι περαστικο,θα το δεις.μπραβο στην εμβρυολογο που είπε να στο δει πριν την β επιπέδου.θα το κάψουμε το καλοκαίρι!!!θα πάρω μπικίνι κ θα μοστραρω κοιλουμπα με κοκτέιλ στο χέρι κ ομπρελιτσα!!!αμέ!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, KarMar84 είπε:

Ναι κορίτσι μου σωστά θυμάσαι, σε ευχαριστώ :D πήρα και το αποτέλεσμα papp-a σήμερα κ έχω αύριο στις 10 το ραντεβού! Εννοείται θα σας ενημερώσω :)

Καλή επιτυχία κορίτσι μ περιμένουμε καλό σένα τα όμορφα νέα!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Άντε ρε συ, πρωί πρωί!τέλεια!!!θα σε σκέφτομαι!τα αποτελέσματα καλά ή θα βγούνε συνδυαστικά κατευθείαν;;ξέρεις;

Τέλεια γλυκιά μου!ούτε η καρδούλα θα έχει κάτι αλλά κ να έχει θα ειναι κατι περαστικο,θα το δεις.μπραβο στην εμβρυολογο που είπε να στο δει πριν την β επιπέδου.θα το κάψουμε το καλοκαίρι!!!θα πάρω μπικίνι κ θα μοστραρω κοιλουμπα με κοκτέιλ στο χέρι κ ομπρελιτσα!!!αμέ!!!!

Σε ευχαριστώ Μαράκι :D το αποτέλεσμα papp-a είναι 3,08 δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι γτ πρέπει να συνδυαστεί και με την αυχενική, αύριο θα το δει ο γιατρός...

Καλή επιτυχία κορίτσι μ περιμένουμε καλό σένα τα όμορφα νέα!!

Σε ευχαριστώ Δέσποινα μου :D πολύ χαίρομαι που κ τα δικά σου νέα είναι μια χαρά :x

• Μου αρέσει 1

Just now, KarMar84 είπε:

Σε ευχαριστώ Μαράκι :D το αποτέλεσμα papp-a είναι 3,08 δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι γτ πρέπει να συνδυαστεί και με την αυχενική, αύριο θα το δει ο γιατρός...

Σε ευχαριστώ Δέσποινα μου :D πολύ χαίρομαι που κ τα δικά σου νέα είναι μια χαρά :x

Αχ ούτε εγώ ξέρω κοπέλα μου.αντε αύριο λοιπόν!!!έχεις αγωνία ή σαν δευτερομανουλα είσαι πιο ψύχραιμη;;

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Αχ ούτε εγώ ξέρω κοπέλα μου.αντε αύριο λοιπόν!!!έχεις αγωνία ή σαν δευτερομανουλα είσαι πιο ψύχραιμη;;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά ψύχραιμη, όλα καλά θα πάνε σε όλες μας! :) ότι κ να "μας έρθει" θα είναι το παιδάκι μας, αυτό σκέφτομαι.

• Μου αρέσει 1

Just now, KarMar84 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά ψύχραιμη, όλα καλά θα πάνε σε όλες μας! :) ότι κ να "μας έρθει" θα είναι το παιδάκι μας, αυτό σκέφτομαι.

Τέλεια!!!!έτσι είναι!να κ μια ψύχραιμη στην παρέα μας!!!! χαχαχαχα!μπράβο κ όντως όλα θα είναι καλά.θα περιμένουμε:x

• Χαχα 1

Καλε εσείς λίγες ώρες έλειψα και τέσσερις σελίδες μηνύματα διαβάζω !!! :) πως να μην είμαστε χοτ ομάδα μετά μου λέτε ;;;; 

Καλα @Despoina Mar τα νέα σου υπέροχα !!!! Άντε με το καλό τώρα και όλα τα υπόλοιπα !!! το έχει η ομάδα μας τελικά να παιδευόμαστε στην αρχή και μετά να μας έρχονται όλα τα υπόλοιπα τέλεια  ! Παιδί στα χρόνια του κωροναιου δε θέλαμε ;;; Ορίστε τώρα ! Τα ζουζούνια μας θέλουν να μας κάνουν να τρέχουμε από τώρα !!! :) 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!!!

Χαμουλης βλέπω στο γκρουπάκι από χθες το βράδυ που μπήκα.. :razz:

@Despoina Mar χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου!! Όλα παίρνουν το δρόμο τους και θα το επιβεβαιωσει κρι η nipt. Αναφορικά με της λειτουργίας των οργάνων σε εμένα στην αυχενική κοίταξε αναλυτικά και την καρδιά. Αν έβλεπε κάτι θα σου το έλεγε.

Εγω σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της γενικής αίματος. Ο θυρεοειδής μου ανέβηκε δυο μονάδες όποτε πρέπει οπωσδήποτε να δω τον ενδοκρινολόγο μου να δω τι θα πρέπει να κάνω με τα χάπια που παίρνω. Επίσης είχα πολύ χαμηλή βιταμίνη d. Ο γυναικολόγος μου ειπε να διπλασιασω τη δόση αλλά και πάλι αγχώνομαι. Διάβασα και κάτι άρθρα σχετικά με το τι προκαλεί η έλλειψη και είμαι να σκάσω..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!!!

Χαμουλης βλέπω στο γκρουπάκι από χθες το βράδυ που μπήκα.. :razz:

@Despoina Mar χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου!! Όλα παίρνουν το δρόμο τους και θα το επιβεβαιωσει κρι η nipt. Αναφορικά με της λειτουργίας των οργάνων σε εμένα στην αυχενική κοίταξε αναλυτικά και την καρδιά. Αν έβλεπε κάτι θα σου το έλεγε.

Εγω σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της γενικής αίματος. Ο θυρεοειδής μου ανέβηκε δυο μονάδες όποτε πρέπει οπωσδήποτε να δω τον ενδοκρινολόγο μου να δω τι θα πρέπει να κάνω με τα χάπια που παίρνω. Επίσης είχα πολύ χαμηλή βιταμίνη d. Ο γυναικολόγος μου ειπε να διπλασιασω τη δόση αλλά και πάλι αγχώνομαι. Διάβασα και κάτι άρθρα σχετικά με το τι προκαλεί η έλλειψη και είμαι να σκάσω..

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου και εγώ χαμηλή είχα και μου τη διπλασίασε ! Θα ανεβεί στις επόμενες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι ! Εγώ είχα 18 εσυ ποσό σου έβγαλε ; 

• Ευχαριστώ 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου και εγώ χαμηλή είχα και μου τη διπλασίασε ! Θα ανεβεί στις επόμενες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι ! Εγώ είχα 18 εσυ ποσό σου έβγαλε ; 

Ελπίζω... Εμένα είναι 10,34. Πολύ χαμηλή και το απίστευτο είναι ποτέ μου δεν την είχα χαμηλά.

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Ελπίζω... Εμένα είναι 10,34. Πολύ χαμηλή και το απίστευτο είναι ποτέ μου δεν την είχα χαμηλά.

Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάνει ποτέ ξανά εξέταση για βιταμίνη d .. όποτε δε ξέρω να συγκρίνω ποσό ήταν και ποσό τώρα αν άλλαξε κάτι δλδ .. θα ανεβεί μωρέ όμως μην αγχώνεσαι ! Σταγόνες παίρνεις ; 

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάνει ποτέ ξανά εξέταση για βιταμίνη d .. όποτε δε ξέρω να συγκρίνω ποσό ήταν και ποσό τώρα αν άλλαξε κάτι δλδ .. θα ανεβεί μωρέ όμως μην αγχώνεσαι ! Σταγόνες παίρνεις ; 

Εγώ λόγω θυρεοειδή το τσέκαρα συνέχεια. Σταγόνες παίρνω, απ ότι μου είπαν έχει καλύτερη απορρόφηση.

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...