Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Τι ακριβώς σημαίνει πρόσθια κλίση μήτρας; Μέχρι τώρα θα είχε φανεί στους άλλους υπερήχους; 

Μακάρι εδώ δεν αντέχω 1 μέρα μετά άντε πάλι μια βδομάδα αγωνιας

Ειναι κατι ανατομικο της μητρας και φυσικα θα ειχε φανει. Εχει κλιση προς τα μπροστα. Θα το ηξερες χρονια τωρα αν ειχες λογικα.Λοιπον μην αγχωνομαστε τζαμπα λεω εγω!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!! Αληθεια δεν το κανω αυτο επειδη φοβαμαι μην δεν ειμαι κουκλαρα στην παραλια αληθεια! Φοβαμαι μην παρω κιλα πολλα και εχω θεμα με το παιδι. Αλλα πρεπει λιγο να χαλαρωσω μου το ειπε και η γιατρος χτες! Μου εχει λειψει να φαω κατι με ψωμι και τυρι! Ειτε πιτσα μαργαριτα, ειτε καποια πιτα! Αυτο βασικα! Και εχει στο σουπερ μαρκετ Ελληνικη τυροπιτα κατεψυγμενη και ολο κανω οτι δε τη βλεπω χαχαχα!

Θ συμφωνήσω κ εγώ όλα όταν είναι με μέτρο δεν πειράζει αν θ φας κ κάτι χαζό.. Εγώ χτες χτύπησα γύρο κ πήρα κ παγωτό σαντουιτσακια στ σπίτι ν έχω.. χαχα αν κάτι τ σκέφτεσαι να τ τρως!!

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Θ συμφωνήσω κ εγώ όλα όταν είναι με μέτρο δεν πειράζει αν θ φας κ κάτι χαζό.. Εγώ χτες χτύπησα γύρο κ πήρα κ παγωτό σαντουιτσακια στ σπίτι ν έχω.. χαχα αν κάτι τ σκέφτεσαι να τ τρως!!

Ναι Δεσποινακι μου εχεις δικιο!! Εγω εχω κολλημα και φοβια αλλα θα το ξεπερασω!! Χαχαχαα αυτα να ηταν τα προβληματα, αν θα φαω ή οχι τυροπιτα!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ειναι κατι ανατομικο της μητρας και φυσικα θα ειχε φανει. Εχει κλιση προς τα μπροστα. Θα το ηξερες χρονια τωρα αν ειχες λογικα.Λοιπον μην αγχωνομαστε τζαμπα λεω εγω!

Μακάρι να έχεις δίκιοοο 

Θα σκέφτομαι θετικά.Αυριο θα κάνω την εξέταση τελοςς

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Τι ακριβώς σημαίνει πρόσθια κλίση μήτρας; Μέχρι τώρα θα είχε φανεί στους άλλους υπερήχους; 

Μακάρι εδώ δεν αντέχω 1 μέρα μετά άντε πάλι μια βδομάδα αγωνιας

Είναι η κλίση της μήτρας κοπέλα μου.δεν είναι κάτι.ουτε δημιουργεί κάπου πρόβλημα.θα το ήξερες το σα χρόνια.θα στο είχαν πει.:-P

Just now, Gogo1994 είπε:

Μακάρι να έχεις δίκιοοο 

Θα σκέφτομαι θετικά.Αυριο θα κάνω την εξέταση τελοςς

Καλέ ναι!αύριο θα μάθεις κ το φύλο σου λέω!!!χαχααχχαα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Είναι η κλίση της μήτρας κοπέλα μου.δεν είναι κάτι.ουτε δημιουργεί κάπου πρόβλημα.θα το ήξερες το σα χρόνια.θα στο είχαν πει.:-P

Μα δε μου φτάνει το άγχος μου τώρα θα σκέφτομαι κ μήπως δε γίνει πωωωωω ρε κορίτσια

Αυτό βρήκε να μου πει κ η γραμματέας

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μα δε μου φτάνει το άγχος μου τώρα θα σκέφτομαι κ μήπως δε γίνει πωωωωω ρε κορίτσια

Λοιπον, απανταω σημερα σε εμειλ φοιτητων και κανω κοπι πειστ καποιες απαντησεις οταν εχω στανταρ ερωτησεις. Ετσι ειναι σε ολα τα επαγγελματα, εχουν κατι στανταρ και στο λενε! Εγω λεω αδειασε μυαλουδακι και ξεκινα φρυδι τωρα!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αυτή μάλλον υποχρεούται να στο πει.απλα ρε συ έπρεπε να στο πουν εξαρχής ότι την pappA θα την κάνεις μετά την αυχενική.τεσπα.δεν ξέρω κοπέλα που να μην κατάφερε να κάνει την αυχενική.κ στην εσχάτη εγώ λέω τώρα,δεν βολεύει διακοιλιακα,στο κάνει διακολπικα.γιατι αν έχεις πρόσθια κλίση,πρόσθια θα μείνει,δεν θα αλλάξει αυτό ..άρα τι;δεν θα σου κάνανε την αυχενική;ας βρούνε τρόπο..

Τζάμπα το συζητάμε αύριο βράδυ θα μας λες για το μωράκι σου κ τις τούμπες που έκανε!!θα δεις

Just now, Υβόννη είπε:

Λοιπον, απανταω σημερα σε εμειλ φοιτητων και κανω κοπι πειστ καποιες απαντησεις οταν εχω στανταρ ερωτησεις. Ετσι ειναι σε ολα τα επαγγελματα, εχουν κατι στανταρ και στο λενε! Εγω λεω αδειασε μυαλουδακι και ξεκινα φρυδι τωρα!!!!

Μακάρι να μου έλεγα αυτό το μότο και εμένα χαχαχχα πάλι καλά έχω εσένα να μου το λες.οποτε αδειάζω μυαλουδακι

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μακάρι να μου έλεγα αυτό το μότο και εμένα χαχαχχα πάλι καλά έχω εσένα να μου το λες.οποτε αδειάζω μυαλουδακι

Ναι αδειασε! Πηγαινε να κανεις μαγειρικη ή κουρα ομορφιας ή δεν ξερω τι και μην ψειριζεις τωρα τι ειπε η γραμματεια. Εγω ετοιμαζω φυλλαδια ασκησεων τωρα! Θες να σου στειλω ενα να λυσεις; Θα αδειασει το μυαλο στο λεπτο!!! Χαχαχαχα! Φιλακια κοριτσακι μου και μη μου ανησυχεις για τετοια διαδικαστικα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι αδειασε! Πηγαινε να κανεις μαγειρικη ή κουρα ομορφιας ή δεν ξερω τι και μην ψειριζεις τωρα τι ειπε η γραμματεια. Εγω ετοιμαζω φυλλαδια ασκησεων τωρα! Θες να σου στειλω ενα να λυσεις; Θα αδειασει το μυαλο στο λεπτο!!! Χαχαχαχα! Φιλακια κοριτσακι μου και μη μου ανησυχεις για τετοια διαδικαστικα!

Α δε θα έλεγα όχι.Μαθηματικα να μην είναι μόνο χαχαχα

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Α δε θα έλεγα όχι.Μαθηματικα να μην είναι μόνο χαχαχα

Μαθηματικα ειναι χαχαχαχχαχα! Ειδες εχει και χειροτερα η ζωη απο τη Γραμματεα του εμβρυολογου χαχαχαχα!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αυριο μαζι με τη Γωγουλα εχουμε και την @KarMar84αν δεν κανω λαθος!!! Καλη τυχη και καλη επιτυχια και σε σενα κοριτσακι μας!!!!! Να μας πεις νεα οπωσδηποτε!! Εσυ εισαι πρωι;

Ναι πρεπει να καπαρωσουμε τους γιους, γιατι ειμαστε τιγκα στα κοριτσακια προς το παρον! Αν ειναι γιοκας θα το δεις λογικα αυριο πιστευω!

Ναι κορίτσι μου σωστά θυμάσαι, σε ευχαριστώ :D πήρα και το αποτέλεσμα papp-a σήμερα κ έχω αύριο στις 10 το ραντεβού! Εννοείται θα σας ενημερώσω :)

• Μου αρέσει 2

Just now, KarMar84 said:

Ναι κορίτσι μου σωστά θυμάσαι, σε ευχαριστώ :D πήρα και το αποτέλεσμα papp-a σήμερα κ έχω αύριο στις 10 το ραντεβού! Εννοείται θα σας ενημερώσω :)

Τελεια πρωινη εισαι εσυ!!! Αυριο θα εχεις το τελικο αποτελεσμα! Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...