Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Βρε σιγά όχι για να παχύνουμε πολύ πρεπει να φταίει η ποσότητα και το συνέχεια .Άμα πχ ένα γευματακι το αντικαταστήσεις με κάτι λίγο πιο ανθυγιεινό δε πειράζει καθόλου

Καπωςςς έτσι φτιάχνει η διάθεσή χαχαχα

Εχεις απολυτο δικιο, εγω ειμαι αγχωδης με αυτο το θεμα (ενω στα αλλα σουπερ ψυχραιμη χαχαχαχα)!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Εχεις απολυτο δικιο, εγω ειμαι αγχωδης με αυτο το θεμα (ενω στα αλλα σουπερ ψυχραιμη χαχαχαχα)!!!!

Τα μάθα τα κόλπα από το διατροφολόγο το καλοκαίρι.που είχε πάει Αύγουστος κ ένα παγωτακι δεν είχα φάει 

Ε κ Μ λέει βγάλε κάτι άλλο κ αντικατέστησε το με το παγωτακι

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Λοιπον κοριτσια,

χτες μου ειπε η γιατρος να τρωω αν θελω κατι που μου αρεσει απλα οχι καθε μερα χαζομαρες. ;Αλλα μια στο τοσο δεν υπαρχει κανενα θεμα ειπε! Βρε κοριτσια φοβαμαι να το κανω αυτο...Ξερω οτι με μια μερα δεν παθαινεις τιποτα, αλλα φοβαμαι μην ξυπνησω μια μερα και ειμαι παλι +30 κιλα. Και δε το λεω για εμφανιση καθολου, αλλα για υγεια και κυριως για το μωρο...Νομιζω πρεπει αν το ξεπερασω λιγο αυτο και αν τρωω καμια φορα και κατι που δεν ειναι πιτουρο και να μην αγχωνομαι. Τα ειπα και ξαλαφρωσα κι εγω!!!

Εννοείται,κοίτα να δεις εγώ μετά από κάθε υπέρηχο κάνω κ την ατασθαλία μου,έτσι το χω,δλδ κάθε 2 βδομάδες.βεβαια είχα τις αναγουλες,οπότε πήγαινε τουαλέτα ό,τι έτρωγα,αλλά εκείνη την στιγμή,ευχαριστιομουνα!!ειδικά μετά το πρώτο τρίμηνο που έχει δημιουργηθεί ο πλακούντας,φιλτράρονται καλύτερα τα junk food ας πούμε.εγω σκέψου έλεγα τον εμβρυολογο δεν θέλω να φάω Αη καραμέλα λόγω ζάχαρης κ διαβήτη στην πρώτη εγκυμοσύνη κ με μάλωσε κ μου είπε ότι αν κάτι το επιθυμείς πολύ,καλό είναι να το φας.καλα όχι κ κάθε μέρα αλλά κατάλαβες.κ έτσι πήρα την κρεπουλα μου εκείνη την μέρα!!!τι σου εχει λειψει;;;

Just now, Gogo1994 είπε:

Βρε σιγά όχι για να παχύνουμε πολύ πρεπει να φταίει η ποσότητα και το συνέχεια .Άμα πχ ένα γευματακι το αντικαταστήσεις με κάτι λίγο πιο ανθυγιεινό δε πειράζει καθόλου

Καπωςςς έτσι φτιάχνει η διάθεσή χαχαχα

Και με τα δύο θα ξετρελαθω η αλήθεια ειναιιιι αλλά αυτό μου βγαίνει.θα δειξειιι  ααα το ς στο τέλος πολυυυ μου αρεσεε

Και εγώ έτσι νόμιζα ότι θ έχω αγορακι.. βέβαια δεν μ τ είπαν ξεκάθαρα ακόμα αλλά μ λεν πιστευω ότι θ είναι κοριτσάκι.. γερο να είναι!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria said:

Εννοείται,κοίτα να δεις εγώ μετά από κάθε υπέρηχο κάνω κ την ατασθαλία μου,έτσι το χω,δλδ κάθε 2 βδομάδες.βεβαια είχα τις αναγουλες,οπότε πήγαινε τουαλέτα ό,τι έτρωγα,αλλά εκείνη την στιγμή,ευχαριστιομουνα!!ειδικά μετά το πρώτο τρίμηνο που έχει δημιουργηθεί ο πλακούντας,φιλτράρονται καλύτερα τα junk food ας πούμε.εγω σκέψου έλεγα τον εμβρυολογο δεν θέλω να φάω Αη καραμέλα λόγω ζάχαρης κ διαβήτη στην πρώτη εγκυμοσύνη κ με μάλωσε κ μου είπε ότι αν κάτι το επιθυμείς πολύ,καλό είναι να το φας.καλα όχι κ κάθε μέρα αλλά κατάλαβες.κ έτσι πήρα την κρεπουλα μου εκείνη την μέρα!!!τι σου εχει λειψει;;;

Just now, Gogo1994 said:

Τα μάθα τα κόλπα από το διατροφολόγο το καλοκαίρι.που είχε πάει Αύγουστος κ ένα παγωτακι δεν είχα φάει 

Ε κ Μ λέει βγάλε κάτι άλλο κ αντικατέστησε το με το παγωτακι

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!! Αληθεια δεν το κανω αυτο επειδη φοβαμαι μην δεν ειμαι κουκλαρα στην παραλια αληθεια! Φοβαμαι μην παρω κιλα πολλα και εχω θεμα με το παιδι. Αλλα πρεπει λιγο να χαλαρωσω μου το ειπε και η γιατρος χτες! Μου εχει λειψει να φαω κατι με ψωμι και τυρι! Ειτε πιτσα μαργαριτα, ειτε καποια πιτα! Αυτο βασικα! Και εχει στο σουπερ μαρκετ Ελληνικη τυροπιτα κατεψυγμενη και ολο κανω οτι δε τη βλεπω χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με πήραν τώρα κ μου είπαν μήπως έκανα την papp a μετά σε περίπτωση λέει που είναι πρόσθια η κλήση μήτρας και δε μπορούμε να κάνουμε την αυχενική.Τι είναι πάλι αυτό; Δε θα το είχε δει η γυναικολόγος; 

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!! Αληθεια δεν το κανω αυτο επειδη φοβαμαι μην δεν ειμαι κουκλαρα στην παραλια αληθεια! Φοβαμαι μην παρω κιλα πολλα και εχω θεμα με το παιδι. Αλλα πρεπει λιγο να χαλαρωσω μου το ειπε και η γιατρος χτες! Μου εχει λειψει να φαω κατι με ψωμι και τυρι! Ειτε πιτσα μαργαριτα, ειτε καποια πιτα! Αυτο βασικα! Και εχει στο σουπερ μαρκετ Ελληνικη τυροπιτα κατεψυγμενη και ολο κανω οτι δε τη βλεπω χαχαχα!

Καλέ πάρε την τυροπιτουλα!!!ήμουν σίγουρη εντωμεταξύ ότι θα έλεγε πάλι ότι λαχταρισες κάτι light.αντι να πεις μια μπεργκεραρα,έναν πιτογυρο,ένα προφιτερόλ...μου λες τυρόπιτα!!! Πάντως έχω τέλεια συνταγή για πίτσα αν θες να στην στείλω πεντανομοστη κ light.ενα θα σου πω η ζύμη είναι από κουνουπιδι!!

Just now, Υβόννη είπε:

Μάλλον την έχει δει τελικααα οπότε την άλλη φορά παρτην κιολας

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια με πήραν τώρα κ μου είπαν μήπως έκανα την papp a μετά σε περίπτωση λέει που είναι πρόσθια η κλήση μήτρας και δε μπορούμε να κάνουμε την αυχενική.Τι είναι πάλι αυτό; Δε θα το είχε δει η γυναικολόγος; 

Καλέ μην αγχώνεσαι!!! οι περισσότεροι πάντως πρώτα κάνουν αυχενική κ μετά σε στέλνουν για pappA για να είναι σίγουροι ότι θα γίνουν ίδια μέρα οι εξετάσεις.σιγα,μια μικρή καθυστέρηση θα είναι,αυτοί απλά πρέπει να στο πούνε.κκ εγώ όταν δεν μπορούσαμε να πάρουμε μετρήσεις το μπεμπακι,είπα τον εμβρυολογο να πάω να κάνω τις αιματολογικές κ να ξαναέρθω για να κερδίσουμε χρόνο κ μου είπε όχι γιατί μπορεί να μην κάτσει τελικά το ατιμουτσικο κ να μην βγει εις πέρας η εξέταση.κ θα πηγαινα την άλλη μέρα

Just now, MumMaria said:

Καλέ πάρε την τυροπιτουλα!!!ήμουν σίγουρη εντωμεταξύ ότι θα έλεγε πάλι ότι λαχταρισες κάτι light.αντι να πεις μια μπεργκεραρα,έναν πιτογυρο,ένα προφιτερόλ...μου λες τυρόπιτα!!! Πάντως έχω τέλεια συνταγή για πίτσα αν θες να στην στείλω πεντανομοστη κ light.ενα θα σου πω η ζύμη είναι από κουνουπιδι!!

Μιαμι!!!!!!!!!! Εχω δει κατι τετοιες συνταγες γενικα!

Λοιπον θα  παρω την τυροπιτα και θα τη φαω την επομενη βδομαδα που θα παμε σουπερ μαρκετ!! Οχι ολη μονη μου χαχαχα! Θα μπορουσα να κανω και μονη μου πιτα αλλα νιωθω ολη μερα κουρασμενη! Θα σκεφτω αν θα κανω μονη μου ή θα παρω την ετοιμη και θα τσακισω μια κομματαρα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι αλλά τώρα την έχω γράψει και λίγει 2 μέρες μετά οπότε δεν έχει νοημα.Και αφού είναι 7 το απόγευμα το ραντεβού αναγκαστικά θα πάω πρωι.Αν δε τη κάνω αύριο την αυχενική έτσι κ αλλιώς μου είπε ότι θα πάει μετά από μια βδομάδα οπότε πάλι θα ξανακάνω τη papp a 

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μιαμι!!!!!!!!!! Εχω δει κατι τετοιες συνταγες γενικα!

Λοιπον θα  παρω την τυροπιτα και θα τη φαω την επομενη βδομαδα που θα παμε σουπερ μαρκετ!! Οχι ολη μονη μου χαχαχα! Θα μπορουσα να κανω και μονη μου πιτα αλλα νιωθω ολη μερα κουρασμενη! Θα σκεφτω αν θα κανω μονη μου ή θα παρω την ετοιμη και θα τσακισω μια κομματαρα!

Πάρτην κοπέλα μου κ λίγο λίγο τρωγε την.κο εμείς περνούμε σπανακοτυροπιτα έτοιμη από σούπερ.ενταξει δεν θα κάθομαι κάθε τρεις κ λίγο να ανοίγω φύλλο.ειπαμε...χαχαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι αλλά τώρα την έχω γράψει και λίγο 2 μέρες μετά οπότε δεν έχει νοημα.Και αφού είναι 7 το απόγευμα το ραντεβού αναγκαστικά θα πάω πρωι.Αν δε τη κάνω αύριο την αυχενική έτσι κ αλλιώς μου είπε ότι θα πάει μετά από μια βδομάδα οπότε πάλι θα ξανακάνω τη papp a 

Αν κάτσει το μπεμπέ ,7 μισή θα έχεις τελειώσει κ θα πας μετά να κανεις.κλεινει αυτό νωρίς;

Just now, MumMaria είπε:

Πάρτην κοπέλα μου κ λίγο λίγο τρωγε την.κο εμείς περνούμε σπανακοτυροπιτα έτοιμη από σούπερ.ενταξει δεν θα κάθομαι κάθε τρεις κ λίγο να ανοίγω φύλλο.ειπαμε...χαχαχα

Αν κάτσει το μπεμπέ ,7 μισή θα έχεις τελειώσει κ θα πας μετά να κανεις.κλεινει αυτό νωρίς;

Ναιι το μικροβιολογικό τους κλείνει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Τυπικα το λενε σε ολες αυτο. Αν δεις σε ολα τα κοριτσια εδω πρωτα κανουν αυχενικη και μετα papp a. Εμενα το εκανε αναποδα μονο. αλλα επισης μου ειχε πει οτι ισως δεν γινεται η αυχενικη λογω ανατομιας. Μην αγχωνεσαι καθολου ειναι η πολιτικη τους να το λενε αυτο.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Τι ακριβώς σημαίνει πρόσθια κλίση μήτρας; Μέχρι τώρα θα είχε φανεί στους άλλους υπερήχους; 

Just now, Υβόννη είπε:

Τυπικα το λενε σε ολες αυτο. Αν δεις σε ολα τα κοριτσια εδω πρωτα κανουν αυχενικη και μετα papp a. Εμενα το εκανε αναποδα μονο. αλλα επισης μου ειχε πει οτι ισως δεν γινεται η αυχενικη λογω ανατομιας. Μην αγχωνεσαι καθολου ειναι η πολιτικη τους να το λενε αυτο.

Μακάρι εδώ δεν αντέχω 1 μέρα μετά άντε πάλι μια βδομάδα αγωνιας

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...