Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου περιμένω πως κ πως να περάσει κι αυτή η μέρα.Εχω κ αργά ραντεβού αύριο στις 7 απορώ με την υπομονή μου χαχα

Τωρα θα σου εγραφα!! Γωγουλα μας λιγο εμεινε! Θα φυγει η μερα σαν νερο! Ξερω ακριβως το συναισθημα της αναμονης αλλα μεθαυριο τετοια ωρα θα κοιτας τις φωτογραδιες για 1000 φορα και θα εισαι πολυ χαρουμενη!

Προτεινω κουρα ομορφιας σημερα για την αυριανη εξοδο! Μπανιο, μαλλακια, φρυδι, σκεψου τα ρουχα σου για αυριο!! Εχεις ραντεβου με το μωρακι σου!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Παλι κλαιω με αυτο που ειπες, οτι ο Θεος μας δινει δυναμη για ολα και να μη φοβομαστε...Ευχαριστουμε που μοιραστηκες το δικο σας βιωμα που καποιον θα τον φοβιζε αλλα εσυ βλεπεις την ευλογια που εχετε στην οικογενεια σας και οχι το αρνητικο! Θα γινεις μια υπεροχη μαμα ειμαι σιγουρη!

Ε και εγώ κλαίω πάλι... άντε μωρέ σήμερα ...Χαχαχ χάλια γίναμε ! 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m said:

Οχι παμε να ανεβουμε!!!!! Εγω ξεκιναω σε λιγο δουλεια και δεν εχω σουτιεν βρε κοριτσια χαχαχα! Εχει μεγαλωσει το βυζι, εκλεισαν τα μαγαζια και κυκλοφορω σαν την αμαζονα με το βυζι ανεμελο! Φοραω κατι αθλητικα αλλα πρεπει κατι να γινει χαχαχαχα!

Αν το κανεις αυτο εικονα, ε δε μπορει θα γελασεις!!

• Χαχα 8

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τωρα θα σου εγραφα!! Γωγουλα μας λιγο εμεινε! Θα φυγει η μερα σαν νερο! Ξερω ακριβως το συναισθημα της αναμονης αλλα μεθαυριο τετοια ωρα θα κοιτας τις φωτογραδιες για 1000 φορα και θα εισαι πολυ χαρουμενη!

Προτεινω κουρα ομορφιας σημερα για την αυριανη εξοδο! Μπανιο, μαλλακια, φρυδι, σκεψου τα ρουχα σου για αυριο!! Εχεις ραντεβου με το μωρακι σου!

Να σου πωωω και εγωω αυτα σκεφτομουν να κάνω μπας και κυλισει λίγο κ η μερα.Αυριο και η papp-a ελπίζω να βγει γρήγορα αν κ πέφτει κ πρωτομαγιά 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Lady_m said:

Βρε εγώ το ξέρω ... αλλά ξέρω επίσης ότι για τα ονόματα έχουν χαλάσει σπίτια !! ( πάρε παράδειγμα τους γονείς μου που χώρισαν) .. βέβαια αυτοί είχαν θέματα οι γονείς τους και τα βγάζαν σε αυτούς .. εμείς μαλώνουμε χωρίς οι γονείς μας να έχουν εμπλακεί καν :( τι να πω !! 

Ναι βρε εκει θα ειχαν και αλλα θεματα σαν τους δικους μου! Εσεις ριξατε εναν καυγα εκει και μετα τα βρηκατε! Μη σκας και πολυ!! Ειδα οτι και ο αντρουλης μολις σε ειδε νευριασμενη εκανε αμεσως πισω, αρα συνεννοειστε και υπαρχει κατανοηση! Τωρα με τοσες ορμονες αν δεν πεσει και ενα κλαμα ή ενας τσακωμος ε πώς θα ξεσπασουμε;;;;;;

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Οχι παμε να ανεβουμε!!!!! Εγω ξεκιναω σε λιγο δουλεια και δεν εχω σουτιεν βρε κοριτσια χαχαχα! Εχει μεγαλωσει το βυζι, εκλεισαν τα μαγαζια και κυκλοφορω σαν την αμαζονα με το βυζι ανεμελο! Φοραω κατι αθλητικα αλλα πρεπει κατι να γινει χαχαχαχα!

Παραγγειλε γιατί με τις καραντινες δεν μας βλέπω να ξεμπλεκουμε γρήγορα.

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Έλα ρε συ.... χαχαχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα !!! Έχω παραγγείλει εντομεταξυ σουτιέν και κολάν από h&m και δε λεν να έρθουν ! Θα πάω στη δουλειά τη Δευτέρα με τις πυτζαμες γιατί για τζιν δε μπαίνω με τίποτα ! 

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι βρε εκει θα ειχαν και αλλα θεματα σαν τους δικους μου! Εσεις ριξατε εναν καυγα εκει και μετα τα βρηκατε! Μη σκας και πολυ!! Ειδα οτι και ο αντρουλης μολις σε ειδε νευριασμενη εκανε αμεσως πισω, αρα συνεννοειστε και υπαρχει κατανοηση! Τωρα με τοσες ορμονες αν δεν πεσει και ενα κλαμα ή ενας τσακωμος ε πώς θα ξεσπασουμε;;;;;;

Η πλάκα ήταν μετά που μου έλεγε ... αν στο πρώτο τσακωμό που έχουμε για το παιδί μας μου λες ότι το παίρνεις και φεύγεις μετά τι θα γίνει ;;;; Χαχαχαχ όχι μετά ξαναμιλα αν θες :D

• Χαχα 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Gogo1994 said:

Παραγγειλε γιατί με τις καραντινες δεν μας βλέπω να ξεμπλεκουμε γρήγορα.

Ναι αυτο θα κανω και ελπιζω να πετυχω το νουμερο!! Αλλα εδω φερνουν γρηγορα μονο ειδη πρωτης αναγκης και το βυζι μου δε νομιζω να ειναι προτεραιοτητα χαχαχα! Ας παραγγειλω και οποτε ερθουν τί να πω;

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου περιμένω πως κ πως να περάσει κι αυτή η μέρα.Εχω κ αργά ραντεβού αύριο στις 7 απορώ με την υπομονή μου χαχα

Ποσό σε ζηλεύω που θα δεις το μπεμπέ να ήξερες !!! Εγώ περιμένω μέχρι 11 του μήνα ... αλλά εντάξει το είδα την Δευτέρα στον υπέρηχο να ποζάρει και πήρα λίγο τη δόση μου :) άντε λίγο έμεινε !!!! 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m said:

Έλα ρε συ.... χαχαχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα !!! Έχω παραγγείλει εντομεταξυ σουτιέν και κολάν από h&m και δε λεν να έρθουν ! Θα πάω στη δουλειά τη Δευτέρα με τις πυτζαμες γιατί για τζιν δε μπαίνω με τίποτα ! 

Ααααα ξεκινατε εσεις! Αν θυμαμαι καλα κομμωτηριο εχεις; Ελα να με σουλουπωσεις κι εμενααααααααααααααα!! Καλη αρχη κοριτσακι μου!

Παιδια πρεπει να λανσαρουμε μοδα με πυτζαμα, δε γινεται! Η Τζενιφερ Ανιστον δεν ειχε σκασει μυτη με πυτζαμα και γοβα; Καλυτερη ειναι απο εμας; Δε νομιζω!!! χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Ποσό σε ζηλεύω που θα δεις το μπεμπέ να ήξερες !!! Εγώ περιμένω μέχρι 11 του μήνα ... αλλά εντάξει το είδα την Δευτέρα στον υπέρηχο να ποζάρει και πήρα λίγο τη δόση μου :) άντε λίγο έμεινε !!!! 

Μιλαμεεε θέλω τόσο πολυυυ να δω κ τη διαφορά γιατί από τις 7 του μήνα όσο να πεις θα έχει διαφορααα.Ασε που είχα κλείσει αυχενικη 1 συν μήνα πριν.Ε πως να περάσει ο άτιμος; Εμείς 11 ανοίγουμε μάλλον στο μαγαζί αλλά να σας πω την αλήθεια η γιατρός μου δε νομίζω να με αφήσει να γυρίσω δε ξέρω θα δείξει.Στενοχωριεμαι λίγο αλλά μόλις κάνω μια αρνητική σκέψη για το μωρό αμέσως λέω δε με νοιάζει ούτε η δουλειά ούτε τίποτα

Just now, Υβόννη είπε:

Ααααα ξεκινατε εσεις! Αν θυμαμαι καλα κομμωτηριο εχεις; Ελα να με σουλουπωσεις κι εμενααααααααααααααα!! Καλη αρχη κοριτσακι μου!

Παιδια πρεπει να λανσαρουμε μοδα με πυτζαμα, δε γινεται! Η Τζενιφερ Ανιστον δεν ειχε σκασει μυτη με πυτζαμα και γοβα; Καλυτερη ειναι απο εμας; Δε νομιζω!!! χαχαχαχα

Σε εκανααα εικονααα.Λανσαρε κορίτσι μου τη πυτζαμουλα.Απο καραντίνα βγαίνουμε :-P

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μιλαμεεε θέλω τόσο πολυυυ να δω κ τη διαφορά γιατί από τις 7 του μήνα όσο να πεις θα έχει διαφορααα.Ασε που είχα κλείσει αυχενικη 1 συν μήνα πριν.Ε πως να περάσει ο άτιμος; Εμείς 11 ανοίγουμε μάλλον στο μαγαζί αλλά να σας πω την αλήθεια η γιατρός μου δε νομίζω να με αφήσει να γυρίσω δε ξέρω θα δείξει.Στενοχωριεμαι λίγο αλλά μόλις κάνω μια αρνητική σκέψη για το μωρό αμέσως λέω δε με νοιάζει ούτε η δουλειά ούτε τίποτα

Ουτε εγω παω κανονικα στο Πανεπιστημιο. Τα κανω ολα online και ακομη και να ανοιξουμε εγω ετσι θα συνεχισω. Ειπα γι ατην εγκυμοσυνη και μου ειπαν κανενα θεμα να τα κανω ολα online. Μου λειπουν οι φοιτητες και το να πηγαινω εκει, να βλεπω τους συναδελφους κτλ αλλα εννοειται πανω απ'ολα το μωρο και οτι πει ο γιατρος! Εμεις εδω Γερμανια εχουμε και πολλα κρουσματα και εχω στο αμφιθεατρο 1400 ατομα, οποτε ειναι πολυ επικινδυνο. Τωρα εσυ κοριτσακι μου κατα γραμμα οτι πει ο γιατρος και νιωθεις ανετα. Ευχομαι να βγουμε συντομα απο ολο αυτο και ν αειμαστε ολοι υγιεις και ασφαλεις!

Just now, Gogo1994 said:

Σε εκανααα εικονααα.Λανσαρε κορίτσι μου τη πυτζαμουλα.Απο καραντίνα βγαίνουμε :-P

Δεν εχω ομως ουτε σουτιεν ουτε γοβες!!!! Δεν πειραζει, με τα στηθια εξω σαν τις φεμινιστριες! Και χωρις να καψω το σουτιεν μου!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχχαχα άσε ξεκινάμε και γίνετε χαμουλης !!! Αλλά αν έρθετε ομάδα εσάς θα κάνουμε πρώτα !!! :) 

Just now, Gogo1994 είπε:

Εννοείτε θα ακολουθήσεις συμβουλή του γιατρού ! Κοιτά και εγώ αν δεν ήταν δικό μου και ήμουν υπάλληλος ίσως να μην επέστρεφα τουλάχιστον μέχρι να περνούσε ο καιρός να ήξερα ότι όλα καλά να μη φοβόμουν για κάτι δλδ ... αλλά τώρα δε γίνετε ... βέβαια θα ψάξω για υπάλληλο αλλά για πιο μετά ! Επίσης θα τρελαθείς με το ποσό μεγάλωσε να ξέρεις .. εγώ πρώτο υπέρηχο έκανα 8 του μήνα και δεύτερο τώρα στις 27.. ούτε τρεις εβδομάδες γεμάτες δλδ και έπαθα σοκ !! Έτοιμο παιδί σου λέω βρε ! Μικροσκοπικό μεν αλλά έτοιμο !! Εύχομαι με το καλό !!! 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Χαχχαχα άσε ξεκινάμε και γίνετε χαμουλης !!! Αλλά αν έρθετε ομάδα εσάς θα κάνουμε πρώτα !!! :) 

Εννοείτε θα ακολουθήσεις συμβουλή του γιατρού ! Κοιτά και εγώ αν δεν ήταν δικό μου και ήμουν υπάλληλος ίσως να μην επέστρεφα τουλάχιστον μέχρι να περνούσε ο καιρός να ήξερα ότι όλα καλά να μη φοβόμουν για κάτι δλδ ... αλλά τώρα δε γίνετε ... βέβαια θα ψάξω για υπάλληλο αλλά για πιο μετά ! Επίσης θα τρελαθείς με το ποσό μεγάλωσε να ξέρεις .. εγώ πρώτο υπέρηχο έκανα 8 του μήνα και δεύτερο τώρα στις 27.. ούτε τρεις εβδομάδες γεμάτες δλδ και έπαθα σοκ !! Έτοιμο παιδί σου λέω βρε ! Μικροσκοπικό μεν αλλά έτοιμο !! Εύχομαι με το καλό !!! 

Αχ ωραίες σκέψεις μου βάλατε στο μυαλό τελειαααα.Λεμε και εμείς με το αφεντικό μου μήπως ξεκινήσουμε site κ να το αναλάβω δε το έχω ξανακάνει βέβαια αλλά είναι κάτι που μου αρέσει.Εν τω μεταξύ ούτε στο μαγαζί του άντρα μου μπορώ να πάω που είναι παντοπωλείο γιατί και εκεί πολύ κόσμο θα συνανταω 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Γωγώ μέτρα αντίστροφα!!!!αύριο θα δεις το μωρό σου κ όλα θα είναι τέλεια.θα πάρεις την δόση κ ξανά σε 3 εβδομάδες!!!:xλες να μάθουμε κ φύλο;;;

Just now, Lady_m είπε:

Καλέ γλυκούλες,τι πάθατε όλες σήμερα;;;;πολύ συγκίνηση,συνήθως εγώ είμαι η κλαψιαρα!αχ άτιμες ορμόνες!!!να δεις κορίτσι περιμένεις κι εσύ!!!χαχαχαχαα

Just now, Υβόννη είπε:

Σουτιέν ε;κι εμένα τίποτα δεν μου κάνει!σκέψου του θηλασμού φοράω!μόνο αυτά μου κάνουν!στον γιο δεν μου είχε μεγαλώσει καθόλου το στήθος,τώρα ανέβηκα ήδη ένα νούμερο....αφεσου ελεύθερη κοπέλα μου!!!πεταβτα σουτιέν σου!χαχααχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...