Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Ο πεθερός μου έκλαιγε από χαρά ,η πεθερά μου μου ανέφερε 10 φορές πόσο δύσκολα θα είμαι με δύο μωρά κ ότι θα ζοριστω,κ ότι θα τρέχω κ δεν θα φτάνω κ ότι ο Βασίλης θαλει σε δεύτερη μοίρα κ πόσο παραμελημένος θα νιώθει:???:

Την έκανα μαζί με την pappA πριν μάθω τα αποτελέσματα αλλά το είχα συζητήσει με τον άντρα μου ότι για την δική μου ψυχική ηρεμία,θέλω να την κάνω.στον γιο μου μου είχε συστήσει ο εμβρυολογος να την κάνω ,τώρα σκεφτόμουν ότι την έκανα την προηγουμένη φορά,είχα κ τις παλινδρομες κ είπα να την κάνουμε κ τώρα.γενικα για μένα επειδή είναι μη επεμβατική μέθοδος,σου παίρνει απλά αίμα,σκέφτομαι κ γιατί οχι;εννοώ είναι μόνο οικονομικό το θέμα.οταν ρώτησα κ τον εμβρυολογο κ τον γιατρό μου αν θα την κάνανε αυτοί,μου είπαν κ οι δύο ότι δεν χρειάζεται αλλά στις γυναίκες τους την κάνανε..

Μην προτρεχεις κοριτσάκι μου.βημα βήμα κ όλα καλά θα είναι.καλα θα κάνεις να γίνει η nipt.κ στην αδελφή μου το ίδιο θα ελεγα,εννοείται να κάνεις την εξέταση.

Καλά κάνεις με το περπάτημα.σουλερ κ το ποσοστό.αυτο είναι για down? Γιατί εγώ έχω πολλά.εννοω έχω ένα ποσοστό για 21,ένα για 13,ένα για 18 και άλλα δύο για προεκλαμψία κ ελλειπή ανάπτυξη πριν τις 37 εβδομάδες.κατι λάθος κατάλαβα;

Δε θα σχολιασω καθολου την πεθερα μα καθολου ομως! Ο Βασιλακης δε θα παρει πρεφα, εγω απεκτησα αδερφο ακριβως 14 μηνων και μεγαλωσαμε σαν διδυμα και ηταν τελεια (αν εξαιρεσεις κατι μπουνιες που ετρωγα, που σε εσας θα τις δινιε μαλλον η μικρη χαχαχα)! Τωρα καταλαβα γιατι δεν το ειχατε πει εξαρχης...Αν ειναι δυνατον φιλε! Κοριτσακι μου μη μασας, εχετε μια τελεια οικογενεια εκει και θα μεγαλωσουν παρεα τα αδερφακια! Δηλαδη οι κοπελες με διδυμα πώς την παλευουν; Ευλογια ειναι τα παιδια, εγω ηθελα να κανω τρια σκεψου!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ο πεθερός μου έκλαιγε από χαρά ,η πεθερά μου μου ανέφερε 10 φορές πόσο δύσκολα θα είμαι με δύο μωρά κ ότι θα ζοριστω,κ ότι θα τρέχω κ δεν θα φτάνω κ ότι ο Βασίλης θαλει σε δεύτερη μοίρα κ πόσο παραμελημένος θα νιώθει:???:

Την έκανα μαζί με την pappA πριν μάθω τα αποτελέσματα αλλά το είχα συζητήσει με τον άντρα μου ότι για την δική μου ψυχική ηρεμία,θέλω να την κάνω.στον γιο μου μου είχε συστήσει ο εμβρυολογος να την κάνω ,τώρα σκεφτόμουν ότι την έκανα την προηγουμένη φορά,είχα κ τις παλινδρομες κ είπα να την κάνουμε κ τώρα.γενικα για μένα επειδή είναι μη επεμβατική μέθοδος,σου παίρνει απλά αίμα,σκέφτομαι κ γιατί οχι;εννοώ είναι μόνο οικονομικό το θέμα.οταν ρώτησα κ τον εμβρυολογο κ τον γιατρό μου αν θα την κάνανε αυτοί,μου είπαν κ οι δύο ότι δεν χρειάζεται αλλά στις γυναίκες τους την κάνανε..

Μην προτρεχεις κοριτσάκι μου.βημα βήμα κ όλα καλά θα είναι.καλα θα κάνεις να γίνει η nipt.κ στην αδελφή μου το ίδιο θα ελεγα,εννοείται να κάνεις την εξέταση.

Καλά κάνεις με το περπάτημα.σουλερ κ το ποσοστό.αυτο είναι για down? Γιατί εγώ έχω πολλά.εννοω έχω ένα ποσοστό για 21,ένα για 13,ένα για 18 και άλλα δύο για προεκλαμψία κ ελλειπή ανάπτυξη πριν τις 37 εβδομάδες.κατι λάθος κατάλαβα;

Τα παιδιά είναι ευλογία και θα τα καταφέρεις. Ξέρω πολλές περιπτώσεις με μικρη διαφορά και τα παιδάκια μεγάλωσαν σα δίδυμα. Τρανό παράδειγμα και η οικογένεια μου. Εγώ με τον αδερφό μου έχουμε 2 χρόνια διαφορα και ο αδερφός μου με την αδερφή μου 15 μήνες. 
Οσον αφορά τον αυχενική, η τρισωμια 21 αναφέρεται στο σύνδρομο down και αν δεν κάνω λάθος η άλλες δυο στα σύνδρομα Edwards και Patau. Αν πας εκεί που γράφει τροποποιημένη πιθανότητα, βλέπεις το ποσοστό. Το ένα προς τον αριθμό σου δίνει την πιθανότητα. Στην περίπτωση μου ας πούμε η πιθανότητα για σύνδρομο down είναι 1 προς 10230. Στα αλλά δυο ειναι 1/24628 και 1/30000. Προεκλαμψία δίνει 1/251 και περιορισμό ανάπτυξης 1/339.

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Συμφωνώ με το Υβονακι Κάνε ότι δεν άκουσες τ πεθερά σ!! Όποιος θέλει μπορεί.. τόσες κ τόσες κάναν παιδάκια με διαφορά κ όλα τ πρόλαβαν κ κανέναν δεν παραμελισαν.. κ αφού ειστε αγαπημένοι με τον άντρα σ μην φοβάσαι τπτ..

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δε θα σχολιασω καθολου την πεθερα μα καθολου ομως! Ο Βασιλακης δε θα παρει πρεφα, εγω απεκτησα αδερφο ακριβως 14 μηνων και μεγαλωσαμε σαν διδυμα και ηταν τελεια (αν εξαιρεσεις κατι μπουνιες που ετρωγα, που σε εσας θα τις δινιε μαλλον η μικρη χαχαχα)! Τωρα καταλαβα γιατι δεν το ειχατε πει εξαρχης...Αν ειναι δυνατον φιλε! Κοριτσακι μου μη μασας, εχετε μια τελεια οικογενεια εκει και θα μεγαλωσουν παρεα τα αδερφακια! Δηλαδη οι κοπελες με διδυμα πώς την παλευουν; Ευλογια ειναι τα παιδια, εγω ηθελα να κανω τρια σκεψου!

Καλά εννοείται οτι την γράφω..κ ευτυχώς κ ο άντρας μου..της απαντούσα τρελιτσα,ότι τα παιδιά είναι πάντα χαρά,θα μεγαλώσουν μαζί,θα μάθουν να μοιράζονται,να παίζουν μαζί..δεν με ένοιαζε καθόλου.πριν το κλείσουμε γυρνάει κ μου λέει 'καλα πάντως ότι κι αν είναι,μην πείτε ποτέ στο παιδί ότι ήταν ατύχημα,κρίμα ειναι' Ε εκεί πήρα μια βαθιά ανάσα για να μην την βρίσω κ ήρεμα απάντησα το ότι δεν το προγραμματίσαμε για τόσο στα κοντά,δεν σημαίνει ότι το μωρό ήταν 'ατυχημα' κ ότι μακάρι τέτοια 'ατυχηματα' να μας ξανασυμβούν κ στο μέλλον ! Από μας είναι καλοδεχούμενα!δλδ ελεος η γυναίκα!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Όχι Μαράκι, καλά κατάλαβες, απλά εγώ δεν το ανέφερα! Για την 21 εννοώ.

Μέλι στάζει το στόμα της πεθεράς σου:( Ρε φίλε ακόμη και να τα σκέφτηκε, δεν τα ξεστομίζεις. Άκαιρο και άτοπο κατά τη ταπεινή μου γνώμη! Προσπερνάς.....

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Τα παιδιά είναι ευλογία και θα τα καταφέρεις. Ξέρω πολλές περιπτώσεις με μικρη διαφορά και τα παιδάκια μεγάλωσαν σα δίδυμα. Τρανό παράδειγμα και η οικογένεια μου. Εγώ με τον αδερφό μου έχουμε 2 χρόνια διαφορα και ο αδερφός μου με την αδερφή μου 15 μήνες. 
Οσον αφορά τον αυχενική, η τρισωμια 21 αναφέρεται στο σύνδρομο down και αν δεν κάνω λάθος η άλλες δυο στα σύνδρομα Edwards και Patau. Αν πας εκεί που γράφει τροποποιημένη πιθανότητα, θα δεις δίπλα στον αριθμό 1 έναν ακόμη αριθμό. Το ένα προς αυτόν τον αριθμό σου δίνει την πιθανότητα. Στην περίπτωση μου ας πούμε η πιθανότητα για σύνδρομο down είναι 1 προς 10230. Στα αλλά δυο ειναι 1/24628 και 1/30000. Προεκλαμψία δίνει 1/251 και περιορισμό ανάπτυξης 1/339

Α άρα για 21 λέγατε οκ.για σύνδρομο 21 τροποποιημένο 1/3990 .για 18 1/μεγαλύτερο από 20.000 .για 13 1/μεγαλύτερο από 20.000 για προεκλαμψία 1/965 . Για περιορισμό ανάπτυξης 1/432. Ρε κορίτσια όλες έχει πολύ μεγαλύτερο για 21,να ανησυχήσω;;;εμένα οι γιατροί ήταν υπερευχαριστημενη,τι σκ#τ#;

Just now, MumMaria said:

Καλά εννοείται οτι την γράφω..κ ευτυχώς κ ο άντρας μου..της απαντούσα τρελιτσα,ότι τα παιδιά είναι πάντα χαρά,θα μεγαλώσουν μαζί,θα μάθουν να μοιράζονται,να παίζουν μαζί..δεν με ένοιαζε καθόλου.πριν το κλείσουμε γυρνάει κ μου λέει 'καλα πάντως ότι κι αν είναι,μην πείτε ποτέ στο παιδί ότι ήταν ατύχημα,κρίμα ειναι' Ε εκεί πήρα μια βαθιά ανάσα για να μην την βρίσω κ ήρεμα απάντησα το ότι δεν το προγραμματίσαμε για τόσο στα κοντά,δεν σημαίνει ότι το μωρό ήταν 'ατυχημα' κ ότι μακάρι τέτοια 'ατυχηματα' να μας ξανασυμβούν κ στο μέλλον ! Από μας είναι καλοδεχούμενα!δλδ ελεος η γυναίκα!

Αχ δεν μπορω! Ειναι φοβερη η τυπισσα!! Επρεπε να της πεις "ε, καταλαβαινετε τωρα νεοι ανθρωποι κι εμεις, ειχαμε κ@υλ..ς και πανω στο παθος πού σκεψη για προφυλαξεις". Εν τω μεταξυ αν το δικο σας μωρο συμφωνα με την πεθερα θα τραυματιστει για το πώς ηρθε στον κοσμο, το δικο μου που ηρθε χωρις καν σεξ πρεπει να του ξεκινησω ηδη ψυχαναλυση χαχαχαχα!!!! Δεν παμε καλααααααααααα!!!!!!!!!!! Ακου ατυχημα και θα πληγωθει το παιδι! Προφανως αν δε θελατε θα προσεχατε! Το ποτε ερχονται τα παιδια δε το διαλεγουμε εμεις, οσο και να το νομιζουμε. Ειναι ολα θαυματακια και τα στελνει ο Θεος.

Αρα κοριτσια, συμφωνα με την ψυχολογο πεθερα δεν κανουμε αδερφακι στο παιδι μας γιατι θα παραγκωνιστει, δεν κανουμε παιδι χωρις μετρηματα γιατι φαινεται ατυχημα. Δεν κανουμε παιδια με μικρη διαφορα γιατι η ζωη μας θα γινει αφορητη! Κατι αλλο αισιοδοξο να προσθεσουμε;

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Α άρα για 21 λέγατε οκ.για σύνδρομο 21 τροποποιημένο 1/3990 .για 18 1/μεγαλύτερο από 20.000 .για 13 1/μεγαλύτερο από 20.000 για προεκλαμψία 1/965 . Για περιορισμό ανάπτυξης 1/432. Ρε κορίτσια όλες έχει πολύ μεγαλύτερο για 21,να ανησυχήσω;;;εμένα οι γιατροί ήταν υπερευχαριστημενη,τι σκ#τ#;

Απ τη στιγμή που είναι ευχαριστημένοι οι γιατροί μην αγχώνεσαι καθόλου. Το όριο για να ανησυχήσουν είναι αρκετά κάτω από 1/1000 ( δεν θυμάμαι ποσό ακριβώς)

BwLip2.png

Just now, VDPap είπε:

Όχι Μαράκι, καλά κατάλαβες, απλά εγώ δεν το ανέφερα! Για την 21 εννοώ.

Μέλι στάζει το στόμα της πεθεράς σου:( Ρε φίλε ακόμη και να τα σκέφτηκε, δεν τα ξεστομίζεις. Άκαιρο και άτοπο κατά τη ταπεινή μου γνώμη! Προσπερνάς.....

Προσπερνάω τι να κάνω;;;λες κ όλα όσα μου είπε δεν τα έχω σκεφτεί κι εγώ 1000 φορές,δεν ξέρω αν θα είναι δύσκολο,νόμιζα θα ήταν σαν τις διαφημίσεις που θα ξυπνάμε αγκαλιά όλοι μαζί κ θα τρώμε ψωμί με βιταμ,αλλά οκ στην ζυγαριά αν τα βάλεις κάθε φορά γέρνει προς την μεριά του παιδιού,μαζί με τις αϋπνίες,τις γκρίνιες,τους κολικούς,τις ανησυχίες κ τα άγχη.γιατι μαζί με αυτά πάνε κ τα χαμόγελα,οι αγκαλιές,τα παιχνίδια,η αγάπη,μια μόνιμη ζεστασιά κ ολοκλήρωση που δεν την βρίσκεις πουθενά αλλού.

Ουφ τα είπα λιγο κ χαλαρωσα

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Μαρακι ουτε καν να μην ανησυχησεις!!! Κι εγω εχω πολυ μεγαλυτερη για 21 απο τα κοριτσια αλλα ειμαι και 34! Αν κανεις τη διαιρεση 1/3990 θα δεις ακριβως οτι ειναι 0.00025! Αν ο γιατρος δεν ειναι ευχαριστημενος εστω λιγο το λεει! Ολα ειναι μια χαρα και βγαλε τις σκεψεις τωρα και εστιασου στο βραδινο που θα φτιαξει ο σεφ του σπιτιου!!!!

Just now, Eirini1988 said:

Απ τη στιγμή που είναι ευχαριστημένοι οι γιατροί μην αγχώνεσαι καθόλου. Το όριο για να ανησυχήσουν είναι αρκετά κάτω από 1/1000 ( δεν θυμάμαι ποσό ακριβώς)

1/300 συμφωνα με το Γερμαναρα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ δεν μπορω! Ειναι φοβερη η τυπισσα!! Επρεπε να της πεις "ε, καταλαβαινετε τωρα νεοι ανθρωποι κι εμεις, ειχαμε κ@υλ..ς και πανω στο παθος πού σκεψη για προφυλαξεις". Εν τω μεταξυ αν το δικο σας μωρο συμφωνα με την πεθερα θα τραυματιστει για το πώς ηρθε στον κοσμο, το δικο μου που ηρθε χωρις καν σεξ πρεπει να του ξεκινησω ηδη ψυχαναλυση χαχαχαχα!!!! Δεν παμε καλααααααααααα!!!!!!!!!!! Ακου ατυχημα και θα πληγωθει το παιδι! Προφανως αν δε θελατε θα προσεχατε! Το ποτε ερχονται τα παιδια δε το διαλεγουμε εμεις, οσο και να το νομιζουμε. Ειναι ολα θαυματακια και τα στελνει ο Θεος.

Αρα κοριτσια, συμφωνα με την ψυχολογο πεθερα δεν κανουμε αδερφακι στο παιδι μας γιατι θα παραγκωνιστει, δεν κανουμε παιδι χωρις μετρηματα γιατι φαινεται ατυχημα. Δεν κανουμε παιδια με μικρη διαφορα γιατι η ζωη μας θα γινει αφορητη! Κατι αλλο αισιοδοξο να προσθεσουμε;

Ευχαριστωωωωω,δεν έχω κάτι άλλο να πω.με κάλυψε η συνεγκυμονουσα συμπεθερα:-P

Just now, MumMaria said:

Προσπερνάω τι να κάνω;;;λες κ όλα όσα μου είπε δεν τα έχω σκεφτεί κι εγώ 1000 φορές,δεν ξέρω αν θα είναι δύσκολο,νόμιζα θα ήταν σαν τις διαφημίσεις που θα ξυπνάμε αγκαλιά όλοι μαζί κ θα τρώμε ψωμί με βιταμ,αλλά οκ στην ζυγαριά αν τα βάλεις κάθε φορά γέρνει προς την μεριά του παιδιού,μαζί με τις αϋπνίες,τις γκρίνιες,τους κολικούς,τις ανησυχίες κ τα άγχη.γιατι μαζί με αυτά πάνε κ τα χαμόγελα,οι αγκαλιές,τα παιχνίδια,η αγάπη,μια μόνιμη ζεστασιά κ ολοκλήρωση που δεν την βρίσκεις πουθενά αλλού.

Εγω θα εδινα δεν ξερεις τί, για να ειχα ενα τετοιο "ατυχημα" στο μελλον! Μαλλον με αυτο το μωρακι θα μεινουμε αλλα δεν πειραζει! Καμια δεν θα ειναι οικογενεια βιταμ, καταρχην γιατι εχει πολλες θερμιδες χαχαχα! Ολες θα ζοριστουμε προφανως ειτε με ενα ειτε με δυο παιδια! Αλλα εδω εχουμε ζοριστει για δουλειες, γκομενικα κτλ δε θα ζοριστουμε για τα παιδια μας;

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καθόλου να μη στεναχωριέσαι για το ποσοστό. Ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι οι μετρήσεις μας εξαρτώνται από πολλά και δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Άλλωστε κορίτσι μου θα κανεις και τη nippt που θα σου αποδώσει και μεγαλύτερο ποσοστό  ασφαλείας!!!

Ααααα η αγαπημένη δεν σταμάτησε εκει!!!!Ντελίριοοοο...

Κανε τη δουλειά σου κοπέλα μου (όπως λέει και η γιαγιά μου):wub:

• Χαχα 1

xFySp3.png

Μαράκι μου εγώ άλλο παιδάκι δεν έχω και το θέλω τόσο πολύ αυτό στη κάθε αρνητική σκέψη βουρκωνω και τότε συνειδητοποιώ πόσο πολύ το θέλω πόσο σημαντικό είναι ήδη για εμένα.Εμεις θέλαμε και ξεκινήσαμε προσπάθειες αλλά μη νομίζεις και εγώ με το να είμαι 26 κάθομαι κ σκέφτομαι θα τα καταφερω πως κ πόσο θα αλλάξει η ζωή μας αλλά σου λέω κάτι στιγμές που σκέφτομαι ότι κάτι δε θα πάει καλά καταλαβαίνω πόσο απόλυτα το θέλω.Επισης η κουμπάρα μου στα 23 είχε και τα δύο.Ειναι μια Χαρούλα σε πληροφορω.Αξιοζηλευτη οικογένεια

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω θα εδινα δεν ξερεις τί, για να ειχα ενα τετοιο "ατυχημα" στο μελλον! Μαλλον με αυτο το μωρακι θα μεινουμε αλλα δεν πειραζει! Καμια δεν θα ειναι οικογενεια βιταμ, καταρχην γιατι εχει πολλες θερμιδες χαχαχα! Ολες θα ζοριστουμε προφανως ειτε με ενα ειτε με δυο παιδια! Αλλα εδω εχουμε ζοριστει για δουλειες, γκομενικα κτλ δε θα ζοριστουμε για τα παιδια μας;

Είναι ρε συ κ πως τα βλέπεις γενικότερα τα πράγματα!ποια είναι η κοσμοθεωρία σου κ οι προτεραιότητες σου!πχ εμεις μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη με τον άντρα μου είπαμε τώρα τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο θα είναι ζορικα αλλά θα μεγαλώσουμε δύο παιδιά,θα αφήσουμε κάποια άλλα πράγματα στην άκρη κ θα αφιερώσουμε σε αυτό,όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί το θέλουμε.κ το ζορικα ίσως είναι κ λάθος λέξη.θα είναι διαφορετικά ας πουμε;-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...