Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτό το τριπακι τώρα.εφ όσον δεν στο πρότεινε ο γιατρός κ έχετε κάνει φαντάζομαι πόσες εξετάσεις για την εξωσωματική,νομίζω είσαι οκ.μην κοιτάς εγώ,είμαι περιπτωσαρα κ η αλήθεια είναι αν δεν είχα τις παλινδρομες δεν θα το σκεφτόμουνα καν!

Λοιπόν με πήρε ο γιατρός μου,βγήκε κ η pappA κ μου ανέβασε κι άλλο τα ποσοστά συνδυαστικά,οπότε εγώ κορίτσια μου ξεκινάω να το λέω σιγά σιγά.πηραμε τα πεθερικά μου(οι γονείς μου το ήξεραν) κ τώρα κουμπάρους,κολλητές/ους!!!!γιουπιιιί!

Α!επίσης πρώτη μέρα σημερα χωρίς καθόλου καφέ,μου είπε ο γιατρός να μην ξεθαρρεψω αλλά αν κ αύριο δεν έχω κάτι,μπορώ να βγω λίγο στο μπαλκονι ή να μαγειρέψω κανένα φαγακι!

Υπερχοχα νεα!!!!!!!!!!!!! Να το μοιραστειτε φυσικα με ολους που αγαπατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοειται μην ξεθαρεψεις ακομη! Μπαλκονακι αερακι, Βασιλακης στο καροτσι και αντρουλςη ειναι το τελειο σκηνικο! Ισως να βαλεις τα ποδαρακια σου να ειναι σε μια καρεκλα ψηλα, σαν ξαπλα! Πες τί ειπαν πεθερικα κτλ!!!! Ξετρελαθηκαν;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κοπέλα μου τέλεια,όλα καλά,ακόμα κι αν είναι λιιιιγο τσίμπημενη αφού σου είπε η εμβρυολογος για nipt,δεν είναι τίποτα!!δεν ρισκάρουν το κεφάλι τους να ξέρεις!!!άρα κορτσουδι ε;;;;πηξαμε στα κορίτσια,δεν θα βρεθεί γαμπρός!!!χαχαχαχα!μετά τις αιματολογικές θα χαλαρωσεις τελείως γλυκιά μου!!!

Ααααααα τέλεια!!!!!!κορίτσι είναι μωρεεεεε!!μουτζα ε;σου λέει ρε μάνα τρωγε κ λίγο συχνά κάνα σοκολατάκι να χαρώ κι εγώ...πιστεύω θα το καθιερώσει το γλυκάκι από δω κ πέρα πριν τον υπέρηχο!! χαχαχαχα!!οι αιματολογικές σου οι υπόλοιπες πότε θα βγούνε;;

Καλά το βακτήριο δεν είναι κάτι..κ γιαουρτακι τρωγε γενικά ή κεφίρ.κ για το ασβέστιο κ για την φυσική χλωρίδα,βοηθάει κ κολπικά κ για το ουροροποιητικο γιατί στην εγκυμοσύνη είμαστε πιο ευαίσθητες σε κολπιτιδες κ ουρολοιμώξεις.;-)

Άντε τέλεια νεααααααα!!!!!

Αχ Μαράκι τ ν σ πω..Είναι λίγο ανεβασμένη πάντως αύριο θ έχω και τις αιματολογικές κ θ φανεί!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Αχ Μαράκι τ ν σ πω..Είναι λίγο ανεβασμένη πάντως αύριο θ έχω και τις αιματολογικές κ θ φανεί!!

Αν καταλαβα καλα η γιατρος δεν ηταν ανησυχη, οποτε ειναι ολα μια χαρα πιστευω και απο δω και περα οτι εξτρα εξεταση ειναι καθαρα για να ειναι απο 0.0001 η πιθανοτητα 0,0000000001. Περιμενουμε νεα αυριο αλλα η γιαγια σου ειναι εδω και σε προστατευει και θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρη!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!! Τελικα η γιαγια στο ονειρο και το προστατευει και ειναι και κοριτσακι!!!! Εννοειται να κανεις τη nipt για τελειως ψυχολογικους λογους! Και απο δω και περα ΜΟΝΟ σε αυτην για τετοιες μετρησεις!!! Ευχομαι να εισαι χαρουμενη και ηρεμη!!!!!

Κοριτσια μου,

γυρισα κι εγω απο γυναικολογο μολις. Εδωσα ουρα, τσεκαρε σιδηρο και ειναι ολα οκ και προσπαθησε να μετρησει πιεση αλλα δεν μετριοταν με το ηλεκτρονικο πιεσομετρο...Τελικα το αφησαμε. Θα ρωτησω την παθολογο οταν παω για το θυροειδη. Το μονο ειναι οτι στα προηγουμενα ουρα ειχα λεει καποιο βακτηριο...Οντως τοτε ενιωθα λιγο πονο γιατι εβαζα και για κανα μηνα 3 φορες τη μερα κολπικα προγεστερονη. Ειπε να μην ανησυχω, να πινω νερο και να τρωω γκρανμπερις. Λιγο αγχωθηκα αλλα οκ. Επισης με βρηκε μια χαρα στα κιλα! Το ζησαμε και αυτο! Τοσα χρονια με εκραζαν οολοι οι γιατροι χαχαχαχα!

Τα πιο ομορφα τωρα! Εφαγα ενα σοκολατακι πριν μπω και...το μωρακι μας χοροπηδουσε!!!! Ηταν με το κεφαλι κατω σε καποια φαση και τα ποδια πανω χαχαχα! Επισης στο τελος μου εχωσ εκαι μια μουτζα!!! Η γιατρος ειπε οτι λεει γεια σου μαμα και με χαιρετουσε!!! Αλλαζω και το τικερακι, τελικα σημερα 13 βδομαδα ειμαι! Θα παω παλι σε 5 βδομαδες να δουμε τραχηλο συν τοις αλλοις ειπε. Φυλο δεν φανηκε παλι, βασικα ειπε η γιατρος οτι πουλι δεν βλεπει αλλα αυτο λεει δε λεει κατι και θα το δουμε την επομενη φορα!

Τι όμορφα νέα..Και σε Τσαούσα θ βγει όπως την βλέπω..Κ εγώ στα ούρα είχα πυοσφαιρια σμρ κ ίσως ήταν επειδή σταμάτησα ν πίνω πολύ νερό τις ημέρες π δεν ήμουν καλά.. οπότε φουλ νερό θ βοηθησειιι

Just now, MumMaria είπε:

Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτό το τριπακι τώρα.εφ όσον δεν στο πρότεινε ο γιατρός κ έχετε κάνει φαντάζομαι πόσες εξετάσεις για την εξωσωματική,νομίζω είσαι οκ.μην κοιτάς εγώ,είμαι περιπτωσαρα κ η αλήθεια είναι αν δεν είχα τις παλινδρομες δεν θα το σκεφτόμουνα καν!

Λοιπόν με πήρε ο γιατρός μου,βγήκε κ η pappA κ μου ανέβασε κι άλλο τα ποσοστά συνδυαστικά,οπότε εγώ κορίτσια μου ξεκινάω να το λέω σιγά σιγά.πηραμε τα πεθερικά μου(οι γονείς μου το ήξεραν) κ τώρα κουμπάρους,κολλητές/ους!!!!γιουπιιιί!

Α!επίσης πρώτη μέρα σημερα χωρίς καθόλου καφέ,μου είπε ο γιατρός να μην ξεθαρρεψω αλλά αν κ αύριο δεν έχω κάτι,μπορώ να βγω λίγο στο μπαλκονι ή να μαγειρέψω κανένα φαγακι!

Τι τέλεια νέα μπράβο κορίτσι μ!!Την nipt τότε γτ ν τ κανεις;;;

k1S4p3.png

Τι όμορφα νέα..Και σε Τσαούσα θ βγει όπως την βλέπω..Κ εγώ στα ούρα είχα πυοσφαιρια σμρ κ ίσως ήταν επειδή σταμάτησα ν πίνω πολύ νερό τις ημέρες π δεν ήμουν καλά.. οπότε φουλ νερό θ βοηθησειιι

Νερακι φουλ ειπε και αυτη!! Τωρα που μπορω και πινω παλι καλα. Η αληθεια ειναι οταν εκαναν εκεινη την εξεταση τοτε ημουν στη φαση που επινα με το ζορι νερο οποτε ισως παιζει ρολο!

Δεσποινακι μου, κανε μου μια χαρη και εστω λιγο να χαρεις σημερα! Εχεις λιγη αναμονη ακομη αλλα ειδες το μωρακι σου και ειναι μια χαρουλα το κοριτσακι σου μαλλον! Κοιτα τις φωτογραφιες που λογικα σου εδωσαν και να εισαι αισιοδοξη!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Αν καταλαβα καλα η γιατρος δεν ηταν ανησυχη, οποτε ειναι ολα μια χαρα πιστευω και απο δω και περα οτι εξτρα εξεταση ειναι καθαρα για να ειναι απο 0.0001 η πιθανοτητα 0,0000000001. Περιμενουμε νεα αυριο αλλα η γιαγια σου ειναι εδω και σε προστατευει και θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρη!

Κοίτα ήταν λίγο γτ μ είπε ότι είναι λίγο πάνω απ τ φυσιολογικό.. τ ν πω ρε κορίτσια έχω σκάσει είναι η αλήθεια αλλά όπως κ να Έχει θ κάνω κ την nipt κ επίσης αν σε περίπτωση π βγει με σύνδρομο θα τ κρατήσω.. αν τ βλέπατε σμρ πως έκανε κ όλα ήταν τέλεια δεν μ πάει η καρδιά γ κάτι αλλο

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη said:

Νερακι φουλ ειπε και αυτη!! Τωρα που μπορω και πινω παλι καλα. Η αληθεια ειναι οταν εκαναν εκεινη την εξεταση τοτε ημουν στη φαση που επινα με το ζορι νερο οποτε ισως παιζει ρολο!

Δεσποινακι μου, κανε μου μια χαρη και εστω λιγο να χαρεις σημερα! Εχεις λιγη αναμονη ακομη αλλα ειδες το μωρακι σου και ειναι μια χαρουλα το κοριτσακι σου μαλλον! Κοιτα τις φωτογραφιες που λογικα σου εδωσαν και να εισαι αισιοδοξη!

Το μαλλον παιε στο κοριτσακι!!!!

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου επιτέλους βγήκαν οι αιματολογικές!!! Ο προσαρμοσμένος τελικός κινδυνος συνδυαστικά με την αυχενική εξέταση κλπ είναι 1:10368. Ο γιατρός μου είπε πως δν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι, ουτε κρινει σκόπιμο να καταφύγω σε περαιτέρω εξέταση!! Οσες έχετε πάρει αποτελέσματα, για πείτε είναι κοντά με τις δικές σας πιθανότητες?

Νωριτερα το πρωί βγήκα και για περπάτημα 45λ. που πλέον το έχω καθιερώσει και να σας πω κάτι? Ξεκινάω κάθε μέρα χωρίς ιδιαίτερη όρεξη, αλλά νομίζω πως η ευεξία και μόνο που νιώθεις μετά (πέραν όλων των άλλων), αξίζει το κόπο.

@MumMaria Μπράβο κορίτσι μου!!Τελεια!! Να το χαρείς!!

• Μου αρέσει 3

xFySp3.png

Κοίτα ήταν λίγο γτ μ είπε ότι είναι λίγο πάνω απ τ φυσιολογικό.. τ ν πω ρε κορίτσια έχω σκάσει είναι η αλήθεια αλλά όπως κ να Έχει θ κάνω κ την nipt κ επίσης αν σε περίπτωση π βγει με σύνδρομο θα τ κρατήσω.. αν τ βλέπατε σμρ πως έκανε κ όλα ήταν τέλεια δεν μ πάει η καρδιά γ κάτι αλλο

Κι εμεις ετσι ειχαμε πει, οτι και να γινει θα ειναι το παιδι μας. Αλλα ειναι μια χαρα θα δεις! Αν δεις την πιθανοτητα (μιλαει η μαθηματικος τωρα) ειναι πολυ χαμηλη, απλα θελουν ολα να ειναι οσο πιο χαμηλα γινονται!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εμεις ετσι ειχαμε πει, οτι και να γινει θα ειναι το παιδι μας. Αλλα ειναι μια χαρα θα δεις! Αν δεις την πιθανοτητα (μιλαει η μαθηματικος τωρα) ειναι πολυ χαμηλη, απλα θελουν ολα να ειναι οσο πιο χαμηλα γινονται!!!

Μακαριιι:x

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap said:

Κορίτσια μου επιτέλους βγήκαν οι αιματολογικές!!! Ο προσαρμοσμένος τελικός κινδυνος συνδυαστικά με την αυχενική εξέταση κλπ είναι 1:10368. Ο γιατρός μου είπε πως δν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι, ουτε κρινει σκόπιμο να καταφύγω σε περαιτέρω εξέταση!! Οσες έχετε πάρει αποτελέσματα, για πείτε είναι κοντα με τα δικά σας ποσοστά?

Νωριτερα το πρωί βγήκα και για περπάτημα 45λ. που πλέον το έχω καθιερώσει και να σας πω κάτι? Ξεκινάω κάθε μέρα χωρίς ιδιαίτερη όρεξη, αλλά νομίζω πως η ευεξία και μόνο που νιώθεις μετά (πέραν όλων των άλλων), αξίζει το κόπο.

Μπραβο κοριτσακι μας!!!!!!!! Και μπραβο και για το περπατημα!!!!! Εχεις δικιο για την ευεξια και πολυ καλα το εχεις βαλει στο προγραμμα! Με το καλο το αγορακι σας το ομορφο!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, VDPap είπε:

Κορίτσια μου επιτέλους βγήκαν οι αιματολογικές!!! Ο προσαρμοσμένος τελικός κινδυνος συνδυαστικά με την αυχενική εξέταση κλπ είναι 1:10368. Ο γιατρός μου είπε πως δν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι, ουτε κρινει σκόπιμο να καταφύγω σε περαιτέρω εξέταση!! Οσες έχετε πάρει αποτελέσματα, για πείτε είναι κοντά με τις δικές σας πιθανότητες?

Το δικό μου ποσοστό είναι 1/10230 και μου είπαν είναι εξαιρετικό. Το δικό σου είναι ακόμα λιγότερο όποτε αυτό είναι τέλειο.

Το περπάτημα το έχω καθιερώσει κι εγώ και η αλήθεια είναι ότι βοηθάει πολύ. Ανοίγει και λίγο το μάτι σου.

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Το δικό μου ποσοστό είναι 1/10230 και μου είπαν είναι εξαιρετικό. Το δικό σου είναι ακόμα λιγότερο όποτε αυτό είναι τέλειο.

Το περπάτημα το έχω καθιερώσει κι εγώ και η αλήθεια είναι ότι βοηθάει πολύ. Ανοίγει και λίγο το μάτι σου.

Σ’ ευχαριστώ κορίτσι μου! Δεν μίλησα αναλυτικά με τον γιατρό μου και δεν είχα ιδέα σε τι εύρος κυμαίνονται αυτές οι πιθανότητες:?

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Just now, VDPap said:

Σ’ ευχαριστώ κορίτσι μου! Δεν μίλησα αναλυτικά με τον γιατρό μου και δεν είχα ιδέα σε τι εύρος κυμαίνονται αυτές οι πιθανότητες:?

Βασικα εμενα μου ειπε θες να ειναι κατω απο 1/300. Εμενα ηταν 1/6000 περιπου αν θυμαμαι καλα.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Υπερχοχα νεα!!!!!!!!!!!!! Να το μοιραστειτε φυσικα με ολους που αγαπατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοειται μην ξεθαρεψεις ακομη! Μπαλκονακι αερακι, Βασιλακης στο καροτσι και αντρουλςη ειναι το τελειο σκηνικο! Ισως να βαλεις τα ποδαρακια σου να ειναι σε μια καρεκλα ψηλα, σαν ξαπλα! Πες τί ειπαν πεθερικα κτλ!!!! Ξετρελαθηκαν;

Ο πεθερός μου έκλαιγε από χαρά ,η πεθερά μου μου ανέφερε 10 φορές πόσο δύσκολα θα είμαι με δύο μωρά κ ότι θα ζοριστω,κ ότι θα τρέχω κ δεν θα φτάνω κ ότι ο Βασίλης θαλει σε δεύτερη μοίρα κ πόσο παραμελημένος θα νιώθει:???:

Just now, Despoina Mar είπε:

Τι τέλεια νέα μπράβο κορίτσι μ!!Την nipt τότε γτ ν τ κανεις;;;

Την έκανα μαζί με την pappA πριν μάθω τα αποτελέσματα αλλά το είχα συζητήσει με τον άντρα μου ότι για την δική μου ψυχική ηρεμία,θέλω να την κάνω.στον γιο μου μου είχε συστήσει ο εμβρυολογος να την κάνω ,τώρα σκεφτόμουν ότι την έκανα την προηγουμένη φορά,είχα κ τις παλινδρομες κ είπα να την κάνουμε κ τώρα.γενικα για μένα επειδή είναι μη επεμβατική μέθοδος,σου παίρνει απλά αίμα,σκέφτομαι κ γιατί οχι;εννοώ είναι μόνο οικονομικό το θέμα.οταν ρώτησα κ τον εμβρυολογο κ τον γιατρό μου αν θα την κάνανε αυτοί,μου είπαν κ οι δύο ότι δεν χρειάζεται αλλά στις γυναίκες τους την κάνανε..

Just now, Despoina Mar είπε:

Μην προτρεχεις κοριτσάκι μου.βημα βήμα κ όλα καλά θα είναι.καλα θα κάνεις να γίνει η nipt.κ στην αδελφή μου το ίδιο θα ελεγα,εννοείται να κάνεις την εξέταση.

Just now, VDPap είπε:

Καλά κάνεις με το περπάτημα.σουλερ κ το ποσοστό.αυτο είναι για down? Γιατί εγώ έχω πολλά.εννοω έχω ένα ποσοστό για 21,ένα για 13,ένα για 18 και άλλα δύο για προεκλαμψία κ ελλειπή ανάπτυξη πριν τις 37 εβδομάδες.κατι λάθος κατάλαβα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...