Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Τοτε Δεσποινακι μου ξεχνα λιγο το σημερινο και πες οτι η αυχενικη σου ξεκιναει σημερα, σε 2 ωρες! Θελει ειδικο μηχανημα αυτη η εξεταση και γιατρο που να ειναι καταλληλος απ'οσο διαβαζω τωρα (σαν ασχετη που ημουν). Κι εγω σαν τη Φραουλινο (που τρωμε και τα ιδια υγιεινα χαχαχα) πιστευω μια μ@λακια θα ειναι το 3.1 και τζαμπα αγχωθηκες! Με το καλο λοιπον σημερα η αυχενικη σου και περιμενουμε νεα!

ΥΓ Το κοκτειλ στην Καβαλα δε το ξεχνω! Να μου εχετε ομως εμενα και μια κουρου, γιατι πολυ τη λιγουρεψα σημερα που την ειπε η @Gogo1994!!! Χαχαχαχα

Ρε συμπεθέρα τι φάση;;;μια το τσουρεκι,μια η κουρού,λιχουδο μας βγήκες!!!!χαχαχααχα!ελπίζω κ η νυφη μου να είναι καλοφαγου σαν την μαμά της,έτσι;έλα εσύ μία στην Θεσσαλονίκη κ θα σου ετοιμάσει ο συμπέθερος λουκουλιο γεύμα!καλά χθες πήρε 2 κρέπες το βόδι μου!μια αλμυρή που δεν έκλεινε από τα υλικά (αφού πιστεύω του βάλανε παραπάνω ζύμη) κ μια γλυκιά.την γλυκιά μόνο θα σου πω κ ήδη μου έτρεξε ένα σαλακι.σοκολατα bueno με μπισκότο soft king κ φράουλες!!κρατήθηκα κ δεν έφαγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Τοτε Δεσποινακι μου ξεχνα λιγο το σημερινο και πες οτι η αυχενικη σου ξεκιναει σημερα, σε 2 ωρες! Θελει ειδικο μηχανημα αυτη η εξεταση και γιατρο που να ειναι καταλληλος απ'οσο διαβαζω τωρα (σαν ασχετη που ημουν). Κι εγω σαν τη Φραουλινο (που τρωμε και τα ιδια υγιεινα χαχαχα) πιστευω μια μ@λακια θα ειναι το 3.1 και τζαμπα αγχωθηκες! Με το καλο λοιπον σημερα η αυχενικη σου και περιμενουμε νεα!

ΥΓ Το κοκτειλ στην Καβαλα δε το ξεχνω! Να μου εχετε ομως εμενα και μια κουρου, γιατι πολυ τη λιγουρεψα σημερα που την ειπε η @Gogo1994!!! Χαχαχαχα

Και τελικααα δε πήρα από το φόβο μου βολεύτηκα με ένα τοστακι.Αλλα τα κοκτειλακια μου καλαρεσαν που ακουωωω

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Θ δω κ εγώ τώρα τη λίστα.. Αυτή π θ πάω είναι σίγουρα κάνει κ β επιπεδου

Ναι όντως μόνο εμβρυολογοι και γιατροί μ πιστοποίηση.. εδώ στ καβαλα έχει 3 αλλά πολλοί τ έχουν αναλάβει γυναικολόγο αλλά μόνο γτ Αυχενική Όχι τ β επιπεδου

Μέσω στ καβαλα πολλοί γυναικολόγο κάνουν τ Αυχενική μόνοι τους..τ β επιπέδου τ στέλνουν όμως σε εμβρυολογους..τ ν πω θ φανεί..Δεν νομίζω είναι καλός άνθρωπος πιστευω ότι μπερδεύτηκε γ αυτο μ παρεμπεψε σε πιο ειδικο

Αααααχα!!!το φαντάστηκα ,γιναυτο στα επρηξα!!όπως σου είπε κ η Υβόννη,σε δύο ώρες ξεκινάει η αυχενική σου.φαε κι εσύ βρε μια σοκολατιτσα να το ξυπνήσεις το καμάρι σου;-)

Just now, Gogo1994 είπε:

Και τελικααα δε πήρα από το φόβο μου βολεύτηκα με ένα τοστακι.Αλλα τα κοκτειλακια μου καλαρεσαν που ακουωωω

Αχ στην στερηση εσυ!!!σε θέλει fit το μπεμπακι σου!χαχααχα.πεμπτη εσύ εεε;;:razz:

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Αααααχα!!!το φαντάστηκα ,γιναυτο στα επρηξα!!όπως σου είπε κ η Υβόννη,σε δύο ώρες ξεκινάει η αυχενική σου.φαε κι εσύ βρε μια σοκολατιτσα να το ξυπνήσεις το καμάρι σου;-)

Αχ στην στερηση εσυ!!!σε θέλει fit το μπεμπακι σου!χαχααχα.πεμπτη εσύ εεε;;:razz:

Πέμπτηηηη ναι επιτέλους.ηδη κάνω σκέψεις βλέπω πάλι όνειρα κάνω σενάρια στο μυαλό μου.Εχω τάσεις λυποθυμιας αφήστε ταααα.

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Ρε συμπεθέρα τι φάση;;;μια το τσουρεκι,μια η κουρού,λιχουδο μας βγήκες!!!!χαχαχααχα!ελπίζω κ η νυφη μου να είναι καλοφαγου σαν την μαμά της,έτσι;έλα εσύ μία στην Θεσσαλονίκη κ θα σου ετοιμάσει ο συμπέθερος λουκουλιο γεύμα!καλά χθες πήρε 2 κρέπες το βόδι μου!μια αλμυρή που δεν έκλεινε από τα υλικά (αφού πιστεύω του βάλανε παραπάνω ζύμη) κ μια γλυκιά.την γλυκιά μόνο θα σου πω κ ήδη μου έτρεξε ένα σαλακι.σοκολατα bueno με μπισκότο soft king κ φράουλες!!κρατήθηκα κ δεν έφαγα!

εχω να φαω τυροπιτα, τσουρεκι και γενικως κατι που δεν ειναι κινοα, πιτουρο ή τελοσπαντων αυτης της κατηγοριας 1μισι χρονο!!! Τα θελω ολααααααααααααααααα!!! Η νυφη προς το παρον δε θελει πολλα, εγω τα λιγουρευομαι αλλα αυτη δεν τα θελει! Οποτε τωρα τρωω σουπα λαχανικων!! Βρε λες να ειναι μαντραχαλος,ησυχος και ηρεμος και λιτοδιαιτος και να μπλεξει με την Θεσσαλονικια την τσαουσα; Να του κανει τυροπιτες πες!! Χαχαχαχαχα!! Και ας μη τις τρωει, θα τις τρωω εγω!

Καλα ημουν σιγουρη οτι η κρεπα θα ηταν υπερπαραγωγη, αλλα εδω εχουμε παει σε ενα αλλο σταδιο! Τί το βλεπεις κι εσυ το μαστερσεφ; Δες εκει φαντασια ο μελλοντικος για δευτερη φορα πατερας! Μα ειλικρινα ειναι απιστευτος στη φαντασια!!!! Την αλμυρη καλυτερα να μη τη φανταστω, αν δεν εκλεινε δε θελω καν να σκεφτω τι ειχε μεσα!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Πέμπτηηηη ναι επιτέλους.ηδη κάνω σκέψεις βλέπω πάλι όνειρα κάνω σενάρια στο μυαλό μου.Εχω τάσεις λυποθυμιας αφήστε ταααα.

Άντε μετράς όντως αντίστροφα τώρα....:x μετά την εξέταση όμως επιβάλλεται να κάνεις μια ατασθαλία κ να φας κάτι που πεθυμησες!!!(το λέω για να νιώσω κ εγώ καλύτερα για χθες που έφαγα την κρέπα) χαχαχα

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Άντε μετράς όντως αντίστροφα τώρα....:x μετά την εξέταση όμως επιβάλλεται να κάνεις μια ατασθαλία κ να φας κάτι που πεθυμησες!!!(το λέω για να νιώσω κ εγώ καλύτερα για χθες που έφαγα την κρέπα) χαχαχα

Ουυυ άμα είναι όλα καλά κ είμαι χαρούμενη αμέσως θα παραγγείλωωω.Να είστε σίγουρες.Να μου έχετε κάνει μια λίστα με ιδέες χαχαχα

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

εχω να φαω τυροπιτα, τσουρεκι και γενικως κατι που δεν ειναι κινοα, πιτουρο ή τελοσπαντων αυτης της κατηγοριας 1μισι χρονο!!! Τα θελω ολααααααααααααααααα!!! Η νυφη προς το παρον δε θελει πολλα, εγω τα λιγουρευομαι αλλα αυτη δεν τα θελει! Οποτε τωρα τρωω σουπα λαχανικων!! Βρε λες να ειναι μαντραχαλος,ησυχος και ηρεμος και λιτοδιαιτος και να μπλεξει με την Θεσσαλονικια την τσαουσα; Να του κανει τυροπιτες πες!! Χαχαχαχαχα!! Και ας μη τις τρωει, θα τις τρωω εγω!

Καλα ημουν σιγουρη οτι η κρεπα θα ηταν υπερπαραγωγη, αλλα εδω εχουμε παει σε ενα αλλο σταδιο! Τί το βλεπεις κι εσυ το μαστερσεφ; Δες εκει φαντασια ο μελλοντικος για δευτερη φορα πατερας! Μα ειλικρινα ειναι απιστευτος στη φαντασια!!!! Την αλμυρη καλυτερα να μη τη φανταστω, αν δεν εκλεινε δε θελω καν να σκεφτω τι ειχε μεσα!!!

Χάχαχα Υβόννη σαν να σε βλέπω.. 

"Όχι αγόρι μου μην παρασύρεσαι και τρως τις μπουγάτσες αυτηνης της τσαούσας, θα πάθεις τίποτα, φάε λίγα πίτουρα που έφτιαξε η μανούλα.." 

• Χαχα 5

Just now, Gogo1994 said:

Ελα το κοριτσακι μας, εισαι και απο τις μικρουλες μας στην παρεα και εχεις την ηλικια της μικρης αδερφης του αντρα μου! Σου στελνω μια αγκαλιτσα και ολα θα ειναι μια χαρουλα! Τα ονειρα ειναι γενικως κι εδω φουλ, νομιζω ειναι ορμονικο! Λιγο εμεινε και θα δεις το μωρακι σου!

Just now, Φραουλίνο said:

"Όχι αγόρι μου μην παρασύρεσαι και τρως τις μπουγάτσες αυτηνης της τσαούσα, θα πάθεις τίποτα, φάε λίγα πίτουρα που έφτιαξε η μανούλα.." 

Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Άστο φιλεναδα,αν είσαι κ στην στερηση,καλύτερα να μην σου πω.αφου ζυγιστηκαμε χθες,εγώ δύο κιλά μείον,αυτός δύο κιλά συν.φαλαινιτσος θα γίνει αν συνεχίσει,είναι κ όλη μέρα κλεισμένος σπίτι χωρίς δουλειά,όλο συνταγές βλεπει,συμπαράσταση σε μένα μηδέν!χαχαχαχα!

Βρε λες να δεις σήμερα τίποτα να εξέχει..μην φοβάσαι η κόρη μου θα στον προσέχει,κι εγώ τσαουσα είμαι αλλά στον άντρα μου χαλί να με πατήσει.ειμαστε αγαπησιαρες!!θα είναι κ σκορπιοί ,πολύ έρωτας κ κακό ρε παιδί μου! Χαχαχαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Ουυυ άμα είναι όλα καλά κ είμαι χαρούμενη αμέσως θα παραγγείλωωω.Να είστε σίγουρες.Να μου έχετε κάνει μια λίστα με ιδέες χαχαχα

Θα πω τον άντρα μου, ειλικρινά θα σου ετοιμάσει excel με τις επιλογές σου!!:-P

Just now, Φραουλίνο είπε:

"Όχι αγόρι μου μην παρασύρεσαι και τρως τις μπουγάτσες αυτηνης της τσαούσας, θα πάθεις τίποτα, φάε λίγα πίτουρα που έφτιαξε η μανούλα.." 

Ξεκαρδιστηκα,με βλέπει το παιδι μου κ σκιάζεται,σου λέει πάει χαζεψε αυτή!!!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ελα το κοριτσακι μας, εισαι και απο τις μικρουλες μας στην παρεα και εχεις την ηλικια της μικρης αδερφης του αντρα μου! Σου στελνω μια αγκαλιτσα και ολα θα ειναι μια χαρουλα! Τα ονειρα ειναι γενικως κι εδω φουλ, νομιζω ειναι ορμονικο! Λιγο εμεινε και θα δεις το μωρακι σου!

Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Γλυκουλαααα μου πόσο μου φτιάχνετε όλες τη μέρα; 

Just now, MumMaria είπε:

Άστο φιλεναδα,αν είσαι κ στην στερηση,καλύτερα να μην σου πω.αφου ζυγιστηκαμε χθες,εγώ δύο κιλά μείον,αυτός δύο κιλά συν.φαλαινιτσος θα γίνει αν συνεχίσει,είναι κ όλη μέρα κλεισμένος σπίτι χωρίς δουλειά,όλο συνταγές βλεπει,συμπαράσταση σε μένα μηδέν!χαχαχαχα!

Βρε λες να δεις σήμερα τίποτα να εξέχει..μην φοβάσαι η κόρη μου θα στον προσέχει,κι εγώ τσαουσα είμαι αλλά στον άντρα μου χαλί να με πατήσει.ειμαστε αγαπησιαρες!!θα είναι κ σκορπιοί ,πολύ έρωτας κ κακό ρε παιδί μου! Χαχαχαχα

Θα πω τον άντρα μου, ειλικρινά θα σου ετοιμάσει excel με τις επιλογές σου!!:-P

Ξεκαρδιστηκα,με βλέπει το παιδι μου κ σκιάζεται,σου λέει πάει χαζεψε αυτή!!!!

Χαχαχαχ αχχχ ναι ας ετοιμάσει από όλα λίγο 

yRr5p2.png

πρίν από 10 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα και είμαι να σκάσω.. Ενώ ολοκληρώσαμε όλη την εξέταση κ πήγε τέλεια Αυχενική 2.5..μ λέει ο γιατρός ν δούμε κ κολπικα τον τράχηλο κ τον πλακούντα.. Ο πλακούντας στη μια μεριά ακουμπάει λίγο χαμηλά κ μ είπε μπορεί ν δω αίμα κάποια στιγμή αλλά σιγά σιγά θ ανεβαίνει.. το σοβαρό δεν είναι αυτο είναι τ μ ξαναμετρησε την Αυχενική κ κολπικα κ βγαίνει 3.1...έχει πολύ απόκλιση από πάνω σε σχέση μ κάτω...ρινικό οστό υπάρχει...3 η ώρα θ πάω κ σ μια συνάδελφο τ να μ κάνει κ εκείνη...Κ αναλόγως θ κάνω κ εγώ μάλλον την nipt...έχω μπερδευτεί κ αγχωθεί πάρα πολυ:cry:

Κορίτσι μου ψυχραιμία. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι προκαταβολικά! Ας έχεις πρώτα στα χέρια σου και τις επαναληπτικές μετρήσεις! Βέβαια τα νούμερα που αναφέρεις είναι εντός του επιτρεπτού πλαισίου, αλλά αυτό θα το κρίνουν καλύτερα οι γιατροί σου!

Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα ότι η μέτρηση της αυχενικής γίνεται και κολπικά! Στην αντίστοιχη κολπική εξέταση που έκανα κι εγώ στην αυχενική ο γιατρός μου μέτρησε το μήκος του τραχήλου. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα..

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ???<_<

Τους τσεκάρουμε ΠΑΝΤΑ στο Fetal Medicine Foundation!!

• Μου αρέσει 6

xFySp3.png

Just now, VDPap είπε:

Κορίτσι μου ψυχραιμία. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι προκαταβολικά! Ας έχεις πρώτα στα χέρια σου και τις επαναληπτικές μετρήσεις! Βέβαια τα νούμερα που αναφέρεις είναι εντός του επιτρεπτού πλαισίου, αλλά αυτό θα το κρίνουν καλύτερα οι γιατροί σου!

Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα ότι η μέτρηση της αυχενικής γίνεται και κολπικά! Στην αντίστοιχη κολπική εξέταση που έκανα κι εγώ στην αυχενική ο γιατρός μου μέτρησε το μήκος του τραχήλου. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα..

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ???<_<

Τους τσεκάρουμε ΠΑΝΤΑ στο Fetal Medicine Foundation!!

Συμφωνώ φουλ!αν γινόταν θα σου έβαζα 3 like!!!:-P

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια ή γιατρός μ τ βγάζει 2.8 με 2.9 πάω τώρα γ τις αιματολογικές.. μ είπε ότι μάλλον είναι κοριτσάκι.. Θ κάνω και την nipt μόλις βγουν οι πρώτες απλά γ ν ξέρουμε.. έχω θετική σκέψη γτ όντως μ είπε δεν είναι τραγικό τ νούμερο απλά είναι ανεβασμένο μ είπε κ αυτή.. τ ν πω θ φανειιι

• Μου αρέσει 8

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Κορίτσια ή γιατρός μ τ βγάζει 2.8 με 2.9 πάω τώρα γ τις αιματολογικές.. μ είπε ότι μάλλον είναι κοριτσάκι.. Θ κάνω και την nipt μόλις βγουν οι πρώτες απλά γ ν ξέρουμε.. έχω θετική σκέψη γτ όντως μ είπε δεν είναι τραγικό τ νούμερο απλά είναι ανεβασμένο μ είπε κ αυτή.. τ ν πω θ φανειιι

Μπραβο κοριτσι μου!! Τελικα η γιαγια στο ονειρο και το προστατευει και ειναι και κοριτσακι!!!! Εννοειται να κανεις τη nipt για τελειως ψυχολογικους λογους! Και απο δω και περα ΜΟΝΟ σε αυτην για τετοιες μετρησεις!!! Ευχομαι να εισαι χαρουμενη και ηρεμη!!!!!

Κοριτσια μου,

γυρισα κι εγω απο γυναικολογο μολις. Εδωσα ουρα, τσεκαρε σιδηρο και ειναι ολα οκ και προσπαθησε να μετρησει πιεση αλλα δεν μετριοταν με το ηλεκτρονικο πιεσομετρο...Τελικα το αφησαμε. Θα ρωτησω την παθολογο οταν παω για το θυροειδη. Το μονο ειναι οτι στα προηγουμενα ουρα ειχα λεει καποιο βακτηριο...Οντως τοτε ενιωθα λιγο πονο γιατι εβαζα και για κανα μηνα 3 φορες τη μερα κολπικα προγεστερονη. Ειπε να μην ανησυχω, να πινω νερο και να τρωω γκρανμπερις. Λιγο αγχωθηκα αλλα οκ. Επισης με βρηκε μια χαρα στα κιλα! Το ζησαμε και αυτο! Τοσα χρονια με εκραζαν οολοι οι γιατροι χαχαχαχα!

Τα πιο ομορφα τωρα! Εφαγα ενα σοκολατακι πριν μπω και...το μωρακι μας χοροπηδουσε!!!! Ηταν με το κεφαλι κατω σε καποια φαση και τα ποδια πανω χαχαχα! Επισης στο τελος μου εχωσ εκαι μια μουτζα!!! Η γιατρος ειπε οτι λεει γεια σου μαμα και με χαιρετουσε!!! Αλλαζω και το τικερακι, τελικα σημερα 13 βδομαδα ειμαι! Θα παω παλι σε 5 βδομαδες να δουμε τραχηλο συν τοις αλλοις ειπε. Φυλο δεν φανηκε παλι, βασικα ειπε η γιατρος οτι πουλι δεν βλεπει αλλα αυτο λεει δε λεει κατι και θα το δουμε την επομενη φορα!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...