Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο said:

Χάχαχαχα!! Όχι συνέχεια τέτοια υγιεινά τρώω (και μου αρέσουν κιόλας) αλλά τρώω και από τα άλλα άμα μου τη βαρέσει δεν κρατιέμαι! Έλα θα δεις σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν οι αναγουλες πιστεύω! 

Κι εγω τρελαινομαι για αυτα τα υγιεινα (νομιζω οταν ειδα οτι τρως Σκανδιναβιαν ενθουσιαστηκα χαχαχα) αλλα οτνως που και που θες μια τυροπιτιτσα βρε αδερφε!!! Εγω πηρα ρυζογκοφρετες με μαυρη σοκολατα και με κοροιδευε η μαμα μου, γιατι της λεω σημερα ηθελα γλυκο και μου λεει αυτο δεν ειναι γλυκο! Χαχαχαχα!

Ξερεις τι, εχουν φυγει οι αναγουλες αλλα ερχονται που και που ξανα! Πχ χτες το απογευμα με επιασε λιγο. Τρωω πολυ πολυ καλυτερα πλεον δε το συζητω απλα φοβαμαι να κανω καποια ατασθαλια μη το πληρωσω ακριβα μετα!

9 hours ago, Φραουλίνο said:

@MumMaria συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!! Με το καλό, όλα τέλεια! :x

@Lady_m δεν ξέρω ο καθένας τα δικά του! Εντάξει όπως και να χει δεν ανησυχώ γιατί το 26 που είχα είναι επάρκεια οπότε οκ. Δεν αργεί και το 2ο τρίμηνο..

Κορίτσια δεν άντεξα με αυτά τα καφέ που είχα μέχρι χθες και πήγαμε να δούμε αν είναι καλά το σπόρι!! Ήταν μια χαρά και η καρδούλα του χτυπούσε σαν τρελή! :) Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τα καφέ, μάλλον λέει ο γιατρός κάποιο αγγειακι έσπασε άνευ λόγου και μπορεί και να ξαναγίνει και δεν είναι τίποτα!! Αυτά.. Ουφ!! Δεν μου είπε τίποτα, ούτε προγεστερονη ούτε προσοχή μονο ότι συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά.. 

Τωρα ειδα οτι πηγες γιατρο χτες!! Και το σκεφτομουν για τα ακφε, αλλα λεω για να μη μας το ειπε και να ανεφερε το μπεργκερ ολα καλα θα ειναι!

Μπραβο κοριτσι μου που ειδατε το σπορακι σας και ειναι καλα!!!!

9 hours ago, Φραουλίνο said:

@MumMaria συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!! Με το καλό, όλα τέλεια! :x

@Lady_m δεν ξέρω ο καθένας τα δικά του! Εντάξει όπως και να χει δεν ανησυχώ γιατί το 26 που είχα είναι επάρκεια οπότε οκ. Δεν αργεί και το 2ο τρίμηνο..

Κορίτσια δεν άντεξα με αυτά τα καφέ που είχα μέχρι χθες και πήγαμε να δούμε αν είναι καλά το σπόρι!! Ήταν μια χαρά και η καρδούλα του χτυπούσε σαν τρελή! :) Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τα καφέ, μάλλον λέει ο γιατρός κάποιο αγγειακι έσπασε άνευ λόγου και μπορεί και να ξαναγίνει και δεν είναι τίποτα!! Αυτά.. Ουφ!! Δεν μου είπε τίποτα, ούτε προγεστερονη ούτε προσοχή μονο ότι συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά.. 

Τωρα ειδα οτι πηγες γιατρο χτες!! Και το σκεφτομουν για τα ακφε, αλλα λεω για να μη μας το ειπε και να ανεφερε το μπεργκερ ολα καλα θα ειναι!

Μπραβο κοριτσι μου που ειδατε το σπορακι σας και ειναι καλα!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω τρελαινομαι για αυτα τα υγιεινα (νομιζω οταν ειδα οτι τρως Σκανδιναβιαν ενθουσιαστηκα χαχαχα) αλλα οτνως που και που θες μια τυροπιτιτσα βρε αδερφε!!! Εγω πηρα ρυζογκοφρετες με μαυρη σοκολατα και με κοροιδευε η μαμα μου, γιατι της λεω σημερα ηθελα γλυκο και μου λεει αυτο δεν ειναι γλυκο! Χαχαχαχα!

Ξερεις τι, εχουν φυγει οι αναγουλες αλλα ερχονται που και που ξανα! Πχ χτες το απογευμα με επιασε λιγο. Τρωω πολυ πολυ καλυτερα πλεον δε το συζητω απλα φοβαμαι να κανω καποια ατασθαλια μη το πληρωσω ακριβα μετα!

Έχει δίκιο η μαμά σου χάχαχαχα!!! Εγώ με τις ναυτιες μου έχω παρατηρήσει το εξής. Ανακατεύομαι και στη σκέψη πχ φαγητού αηδιάζω. Λέω όχι πρέπει να φάω, και μόλις ξεκινάω να τρώω, αρχίζω και νιώθω ωραία. Σαν για όσο τρώω να μη νιώθω άσχημα το στομάχι μου! Μετά το φαγητό ακόμα ανακατεύομαι μεν αλλά δεν με χειροτερεύει το ότι έφαγα.. Ίσα ίσα τουλάχιστον παύει να γουργουριζει και από πάνω.. 

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και για όσα κορίτσια έχουν εμετούς γιατί εγώ έχω κάποιες ναυτιες αλλά όχι σε ακραίο βαθμό.. 

Just now, Φραουλίνο said:

Έχει δίκιο η μαμά σου χάχαχαχα!!! Εγώ με τις ναυτιες μου έχω παρατηρήσει το εξής. Ανακατεύομαι και στη σκέψη πχ φαγητού αηδιάζω. Λέω όχι πρέπει να φάω, και μόλις ξεκινάω να τρώω, αρχίζω και νιώθω ωραία. Σαν για όσο τρώω να μη νιώθω άσχημα το στομάχι μου! Μετά το φαγητό ακόμα ανακατεύομαι μεν αλλά δεν με χειροτερεύει το ότι έφαγα.. Ίσα ίσα τουλάχιστον παύει να γουργουριζει και από πάνω.. 

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και για όσα κορίτσια έχουν εμετούς γιατί εγώ έχω κάποιες ναυτιες αλλά όχι σε ακραίο βαθμό.. 

Αυτο που λες μου ειπε και η γιατρος! Να μην αφηνω αδειο το στομαχι γιατι τα συμπτωματα γινονται χειροτερα. Τοτε με τους πολυ εντονους εμετους, ναυτιες, αναγουλες κτλ ετρωγα κριτσινια θυμαμαι! Απλα ειναι τοσο αστειο που απο τη μια δε θες να φας τιποτα και απο την αλλη πεινας και γουργουριζει το στομαχι!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα!! 

@Despoina Mar Όλα να πάνε τέλεια,  να δεις το μικράκι σου, να το απολαύσεις και να ειναι όλα υπέροχα!! 

@Gogo1994εννοείται πως κάνει, άκου εκεί! Φύλλο και τυράκι έχει που είναι το κακό; Εγώ παίρνω και σπίτι και ψήνω αυτές τις κατεψυγμένες..

Κορίτσια εσείς γενικά δεν τρώτε τίποτα απ'εξω;; Εγώ προχθές ένιωσα να μου λείπει και παρήγγειλα μία Burgerάρα άλλο πράγμα! Οκ χωρίς μαρούλι αλλά κατά τα αλλα την καταβροχθησα.. Λέτε να πειράζει; :rolleyes:

Όχι βέβαια δε πειράζει.αρκει να είναι καλοψημενα κ το κρέας μέσα.Εγω έχω φοβηθεί με τα πάντα κ είμαι επιφυλακτική χαχα 

Έχω παραγγείλει κ εγώ σουβλάκι μια φορά κ πίτσα αλλά πίτσα προτίμησα χωρίς αλλαντικά μαργαρίτα.και στο σουβλάκι τους λέω καλοψημενα κ χωρίς λαχανικά μεσα.σαλατα απ' έξω όχι με τίποτα κ μόνο που τη βλέπω σκέφτομαι ότι δε θα έχει πλυθεί τίποτα από αυτά

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Όχι βέβαια δε πειράζει.αρκει να είναι καλοψημενα κ το κρέας μέσα.Εγω έχω φοβηθεί με τα πάντα κ είμαι επιφυλακτική χαχα 

Έχω παραγγείλει κ εγώ σουβλάκι μια φορά κ πίτσα αλλά πίτσα προτίμησα χωρίς αλλαντικά μαργαρίτα.και στο σουβλάκι τους λέω καλοψημενα κ χωρίς λαχανικά μεσα.σαλατα απ' έξω όχι με τίποτα κ μόνο που τη βλέπω σκέφτομαι ότι δε θα έχει πλυθεί τίποτα από αυτά

Ναι εννοείται λέω καλά ψημένο λόγω εγκυμοσύνης (κάρβουνο το έφεραν). Σαλάτα ποτέ, εδώ δεν τρώω ούτε από εμένα, αποφεύγω εντελώς τα ωμά λαχανικά και τρώω μόνο βραστά και ατμού! Στο σπίτι μου από ωμά τρώω μόνο ότι ξεφλουδιζεται πχ αγγούρι και τομάτα πλυμενη και ξεφλουδισμενη! 

Όσο για την πίτσα μου έχουν πει το εξής αν έχει αλλαντικά. Μόλις τη φέρουν τη βάζεις στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 και μια χαρά.. Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά λένε ότι είναι ένας τρόπος για να είμαστε σίγουρες.. 

Διαφημίσεις

Ναι εννοείται λέω καλά ψημένο λόγω εγκυμοσύνης (κάρβουνο το έφεραν). Σαλάτα ποτέ, εδώ δεν τρώω ούτε από εμένα, αποφεύγω εντελώς τα ωμά λαχανικά και τρώω μόνο βραστά και ατμού! Στο σπίτι μου από ωμά τρώω μόνο ότι ξεφλουδιζεται πχ αγγούρι και τομάτα πλυμενη και ξεφλουδισμενη! 

Όσο για την πίτσα μου έχουν πει το εξής αν έχει αλλαντικά. Μόλις τη φέρουν τη βάζεις στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 και μια χαρά.. Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά λένε ότι είναι ένας τρόπος για να είμαστε σίγουρες.. 

Για τα λαχανικά μπορείς να δοκιμάσεις βιολογικά.Ειναι σίγουρα καλύτερα.βεβαια πάντα με καλό πλύσιμο πάλι κ ξιδακι.Εμενα Μ αρέσει κ η μυρωδιά που μένει του ξιδιού μετά.χαχαχα αντί να με ενοχλεί.Μωρε καλοβολο θα είναι το μικρό μου.

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Κορίτσια μόλις γύρισα και είμαι να σκάσω.. Ενώ ολοκληρώσαμε όλη την εξέταση κ πήγε τέλεια Αυχενική 2.5..μ λέει ο γιατρός ν δούμε κ κολπικα τον τράχηλο κ τον πλακούντα.. Ο πλακούντας στη μια μεριά ακουμπάει λίγο χαμηλά κ μ είπε μπορεί ν δω αίμα κάποια στιγμή αλλά σιγά σιγά θ ανεβαίνει.. το σοβαρό δεν είναι αυτο είναι τ μ ξαναμετρησε την Αυχενική κ κολπικα κ βγαίνει 3.1...έχει πολύ απόκλιση από πάνω σε σχέση μ κάτω...ρινικό οστό υπάρχει...3 η ώρα θ πάω κ σ μια συνάδελφο τ να μ κάνει κ εκείνη...Κ αναλόγως θ κάνω κ εγώ μάλλον την nipt...έχω μπερδευτεί κ αγχωθεί πάρα πολυ:cry:

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα και είμαι να σκάσω.. Ενώ ολοκληρώσαμε όλη την εξέταση κ πήγε τέλεια Αυχενική 2.5..μ λέει ο γιατρός ν δούμε κ κολπικα τον τράχηλο κ τον πλακούντα.. Ο πλακούντας στη μια μεριά ακουμπάει λίγο χαμηλά κ μ είπε μπορεί ν δω αίμα κάποια στιγμή αλλά σιγά σιγά θ ανεβαίνει.. το σοβαρό δεν είναι αυτο είναι τ μ ξαναμετρησε την Αυχενική κ κολπικα κ βγαίνει 3.1...έχει πολύ απόκλιση από πάνω σε σχέση μ κάτω...ρινικό οστό υπάρχει...3 η ώρα θ πάω κ σ μια συνάδελφο τ να μ κάνει κ εκείνη...Κ αναλόγως θ κάνω κ εγώ μάλλον την nipt...έχω μπερδευτεί κ αγχωθεί πάρα πολυ:cry:

Για τον πλακούντα αγάπη μου να ξεκουράζεσαι πολύ πολύ κάποιες μέρες μέχρι να έρθει εκεί που πρέπει...

Καλό θα είναι να πας και στην άλλη γιατρό.Ολες θα νιώθαμε μια απογοήτευση αλλά περίμενε να δεις και την επιβεβαίωση όλα ποσοστά είναι κορίτσι μου.Για να σου φύγει το άγχος εννοειται να κάνεις και την nipt

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar said:

Δεσποινακι μου καταρχην και οι δυο μετρησεις ειναι μεσα στα ορια αλλα εχουν οντως αποκλιση και καλο ειναι να το ξαναδειτε πριν παρετε αποφαση για το επομενο βημα. Βγηκαν οι αιματολογικες σου; Δε θυμαμαι αν τις ειχες κανει πριν. Αν μπορεις κρατα λιγο την ψυχραιμια σου γιατι εφοσον ολα ειναι μια χαρα, κατα πασα πιθανοτητα το κολπικο ετυχε να εχει αποκλιση.  Το μωρακι σου το ειδες; Κρατα αυτη την εικονα σοτ μυαλο σου και να εισαι αισιοδοξη κοριτσακι μου! Να δεις θα ειναι ολα καλα!! Σε 3 ωριτσες θα ξανακανεις και θα ειναι ολα τελεια!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!

@Despoina Marπεριμενουμε νεα! Καλη επιτυχια και με το καλο να δεις το μωρακι σου και να ειναι ολα υπεροχα!!!

Κοριτσια μου εγω δουλευα χτες ως τη 1 το πρωι...Και σημερα εχω φουλ δουλεια αλλα εχω το μεσημερι και γυναικολογο για ο μηνιαιο τσεκ απ. Με εχουν χωσει τελειως αλλα τελοσπαντων. Ελπιζω να ειναι καλυτερα σε λιγες μερες!

@Gogo1994αχ να ειχα κι εγω μια τυροπιτα!!!!! Νομιζω δεν υπαρχει θεμα να φας! Εχει κατι επικινδυνο η τυροπιτα σκεφτομαι...Δεν νομιζω! Αν παρεις, επειδη τη λατρευω, θελω να φας και μια δαγκωνια για μενα!!!!

Καλημερα κοριτσακι μου!!! Πολυ χαιρομαι που ηρεμησες σημερα με τα συμπτωματα!!! ΦΥσικα να πας να περπατησεις να παρεις καθαρο αερα!!! Ειδες το μωρακι σου και πηρες δυναμη, ειδες;

Τι γλυκουλης ο αντρας σου! Τον βλεπω σε λιγο να φτιαχνει την προικα για να ειναι ετοιμος χαχαχα!

Σημερα θα εχω μαζι σοκολατιτσα!!! Αν το δουμε και μου κανει υπερηχο ελπιζω να κουνιεται το μωρακι μου γιατι εχω λιγο ανησυχησει...

Βρε χαζό σου λέω μην ανησυχείς,όλα είναι καλά ,απλά το κορίτσι σου είναι ήσυχο,σου λέει με τραβάνε τώρα ας είμαι μια κιουρια!χαχαχαχα!πάρε εσύ όμως την σοκολατιτσα σου!τι ώρα έχεις το μεσημέρι;

Καλημέρα!! 

@Despoina Mar Όλα να πάνε τέλεια,  να δεις το μικράκι σου, να το απολαύσεις και να ειναι όλα υπέροχα!! 

@Gogo1994εννοείται πως κάνει, άκου εκεί! Φύλλο και τυράκι έχει που είναι το κακό; Εγώ παίρνω και σπίτι και ψήνω αυτές τις κατεψυγμένες..

Κορίτσια εσείς γενικά δεν τρώτε τίποτα απ'εξω;; Εγώ προχθές ένιωσα να μου λείπει και παρήγγειλα μία Burgerάρα άλλο πράγμα! Οκ χωρίς μαρούλι αλλά κατά τα αλλα την καταβροχθησα.. Λέτε να πειράζει; :rolleyes:

Όχι κι εγώ χθες έφαγα κρέπα να το γιορτάσω!!!χαχαχαχα!!δεν έβαλα σαλατικό αλλά το καταχαρηκα,την σκεφτόμουν βδομάδες!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Δεσποινακι μου καταρχην και οι δυο μετρησεις ειναι μεσα στα ορια αλλα εχουν οντως αποκλιση και καλο ειναι να το ξαναδειτε πριν παρετε αποφαση για το επομενο βημα. Βγηκαν οι αιματολογικες σου; Δε θυμαμαι αν τις ειχες κανει πριν. Αν μπορεις κρατα λιγο την ψυχραιμια σου γιατι εφοσον ολα ειναι μια χαρα, κατα πασα πιθανοτητα το κολπικο ετυχε να εχει αποκλιση.  Το μωρακι σου το ειδες; Κρατα αυτη την εικονα σοτ μυαλο σου και να εισαι αισιοδοξη κοριτσακι μου! Να δεις θα ειναι ολα καλα!! Σε 3 ωριτσες θα ξανακανεις και θα ειναι ολα τελεια!

Θα πάω πρώτα γ εξέταση παλι κ μετα θ κανω τις αιματολογικες.. το μωρακι ηταν ολα καλα κ ηταν ήσυχο  παλι κ εμενα..εχω παθει ενα σοκ γτ εκεί π τελειώσαμε κ είπαμε όλα τέλεια στο κολπικό κάτι άλλο δείχνει.. Δεν ξέρω κάνατε κ εσείς μέτρηση κ κολπικα;;;

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Θα πάω πρώτα γ εξέταση παλι κ μετα θ κανω τις αιματολογικες.. το μωρακι ηταν ολα καλα κ ηταν ήσυχο  παλι κ εμενα..εχω παθει ενα σοκ γτ εκεί π τελειώσαμε κ είπαμε όλα τέλεια στο κολπικό κάτι άλλο δείχνει.. Δεν ξέρω κάνατε κ εσείς μέτρηση κ κολπικα;;;

Εγω δεν εκανα κολπικα και μαλιστα ο Γερμανος μου ειπε οτι καλυτερα να μην ειναι κολπικες οι μετρησεις. Φυσικα και εχεις παθει σοκ και εννοειται ολες θα ειχαμε αγχωθει αλλα κοριτσακι μου αν μπορεις ηρεμησε λιγακι οσο γινεται μεχρι να μιλησετε το μεσημερι και με την αλλη γιατρο. Ειμαι σιγουρη οτι ειναι ολα καλα απλα αντι να τελειωσετε τωρα εχεις λιγη εξτρα αναμονη. Γιατι δηλαδη να ειναι σωστο το 3.1 και οχι το 2.5? Ετσι να σκεφτεσαι!

Just now, MumMaria said:

Βρε χαζό σου λέω μην ανησυχείς,όλα είναι καλά ,απλά το κορίτσι σου είναι ήσυχο,σου λέει με τραβάνε τώρα ας είμαι μια κιουρια!χαχαχαχα!πάρε εσύ όμως την σοκολατιτσα σου!τι ώρα έχεις το μεσημέρι;

Όχι κι εγώ χθες έφαγα κρέπα να το γιορτάσω!!!χαχαχαχα!!δεν έβαλα σαλατικό αλλά το καταχαρηκα,την σκεφτόμουν βδομάδες!!!!

Εχεις δικιο και ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα σκεφτομαι τα παντα! Εχω σε 2 ωρες (3 δικη σας)! Ισως αλλαξω και τις εβδομαδες στο τικερακι, συμφωνα με την αυχενικη σημερα ειμαι 13 βδομαδα αλλα θα ρωτησω σημερα παλι! Καλα εκανες και εφαγες κρεπα! Σου αξιζε!! Δε θα ρωτησω ο συμπεθερος τί κρεπα πηρε και τί εβαλε μεσα!!!

oz5Vp2.png

Λοιπόν καταρχάς ψυχραιμία,για τον πλακούντα άγχος δεν χρειάζεται αγάπη μου,έτσι;έχεις μάλλον το ίδιο με εμένα.αργησε ο πλακούντας μας να ανέβει,αλλά θα ανέβει που θα πάει;κ να έχεις αιματακι θα ξέρεις από τι είναι.λιγο ξεκούραση κ θα στρώσει..τώρα για το άλλο θεμα καλό είναι να κάνεις την nipt,για να σου φύγει από το μυαλό.κι εγώ θα την έκανα στην θέση σου.τι πιθανοτητες σου βγαλανε;η pappA βγήκε; Μην αγχώνεσαι γιατί αν η καρδούλα του λειτουργεί κανονικά κ έχει ρινικό οστό οι πιθανότητες μειωνονται,επίσης είσαι εντός των ορίων.κ κάτι άλλο να σε ρωτήσω..ο γιατρός που στο έκανε είναι σίγουρα πιστοποιημένος;γιατί δεν ξέρω αν στην Καβάλα έχουμε εμβρυολογο..

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω δεν εκανα κολπικα και μαλιστα ο Γερμανος μου ειπε οτι καλυτερα να μην ειναι κολπικες οι μετρησεις. Φυσικα και εχεις παθει σοκ και εννοειται ολες θα ειχαμε αγχωθει αλλα κοριτσακι μου αν μπορεις ηρεμησε λιγακι οσο γινεται μεχρι να μιλησετε το μεσημερι και με την αλλη γιατρο. Ειμαι σιγουρη οτι ειναι ολα καλα απλα αντι να τελειωσετε τωρα εχεις λιγη εξτρα αναμονη. Γιατι δηλαδη να ειναι σωστο το 3.1 και οχι το 2.5? Ετσι να σκεφτεσαι!

Εχεις δικιο και ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα σκεφτομαι τα παντα! Εχω σε 2 ωρες (3 δικη σας)! Ισως αλλαξω και τις εβδομαδες στο τικερακι, συμφωνα με την αυχενικη σημερα ειμαι 13 βδομαδα αλλα θα ρωτησω σημερα παλι! Καλα εκανες και εφαγες κρεπα! Σου αξιζε!! Δε θα ρωτησω ο συμπεθερος τί κρεπα πηρε και τί εβαλε μεσα!!!

Μ ειπε οτι απο τις τιμες κραταμε τη πιο μεγαλη παντα...αχ δεν ξερω τ ν πω θ δούμε κ τ μεσημέρι αλλά μ είπε πιθανόν το 3.1 να ισχύει π είναι τ πιο μεγάλο.. 

k1S4p3.png

Όχι δεν μου έκανε κολπικά και όσοι κάνουνε κολπικά μετράνε τον τράχηλο κ όχι την αυχενική διαφάνεια από κει.γι αυτό σε ρώτησα για τον γιατρό.μηπως δεν είχε καλή εικόνα του εμβρύου;εμένα σκέψου χθες δεν είχε καλή εικόνα κ από το να μου το μετρήσει κ να βγάλει 2 και 3 διαφορετικές μετρήσεις με είχε πανω κάτω για πόσες ώρες.κ όταν έκατσε ανασκελα το μωρό όπως το θέλαμε κ μόνο τότε ξεκίνησε η εξεταση.στο λέω για να σε χαλαρώσω.μπορει κ να ήταν κ αστοχία του γιατρού.παντως κ το χειρότερο σενάριο να είναι 3.1 δεν έγινε κ κάτι,θα κάνεις κ την nipt.εισαι μικρούλα κ θα έχεις τελειες πιθανότητες.σκεψου την γιαγιά σου που ερχόταν στον ύπνο σου.σκεψου ότι απλά θα δεις δύο φορές το μικρό σου!!!μην μου στεναχωριέσαι,κάνε λιιιγη υπομονή κ θα δεις ότι όλα θα είναι καλά.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...