Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Μα γι'αυτο σε εβαλε να ξαπλωσεις τωρα! Θα κυνηγας που θα κυνηγας μετα!!! χαχαχαχαχα! Μια τσαχπινα θα ειναι!!!! Ο αντρας σου ειναι ενα βημα πριν βαψει τα παντα ροζ;;;;; Θα εχει ξετρελαθει μωρε αι αυτος με τη λαχταρα που σας εκανε η μικρη! Αχ αχ αχ να τη δω στα 15 θελω!!!!!!!!

Εμενα προς το παρον ειναι ησυχο πολυ το μωρο και ανησυχω λιγο...Στην αυχενικη κοιμοταν και στον αλλο υπερηχο κουνουσε λιγο τα χερια του...Αυριο εχω γυναικολογο να συζητησουμε τα της αυχενικης και να μου κανει τσεκ απ και σκεφτομαι να της πω να το ξαναδουμε να δω αν κουνιεται! Παρανοικη το ξερω!!!!!!!!!!!!

Καλά ο άντρας μου έχει χαζεψει!βλέπει στο pinterest quotes για μπαμπά κόρη κ συγκινείται κ μου λέει κάθε 2 λεπτά  'να δες,δες κι αυτο' .δεν με αφήνει να δω το μαστερσεφ!!χαχαχα

Λοιπόν την επόμενη φορά φάε μια σοκολατιτσα 5 λεπτά πριν μπεις κ αν δεν κάνει σαν τρελό να μην με λένε Μαρία!!!εγγύηση!το έκανα στον γιο μου γιατί όλο κοιμόταν.βεβαια να σου πω όπως ήταν στην κοιλίτσα είναι κ τώρα κοιμάται από τότε που γεννηθηκε σερί το βράδυ κ σε δύο λεπτά!!οπότε δες την θετική πλευρα;-)

Just now, Despoina Mar είπε:

Και εμένα ήσυχο ήταν μόνο σε κάποια φάση κουνούσε το κεφάλι κ τ ένα χέρι πολύ!!Ίσως τ πετύχαμε στον ύπνο.. τι συγκινητικά πράγματα.. @MumMaria η ανιψιά μ η μικρή π ειναι 1.5 χρονων σερνει την ανηψια μ τ μεγαλη π ειναι 7 απο το χερι αυτο σ λεω μόνο.. Χαχα Τσαούσα από τη κοιλιά.. Όπως και να έχει τα κοριτσάκια είναι χαριτωμένα!!

Μου λέει μια φίλη που έχει ένα κ ένα.οταν ο γιος μου έρχεται κ ακούω μαμααααα κ μ'αγκαλιαζει,λιώνω...όταν έρχεται η κόρη μου κ ακούω μαμααααα κ μ'αγκαλιαζει ξέρω ότι κάτι θέλει!!!χαχαχαα!έξυπνα κ πονηρά πλασματακια τα κοριτσάκια,τσαχπινικα.ενω τα αγοράκια είναι πιο αθώα ρε παιδί μου!!!δεν ξέρω πόσο παραπάνω να λιώνω απ'όσο λιώνω όταν με αγκαλιάζει ο γιος μου...δεν το χωράει ο νους μου

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@MumMaria συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!! Με το καλό, όλα τέλεια! :x

@Lady_m δεν ξέρω ο καθένας τα δικά του! Εντάξει όπως και να χει δεν ανησυχώ γιατί το 26 που είχα είναι επάρκεια οπότε οκ. Δεν αργεί και το 2ο τρίμηνο..

Κορίτσια δεν άντεξα με αυτά τα καφέ που είχα μέχρι χθες και πήγαμε να δούμε αν είναι καλά το σπόρι!! Ήταν μια χαρά και η καρδούλα του χτυπούσε σαν τρελή! :) Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τα καφέ, μάλλον λέει ο γιατρός κάποιο αγγειακι έσπασε άνευ λόγου και μπορεί και να ξαναγίνει και δεν είναι τίποτα!! Αυτά.. Ουφ!! Δεν μου είπε τίποτα, ούτε προγεστερονη ούτε προσοχή μονο ότι συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά.. 

• Μου αρέσει 4

Just now, Φραουλίνο είπε:

@MumMaria συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!! Με το καλό, όλα τέλεια! :x

@Lady_m δεν ξέρω ο καθένας τα δικά του! Εντάξει όπως και να χει δεν ανησυχώ γιατί το 26 που είχα είναι επάρκεια οπότε οκ. Δεν αργεί και το 2ο τρίμηνο..

Κορίτσια δεν άντεξα με αυτά τα καφέ που είχα μέχρι χθες και πήγαμε να δούμε αν είναι καλά το σπόρι!! Ήταν μια χαρά και η καρδούλα του χτυπούσε σαν τρελή! :) Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τα καφέ, μάλλον λέει ο γιατρός κάποιο αγγειακι έσπασε άνευ λόγου και μπορεί και να ξαναγίνει και δεν είναι τίποτα!! Αυτά.. Ουφ!! Δεν μου είπε τίποτα, ούτε προγεστερονη ούτε προσοχή μονο ότι συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά.. 

Τέλεια κοπέλα μου καλό είναι αυτό!!!απλά θα το ξέρεις για επόμενη φορά,αν υπάρξει.εδω κ σε μένα που είχα αίμα αιμα μου είπε ότι συμβαινει συχνά κ μπορεί να ξανασυμβεί όσο ανεβαίνει κ μετακινείται ο πλακούντας.

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Καλά ο άντρας μου έχει χαζεψει!βλέπει στο pinterest quotes για μπαμπά κόρη κ συγκινείται κ μου λέει κάθε 2 λεπτά  'να δες,δες κι αυτο' .δεν με αφήνει να δω το μαστερσεφ!!χαχαχα

Λοιπόν την επόμενη φορά φάε μια σοκολατιτσα 5 λεπτά πριν μπεις κ αν δεν κάνει σαν τρελό να μην με λένε Μαρία!!!εγγύηση!το έκανα στον γιο μου γιατί όλο κοιμόταν.βεβαια να σου πω όπως ήταν στην κοιλίτσα είναι κ τώρα κοιμάται από τότε που γεννηθηκε σερί το βράδυ κ σε δύο λεπτά!!οπότε δες την θετική πλευρα;-)

Μου λέει μια φίλη που έχει ένα κ ένα.οταν ο γιος μου έρχεται κ ακούω μαμααααα κ μ'αγκαλιαζει,λιώνω...όταν έρχεται η κόρη μου κ ακούω μαμααααα κ μ'αγκαλιαζει ξέρω ότι κάτι θέλει!!!χαχαχαα!έξυπνα κ πονηρά πλασματακια τα κοριτσάκια,τσαχπινικα.ενω τα αγοράκια είναι πιο αθώα ρε παιδί μου!!!δεν ξέρω πόσο παραπάνω να λιώνω απ'όσο λιώνω όταν με αγκαλιάζει ο γιος μου...δεν το χωράει ο νους μου

Χαχα Σίγουρα για μια γυναίκα ο γιος είναι το κάτι άλλο,δεύτερος έρωτας αχχχ Γερα να ειναι μόνο κ ότι ειναι:x

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Χαχα Σίγουρα για μια γυναίκα ο γιος είναι το κάτι άλλο,δεύτερος έρωτας αχχχ Γερα να ειναι μόνο κ ότι ειναι:x

Καλή επιτυχία κοπέλα μου αύριο,πάω να την πέσω εγώ γιατί χθες ξενύχτησα από την αγωνία μου.σημερα ελπίζω εσένα να σε πάρει εύκολα ο ύπνος να περάσουν κ οι ώρες!!!!όλα καλά να είναι,θα σε σκέφτομαι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλή επιτυχία κοπέλα μου αύριο,πάω να την πέσω εγώ γιατί χθες ξενύχτησα από την αγωνία μου.σημερα ελπίζω εσένα να σε πάρει εύκολα ο ύπνος να περάσουν κ οι ώρες!!!!όλα καλά να είναι,θα σε σκέφτομαι!

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι!! Κ εγώ είχα πολύ ανήσυχο ύπνο τελικα από την αγωνία μ!! Καλημέρα κοριτσάκια μ θα σας στείλω μετά!!

• Μου αρέσει 7

k1S4p3.png

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι!! Κ εγώ είχα πολύ ανήσυχο ύπνο τελικα από την αγωνία μ!! Καλημέρα κοριτσάκια μ θα σας στείλω μετά!!

Όλα να πάνε τέλεια !!! Περιμένουμε !!!! 

Καλημερα κοριτσάκια μου !! Σήμερα έχω φουλ καλή διάθεση τόσο που θα σηκωθώ να πάω να πάρω πρωινό, να περπατήσω λίγο ! Εσείς τι κάνετε ;; Πως είστε σήμερα ;; 

• Μου αρέσει 5

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Καλημέρα κορίτσια! @MumMaria σ'ευχαριστώ κορίτσι μου καλως σας βρήκα! είναι πολύ αγχωτικό η αλήθεια είναι αλλά αξίζει όσο τίποτα!!! :)

@Despoina Mar καλή επιτυχία!!! όλα να είναι τέλεια!!! :)

• Μου αρέσει 3

kEWVp2.png

Καλημερααα @Despoina Mar όλα τέλεια να είναι κορίτσι μου.περιμενουμε με αγωνία.

Βρε κορίτσια επειδή ξύπνησα λίγο πεινασμένη χαχαχ οι τυροοιτουλες κ όλα αυτά πχ σφολιατοειδη απ' έξω κάνουν η όχι; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημερααα @Despoina Mar όλα τέλεια να είναι κορίτσι μου.περιμενουμε με αγωνία.

Βρε κορίτσια επειδή ξύπνησα λίγο πεινασμένη χαχαχ οι τυροοιτουλες κ όλα αυτά πχ σφολιατοειδη απ' έξω κάνουν η όχι; 

Καλημερα!!ατιμες τυροπιτες κουρου χαχα μαλλον ισχυει οτι γενικα,αραια κ που

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!

@Despoina Marπεριμενουμε νεα! Καλη επιτυχια και με το καλο να δεις το μωρακι σου και να ειναι ολα υπεροχα!!!

Κοριτσια μου εγω δουλευα χτες ως τη 1 το πρωι...Και σημερα εχω φουλ δουλεια αλλα εχω το μεσημερι και γυναικολογο για ο μηνιαιο τσεκ απ. Με εχουν χωσει τελειως αλλα τελοσπαντων. Ελπιζω να ειναι καλυτερα σε λιγες μερες!

@Gogo1994αχ να ειχα κι εγω μια τυροπιτα!!!!! Νομιζω δεν υπαρχει θεμα να φας! Εχει κατι επικινδυνο η τυροπιτα σκεφτομαι...Δεν νομιζω! Αν παρεις, επειδη τη λατρευω, θελω να φας και μια δαγκωνια για μενα!!!!

Just now, Lady_m said:

Όλα να πάνε τέλεια !!! Περιμένουμε !!!! 

Καλημερα κοριτσάκια μου !! Σήμερα έχω φουλ καλή διάθεση τόσο που θα σηκωθώ να πάω να πάρω πρωινό, να περπατήσω λίγο ! Εσείς τι κάνετε ;; Πως είστε σήμερα ;; 

Καλημερα κοριτσακι μου!!! Πολυ χαιρομαι που ηρεμησες σημερα με τα συμπτωματα!!! ΦΥσικα να πας να περπατησεις να παρεις καθαρο αερα!!! Ειδες το μωρακι σου και πηρες δυναμη, ειδες;

9 hours ago, MumMaria said:

Τι γλυκουλης ο αντρας σου! Τον βλεπω σε λιγο να φτιαχνει την προικα για να ειναι ετοιμος χαχαχα!

Σημερα θα εχω μαζι σοκολατιτσα!!! Αν το δουμε και μου κανει υπερηχο ελπιζω να κουνιεται το μωρακι μου γιατι εχω λιγο ανησυχησει...

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χαθηκα αυτές τις μερες... Είχαμε θέμα με τα υδραυλικά στο σπίτι και χρειάστηκε δυο μέρες να πάμε στην πεθερά μου και μετά τις εργασίας χθες έπρεπε να κάνουμε γενική τα πάντα. Ευτυχώς μας βοήθησαν οι δικοί μας και τέλος καλό όλα καλά!!! Απ το πρωί διαβάζω να δω τι έχασα.. :razz:
@MumMaria χαίρομαι τόσο πολύ που όλα είναι καλά. Η κόρη έκανε δυναμική εμφάνιση... Με το καλό κορίτσι μου!

@Despoina Mar εύχομαι τα καλύτερα για σήμερα... Απόλαυσε το και περιμένουμε τα νέα σου..

@Evitheodorou όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη. 
@Sofaki_88 Καλωσήρθες!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

BwLip2.png

Καλημέρα!! 

@Despoina Mar Όλα να πάνε τέλεια,  να δεις το μικράκι σου, να το απολαύσεις και να ειναι όλα υπέροχα!! 

@Gogo1994εννοείται πως κάνει, άκου εκεί! Φύλλο και τυράκι έχει που είναι το κακό; Εγώ παίρνω και σπίτι και ψήνω αυτές τις κατεψυγμένες..

Κορίτσια εσείς γενικά δεν τρώτε τίποτα απ'εξω;; Εγώ προχθές ένιωσα να μου λείπει και παρήγγειλα μία Burgerάρα άλλο πράγμα! Οκ χωρίς μαρούλι αλλά κατά τα αλλα την καταβροχθησα.. Λέτε να πειράζει; :rolleyes:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα!! 

@Despoina Mar Όλα να πάνε τέλεια,  να δεις το μικράκι σου, να το απολαύσεις και να ειναι όλα υπέροχα!! 

@Gogo1994εννοείται πως κάνει, άκου εκεί! Φύλλο και τυράκι έχει που είναι το κακό; Εγώ παίρνω και σπίτι και ψήνω αυτές τις κατεψυγμένες..

Κορίτσια εσείς γενικά δεν τρώτε τίποτα απ'εξω;; Εγώ προχθές ένιωσα να μου λείπει και παρήγγειλα μία Burgerάρα άλλο πράγμα! Οκ χωρίς μαρούλι αλλά κατά τα αλλα την καταβροχθησα.. Λέτε να πειράζει; :rolleyes:

Καλημερα Φραουλινο μας!! Αχ παει η κινοα και το πιτουρο, ε;; Χαχαχαχαχα

Καλε εννοειται μπορει κανεις να φαει απεξω αρκει να μην τρωει μονο απεξω και οπως ειπες χωρις μαρουλι, ντοματα κτλ! Εγω δεν εχω φαει γιατι ειχα απειρες αναγουλες και εμετους και δε μπορουσα να φαω ουτε ενα τοστακι! Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα και παλι δεν ειμαι τελειως ντουρα! Αλλιως θα ηθελα να κανω μια ατασθαλεια μια μερα χιχιχιχι!

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χαθηκα αυτές τις μερες... Είχαμε θέμα με τα υδραυλικά στο σπίτι και χρειάστηκε δυο μέρες να πάμε στην πεθερά μου και μετά τις εργασίας χθες έπρεπε να κάνουμε γενική τα πάντα. Ευτυχώς μας βοήθησαν οι δικοί μας και τέλος καλό όλα καλά!!! Απ το πρωί διαβάζω να δω τι έχασα.. :razz:
@MumMaria χαίρομαι τόσο πολύ που όλα είναι καλά. Η κόρη έκανε δυναμική εμφάνιση... Με το καλό κορίτσι μου!

@Despoina Mar εύχομαι τα καλύτερα για σήμερα... Απόλαυσε το και περιμένουμε τα νέα σου..

@Evitheodorou όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη. 
@Sofaki_88 Καλωσήρθες!!

Κοριτσι μου ειναι τωρα ολα καλα στο σπιτι ευτυχως! Ειχατε αναμπουμπουλα κι εσεις!! Το εχω παθει με τα υδραυλικα στο παλιο μας το σπιτι και ειναι φρικη! Κυριως επειδη μετα ειναι ολα χαλι! Ευτυχως ειναι ολα παρελθον!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Φραουλινο μας!! Αχ παει η κινοα και το πιτουρο, ε;; Χαχαχαχαχα

Καλε εννοειται μπορει κανεις να φαει απεξω αρκει να μην τρωει μονο απεξω και οπως ειπες χωρις μαρουλι, ντοματα κτλ! Εγω δεν εχω φαει γιατι ειχα απειρες αναγουλες και εμετους και δε μπορουσα να φαω ουτε ενα τοστακι! Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα και παλι δεν ειμαι τελειως ντουρα! Αλλιως θα ηθελα να κανω μια ατασθαλεια μια μερα χιχιχιχι!

Χάχαχαχα!! Όχι συνέχεια τέτοια υγιεινά τρώω (και μου αρέσουν κιόλας) αλλά τρώω και από τα άλλα άμα μου τη βαρέσει δεν κρατιέμαι! Έλα θα δεις σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν οι αναγουλες πιστεύω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...