Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, VDPap είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου!!:wub: Κορίτσια παιδί μου!! Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους από τώρα! Θα είναι και Θεσσαλονικιά!!:DΜαράκι, ετοιμάσου....ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, mac.. τα βγάζετε δεν τα βγάζετε πέρα τα έξοδα της με 2 μισθούς!!χιχιχιχι!

Χααχαχαχαχαχα!λες ε;να μου γίνει κοκέτα;ωχ κι εγώ είμαι αμπαλη!ευτυχώς έχω την αδελφή μου για αυτά!

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε τι κουκλι ειναι αυτο; Φτου φτου φτου το αγορακι σας!!!! Πολυ εχω χαρει που ολα ειναι καλα!!!

Εγώ να δεις!είχα αναψοκοκκινησει τόσες ώρες ρε συ,ήμουν κ μόνη μου,άσε...αλλά άξιζε η αναμονή.παντως συγκρίνω τους υπερήχους κ είναι όντως διαφορετικά παιδάκια ρε συ ,είναι μόνο 3 μηνών κ λες σιγά ολα μοιαζουν κι όμως...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@MumMaria πιο τέλεια δεν γίνεται !!πολυ χαιρομαι για σένα !!!ευχομαι να ηρεμησες κ με τον πλακούντα !!καλα αποτελέσματα με ολα !!!σε παίδεψε η κορούλα σου !!!αλλα αξιζε την αναμονή !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

@MumMaria πιο τέλεια δεν γίνεται !!πολυ χαιρομαι για σένα !!!ευχομαι να ηρεμησες κ με τον πλακούντα !!καλα αποτελέσματα με ολα !!!σε παίδεψε η κορούλα σου !!!αλλα αξιζε την αναμονή !!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,κάτι άσχετο στην nipt που έκανα εγώ μου είπαν 20 ημερολογιακές μέρες κάνει να βγει.εσενα πόσο κάνει;

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου!!! Σορυ για την καθυστέρηση αλλά αυτή η κόρη μου πολύ τσαουσα!!:x μπηκα κ βγήκα 5 φορές,εν τέλει ο καλός μου ο γιατρουλης την μετρησε,ευτυχώς όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές,καλύτερες κ από του γιου μου,άρα περιμένουμε την pappA  για να δούμε το συνδυαστικό κ έκανε κ την άλλη εξέταση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.ειμαι τόσο ευτυχισμένη!!!την χόρτασα σήμερα,από την μια μου έβγαλε την πίστη από την άλλη την έβλεπα συνέχεια μέχρι να την πάρει ο ύπνος,μόνο τότε μπορέσαμε να κάνουμε μετρήσεις!!χαχαχα!έχω κ μια τέλεια φωτό να έχει το χέρι στο στόμα!τεσπά.για τον πλακούντα μου είπε να μην ανησυχώ κ ότι πιστεύει θα ανέβει.ισως να ξαναεχω κ στο μέλλον αίμα.αυτα από μένα!!!!:x

Φανταστικα νεα!!μπραβο κοριτσι μου!!τσαουσα οντως χαχα 

• Χαχα 1

oru1p3.png

Just now, Despoina Mar said:

10.30 εχωωω..έχω σκάσει από τωρααα :-P

ΟΛα θα ειναι υπεροχα!!!!!!!! Τετοια ωρα αυριο θα χαζευεις τις φωτογραφιες του/της!!!!!

Just now, ΕΥΑ! said:

Φανταστικα νεα!!μπραβο κοριτσι μου!!τσαουσα οντως χαχα 

Ευακι εχω ξεχασει, εσυ κοριτσακι μου πότε εισαι για αυχενικη;

Just now, MumMaria said:

Χααχαχαχαχαχα!λες ε;να μου γίνει κοκέτα;ωχ κι εγώ είμαι αμπαλη!ευτυχώς έχω την αδελφή μου για αυτά!

Εγώ να δεις!είχα αναψοκοκκινησει τόσες ώρες ρε συ,ήμουν κ μόνη μου,άσε...αλλά άξιζε η αναμονή.παντως συγκρίνω τους υπερήχους κ είναι όντως διαφορετικά παιδάκια ρε συ ,είναι μόνο 3 μηνών κ λες σιγά ολα μοιαζουν κι όμως...

Κι εγω πιστευω οτι εχουν ηδη την προσωπικοτητα τους! Η μαμα μου λεει ενω σαν εγκυος ειχε ολοιδια συμπτωματα και στους δυο μας, αλλιως ενιωθε εμενα και αλλιως τον αδερφο μου τον ταρζαν!!!!! Απο την κοιλια ταρζαν ηταν!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

ΟΛα θα ειναι υπεροχα!!!!!!!! Τετοια ωρα αυριο θα χαζευεις τις φωτογραφιες του/της!!!!!

Ευακι εχω ξεχασει, εσυ κοριτσακι μου πότε εισαι για αυχενικη;

Κι εγω πιστευω οτι εχουν ηδη την προσωπικοτητα τους! Η μαμα μου λεει ενω σαν εγκυος ειχε ολοιδια συμπτωματα και στους δυο μας, αλλιως ενιωθε εμενα και αλλιως τον αδερφο μου τον ταρζαν!!!!! Απο την κοιλια ταρζαν ηταν!

Χαχααχαχχα!!!λές να μου βγει ταρζανακι ε;χαλάλι!

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Χαχααχαχχα!!!λές να μου βγει ταρζανακι ε;χαλάλι!

Μα γι'αυτο σε εβαλε να ξαπλωσεις τωρα! Θα κυνηγας που θα κυνηγας μετα!!! χαχαχαχαχα! Μια τσαχπινα θα ειναι!!!! Ο αντρας σου ειναι ενα βημα πριν βαψει τα παντα ροζ;;;;; Θα εχει ξετρελαθει μωρε αι αυτος με τη λαχταρα που σας εκανε η μικρη! Αχ αχ αχ να τη δω στα 15 θελω!!!!!!!!

Εμενα προς το παρον ειναι ησυχο πολυ το μωρο και ανησυχω λιγο...Στην αυχενικη κοιμοταν και στον αλλο υπερηχο κουνουσε λιγο τα χερια του...Αυριο εχω γυναικολογο να συζητησουμε τα της αυχενικης και να μου κανει τσεκ απ και σκεφτομαι να της πω να το ξαναδουμε να δω αν κουνιεται! Παρανοικη το ξερω!!!!!!!!!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μα γι'αυτο σε εβαλε να ξαπλωσεις τωρα! Θα κυνηγας που θα κυνηγας μετα!!! χαχαχαχαχα! Μια τσαχπινα θα ειναι!!!! Ο αντρας σου ειναι ενα βημα πριν βαψει τα παντα ροζ;;;;; Θα εχει ξετρελαθει μωρε αι αυτος με τη λαχταρα που σας εκανε η μικρη! Αχ αχ αχ να τη δω στα 15 θελω!!!!!!!!

Εμενα προς το παρον ειναι ησυχο πολυ το μωρο και ανησυχω λιγο...Στην αυχενικη κοιμοταν και στον αλλο υπερηχο κουνουσε λιγο τα χερια του...Αυριο εχω γυναικολογο να συζητησουμε τα της αυχενικης και να μου κανει τσεκ απ και σκεφτομαι να της πω να το ξαναδουμε να δω αν κουνιεται! Παρανοικη το ξερω!!!!!!!!!!!!

Και εμένα ήσυχο ήταν μόνο σε κάποια φάση κουνούσε το κεφάλι κ τ ένα χέρι πολύ!!Ίσως τ πετύχαμε στον ύπνο.. τι συγκινητικά πράγματα.. @MumMaria η ανιψιά μ η μικρή π ειναι 1.5 χρονων σερνει την ανηψια μ τ μεγαλη π ειναι 7 απο το χερι αυτο σ λεω μόνο.. Χαχα Τσαούσα από τη κοιλιά.. Όπως και να έχει τα κοριτσάκια είναι χαριτωμένα!!

k1S4p3.png

@MumMaria σούπερ τα νέα σου! Με το καλό το κοριτσάκι σου! :x

@Sofaki_88 καλώς ήρθες, με το καλό!

@Evitheodorou όλα καλά θα είναι, θετική σκέψη να έχεις, οι πιθανότητες είναι μια χαρά!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου!!! Σορυ για την καθυστέρηση αλλά αυτή η κόρη μου πολύ τσαουσα!!:x μπηκα κ βγήκα 5 φορές,εν τέλει ο καλός μου ο γιατρουλης την μετρησε,ευτυχώς όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές,καλύτερες κ από του γιου μου,άρα περιμένουμε την pappA  για να δούμε το συνδυαστικό κ έκανε κ την άλλη εξέταση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.ειμαι τόσο ευτυχισμένη!!!την χόρτασα σήμερα,από την μια μου έβγαλε την πίστη από την άλλη την έβλεπα συνέχεια μέχρι να την πάρει ο ύπνος,μόνο τότε μπορέσαμε να κάνουμε μετρήσεις!!χαχαχα!έχω κ μια τέλεια φωτό να έχει το χέρι στο στόμα!τεσπά.για τον πλακούντα μου είπε να μην ανησυχώ κ ότι πιστεύει θα ανέβει.ισως να ξαναεχω κ στο μέλλον αίμα.αυτα από μένα!!!!:x

Καλώς ήρθες κοπέλα μου,όλες έχουμε άγχος,είμαι λογικό,να σκέφτεσαι ήρθε το μωρό σου για να μείνει!Νοέμβρη θα το κρατάς αγκαλίτσα!καφέ όπως βλέπεις έχει η πλειοψηφία αυτής της ομάδας κ όλα πάνε καλά!!χαχαχα!επίσης όπως βλέπω αυτή μας η ομάδα είναι κ τίγκα σε ναυτίες κ αναγουλες!υπομονή κ θα βελτιωθεί κι αυτό!!αξιζει:x

Τέλεια κοπέλα μου,είδες κι εσύ το μωρό σου,ε;;;ποζερα/ου το κόβω!!!χαχαχαχαχα!άντε τώρα να πάθεις την πλάκα σου στην αυχενική!!!:x

Ναι το είδα !!!! Τι όμορφο που έβαλες και εσυ το τικερακι σου !!!! :) κοριτσάκι Ε ;;; Άντε άντε τέλεια τα νέα σου !!! Όλα με το καλό !! :)

1 hour ago, Φραουλίνο είπε:

Πάνω από 30; Εγώ είχα 26 και μου είπε να τη σταματήσω και να την ξαναρχίσω στο 2ο τρίμηνο γιατί δεν τη θέλουν πολύ ψηλά.. <_<

Καλωσόρισες Σοφακι!! Με το καλό το μωρακι σου κορίτσι μου όλα να σου πάνε υπέροχα! Εγώ είχα καφέ 2 μέρες και απο συμπτώματα δεν μπορώ να καθησυχαζομαι καθώς έχω κάτι ναυτιες της πλάκας.. 

Και εμένα ο γιατρός μου είπε τα καφέ δεν είναι τίποτα αλλά το μυαλοοο... 

Δηλαδή Εύη μου πόσο πήγαν οι πιθανότητες; Περισσότερο από 1/300; Όπως και να χει να την κάνεις την παρακέντηση για να είσαι ήρεμη μετά χωρίς δεύτερες σκέψεις.. 

Τι να σου πω ρε κοριτσάκι μου !! Λες να μη κατάλαβα καλά ;;; Ικανή με έχω να ξέρεις ! 

• Χαχα 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...