Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Σας στέλνω ανταπόκριση γρήγορα κοριτσάκια μου!!το μπεμπέ κουνιέται σαν τρελό κ δεν κάθεται ανάσκελα να το μετρήσει ο γιατρός.οποτε μπαινοβγαίνω κ τρώω καραμέλες που μου δίνουν.ηδη μπήκε τώρα η δεύτερη που περίμενε!!θα ξημερωσουμεεεε!τσαουσικο μόνο,φαινόταν από την αρχή!!!ο γιοκας μου κοιμόταν κ τα 20 σχεδόν λεπτά όταν του κάναμε τον ίδιο υπέρηχο!!χαχααχα

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria said:

Σας στέλνω ανταπόκριση γρήγορα κοριτσάκια μου!!το μπεμπέ κουνιέται σαν τρελό κ δεν κάθεται ανάσκελα να το μετρήσει ο γιατρός.οποτε μπαινοβγαίνω κ τρώω καραμέλες που μου δίνουν.ηδη μπήκε τώρα η δεύτερη που περίμενε!!θα ξημερωσουμεεεε!τσαουσικο μόνο,φαινόταν από την αρχή!!!ο γιοκας μου κοιμόταν κ τα 20 σχεδόν λεπτά όταν του κάναμε τον ίδιο υπέρηχο!!χαχααχα

Τελεια νεα!!!!!!!!! Υπομονη με αυτο το μωρο, θα κυνηγατε μου φαινεται για πολλα χρονια!!! Με το καλο κοριτσακι μου και οι μετρησεις, αν κατσει λιγο ησυχο χαχαχαχα!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Αχ ανυπομωνουμεεεε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! είμαι καινούργια στην ομάδα σας αλλά στο forum συμμετέχω και εγω κάποια χρόνια. μετά απο 2 χρόνια προσπάθειες και πολλά τρεξίματα και άγχη καταφέραμε και εμείς να πιάσουμε το σποράκι μας την στιγμή που δεν το περιμέναμε! πλησιάζω την 9η εβδομάδα πλεον και έχουμε δει το μωράκι μας και καρδούλα απο την 6η εβδομάδα και όλα είναι μια χαρα! όμως όπως διαβάζω και παραπάνω κάποιες έχετε το ίδιο θέμα με μενα.. βρε κορίτσια έχω μια βδομάδα έντονα καφε. δεν έχω ηρεμήσει καθόλου.. η γιατρός μου λεει πως είναι φυσιολογικό και μπορεί να τα έχω μέχρι να γεννήσω αλλά φοβάμαι πολυ! όσο έχω τα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης (πρησμένο στήθος, όλη μερα αναγούλες και εμετοί και κόπωση) μου είπε να μην ανησυχω.. πέρασαν 7 μέρες και είμαι ξαπλωμένη συνέχεια. έχετε και εσεις τόσες πολλές μέρες;

σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τέλους και να παραμείνω στην παρέα σας! :)

• Μου αρέσει 6

kEWVp2.png

Κορίτσια μουυυυ !! Μόλις γύρισα και εγώ από το γιατρό ... το μωρό μου είναι μια χαρά μεγάλωσε κουνούσε χεράκια ποδαράκια ήταν απίστευτο .... καθόταν λες και το έβγαλες φωτογραφία ρε κορίτσια ... :) με έβγαλε τρεις μέρες παραπάνω αυτή τη φορά δλδ 10w2d και έκλεισα για αυχενική 11 του μήνα ! Όσο για το σίδηρο μου έδωσε συμπλήρωμα και μου αύξησε και τη βιταμίνη d που έπαιρνα ... όλα πάνε καλά δόξα το θεό !! Τώρα περιμένουμε νέα από τις υπόλοιπες !! :)

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! είμαι καινούργια στην ομάδα σας αλλά στο forum συμμετέχω και εγω κάποια χρόνια. μετά απο 2 χρόνια προσπάθειες και πολλά τρεξίματα και άγχη καταφέραμε και εμείς να πιάσουμε το σποράκι μας την στιγμή που δεν το περιμέναμε! πλησιάζω την 9η εβδομάδα πλεον και έχουμε δει το μωράκι μας και καρδούλα απο την 6η εβδομάδα και όλα είναι μια χαρα! όμως όπως διαβάζω και παραπάνω κάποιες έχετε το ίδιο θέμα με μενα.. βρε κορίτσια έχω μια βδομάδα έντονα καφε. δεν έχω ηρεμήσει καθόλου.. η γιατρός μου λεει πως είναι φυσιολογικό και μπορεί να τα έχω μέχρι να γεννήσω αλλά φοβάμαι πολυ! όσο έχω τα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης (πρησμένο στήθος, όλη μερα αναγούλες και εμετοί και κόπωση) μου είπε να μην ανησυχω.. πέρασαν 7 μέρες και είμαι ξαπλωμένη συνέχεια. έχετε και εσεις τόσες πολλές μέρες;

σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τέλους και να παραμείνω στην παρέα σας! :)

Καλώς ήρθες στη παρέα μας και εύχομαι να πάνε όλα με το καλό !! Από τη στιγμή που η γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς , να μην ανησυχείς !! Εχε της εμπιστοσύνη και πιο πολύ σε σένα ! Παίρνεις προγεστερονη ; Σου έδωσε ; Όλα καλά θα πάνε και να δεις που σταματήσουν ! Νομίζω πως τα καφέ υγρά δεν είναι απειλή !

• Μου αρέσει 6

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Just now, Sofaki_88 said:

Γεια σου Σοφακι και καλωσηρθες στις μανουλες Νοεμβριου!!! Με το καλο να πανε ολα καλα κοριτσι μου! Ολες οπως ειδες φοβομαστε με το παραμικρο και ειναι λογικο γιατι ετσι ειναι οι μανουλες! Εφοσον η γιατρος δεν ανησυχει να μην ανησυχεις κι εσυ! Η κουμπαρα μου ειχε ολο το πρωτο τριμηνο καφε! Ειναι αναλογα τον οργανισμο. Πότε θα ξαναπας να δεις το σπορακι σου;

Αχ εμετοι και εσυ ε; Υπομονη περνανε σε λιγο αυτα! Τα συμπτωματα σου οντως ειναι καραμπινατη εγκυμοσυνη παντως!!!

Just now, Lady_m said:

Κορίτσια μουυυυ !! Μόλις γύρισα και εγώ από το γιατρό ... το μωρό μου είναι μια χαρά μεγάλωσε κουνούσε χεράκια ποδαράκια ήταν απίστευτο .... καθόταν λες και το έβγαλες φωτογραφία ρε κορίτσια ... :) με έβγαλε τρεις μέρες παραπάνω αυτή τη φορά δλδ 10w2d και έκλεισα για αυχενική 11 του μήνα ! Όσο για το σίδηρο μου έδωσε συμπλήρωμα και μου αύξησε και τη βιταμίνη d που έπαιρνα ... όλα πάνε καλά δόξα το θεό !! Τώρα περιμένουμε νέα από τις υπόλοιπες !! :)

Κοριτσι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ! Τί ωραια νεακια ειναι αυτα;;;; Με το καλο η αυχενικη σου ευχομαι! Ποζαρει απο τωρα βλεπω! Αχ τί θα κανει στην εφηβεια δηλαδη; χαχαχαχα! Ολα να συνεχισουν τελεια κοριτσακι μου!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Συγχαρητήρια και καλωσηρθες στην ομαδουλα μας Σοφάκι.Αισιοδοξια όλα μια χαρά θα πάνε

yRr5p2.png

Just now, Lady_m said:

Καλώς ήρθες στη παρέα μας και εύχομαι να πάνε όλα με το καλό !! Από τη στιγμή που η γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς , να μην ανησυχείς !! Εχε της εμπιστοσύνη και πιο πολύ σε σένα ! Παίρνεις προγεστερονη ; Σου έδωσε ; Όλα καλά θα πάνε και να δεις που σταματήσουν ! Νομίζω πως τα καφέ υγρά δεν είναι απειλή !

@Lady_mευχαριστώ παρα πολύ! :) όχι δεν μου δίνει προγεστερόνη αλλά 3 φορες την μέρα trofocard max το μαγνήσιο.. της έχω απολύτη εμπιστοσύνη είναι η αλήθεια αλλά μετα απο τόσο κόπο και τόσα που τραβήξαμε φοβάμαι λιγάκι...

@Υβόννη σ'ευχαριστώ πολύ καλως σας βρήκα! μου είπε ίσως να έχω μέχρι να γεννήσω..μακάρι να τα καταφέρω να φτάσω ως το τέλος.. την επόμενη εβδομάδα θα παω να το δω και μετά κατευθείαν αυχενική στις 22 Μαϊου.. είναι αρκετά μακριά.. είμαι πολύ χαλια η αλήθεια είναι..δεν τρωω σχεδον τίποτα περα απο τοστ, γαλα, λίγα κρακεράκια, ρυζι, μακαρόνια, πατάτες.. όλα με ενοχλούν, έχω όλη μερα τάση για εμετό..αντε να δουμε λένε στο 3μηνο υποχωρούν.. εγω έχω ακόμα πολυ για να φτάσω στο 3μηνο είμαι οριακά στο τέλος Νοεμβρίου.. @Gogo1994 σ'ευχαριστώ πολυ καλως σας βρήκα! ελπίζω να τα λέμε εδω συχνα! :)

kEWVp2.png

Just now, Lady_m είπε:

Όμορφα νέα είδες κ το μπαμπάκι!! Τ βιταμίνη d  γιατί σ την αυξησε;;είχες ακόμα έλλειψη;;;

k1S4p3.png

Just now, Sofaki_88 said:

@Lady_mευχαριστώ παρα πολύ! :) όχι δεν μου δίνει προγεστερόνη αλλά 3 φορες την μέρα trofocard max το μαγνήσιο.. της έχω απολύτη εμπιστοσύνη είναι η αλήθεια αλλά μετα απο τόσο κόπο και τόσα που τραβήξαμε φοβάμαι λιγάκι...

@Υβόννη σ'ευχαριστώ πολύ καλως σας βρήκα! μου είπε ίσως να έχω μέχρι να γεννήσω..μακάρι να τα καταφέρω να φτάσω ως το τέλος.. την επόμενη εβδομάδα θα παω να το δω και μετά κατευθείαν αυχενική στις 22 Μαϊου.. είναι αρκετά μακριά.. είμαι πολύ χαλια η αλήθεια είναι..δεν τρωω σχεδον τίποτα περα απο τοστ, γαλα, λίγα κρακεράκια, ρυζι, μακαρόνια, πατάτες.. όλα με ενοχλούν, έχω όλη μερα τάση για εμετό..αντε να δουμε λένε στο 3μηνο υποχωρούν.. εγω έχω ακόμα πολυ για να φτάσω στο 3μηνο είμαι οριακά στο τέλος Νοεμβρίου.. @Gogo1994 σ'ευχαριστώ πολυ καλως σας βρήκα! ελπίζω να τα λέμε εδω συχνα! :)

Ακριβως ετσι ημουν εγω κοριτσι μου!!! Και απο οσα τρως εγω κρακερακια, πατατες, μακαρονια. Ουτε καν τοστ και ουτε νερο δεν αντεχα! Και ξαφνικα ηρεμησαν ολα στη 12 βδομαδα. Οποτε να μην ανησυχεις! Κι εγω δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος και φοβομουν συνεχεια αλλα τωρα αυτα πρεπει  να τα αφησουμε πισω και να δειξουμε αισιοδοξια και πιστη στα μωρακια μας!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κοπέλα.. μην ανησυχείς λογικά θ σ σταματήσουν δεν νομίζω ν πάνε μέχρι τέλος!!Όσο για τα συμπτώματα υπομονή κ εγώ τ ίδια ήμουν κ όσο πλησίασα τ 12 εβδομάδα συνήλθα αρκετά μπορώ ν πω:)

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη said:

Ακριβως ετσι ημουν εγω κοριτσι μου!!! Και απο οσα τρως εγω κρακερακια, πατατες, μακαρονια. Ουτε καν τοστ και ουτε νερο δεν αντεχα! Και ξαφνικα ηρεμησαν ολα στη 12 βδομαδα. Οποτε να μην ανησυχεις! Κι εγω δυσκολευτηκα και φοβομουν συνεχεια αλλα τωρα αυτα πρεπει  να τα αφησουμε πισω και να δειξουμε αισιοδοξια και πιστη στα μωρακια μας!!!

Ναι όντως αλήθεια είναι, όταν το πιστεύεις κάτι πολύ γίνεται.. και εγω πιστεύω ολα καλά θα πανε.. αχ να ξερες ποσο κουράγιο μου δίνεις με αυτό που λες; πόσο περιμένω την στιγμή να πινω ποτήρια νερό και να τρωω κανονικα!! χαχαχα!

@Despoina Mar καλως σας βρήκα! :) ευχαριστώ πολύ, έτσι ξέρω και εγω οτι κάπου μειώνονται.. εξάλλου έτσι καταλαβαίνουμε οτι είναι εδω τα μωράκια μας! :)

• Μου αρέσει 1

kEWVp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σου Σοφακι και καλωσηρθες στις μανουλες Νοεμβριου!!! Με το καλο να πανε ολα καλα κοριτσι μου! Ολες οπως ειδες φοβομαστε με το παραμικρο και ειναι λογικο γιατι ετσι ειναι οι μανουλες! Εφοσον η γιατρος δεν ανησυχει να μην ανησυχεις κι εσυ! Η κουμπαρα μου ειχε ολο το πρωτο τριμηνο καφε! Ειναι αναλογα τον οργανισμο. Πότε θα ξαναπας να δεις το σπορακι σου;

Αχ εμετοι και εσυ ε; Υπομονη περνανε σε λιγο αυτα! Τα συμπτωματα σου οντως ειναι καραμπινατη εγκυμοσυνη παντως!!!

Κοριτσι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ! Τί ωραια νεακια ειναι αυτα;;;; Με το καλο η αυχενικη σου ευχομαι! Ποζαρει απο τωρα βλεπω! Αχ τί θα κανει στην εφηβεια δηλαδη; χαχαχαχα! Ολα να συνεχισουν τελεια κοριτσακι μου!

Ναι ποζάρει αλήθεια !!! Αν μπορούσα να σας ανέβαζα φωτό να δείτε θα καταλάβαινες τι λέω ! Ήταν ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα στη ζωή μου ...φαντάζομαι τι θα γίνει πιο μετά και ανυπομονώ !! :)

Just now, Despoina Mar είπε:

Όμορφα νέα είδες κ το μπαμπάκι!! Τ βιταμίνη d  γιατί σ την αυξησε;;είχες ακόμα έλλειψη;;;

Ναι... εγώ έχω 18 και μου είπε πρέπει να πάει πάνω 30 !! :) 

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Γειά σας κορίτσια εμένα ανέβηκαν κάπως οι πιθανότητες με τις αιματολογικές αλλά θα κάνω αμνιοπαρακέντηση αρχές Ιουνίου τελικά ο γιατρός μου έτσι μου είπε..

και ανχωθηκα κ στεναχωρεθηκα μάκαρι να μείνει μέχρι τέλους το μωράκι μου..εύχομαι υπεροχα νέα σε ολες!!

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou είπε:

Γειά σας κορίτσια εμένα ανέβηκαν κάπως οι πιθανότητες με τις αιματολογικές αλλά θα κάνω αμνιοπαρακέντηση αρχές Ιουνίου τελικά ο γιατρός μου έτσι μου είπε..

και ανχωθηκα κ στεναχωρεθηκα μάκαρι να μείνει μέχρι τέλους το μωράκι μου..εύχομαι υπεροχα νέα σε ολες!!

Θετικές σκέψεις κορίτσι μ κ αφού σ τ είπε ο γιατρός θ κάνεις ότι είναι γ καλό!!φυσικα κ θ πάει μέχρι τέλους κ τ νοεμβριο θα είμαστε όλες πιο ευτυχισμένες από ποτέ!!

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...