Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Να πάνε όλα τέλεια με τις αυχενικες σας, αααχ πόσο ανυπομονώ! 

Και εγώ δύο μέρες δεν έχω γράψει γιατί είχα κάτι καφέ ρε κορίτσια και τρομοκρατηθηκα! Ξύπνησα Σάββατο πρωί και ξαφνικά νιώθω υγρασία, πάω στην τουαλέτα και βλέπω αρκετό υγρό (ίσως να ήταν και τζελ από τον υπέρηχο της Τετάρτης), κολλάω χαρτί υγείας να δω τι χρώμα είναι γιατί το εσώρουχο ήταν μαύρο και βλέπω στο χαρτί καφέ, τρελάθηκα, σκουπιζομαι και το ίδιο!

Μετά όλη μέρα τίποτα λευκά υγρά και το βράδυ να πάλι καφέ. Όχι πολύ καφέ, σαν λευκά υγρά με καφέ ανοιχτά υπολείμματα τύπου μικρές βλεννες (ανεπαίσθητο θα το χαρακτήριζα). Κυριακή πρωι συνεχίστηκε στο ίδιο στιλ και ο γιατρός μου είπε να πάρω υποθετα προγεστερονης μόνο για το άγχος μου λέει γιατί κατά τα άλλα δεν είναι τίποτα.. 

Είπα θα πάρω αν ξαναδώ αλλά από χθες το μεσημέρι έχουν σταματήσει, οπότε δεν έβαλα και τα υποθετα.. 

Συγνώμη για το σεντόνι και τις αηδιαστικες περιγραφές αλλά βρε κορίτσια φοβήθηκα, έχει συμβεί σε καμία; Θυμάμαι το παπάκι και τη Μαρία με το αίμα και σίγουρα αυτό που έπαθα δεν ήταν το ίδιο αλλά έτσι καφέ στο ξεκάρφωτο έχει δει καμία; Στον τρίτο μήνα κιόλας;; Τι σκ@τα μπορεί να είναι; :(

Είναι παλιό αίμα το καφέ δεν είναι κακό κορίτσι μου.εμεις που το βλέπαμε στον υπέρηχο αλλά δεν το είδα ακόμα ; Θελω να ρωτήσω τη Πέμπτη αν απορροφηθηκε η φαίνεται στον υπέρηχο ακόμα

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!! Να πάνε όλα τέλεια με τις αυχενικες σας, αααχ πόσο ανυπομονώ! 

Και εγώ δύο μέρες δεν έχω γράψει γιατί είχα κάτι καφέ ρε κορίτσια και τρομοκρατηθηκα! Ξύπνησα Σάββατο πρωί και ξαφνικά νιώθω υγρασία, πάω στην τουαλέτα και βλέπω αρκετό υγρό (ίσως να ήταν και τζελ από τον υπέρηχο της Τετάρτης), κολλάω χαρτί υγείας να δω τι χρώμα είναι γιατί το εσώρουχο ήταν μαύρο και βλέπω στο χαρτί καφέ, τρελάθηκα, σκουπιζομαι και το ίδιο!

Μετά όλη μέρα τίποτα λευκά υγρά και το βράδυ να πάλι καφέ. Όχι πολύ καφέ, σαν λευκά υγρά με καφέ ανοιχτά υπολείμματα τύπου μικρές βλεννες (ανεπαίσθητο θα το χαρακτήριζα). Κυριακή πρωι συνεχίστηκε στο ίδιο στιλ και ο γιατρός μου είπε να πάρω υποθετα προγεστερονης μόνο για το άγχος μου λέει γιατί κατά τα άλλα δεν είναι τίποτα.. 

Είπα θα πάρω αν ξαναδώ αλλά από χθες το μεσημέρι έχουν σταματήσει, οπότε δεν έβαλα και τα υποθετα.. 

Συγνώμη για το σεντόνι και τις αηδιαστικες περιγραφές αλλά βρε κορίτσια φοβήθηκα, έχει συμβεί σε καμία; Θυμάμαι το παπάκι και τη Μαρία με το αίμα και σίγουρα αυτό που έπαθα δεν ήταν το ίδιο αλλά έτσι καφέ στο ξεκάρφωτο έχει δει καμία; Στον τρίτο μήνα κιόλας;; Τι σκ@τα μπορεί να είναι; :(

Φραουλινο μην ανησυχείς κ εγώ είχα καφε στην 7 Η εβδομάδα.. στ υπέρηχο μ είχε δει αιμάτωμα.. συνέχισε τ υποθετα κ θ σ φύγει.. αν ανχωνεσαιι πάνε γ έναν υπέρηχο ν ηρεμήσεις.. Ποτέ έχεις ραντεβου;;

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Κορίτσια να σας πω κ κάτι ακόμα .από χθες το βράδυ κόπηκε το γάλα μου.μαχαιρι όμως.δοκιμασα κ το πρωί να θηλάσω αλλά τίποτα.μου φάνηκε πολύ απότομο.οκ θα έπρεπε να σταματησω ούτως η άλλως λόγω αποκόλλησης αλλά γίνεται άραγε να γίνει τόσο ξαφνικά ο απογαλακτισμος;να ήταν από το άγχος κ την στεναχώρια;το έχω ακούσει κι αυτό.καλα ο μικρός χαλαρά το πήρε κ έχω ευτυχώς γάλα μου στην κατάψυξη.αλλα έτυχε σε καμία μανούλα που ήδη έχει παιδάκι;

Just now, Papakι είπε:

Κορίτσι μου καλό μην ανησυχείς...Απ ' ότι κατάλαβα μετά την περιπέτεια μου μιλώντας με διάφορες μανουλες αλλά και με το γιατρό μου είναι κάτι φυσιολογικό να δεις αυτά τα καφέ υγρά ή και αίμα.Πηρες καθόλου μήπως μέχρι τώρα κρέμα vasclor;Γιατί εγώ που την παίρνω από πριν μείνω γκυος βγάζω καμιά φορά καφέ υπολειμματα από την κρέμα!Επίσης λένε ότι τα καφέ υγρά είναι παλιό αιμα..Μήπως ήρθες σε επαφή;γιατί υπάρχει περίπτωση να πληγωθεί ο τράχηλος.

Just now, MumMaria είπε:

Μπορεί να ήταν κ από τον υπέρηχο.διακολπικα στον έκανε;είναι πολύ συχνό.οπως κ μετά το σεξ μπορεί να δεις λίγο καφέ.ειναι μικρα αγγειακια που σπάνε κ το καφέ είναι παλιό αραιό αίμα να ξες.ειχα σε αυτήν την εγκυμοσύνη μετά το σεξ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος(γιατί μετά είπαμε ο άντρας μου δεν αγγίζει,κλωσαω τα αυγά του,χαχαχαχα).κ μένα ουτρο μου έδωσε κ σε δύο μέρες εξαφανίστηκαν.ολα καλά είναι.αλλιως θα σου έλεγε κ ο γιατρός σου να σε δει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αγαπημένες!! Όχι δεν βάζω κάποια κρέμα ή οτιδήποτε.. Μόνο filicine παίρνω! Σε επαφή δεν έχω έρθει μετά τον υπέρηχο της Τετάρτης αλλά ρε κορίτσια επαφές γενικά έχω κανονικά και λέω τώρα.. δεν έχω δει κάτι περίεργο μετά από σεξ και έγινε από τον υπέρηχο;;; Ενδοκολπικος ήταν ναι αλλά δεν μου έχει ξανατυχει έως τώρα.. Ρώτησα το γιατρό και μου λέει μπαα από τον υπέρηχο όχι δεν μπορεί! 

Στην αρχή αρχή λένε μπορεί να δεις και είναι φυσιολογικό αλλά τώρα..; 

Διαφημίσεις

Να ξέρεις ακόμα κ ορμονικό μπορεί να είναι.πολλες γυναίκες έχουν καφέ μέχρι να γεννήσουν χωρίς να υπαρχει αποκολληση ή κάτι αλλο

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Είναι παλιό αίμα το καφέ δεν είναι κακό κορίτσι μου.εμεις που το βλέπαμε στον υπέρηχο αλλά δεν το είδα ακόμα ; Θελω να ρωτήσω τη Πέμπτη αν απορροφηθηκε η φαίνεται στον υπέρηχο ακόμα

Γ ν μην τ ειδες απορροφηθηκε κ εμενα ετσι μ ειχε πει αν δεν τ δεις θ φυγειι

k1S4p3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αγαπημένες!! Όχι δεν βάζω κάποια κρέμα ή οτιδήποτε.. Μόνο filicine παίρνω! Σε επαφή δεν έχω έρθει μετά τον υπέρηχο της Τετάρτης αλλά ρε κορίτσια επαφές γενικά έχω κανονικά και λέω τώρα.. δεν έχω δει κάτι περίεργο μετά από σεξ και έγινε από τον υπέρηχο;;; Ενδοκολπικος ήταν ναι αλλά δεν μου έχει ξανατυχει έως τώρα.. Ρώτησα το γιατρό και μου λέει μπαα από τον υπέρηχο όχι δεν μπορεί! 

Στην αρχή αρχή λένε μπορεί να δεις και είναι φυσιολογικό αλλά τώρα..; 

Αμέ!επίσης με το ματσουκι στο γυρνάει πέρα δώθε για τις μετρήσεις,του άντρα σου κάνει μια στάνταρ κίνηση:P

Να σε ρωτήσω..γιατί σου κάνει ακόμα από τον κόλπο;ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

• Χαχα 3

Just now, Gogo1994 είπε:

Just now, Despoina Mar είπε:

Φραουλινο μην ανησυχείς κ εγώ είχα καφε στην 7 Η εβδομάδα.. στ υπέρηχο μ είχε δει αιμάτωμα.. συνέχισε τ υποθετα κ θ σ φύγει.. αν ανχωνεσαιι πάνε γ έναν υπέρηχο ν ηρεμήσεις.. Ποτέ έχεις ραντεβου;;

Στον υπέρηχο που έκανα την Τετάρτη στο τέλος κοίταξε παντού τη μήτρα γύρω από το μωρό κλπ και μου λέει, πεντακάθαρη ούτε αιματωματακια τίποτα φανταστικά! Άρα δε νομίζω να εμφανίστηκε κάτι τέτοιο μέσα σε 2 μέρες.. Ραντεβού κανονικά έχω στην αυχενική σε τρεις εβδομάδες τώρα.. :roll:

• Μου αρέσει 1

Στον υπέρηχο που έκανα την Τετάρτη στο τέλος κοίταξε παντού τη μήτρα γύρω από το μωρό κλπ και μου λέει, πεντακάθαρη ούτε αιματωματακια τίποτα φανταστικά! Άρα δε νομίζω να εμφανίστηκε κάτι τέτοιο μέσα σε 2 μέρες.. Ραντεβού κανονικά έχω στην αυχενική σε τρεις εβδομάδες τώρα.. :roll:

Περίεργο που δε το είδε αλλά ίσως επειδή ήταν πολύ λίγου για αυτό σου φεύγει τώρα.παντως το καφέ δεν είναι ανησυχητικό κοριτσάκι μου.βαλε αντίστροφη μέτρηση για την αυχενική σου.Εγω είχα βάλει από τις 34 μέρες κ ήταν βουνό τώρα είναι 3 κ πάλι βουνό φαίνονται

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Αμέ!επίσης με το ματσουκι στο γυρνάει πέρα δώθε για τις μετρήσεις,του άντρα σου κάνει μια στάνταρ κίνηση:P

Να σε ρωτήσω..γιατί σου κάνει ακόμα από τον κόλπο;ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

Είμαι βάση υπερήχου 9w2d ενώ βάση τερ 10w Μου είπε όταν πήγα, σήμερα θα είναι ο τελευταίος κολπικός μετά από κοιλίτσα 

Μωρέ λέτε να ήταν από τον υπέρηχο τίποτα από τον τράχηλο; 

Τοτε ειναι απο τον υπέρηχο μην ανησυχείς..Τ διάβασα μέσα στο φόρουμ ότι πολλές είχαν μετά!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια να σας πω κ κάτι ακόμα .από χθες το βράδυ κόπηκε το γάλα μου.μαχαιρι όμως.δοκιμασα κ το πρωί να θηλάσω αλλά τίποτα.μου φάνηκε πολύ απότομο.οκ θα έπρεπε να σταματησω ούτως η άλλως λόγω αποκόλλησης αλλά γίνεται άραγε να γίνει τόσο ξαφνικά ο απογαλακτισμος;να ήταν από το άγχος κ την στεναχώρια;το έχω ακούσει κι αυτό.καλα ο μικρός χαλαρά το πήρε κ έχω ευτυχώς γάλα μου στην κατάψυξη.αλλα έτυχε σε καμία μανούλα που ήδη έχει παιδάκι;

Επειδή ο μικρός μου νοσηλεύτηκε 7ημερων ,στη 8η μέρα έβγαλα 200ml και την επόμενη μέρα δεν είχα σταγόνα !ειναι καθαρά από τη στεναχώρια μ είπε ο γιατρός !οπως επανηλθε κ η μήτρα μ αμέσως !(με πολύ πόνο )

απο τη στιγμή που το πήρε καλα ο μικρός και έχεις θηλάσει ήδη 8 μήνες ,μη στεναχωριέσαι !!περιμενουμε τα νέα σου !!!ολη μας η θετική σκέψη αυτήν την ώρα είναι μαζί σου !!

Just now, demifilol είπε:

Επειδή ο μικρός μου νοσηλεύτηκε 7ημερων ,στη 8η μέρα έβγαλα 200ml και την επόμενη μέρα δεν είχα σταγόνα !ειναι καθαρά από τη στεναχώρια μ είπε ο γιατρός !οπως επανηλθε κ η μήτρα μ αμέσως !(με πολύ πόνο )

απο τη στιγμή που το πήρε καλα ο μικρός και έχεις θηλάσει ήδη 8 μήνες ,μη στεναχωριέσαι !!περιμενουμε τα νέα σου !!!ολη μας η θετική σκέψη αυτήν την ώρα είναι μαζί σου !!

@Φραουλίνο συμφωνώ με τα κορίτσια από τι μπορεί να είναι ,δεν είναι κάτι ανησυχητικό !μιλα και με τον γιατρό σου !και εγώ έχω συχνά καφέ βλέννες ,κ κυρίως όταν κουράζομαι !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

@Φραουλίνο συμφωνώ με τα κορίτσια από τι μπορεί να είναι ,δεν είναι κάτι ανησυχητικό !μιλα και με τον γιατρό σου !και εγώ έχω συχνά καφέ βλέννες ,κ κυρίως όταν κουράζομαι !

Περιμένω απ'έξω,μην μπαστακωθω κ έχει άλλη εγκυουλα εκεί (ξέρεις εσύ,χαχαχα)

ΑΓΧΟΣ!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίνο said:

Κοριτσακι μου μολις διαβασα το μνμ σου, αλλα ειδα οτι μιλησατε ηδη με τα κοριτσια! Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα και να ηρεμησες! Εγω συμφωνω με ολες οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας και αν ο γιατρος ειναι κουλ να εισαι κι εσυ! Αλλιως θα σου ελεγε ελα αμεσως να σε δω! Ολα ειναι καλα με το μωρακι σου! Θυμηθηκα οτι κι εγω ειχα καποια στιγμη εντονη βλεννα, εκει στη 10 βδομαδα. Ισως ειναι ορμονικο καθαρα. Παντως περασε και ολα καλα! Ευχομαι να εισαι καλυτερα εσυ ψυχολογικα παντως!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...