Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, KarMar84 είπε:

@MumMaria το κορίτσι μου το λένε Λυδία :x δεν δώσαμε όνομα παππούδων και πιστεύω ότι ούτε κ τώρα, πρώτα ο Θεός, θα δώσουμε γτ τα έχουν ακούσει :)

Τελειο:x άρα θα έχετε σκέψη κ εσείς...την αυχενική πότε την έχεις κοπέλα μου;το ξεχασα

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Τελειο:x άρα θα έχετε σκέψη κ εσείς...την αυχενική πότε την έχεις κοπέλα μου;το ξεχασα

Την Πέμπτη :) νομίζω μαζί με την Δέσποινα που άλλαξε για Τρίτη, την Γωγώ κ άλλη μια κοπέλα ή τα μπέρδεψα εντελώς;;; :oops:

• Μου αρέσει 1

Just now, KarMar84 said:

Την Πέμπτη :) νομίζω μαζί με την Δέσποινα που άλλαξε για Τρίτη, την Γωγώ κ άλλη μια κοπέλα ή τα μπέρδεψα εντελώς;;; :oops:

Καλη επιτυχια!!!!!! Αν και θα στειλουμε ως τοτε παλι! Να χαιρεσαι τη Λυδια σου!!! Υπεροχο ονομα και υπεροχη θα ειναι και η μικρη σου σιγουρα!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εμείς είχαμε αποφασίσει ότι αν μείνω έγκυος θα το ονομάσουμε Ιωάννης-Ιωαννα..από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο που είχαμε πάει με τον άντρα μου το Σεπτέμβριο και προσευχήθηκαμε..Από τότε πάνω από το κρεβάτι μας έχουμε την εικόνα του Αγίου.

• Μου αρέσει 6

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Κορίτσια μου εμείς είχαμε αποφασίσει ότι αν μείνω έγκυος θα το ονομάσουμε Ιωάννης-Ιωαννα..από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο που είχαμε πάει με τον άντρα μου το Σεπτέμβριο και προσευχήθηκαμε..Από τότε πάνω από το κρεβάτι μας έχουμε την εικόνα του Αγίου.

Τι ωραία!καλά θα κάνετε κοπέλα μου!:x

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου ... χάνομαι λίγο αλλά είμαι τόσο χάλια τις τελευταίες μέρες που δε μπορώ να κάνω τίποτα.. ένα θα σας πω, πήρα τις εξετάσεις αίματος και αιματοκρίτης μαντέψτε ! Μόλις 29 μονάδες ....έχω πάθει και μια βλακεία ρε κορίτσια αηδιάζω-αναγουλιαζω με το κάθε τι. Από το πόση μεγάλη μπουκιά θα φάω μέχρι όταν βγάλω τη μαστίχα από το στόμα ! Ένα χαλί μόνο αυτό σας λέω .. σήμερα όμως 3:30 έχω ραντεβού με το γιατρό να δω το σποράκι μου και λογικά θα κλείσουμε αυχενική.. αυτά από μένα ... σας διαβάζω συνέχεια να ξέρετε ! Ανοίξατε και μεγάλο θέμα με τα ονόματα ! (Πικραμένη η δικη μου περίπτωση) !!! Ελπίζω να είστε όλες καλά !! 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ... χάνομαι λίγο αλλά είμαι τόσο χάλια τις τελευταίες μέρες που δε μπορώ να κάνω τίποτα.. ένα θα σας πω, πήρα τις εξετάσεις αίματος και αιματοκρίτης μαντέψτε ! Μόλις 29 μονάδες ....έχω πάθει και μια βλακεία ρε κορίτσια αηδιάζω-αναγουλιαζω με το κάθε τι. Από το πόση μεγάλη μπουκιά θα φάω μέχρι όταν βγάλω τη μαστίχα από το στόμα ! Ένα χαλί μόνο αυτό σας λέω .. σήμερα όμως 3:30 έχω ραντεβού με το γιατρό να δω το σποράκι μου και λογικά θα κλείσουμε αυχενική.. αυτά από μένα ... σας διαβάζω συνέχεια να ξέρετε ! Ανοίξατε και μεγάλο θέμα με τα ονόματα ! (Πικραμένη η δικη μου περίπτωση) !!! Ελπίζω να είστε όλες καλά !! 

Καλημέρα κορίτσι !μην αγχώνεσαι για τον αιματοκρίτη σου ,,Ισως χρειαστεί να πάρεις μεγαλύτερη δόση σιδήρου !(καλύτερα να ξεκουράζεσαι ) όσο για την αναγούλα πίκρα σε καταλαβαίνω Γτ πάνω κάτω νιώθω κ εγώ έτσι !υπομονη και σήμερα θα πάρεις θάρρος με το που θα δεις το σποράκι σου !!!οταν συνέλθεις ,,,θα μας πεις κ συ τη δίκη σου ιστορία !!εμεις είμαστε εδώ !

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα κορίτσι !μην αγχώνεσαι για τον αιματοκρίτη σου ,,Ισως χρειαστεί να πάρεις μεγαλύτερη δόση σιδήρου !(καλύτερα να ξεκουράζεσαι ) όσο για την αναγούλα πίκρα σε καταλαβαίνω Γτ πάνω κάτω νιώθω κ εγώ έτσι !υπομονη και σήμερα θα πάρεις θάρρος με το που θα δεις το σποράκι σου !!!οταν συνέλθεις ,,,θα μας πεις κ συ τη δίκη σου ιστορία !!εμεις είμαστε εδώ !

@papaki Καλημέρα !!!ειναι η εβδομάδα των αυχενικών !καλη επιτυχία σε όλες !

ραντεβου στη 13:00 για το τεστ nipt 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Ευχαριστώ πολύ !! Έχω πέσει πολύ τελευταία είναι η αλήθεια και η διάθεση μου μόνο προς τα κάτω πάει .. σκέφτομαι και τη δουλειά τώρα που πρέπει να γυρίσω και ότι πρέπει να είμαι καλά για να μπορέσω να δουλέψω και ζορίζω τον εαυτό μου παραπάνω .. και γενικά με έχει παρει λίγο από κάτω ... ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα .. 

• Λυπημένη/-ος 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Καλημερα κοριτσακια μου! Εγω σε λιγο ξεκιναω δουλεια online η οποια παιρνει τον 6πλασιο χρονο χαχαχαχα! Θα μπω ομως να δω τα νεακια σας το μεσημερι στο κενο!

@MumMariaκοριτσακι μου με το καλο η αυχενικη σημερα!!!!! Να δεις το μπεμπακι σου να κανει τουμπες!

@Evitheodorouκαι @demifilolμε το καλο οι αιματολογικες σας! Η μια καλα αποτελεσματα σημερα και η αλλη με το καλο να εχουμε τελεια αποτελεσματα απο βδομαδα!

@Papakιμου ομορφο, αντε να φυγεθ και αυτη η εκκρεμοτητα!

@Lady_m κοριτσακι μου ειδα τικερακι και εισαι 10 βδομαδα. Λιγο εμεινε και θα ηρεμησεις! Τα ιδια κι εδω αν θυμασαι ειχα (μεχρι και νερο με αηδιαζε να πιω) και απο τη 12 βδομαδα ηρεμησα αρκετα! Θα σου δωσουν σιδηρο να παιρνεις τωρα; Με το καλο σημερα να δεις το ζουζουνι σου!!!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

oz5Vp2.png

Just now, Lady_m είπε:

Ευχαριστώ πολύ !! Έχω πέσει πολύ τελευταία είναι η αλήθεια και η διάθεση μου μόνο προς τα κάτω πάει .. σκέφτομαι και τη δουλειά τώρα που πρέπει να γυρίσω και ότι πρέπει να είμαι καλά για να μπορέσω να δουλέψω και ζορίζω τον εαυτό μου παραπάνω .. και γενικά με έχει παρεό λίγο από κάτω ... ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα .. 

Είναι κ οι ορμόνες σου ,έχεις κ τα συμπτώματα !ειναι απόλυτα λογικό να νιώθεις έτσι ,αλλα πρέπει να εστιάσεις στο μικρουλι σου που μεγαλώνει μέσα σου!από σήμερα που θα το δεις κ πιο μεγάλο ,,,θα πάρεις δύναμη και θα συνεχίσεις !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Lady_m said:

Ευχαριστώ πολύ !! Έχω πέσει πολύ τελευταία είναι η αλήθεια και η διάθεση μου μόνο προς τα κάτω πάει .. σκέφτομαι και τη δουλειά τώρα που πρέπει να γυρίσω και ότι πρέπει να είμαι καλά για να μπορέσω να δουλέψω και ζορίζω τον εαυτό μου παραπάνω .. και γενικά με έχει παρει λίγο από κάτω ... ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα .. 

Οχι αγαπη μου μην σκεφτεσαι τι θα γινει κτλ. Εγω Μ. Πεμπτη εκλαιγα απο τα νευρα μου, γιατι εκανα 5  εμετους και τα χειλια μου ειχαν ξεραθει επεθδη δεν αντεχα ουτε νερο. Και τσουπ μια μερα ημουν καλυτερα! Οκ ακομη οχι σουπερ, αλλα πλεον τρωω και πινω και νερο! Το ξερω δεν το πιστευεις, αλλα μολις λιγο προχωρησει η εγκυμοσυνη θα φυγουν τα δυσκολα!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...