Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Εντωμεταξύ στις 8 Νοεμβρίου είναι και των Ταξιαρχων μπορεί κάποια ν πέσει πάνω στη γιορτή.. αν πέσω εγώ θ δώσω δεύτερο όνομα κάποιο από εκείνα π γιορτάζουν.. 

@demifilol πες με αφηρημένη δεν κατάλαβα ότι έχεις κ εσύ ήδη παιδάκι.. μαζί με την @MumMaria και την @KarMar84 σωστα;;Είναι κ αλλη;;

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol said:

Ωραίο είναι το Βασίλης εμένα Μαρεσει!και το Γιάννης δε με χαλάει ,κ πλέον δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλο ονομα αυτη τη φορά εάν είναι αγόρι ναι ,,,αλλα εάν είναι κορίτσι (που έτσι φαίνεται κατά 75%)δεν ξέρω εάν θα είναι η δίκη μου σειρά !η πεθερά μ Δ έχει ακούσει το ονομα της ,ούτε η μαμά μου !αρα μαλλον θα βάλω και τα δυο εάν γίνεται !η μητέρα μ Είπε με μεγάλη γεναιοδωρία να βάλω το ονομα της πεθεράς μου Γτ συμπίπτει με τη μαμά της που την έχασε νέα !

Κοιτα να δεις συμπτωση τωρα!!!!! Η μαμα σου πιο χαρουμενη θα ειναι να ακουσει το ονομα της μαμας της πιστευω... Ρε κοριτσια κατι τετοια εγω δε τα θεωρω τυχαια παντως...

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Έτσι κοπέλα μου,το καλύτερο!:x

Έτσι κοπέλα μου,το καλύτερο!:x

Κορίτσια άσχετο...αλλά πολλές ώρες ξάπλα,σκέφτομαι διαφορα...όνομα έχετε σκεφτεί είτε για αγόρι είτε για κορίτσι;έχετε κάποια προτίμηση ή θα το πάτε παραδοσιακά πεθερικά/γονείς;

Μπα παραδοσιακά θα το πάμε εμείς

yRr5p2.png

Και εμεις παραδοσιακα κ με μεγαλη χαρα γιατι κ οι δυο μεριες μας αγαπανε εξισου,δεν εχουμε προβληματα .Κ τα ονοματα τους ειναι πολυ ομορφα,οποτε αν ειναι κοριτσι Λυδια κ αν ειναι αγορι Ανδρεας.

• Μου αρέσει 5

oru1p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Με ανατριχιασες με τον παππού σ!! Εντωμεταξύ η γιαγιά μ π πέθανε πριν 1 χρόνο ακριβώς τωρα δεν είναι καλά ο παππούς μ ..με γυρνάει συνέχεια το '19 Κ τ '20 Με λυπητερα θέματα.. το κοινό όνομα είναι Ευαγγελια-Ευαγγελος..αν είναι αγορακι τ πεθερου μ θ πάρει Δημητρης:-o

Συγκινήθηκα...το Δημήτρης μου αρέσει πολύ πολύ!λυπητερά αλλά έχουμε το ευχαριστο με το μωράκι σου το τέλειο!!!

Just now, demifilol είπε:

Ωραίο είναι το Βασίλης εμένα Μαρεσει!και το Γιάννης δε με χαλάει ,κ πλέον δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλο ονομα αυτη τη φορά εάν είναι αγόρι ναι ,,,αλλα εάν είναι κορίτσι (που έτσι φαίνεται κατά 75%)δεν ξέρω εάν θα είναι η δίκη μου σειρά !η πεθερά μ Δ έχει ακούσει το ονομα της ,ούτε η μαμά μου !αρα μαλλον θα βάλω και τα δυο εάν γίνεται !η μητέρα μ Είπε με μεγάλη γεναιοδωρία να βάλω το ονομα της πεθεράς μου Γτ συμπίπτει με τη μαμά της που την έχασε νέα !

Καλά κι εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τώρα άλλο όνομα για τον βασιλακο μου!!:x για να δούμε το φύλο θα το ξέρουμε την άλλη βδομάδα κ τότε θα πέσει σκέψη...χαχααχχαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου δουλευα σημερα φουλ και μπηκα τωρα να σας διαβασω και κλαιω απο συγκινηση με οσα λετε για τα ονοματα...

Ανατριχιασα με την ιστορια της @MumMariaκαι για τον Αχιλλεα και για τον παππου που σε προστατευε και για την αδερφουλα σου...

@VDPapκαι με σενα συγκινηθηκα πολυ γιατι εχεις βρει δυο νεους γονεις και ειναι ευλογια που ειστε τοσο αγαπημενοι!

Εμεις κοριτσια μου αν ειναι κοριτσακι θα την πουμε Υβοννη (απο κει εχω διαλεξει και το ψευδωνυμο). Ο αντρας μου ειναι συγγραφεας και ειχε καποτε δωσει αυτο το ονομα σε μια ηρωιδα και ειχαμε πει αν ειναι κοριτσι θα το πουμε ετσι! Αν ειναι αγορι δεν εχουμε ιδεα! Εγω θα ηθελα Ραφαηλ επειδη σε ολη την εξωσωματικη προσευχομουν στον Αγιο Ραφαηλ και πιστευω αυτος μας βοηθησε, αλλα ειναι δυσκολο για το εξωτερικο να ακουγεται καλα. Αν δουμε πουλι ειπαμε θα σκεφτουμε με ηρεμια τοτε τί ονομα θα βρουμε!

Υβόννη είναι υπέροχο όνομα,νόμιζα έτσι σε λέγανε κ ήθελα να στο σχολιάσω.επισης έχω κ ένα κόλλημα με το γράμμα Υ εξου κ το Υακίνθη!μου αρέσει αισθητικά!ήμουν σίγουρη βέβαια για Ραφαήλ -ραφαελα να σου πω την αλήθεια.μπορεις για δεύτερο όνομα.αν κ σε πολλούς δεν αρέσει κ προφανώς δεν λέω να φωνάζεις το παιδί κ με τα δύο ονόματα αλλά προς τιμήν κάποιου θα μπορούσα να το δω..

Εντωμεταξύ στις 8 Νοεμβρίου είναι και των Ταξιαρχων μπορεί κάποια ν πέσει πάνω στη γιορτή.. αν πέσω εγώ θ δώσω δεύτερο όνομα κάποιο από εκείνα π γιορτάζουν.. 

@demifilol πες με αφηρημένη δεν κατάλαβα ότι έχεις κ εσύ ήδη παιδάκι.. μαζί με την @MumMaria και την @KarMar84 σωστα;;Είναι κ αλλη;;

Ναι είναι το μαιρακι ή κάπως έτσι;;:?το γράφω λάθος μαλλον

Just now, Gogo1994 είπε:

Όνομα;!:-P

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Και εμεις παραδοσιακα κ με μεγαλη χαρα γιατι κ οι δυο μεριες μας αγαπανε εξισου,δεν εχουμε προβληματα .Κ τα ονοματα τους ειναι πολυ ομορφα,οποτε αν ειναι κοριτσι Λυδια κ αν ειναι αγορι Ανδρεας.

Ε εντάξει τρελα τυχερή,πολύ όμορφα ονόματα όντως κ τα δυο!!:x

Just now, Gogo1994 είπε:

@KarMar84 άσε τα like κ λεγε όνομα!!!χαχααχαχα!καταρχάς πως την λένε την κοράκλα σου;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Συγκινήθηκα...το Δημήτρης μου αρέσει πολύ πολύ!λυπητερά αλλά έχουμε το ευχαριστο με το μωράκι σου το τέλειο!!!

Καλά κι εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τώρα άλλο όνομα για τον βασιλακο μου!!:x για να δούμε το φύλο θα το ξέρουμε την άλλη βδομάδα κ τότε θα πέσει σκέψη...χαχααχχαχα

Υβόννη είναι υπέροχο όνομα,νόμιζα έτσι σε λέγανε κ ήθελα να στο σχολιάσω.επισης έχω κ ένα κόλλημα με το γράμμα Υ εξου κ το Υακίνθη!μου αρέσει αισθητικά!ήμουν σίγουρη βέβαια για Ραφαήλ -ραφαελα να σου πω την αλήθεια.μπορεις για δεύτερο όνομα.αν κ σε πολλούς δεν αρέσει κ προφανώς δεν λέω να φωνάζεις το παιδί κ με τα δύο ονόματα αλλά προς τιμήν κάποιου θα μπορούσα να το δω..

Ναι είναι το μαιρακι ή κάπως έτσι;;:?το γράφω λάθος μαλλον

Ε εντάξει τρελα τυχερή,πολύ όμορφα ονόματα όντως κ τα δυο!!:x

@KarMar84 άσε τα like κ λεγε όνομα!!!χαχααχαχα!καταρχάς πως την λένε την κοράκλα σου;

Τι είναι αυτό π λες δεν καταλαβα;; χαχα το πινακακι π λέγαμε πως θ τ κανουμε;;ν μπούμε σ μια σειρααα

k1S4p3.png

και εγώ κορίτσια παραδοσιακά..αν είναι κορίτσι περνει απ τους γονείς της νύφης αν είναι αγοράκι απ του γαμπρού..εδώ έχουμε μάλλον κοριτσάκι οπότε λέω Δήμητρα χριστινα το δεύτερο λόγο ενός ταματος οπότε το δεύτερο ίσως αλλάξει κάποιο απ τα ονόματα του Χριστού η της Παναγίας.

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou είπε:

και εγώ κορίτσια παραδοσιακά..αν είναι κορίτσι περνει απ τους γονείς της νύφης αν είναι αγοράκι απ του γαμπρού..εδώ έχουμε μάλλον κοριτσάκι οπότε λέω Δήμητρα χριστινα το δεύτερο λόγο ενός ταματος οπότε το δεύτερο ίσως αλλάξει κάποιο απ τα ονόματα του Χριστού η της Παναγίας.

Ωραία ονόματα!!!περιμένεις να σιγουρεψεις αγόρι ή κορίτσι ε;;:x

Τι είναι αυτό π λες δεν καταλαβα;; χαχα το πινακακι π λέγαμε πως θ τ κανουμε;;ν μπούμε σ μια σειρααα

Πρέπει πρέπει!!!κάτσε να περάσει κ αυτή η εβδομάδα που έχει αρκετές αυχενικες κ θα σας το φτιάξω κοκονες μου!!!να ξέρουμε κ φύλο...κ μετά μένουν κ άλλα ποσα κορίτσια,είμαστε κ πολλες:x

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria είπε:

Πρέπει πρέπει!!!κάτσε να περάσει κ αυτή η εβδομάδα που έχει αρκετές αυχενικες κ θα σας το φτιάξω κοκονες μου!!!να ξέρουμε κ φύλο...κ μετά μένουν κ άλλα ποσα κορίτσια,είμαστε κ πολλες:x

Γιουπιιι!!! Εντωμεταξύ όλοι μ λένε νωρίς είναι ακόμα ν φανεί στον 4ο θ μαθεις..Κ έχω σκασειιιιι

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

λογικά κοριτσάκι είναι αλλά θα το σιγουρεψω κ με τον γιατρο μου γιάτι έχω ακούσει περιστατικά που τους έχουν πει κοριτσάκι κ μετα είναι αγοράκι κ το αντίθετο οπότε θα το σιγουρεψω αλλά ο εμβρυολογος κάτι θα είδε αλλιώς δεν θα έλεγε κιόλας ☺

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Γιουπιιι!!! Εντωμεταξύ όλοι μ λένε νωρίς είναι ακόμα ν φανεί στον 4ο θ μαθεις..Κ έχω σκασειιιιι

Βλέπω το τικερ σου την τρίτη θα είσαι 12+3 λογικά θα μάθεις,λέω εγώ τώρα...χααχαχα!αλλιώς θα μείνεις άλλες 2-3 εβδομάδες μέχρι τον επόμενο υπέρηχο με την αγωνια:P

Just now, Evitheodorou είπε:

Συνήθως για να πούνε,βλέπουνε...αλλά κι εγώ ξέρω περιπτώσεις που τους τα αλλαξαν!! Εγώ ρώτησα τον γυναικολόγο προχθές όταν τελείωσε η εξέταση κ ηρεμησα .κ μου λέει ε θα σου πει ο εμβρυολογος που έχει καλύτερα μηχανήματα!άρα πιστεύω κάτι είδε!να ήταν πουλάκι πάλι;;να ήταν ένα κενό στην περιοχή;;χαχααχαχα μάλλον αύριο θα μαθω

• Μου αρέσει 3

Προσωπικά μου έτυχε στη δεύτερη μ εγκυμοσύνη να μου πει τότε η εμβρυολογος 90%κοριτσι και το πρώτο πράγμα που απαντησα :κανετε λάθος ,αγόρι είναι !και αποδείχθηκε ότι ήταν αγόρι !

αυτο δεν σημαίνει όμως ότι συμβαίνουν συνεχεια λαθη.

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κοριτσια μου εσεις θα μαθετε συντομα πιστευω, εγω ομως θα μαθω τί μωρακι εχω; Που με τους Γερμαναραδες εδω με βλεπω να γενναω και να το μαθαινω! Δε θελει να ρισκαρει ειπε ο εμβρυολογος, λες και αν εβγαινε λαθος θα πηγαινα να του κοψω το κεφαλι! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Προσωπικά μου έτυχε στη δεύτερη μ εγκυμοσύνη να μου πει τότε η εμβρυολογος 90%κοριτσι και το πρώτο πράγμα που απαντησα :κανετε λάθος ,αγόρι είναι !και αποδείχθηκε ότι ήταν αγόρι !

αυτο δεν σημαίνει όμως ότι συμβαίνουν συνεχεια λαθη.

Ωχ λες κ τώρα να σας κάνει την έκπληξη κάνα αγοράκι;;;άρα έχεις ένστικτο εσύ...

Just now, Gogo1994 είπε:

Λεμεε επειδή είμαι εγώ μοναχοπαίδι να βγάλουμε των γονιών μου οπότε η Σταύρος η Ειρήνη 

Όμορφα κ τα δυο:x

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου εσεις θα μαθετε συντομα πιστευω, εγω ομως θα μαθω τί μωρακι εχω; Που με τους Γερμαναραδες εδω με βλεπω να γενναω και να το μαθαινω! Δε θελει να ρισκαρει ειπε ο εμβρυολογος, λες και αν εβγαινε λαθος θα πηγαινα να του κοψω το κεφαλι! Χαχαχαχα

Αχαχααχαχαχα!!αφού έκανες την αιματολογική,πιστεύω θα το λέει εκεί.ρωτα την επόμενη φορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...