Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια εχετε βαλει κιλα;εγω 4 μεχρι στιγμης. ξεκινησα απο χαμηλα βεβαια απο τα 50.αλλα μου φαινονται σαν πολλα τα 4 για αρχη. 

Εγώ το αντίθετο έχασα.. Από 63 πήγα 59 λόγω αναγούλας κ εμετων.. μην ανχωνεσαιι όλα με μέτρο!!

Just now, MumMaria είπε:

Ε τώρα κ με τον ιό μάλλον λίγο αφέθηκε.την επόμενη φορά θα κάνουμε.να δω κ αν θα μου ξεκινήσει το σίδερο.βεβαοα τώρα με την δυσκοιλιότητα μόνο αυτό μου λείπει

Όλα θ πάνε τέλεια Μαράκι μ καλή επιτυχία κ γ Αύριο κ περιμένουμε τα νέα σ!!Κ εγώ έχω περιέργεια αιματοκρίτη πόσο ν έχω άραγε γ αυτο αν δεν μ πει θ ρωτήσω τ Τρίτη!!Μόλις έκανα πατάτα κ πάτησα καταλάθος απόκρυψη τις υπογραφές.. ξέρει κάποια πως τ εμφάνιζω παλι;;:wacko:

Just now, Evitheodorou είπε:

ναι και εγώ αύριο περιμένω αποτελέσματα αιματολογικων από αυχενικη έχω μια αγωνία όσο να κάνει αλλά μέχρι να γέννησούμε δεν θα ησύχασουμε μου φενεται ούτε μετά..χαχαχα πολλές εξετάσεις κ ακόμα έχουμε..

Καλά αποτελέσματα και σε εσένα Εύη μ όλα τέλεια θα είναι!!περιμένουμε νέα σ!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κοπέλα μου,τώρα μου ήρθε!!!γιορταζες εσύ έτσι δεν είναι;;να σε χαίρονται αυτοί που σ αγαπάνε,χρόνια σου πολλά κ ττου χρόνου αγκαλιά με το μωράκι σου!!!:x

Ευχαριστώ πολυυυ αγαπημένη μου.Το καλύτερο δώρο θα είναι του χρόνου αυτό.Να είμαστε όλες του χρόνου με γεμάτη αγκαλιά

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ευχαριστώ πολυυυ αγαπημένη μου.Το καλύτερο δώρο θα είναι του χρόνου αυτό.Να είμαστε όλες του χρόνου με γεμάτη αγκαλιά

Έτσι κοπέλα μου,το καλύτερο!:x

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια άσχετο...αλλά πολλές ώρες ξάπλα,σκέφτομαι διαφορα...όνομα έχετε σκεφτεί είτε για αγόρι είτε για κορίτσι;έχετε κάποια προτίμηση ή θα το πάτε παραδοσιακά πεθερικά/γονείς;

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια άσχετο...αλλά πολλές ώρες ξάπλα,σκέφτομαι διαφορα...όνομα έχετε σκεφτεί είτε για αγόρι είτε για κορίτσι;έχετε κάποια προτίμηση ή θα το πάτε παραδοσιακά πεθερικά/γονείς;

Πολύ δύσκολη απόφαση το ονομα !κυριως εάν όντως  είναι κορίτσι ,,θα έχουμε ένα θέμα!εσεις ;;Βασίλης είναι ο πεθερός σ;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Μαράκι, είναι το πρώτο εγγόνι, αγοράκι και στις 2 οικογένειες, οπότε θα τιμήσουμε τον πεθερούλη μου. Είμαι πολύ τυχερή γιατί και οι δυο γονείς του άντρα μου είναι Άγιοι άνθρωποι, (ευτυχώς Παναγία μου!) και το αναφέρω γιατί είμαι διπλά χαρούμενη που το παιδάκι μου θα πάρει το όνομα ενός ανθρώπου, που εκτιμώ και αγαπώ πολύ, σαν να είναι δικός μου πατέρας. 
Σκεφτείτε ότι η πεθερά μου, και παλαιότερα μου έλεγε, πως «εμείς ακούσαμε τα ονόματά μας(έχουν 3 ακόμη εγγονές), όταν με το καλό, κάνετε παιδάκι να αποφασίσετε χωρίς περιορισμούς από εμάς». 

Έτσι αν όλα πάνε καλά, θα τον πούμε Χρήστο.

Εσεις?:D

• Μου αρέσει 6

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Μαράκι, είναι το πρώτο εγγόνι, αγοράκι και στις 2 οικογένειες, οπότε θα τιμήσουμε τον πεθερούλη μου. Είμαι πολύ τυχερή γιατί και οι δυο γονείς του άντρα μου είναι Άγιοι άνθρωποι, (ευτυχώς Παναγία μου!) και το αναφέρω γιατί είμαι διπλά χαρούμενη που το παιδάκι μου θα πάρει το όνομα ενός ανθρώπου, που εκτιμώ και αγαπώ πολύ, σαν να είναι δικός μου πατέρας. 
Σκεφτείτε ότι η πεθερά μου, και παλαιότερα μου έλεγε, πως «εμείς ακούσαμε τα ονόματά μας(έχουν 3 ακόμη εγγονές), όταν με το καλό, κάνετε παιδάκι να αποφασίσετε χωρίς περιορισμούς από εμάς». 

Η γνώμη μου είναι ότι μαλλον και εσυ είσαι καλός άνθρωπος και γιαυτο η σχέση με τα πεθερικά σου είναι άριστη !ειναι αξιοζήλευτο και ευλογία !ευχομαι να είστε παντα αγαπημένοι !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Εμείς τ πάμε παραδοσιακά τα πεθερικά πρώτα.. βέβαια τυχαίνει η πεθερά μ κ ο μπαμπας μ έχουν ίδιο όνομα όποτε-1..Η κουμπάρα μ τ έχουν το 1ο πεθερικά τ 2ο διαλέγει αυτή ότι θελειι

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Πολύ δύσκολη απόφαση το ονομα !κυριως εάν όντως  είναι κορίτσι ,,θα έχουμε ένα θέμα!εσεις ;;Βασίλης είναι ο πεθερός σ;

Το αγοράκι μου τον βγάλαμε Βασίλη-ιακωβο.βασιλη λένε τον πεθερό μου κ Ιάκωβο τον παππού μου που πέθανε.τον έβλεπα στο όνειρο μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη από πριν μάθω ότι είμαι έγκυος.6 Δεκεμβρίου πέθανε κ μετά από τον υπέρηχο μάθαμε ότι η σύλληψη (γιατί το παρακολουθούσα υπερηχογραφικά) έγινε 6 Δεκέμβρη.οποτε τον ένιωθα σαν φύλακα άγγελο μετά τις ατυχίες μου κ με έκανε να είναι πιο ήρεμη.τωρα κορίτσια αν το επόμενο είναι κορίτσι έχουμε αποφασισει με τον άντρα μου το όνομα Υακίνθη,το αποφασίσαμε από τότε που ειμασταν στα είκοσι μας,ήταν το αγαπημένο κ των δύο κ σαν δεύτερο όνομα Ιωάννα που ήταν το όνομα της αδελφής μου που πέθανε κ κάτι τέτοιο θα έκανε την μητέρα μου να χαρεί πολύ.οι γονείς μου άλλωστε δεν έχουν κολλήματα να ακουστεί το όνομα τους.αν είναι αγόρι δεν είχαμε σκεφτεί κάτι.μεχρι πριν μέρες που λέω τον άντρα μου πως θα σου φαινόταν το όνομα Αχιλλέας Μ του άρεσε.ακουστε το κουλο τώρα.τις προάλλες που πήγαινα στην κλινική ,σταμάτησα σε μια εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι κ λέω θεουλη μου ας είναι καλά το μωράκι κ αν είναι αγοράκι θα δώσω το όνομα του Αγίου αυτής της ημέρας.ιδεα δεν είχα ποιος γιορτάζει 24 Απρίλη.ολα καλά,γυρνάμε σπίτι κ το ψάχνω κ βλέπω ότι είναι της Ζωοδόχου Πηγής κ γιορτάζει ο αχιλλέας.κοιταζομασταν για λίγη ώρα περίεργα με τον άντρα μου!!χαχαχα

Σεντόνι πάλι έγραψα!!!!!

Just now, VDPap είπε:

Μου αρέσει κ την αδελφή μου Χριστίνα την λένε!καλά θα κάνεις κοπέλα μου,να τον τιμήσεις αφού υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα,είναι σημαντικό! Εγώ απάντησα πιο πάνω,μην τα ξαναγραφω,θα φτάσουμε στην 200η σελίδα!χαχααχα

Just now, Despoina Mar είπε:

Εμείς τ πάμε παραδοσιακά τα πεθερικά πρώτα.. βέβαια τυχαίνει η πεθερά μ κ ο μπαμπας μ έχουν ίδιο όνομα όποτε-1..Η κουμπάρα μ τ έχουν το 1ο πεθερικά τ 2ο διαλέγει αυτή ότι θελειι

Καλέ ποιο είναι το όνομα δεν μας είπες...:P

Η γνώμη μου είναι ότι μαλλον και εσυ είσαι καλός άνθρωπος και γιαυτο η σχέση με τα πεθερικά σου είναι άριστη !ειναι αξιοζήλευτο και ευλογία !ευχομαι να είστε παντα αγαπημένοι !

Εσύ Δημητρούλα;;τον γιο σου πως τον λένε;

• Μου αρέσει 4

Just now, MumMaria είπε:

Το αγοράκι μου τον βγάλαμε Βασίλη-ιακωβο.βασιλη λένε τον πεθερό μου κ Ιάκωβο τον παππού μου που πέθανε.τον έβλεπα στο όνειρο μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη από πριν μάθω ότι είμαι έγκυος.6 Δεκεμβρίου πέθανε κ μετά από τον υπέρηχο μάθαμε ότι η σύλληψη (γιατί το παρακολουθούσα υπερηχογραφικά) έγινε 6 Δεκέμβρη.οποτε τον ένιωθα σαν φύλακα άγγελο μετά τις ατυχίες μου κ με έκανε να είναι πιο ήρεμη.τωρα κορίτσια αν το επόμενο είναι κορίτσι έχουμε αποφασισει με τον άντρα μου το όνομα Υακίνθη,το αποφασίσαμε από τότε που ειμασταν στα είκοσι μας,ήταν το αγαπημένο κ των δύο κ σαν δεύτερο όνομα Ιωάννα που ήταν το όνομα της αδελφής μου που πέθανε κ κάτι τέτοιο θα έκανε την μητέρα μου να χαρεί πολύ.οι γονείς μου άλλωστε δεν έχουν κολλήματα να ακουστεί το όνομα τους.αν είναι αγόρι δεν είχαμε σκεφτεί κάτι.μεχρι πριν μέρες που λέω τον άντρα μου πως θα σου φαινόταν το όνομα Αχιλλέας Μ του άρεσε.ακουστε το κουλο τώρα.τις προάλλες που πήγαινα στην κλινική ,σταμάτησα σε μια εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι κ λέω θεουλη μου ας είναι καλά το μωράκι κ αν είναι αγοράκι θα δώσω το όνομα του Αγίου αυτής της ημέρας.ιδεα δεν είχα ποιος γιορτάζει 24 Απρίλη.ολα καλά,γυρνάμε σπίτι κ το ψάχνω κ βλέπω ότι είναι της Ζωοδόχου Πηγής κ γιορτάζει ο αχιλλέας.κοιταζομασταν για λίγη ώρα περίεργα με τον άντρα μου!!χαχαχα

Σεντόνι πάλι έγραψα!!!!!

Μου αρέσει κ την αδελφή μου Χριστίνα την λένε!καλά θα κάνεις κοπέλα μου,να τον τιμήσεις αφού υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα,είναι σημαντικό! Εγώ απάντησα πιο πάνω,μην τα ξαναγραφω,θα φτάσουμε στην 200η σελίδα!χαχααχα

Εγώ τώρα που κλαίω με όσα έγραψες, είναι φυσιολογικό?

Τόσες συγκυρίες μόνο τυχαίες δεν τις βρίσκω, αν θες τη γνώμη μου!! 

Σ ευχαριστούμε πολύ @demifilol:wub:

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Just now, VDPap είπε:

Εγώ τώρα που κλαίω με όσα έγραψες, είναι φυσιολογικό?

Τόσες συγκυρίες μόνο τυχαίες δεν τις βρίσκω, αν θες τη γνώμη μου!! 

Σ ευχαριστούμε πολύ @demifilol:wub:

Αχ σε ευχαριστώ γλυκιά μου,πόσο ευαισθητουλα είσαι κι εσύ!:oops: κι εγώ αναθαρρησα λίγο,δεν ξέρω αν ισχύουν ή απλά εγώ θέλω να πιστέψω σε αυτά..μου δίνουν όμως πίστη,δύναμη κ θετική ενέργεια.αυτο χρειαζόμαστε όλες στην προκειμένη φάση.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Σεντόνι πάλι έγραψα!!!!!

Έχω δεν έχω λόγια ,έχω ανατριχιάσει με ολα όσα είπες !

Ογιος μου έχει πάρει το ονομα του πεθερού μ Γιάννης (σπάνιο Ε;)

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Έχω δεν έχω λόγια ,έχω ανατριχιάσει με ολα όσα είπες !

Ογιος μου έχει πάρει το ονομα του πεθερού μ Γιάννης (σπάνιο Ε;)

Ούτε εγώ τρελαινομουν για το Βασίλης αλλά οκ,δεν ήθελα να χαλάσω το χατίρι στον άντρα μου.αρα αυτή η φορά είναι η δική σου σειρά ε;;;;χαχαχαα!

Just now, MumMaria είπε:

Ούτε εγώ τρελαινομουν για το Βασίλης αλλά οκ,δεν ήθελα να χαλάσω το χατίρι στον άντρα μου.αρα αυτή η φορά είναι η δική σου σειρά ε;;;;χαχαχαα!

Ωραίο είναι το Βασίλης εμένα Μαρεσει!και το Γιάννης δε με χαλάει ,κ πλέον δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλο ονομα αυτη τη φορά εάν είναι αγόρι ναι ,,,αλλα εάν είναι κορίτσι (που έτσι φαίνεται κατά 75%)δεν ξέρω εάν θα είναι η δίκη μου σειρά !η πεθερά μ Δ έχει ακούσει το ονομα της ,ούτε η μαμά μου !αρα μαλλον θα βάλω και τα δυο εάν γίνεται !η μητέρα μ Είπε με μεγάλη γεναιοδωρία να βάλω το ονομα της πεθεράς μου Γτ συμπίπτει με τη μαμά της που την έχασε νέα !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Σεντόνι πάλι έγραψα!!!!!

Με ανατριχιασες με τον παππού σ!! Εντωμεταξύ η γιαγιά μ π πέθανε πριν 1 χρόνο ακριβώς τωρα δεν είναι καλά ο παππούς μ ..με γυρνάει συνέχεια το '19 Κ τ '20 Με λυπητερα θέματα.. το κοινό όνομα είναι Ευαγγελια-Ευαγγελος..αν είναι αγορακι τ πεθερου μ θ πάρει Δημητρης:-o

• Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Κοριτσια μου δουλευα σημερα φουλ και μπηκα τωρα να σας διαβασω και κλαιω απο συγκινηση με οσα λετε για τα ονοματα...

Ανατριχιασα με την ιστορια της @MumMariaκαι για τον Αχιλλεα και για τον παππου που σε προστατευε και για την αδερφουλα σου...

@VDPapκαι με σενα συγκινηθηκα πολυ γιατι εχεις βρει δυο νεους γονεις και ειναι ευλογια που ειστε τοσο αγαπημενοι!

Εμεις κοριτσια μου αν ειναι κοριτσακι θα την πουμε Υβοννη (απο κει εχω διαλεξει και το ψευδωνυμο). Ο αντρας μου ειναι συγγραφεας και ειχε καποτε δωσει αυτο το ονομα σε μια ηρωιδα και ειχαμε πει αν ειναι κοριτσι θα το πουμε ετσι! Αν ειναι αγορι δεν εχουμε ιδεα! Εγω θα ηθελα Ραφαηλ επειδη σε ολη την εξωσωματικη προσευχομουν στον Αγιο Ραφαηλ και πιστευω αυτος μας βοηθησε, αλλα ειναι δυσκολο για το εξωτερικο να ακουγεται καλα. Αν δουμε πουλι ειπαμε θα σκεφτουμε με ηρεμια τοτε τί ονομα θα βρουμε!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...