Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Δε σε ρωταω να μη σε αγχωνω αλλα πολυ χαιρομαι που αποδιδει η ξαπλα!!! Με τα κιλα μη το λες, λες και πριν τρεχαμε Μαραθωνιο χαχαχα! Εφοσον πρεπει να εχεις στο νου σου και το εντερακι, αναγκαστικα θα τρως υγιεινα θες δε θες!!!! Ετοιμη για αυριο να δεις το μωρακι σου;;;;;;;;

Έτοιμη;;;;από τώρα το ονειρεύομαι!!!μακάρι να είναι όλα καλά!!!θα πηγαίνω κ σαν παπξα με την αποκόλληση ,θα πρέπει να ξεκινήσω αρκετα νωρίτερα κ μετά έχω να πάω κ στο μικροβιολογικό!ελπίζω μην δω πάλι αίμα μετά:?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! said:

Κοριτσια εχετε βαλει κιλα;εγω 4 μεχρι στιγμης. ξεκινησα απο χαμηλα βεβαια απο τα 50.αλλα μου φαινονται σαν πολλα τα 4 για αρχη. 

Κοριτσι μου, εγω λογω απιστευτης αναγουλας και εμετων  (η αναγουλα ακομη που αι που με παιδευει) ειμαι 1 κιλο λιγοτερο, αλλα γενικα ξεκινησα απο κανονικα προς τσουπωτα για το υψος μου. Μου ειπε η γιατρος οτι 4 κιλα ειναι οκ για το πρωτο τριμηνο. Επισης δεν ξερεις αν ειναι κατακρατησεις αυτα τα κιλα, μεγαλυτερο στηθος κτλ. Εφοσον εχεις περιθωρια μην ανησυχεις. Επισης αν δεν τρως χαζομαρες παλι μην ανησυχεις! Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Εδω περιοδο περιμεναμε (δειτε παρελθοντικο χρονο) και εμενα με εδειχνε 2 κιλα παραπανω, σκεψου τωρα!

Just now, demifilol said:

@Υβόννη το παίρνω κ εγώ περίπου έξι μήνες ,δεν με ενοχλούσε !δεν ξέρω ,θα το δω στην πορεία !ναι κοπέλα μου αύριο πάω και μετά θα περιμένω 7-10 μέρες για τα αποτελέσματα 

@MumMariaΜαράκι χαιρομαι που τελειώνει σχεδόν το καφέ !και αύριο θα το ζήσεις καλύτερα !να ξεκουράζεσαι !(filicine παίρνω και έχω πάνω από δέκα κουτιά ))

Τελεια κοριτσι μου!!! Σε εχω ηδη στην προσευχη μου αλλα θα ξανακανω και το βραδυ! Καλη καλη καλη επιτυχια και αντε να επιβεβαιωσουμε και την κορακλα!!!!!!!!!

Just now, MumMaria said:

Έτοιμη;;;;από τώρα το ονειρεύομαι!!!μακάρι να είναι όλα καλά!!!θα πηγαίνω κ σαν παπξα με την αποκόλληση ,θα πρέπει να ξεκινήσω αρκετα νωρίτερα κ μετά έχω να πάω κ στο μικροβιολογικό!ελπίζω μην δω πάλι αίμα μετά:?

Ολα τελεια θα ειναι! Δεν το ειδες ποσο ζωηρο ειναι; Σε εβαλε να ξαπλαρωσεις τωρα για να κυνηγας μετα χαχαχαχα!!!! Μην ανησυχεις που θα μετακινηθεις. Θα ξεκινησεις οντως νωριτερα και θα το πας ηρεμα. Απολυτη ξαπλα μετα στο σπιτι και ολα θα ειναι τελεια!!!!! Αν ηταν επικινδυνο δε θα σε εβαζε ο γιατρος να πας, θα σου ελεγε ας το κανουμε λιγο πιο μετα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

όλα να πάνε καλά ευχομαι αύριο κ να έχεις καλά νέα να μας πεις..

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou said:

όλα να πάνε καλά ευχομαι αύριο κ να έχεις καλά νέα να μας πεις..

ΚΙ εσυ Ευακι! Αυριο νομιζω παιρνεις τις αιματολογικες σου!!! Θα σε σκεφτομαστε κι εσενα και θα ειναι ολα τελεια!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Αααα νταξει..το τσιγάρο είναι κοπέλα μου,όλες παίρνουνε μόλις το κοβουνε.μην αγχώνεσαι πάντως,δεν είναι πολλά,με λίγη προσοχή θα σαι οκ κ αυτό για να μην παραβαρυνεις τρίτο τρίμηνο κ δυσανασχετεί.μετα την γέννα τα κιλά φεύγουν αέρας..με τόσο τρέξιμο...χαχαχα

Άντε θεουλη μου το περιμένω πως κ πως το αυριανό.εχω σημειωσει εντωμεταξύ κ ερωτήσεις για τον εμβρυολογο για τον επιπωματικο πλακούντα γιατί από αυτά που διάβαζα τελικά είναι κάτι αρκετά σοβαρό.

Πιστεύω ότι θα σε καθησυχάσει και ο Σωτ !εδω καθησύχασε εμένα με τέτοιο ιστορικό !αυτα που διαβάζεις  παντα είναι πιο σοβαρά !!με τις σωστές οδηγίες και την πρόληψη να ξέρεις ότι ολα θα πανε  καλα !λιγη υπομονη ,,,ξέρω ότι την έχεις λόγω δουλειάς !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

ναι και εγώ αύριο περιμένω αποτελέσματα αιματολογικων από αυχενικη έχω μια αγωνία όσο να κάνει αλλά μέχρι να γέννησούμε δεν θα ησύχασουμε μου φενεται ούτε μετά..χαχαχα πολλές εξετάσεις κ ακόμα έχουμε..

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou said:

ναι και εγώ αύριο περιμένω αποτελέσματα αιματολογικων από αυχενικη έχω μια αγωνία όσο να κάνει αλλά μέχρι να γέννησούμε δεν θα ησύχασουμε μου φενεται ούτε μετά..χαχαχα πολλές εξετάσεις κ ακόμα έχουμε..

Γιατι μετα τη γεννα;;;; Χαχαχαχα αυτο ηταν δε θα ηρεμησουμε ποτε!!! Καλα αποτελεσματα αυριο και να δεις θα ειναι ολα τελεια!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

Θα σου τα στείλουνε με μέιλ ή στον γιατρό σου κ θα επικοινωνήσει μαζί σου;άντε καλή επιτυχία κοπέλα μου!καλά ποσοστά να τελειώνεις κ με αυτό!:grin:

• Μου αρέσει 1

θα μου τα στείλουν με ειμειλ θα τα στείλουν κ στον γιατρό μου κ μετα θα μιλήσω με τον γιατρο μου κ θα με διαφωτίσει λότι καλύτερο..σας ευχαριστώ πολύ μακάρι να είναι όλα καλά!!

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Κορίτσια μου τι μου κάνετε??

Μην αγχώνεστε για τίποτα! Να δείτε εμένα..

Απο την Τρίτη που έκανα αυχενική δν με πήραν ακόμη για τα αποτελέσματα των αιματολογικών..κουλ

Ο γιατρός μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη..κουλ

Η πανούργα η τενοντίτιδα με έπιασε στο δεξί μου χέρι (με αφόρητο πονο) εδώ και 2 ημέρες (γι αυτό δν πολυγραφω)...κουλ

Ο πονοκέφαλος επίσης δν λέει να μου περάσει από χθες..κουλ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!:blink:

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Κορίτσια μου τι μου κάνετε??

Μην αγχώνεστε για τίποτα! Να δείτε εμένα..

Απο την Τρίτη που έκανα αυχενική δν με πήραν ακόμη για τα αποτελέσματα των αιματολογικών..κουλ

Ο γιατρός μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη..κουλ

Η πανούργα η τενοντίτιδα με έπιασε στο δεξί μου χέρι (με αφόρητο πονο) εδώ και 2 ημέρες (γι αυτό δν πολυγραφω)...κουλ

Ο πονοκέφαλος επίσης δν λέει να μου περάσει από χθες..κουλ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!:blink:

περαστικα με την τενοντιτιδα..ο πονοκέφαλος κ εμένα δεν μου περνάει αλλά αντέχω..ωραία καλά είμαστε λοιπόν..όλα θα γινουν☺

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria είπε:

Μήπως να αλλάξεις μάρκα στο φυλλικό για να το ελέγξεις;ποιο παίρνεις τώρα;

Εγώ έχω να κάνω αιματολογικές από την 6η εμδομαδα:shock: φαντάζομαι την επόμενη φορά θα με βαλει να κάνω αλλιώς θα του πω κι εγω

Είπα κ εγώ γτ και εγώ μόνο μια φορά έκανα κ ξέρω κάθε μηνα ότι πρέπει.. Ίσως ήταν μέχρι ν ακούσουμε κ καρδούλα..

k1S4p3.png

13 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Μακάρι κορίτσια μου 

Θέλω πολύ τη θετική σας σκέψη μαζί μου τη Πέμπτη

Κοπέλα μου,τώρα μου ήρθε!!!γιορταζες εσύ έτσι δεν είναι;;να σε χαίρονται αυτοί που σ αγαπάνε,χρόνια σου πολλά κ ττου χρόνου αγκαλιά με το μωράκι σου!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα !!!!το να σε πάρω τηλ μπορεί και να γίνει !αλλα να έχω γλυκιά φωνούλα ,,είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει εκτος εάν μιλάω στον γιο μου !!χαχχαχαχα

Μαρεσει πολύ η Δράμα επίσης !!θα μπορούσα να μένω εκεί !!!

εγω έχω περίπου ένα μήνα και κάτι να κάνω εξετάσεις ,και εγώ σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνουμε ξανά !

Χαχα τι να πεις όνειρα!!!Ναι κ εγώ μια φορά έκανα στην αρχή γ αυτο!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Είπα κ εγώ γτ και εγώ μόνο μια φορά έκανα κ ξέρω κάθε μηνα ότι πρέπει.. Ίσως ήταν μέχρι ν ακούσουμε κ καρδούλα..

Ε τώρα κ με τον ιό μάλλον λίγο αφέθηκε.την επόμενη φορά θα κάνουμε.να δω κ αν θα μου ξεκινήσει το σίδερο.βεβαοα τώρα με την δυσκοιλιότητα μόνο αυτό μου λείπει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...