Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ..είδα στο όνειρο μ ότι μ πήρες τηλ κ είχες μια γλυκιά φωνούλα και μένεις στη Δραμα ...Χαχα.. Τ έχω διαβάσει κ από άλλες κοπέλες αυτο..Εγώ μια μέρα δεν τ πήρα επίτηδες γ ν δω αλλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά.. μπορεί ν είναι στον οργανισμό..εμένα πάλι νομίζω η βιταμίνη d  με δημιουργεί λιγο

Καλημέρα παπάκι..είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης εγώ.. Δεν είναι κάτι..Εγώ θέλω ν ρωτήσω μες τ Απρίλιο κάνατε τις καθιερωμένες γ αίμα κ ούρα π κάνουμε κάθε μηνα;;

Καλημέρα...εγώ τις έκανα αρχές Απριλίου οπότε δε νομίζω να κανω ξανά για αυτό το μήνα!Πονάει αυτό με το κολπικό υγρό;

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα...εγώ τις έκανα αρχές Απριλίου οπότε δε νομίζω να κανω ξανά για αυτό το μήνα!Πονάει αυτό με το κολπικό υγρό;

Γίνεται ενδοκολπικα όπως και ο υπέρηχος απλά με άλλο εργαλείο.δεν είναι τίποτα κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια με τις ακομη πιο ομορφες κοιλιτσες! Εγω πριν λιγο ξυπνησα αλλα πριν με πειτε υπναρου, σας θυμιζω οτι εδω  ειναι μια ωρα πισω χιχιχιχι!

@demifilolνομιζω μπορεις να κανεις ενα μικρο πειραμα αν θες! Εγω παιρνω ηδη απο πριν την εξωσωματικη και δεν με επηρεαζει αλλα καθε οργανισμος ειναι αλλιως! Αυριο κοριτσι μου πας για την αλλη την εξεταση; Προσπαθουσα να θυμηθω, για να σου πω καλη επιτυχια αυριο!

@Papakιμου καλως τους δεχτηκες! Ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα και να σε βοηθησουν οσο γινεται! Κολπικο υγρο δεν ποναει καθολου να μην ανησυχεις!

@Despoina Marεγω εδωσα μονο ουρα και τσεκαραν στις εξετασεις για το θυροειδη και το σιδηρο και τον αιματοκριτη μου.

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Papakι είπε:

Όχι είναι σαν τ τεστ Παπ αλλά δεν νιώθεις κατιιι

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Έχω μια υποψία και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας !νομιζω ότι το φυλλικό οξύ μου δημιουργεί αναγούλες !θα το παρατηρήσω από έδω και περα !μπορει να λέω χαζομάρες ,,,αλλα τις λέω ,δε βαριέσαι ,,,

Μήπως να αλλάξεις μάρκα στο φυλλικό για να το ελέγξεις;ποιο παίρνεις τώρα;

πρίν από 16 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ..είδα στο όνειρο μ ότι μ πήρες τηλ κ είχες μια γλυκιά φωνούλα και μένεις στη Δραμα ...Χαχα.. Τ έχω διαβάσει κ από άλλες κοπέλες αυτο..Εγώ μια μέρα δεν τ πήρα επίτηδες γ ν δω αλλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά.. μπορεί ν είναι στον οργανισμό..εμένα πάλι νομίζω η βιταμίνη d  με δημιουργεί λιγο

Καλημέρα παπάκι..είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης εγώ.. Δεν είναι κάτι..Εγώ θέλω ν ρωτήσω μες τ Απρίλιο κάνατε τις καθιερωμένες γ αίμα κ ούρα π κάνουμε κάθε μηνα;;

Εγώ έχω να κάνω αιματολογικές από την 6η εμδομαδα:shock: φαντάζομαι την επόμενη φορά θα με βαλει να κάνω αλλιώς θα του πω κι εγω

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!ακόμα λιγότερο καφέ σήμερα,μισό νυχακι!!:-P

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια εχετε βαλει κιλα;εγω 4 μεχρι στιγμης. ξεκινησα απο χαμηλα βεβαια απο τα 50.αλλα μου φαινονται σαν πολλα τα 4 για αρχη. 

Εγώ έχω χάσει 2 την τελευταία φορά που ζυγιστηκα αλλά τώρα με την ξάπλα φαντάζομαι θα τα πάρω εις διπλούν!ας είναι μωρέ...μήπως είσαι δυσκοιλια;πολλές φορές το πρώτο τρίμηνο ανεβαίνει απότομα η ζυγαριά κ στο δεύτερο έρχεται στα ίσια της!

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια με τις ακομη πιο ομορφες κοιλιτσες! Εγω πριν λιγο ξυπνησα αλλα πριν με πειτε υπναρου, σας θυμιζω οτι εδω  ειναι μια ωρα πισω χιχιχιχι!

@demifilolνομιζω μπορεις να κανεις ενα μικρο πειραμα αν θες! Εγω παιρνω ηδη απο πριν την εξωσωματικη και δεν με επηρεαζει αλλα καθε οργανισμος ειναι αλλιως! Αυριο κοριτσι μου πας για την αλλη την εξεταση; Προσπαθουσα να θυμηθω, για να σου πω καλη επιτυχια αυριο!

@Papakιμου καλως τους δεχτηκες! Ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα και να σε βοηθησουν οσο γινεται! Κολπικο υγρο δεν ποναει καθολου να μην ανησυχεις!

@Despoina Marεγω εδωσα μονο ουρα και τσεκαραν στις εξετασεις για το θυροειδη και το σιδηρο και τον αιματοκριτη μου.

Ναι αύριο έχει το κορίτσι μας την εξέταση της εδώ Θεσσαλονίκη!αλλάξει εγώ δεν ξέρω ώρα..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Καλημέρα !!!!το να σε πάρω τηλ μπορεί και να γίνει !αλλα να έχω γλυκιά φωνούλα ,,είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει εκτος εάν μιλάω στον γιο μου !!χαχχαχαχα

Μαρεσει πολύ η Δράμα επίσης !!θα μπορούσα να μένω εκεί !!!

εγω έχω περίπου ένα μήνα και κάτι να κάνω εξετάσεις ,και εγώ σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνουμε ξανά !

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

εγώ ξεκίνησα από 56 και είμαι 58 και κάτι..τώρα σε λόγικα πλαίσια αν παρω απότομα αργότερα δεν ξέρω..

εγώ Μάρτη έχω κάνει απριλη έχω κάνει και τώρα πάλι τον Μάιο μου έχει βάλει πάλι κάποιες αιματολογικές κ ουρων κτλ..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα !!!!το να σε πάρω τηλ μπορεί και να γίνει !αλλα να έχω γλυκιά φωνούλα ,,είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει εκτος εάν μιλάω στον γιο μου !!χαχχαχαχα

Μαρεσει πολύ η Δράμα επίσης !!θα μπορούσα να μένω εκεί !!!

εγω έχω περίπου ένα μήνα και κάτι να κάνω εξετάσεις ,και εγώ σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνουμε ξανά !

@Υβόννη το παίρνω κ εγώ περίπου έξι μήνες ,δεν με ενοχλούσε !δεν ξέρω ,θα το δω στην πορεία !ναι κοπέλα μου αύριο πάω και μετά θα περιμένω 7-10 μέρες για τα αποτελέσματα 

@MumMariaΜαράκι χαιρομαι που τελειώνει σχεδόν το καφέ !και αύριο θα το ζήσεις καλύτερα !να ξεκουράζεσαι !(filicine παίρνω και έχω πάνω από δέκα κουτιά ))

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ έχω χάσει 2 την τελευταία φορά που ζυγιστηκα αλλά τώρα με την ξάπλα φαντάζομαι θα τα πάρω εις διπλούν!ας είναι μωρέ...μήπως είσαι δυσκοιλια;πολλές φορές το πρώτο τρίμηνο ανεβαίνει απότομα η ζυγαριά κ στο δεύτερο έρχεται στα ίσια της!

Ναι αύριο έχει το κορίτσι μας την εξέταση της εδώ Θεσσαλονίκη!αλλάξει εγώ δεν ξέρω ώρα..

Οχι κανονικα σε αυτο το θεμα.ισως να ειναι κ το μεσα που ειμαστε κ καθομαστε ολη την ωρα.εγω καπνιζα κ το εκοψα μαχαιρι,μετα επινα πολλους χυμους εμποριου ,ισως ειναι κ αυτο.δεν ξαναπαιρνω για να το τσεκαρω,γιατι σε ποσοτητα φαγητου δεν εχω αλλαξει ιδιαιτερα.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Εγώ έχω πάρει 1.5 αλλά νομίζω πάει με τα κιλά δηλαδή εγώ ήμουν 62 πήγα 63.5 όσες κοπέλες είναι λιγότερα κιλά παίρνουν λίγο παραπάνω οπότε φυσιολογικές είμαστε όλες με όσα έχουμε πάρει 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Οχι κανονικα σε αυτο το θεμα.ισως να ειναι κ το μεσα που ειμαστε κ καθομαστε ολη την ωρα.εγω καπνιζα κ το εκοψα μαχαιρι,μετα επινα πολλους χυμους εμποριου ,ισως ειναι κ αυτο.δεν ξαναπαιρνω για να το τσεκαρω,γιατι σε ποσοτητα φαγητου δεν εχω αλλαξει ιδιαιτερα.

Αααα νταξει..το τσιγάρο είναι κοπέλα μου,όλες παίρνουνε μόλις το κοβουνε.μην αγχώνεσαι πάντως,δεν είναι πολλά,με λίγη προσοχή θα σαι οκ κ αυτό για να μην παραβαρυνεις τρίτο τρίμηνο κ δυσανασχετεί.μετα την γέννα τα κιλά φεύγουν αέρας..με τόσο τρέξιμο...χαχαχα

Just now, demifilol είπε:

@Υβόννη το παίρνω κ εγώ περίπου έξι μήνες ,δεν με ενοχλούσε !δεν ξέρω ,θα το δω στην πορεία !ναι κοπέλα μου αύριο πάω και μετά θα περιμένω 7-10 μέρες για τα αποτελέσματα 

@MumMariaΜαράκι χαιρομαι που τελειώνει σχεδόν το καφέ !και αύριο θα το ζήσεις καλύτερα !να ξεκουράζεσαι !(filicine παίρνω και έχω πάνω από δέκα κουτιά ))

Άντε θεουλη μου το περιμένω πως κ πως το αυριανό.εχω σημειωσει εντωμεταξύ κ ερωτήσεις για τον εμβρυολογο για τον επιπωματικο πλακούντα γιατί από αυτά που διάβαζα τελικά είναι κάτι αρκετά σοβαρό.

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Δε σε ρωταω να μη σε αγχωνω αλλα πολυ χαιρομαι που αποδιδει η ξαπλα!!! Με τα κιλα μη το λες, λες και πριν τρεχαμε Μαραθωνιο χαχαχα! Εφοσον πρεπει να εχεις στο νου σου και το εντερακι, αναγκαστικα θα τρως υγιεινα θες δε θες!!!! Ετοιμη για αυριο να δεις το μωρακι σου;;;;;;;;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...