Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Τρως κι εσυ Scandinavian???? Επιτελους ενας ανθρωπος!!!! Ολοι μου οι φιλοι τις λενε αχυρο χαχαχα αλλα εγω τις λατρευω! Με τις αναγουλες τοσο καιρο δεν ηθελα ουτε να τις δω, τωρα τις ξεκινησα παλι!

Και εγώ τις λατρεύω!! Με καπνιστή γαλοπούλα η και με μέλι μαρμελάδα κλπ Βέβαια εκτός από αυτό βοηθάνε και πάρα πολύ στο έντερο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εντάξει απορώ τι συζητάμε!! Στη Θεσσαλονίκη δεν είσαι βρε Μαράκι??

Φάε κοπέλα μου μια μπουγάτσα με κρέμα μαζί με σοκολατούχο γάλα να μη προλάβεις ούτε το όνομα σου να σκεφτείς!!:grin:
ΑΧΑΣΤΟ!!

• Χαχα 7

xFySp3.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Δεν το πήρα για πολύ γιατι δεν ήμουν πολύ δυσκοιλια έπρεπε απλά για όσο έκανα μια θεραπεία με αλοιφές να μην υπάρχει η παραμικρή δυσκολία.. Ούτε για ένα μήνα δεν το πήρα και μετά το έστρωσα με διατροφή.. 

Βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι πιο επιμονη η δυσκοιλιοτητα οπότε δεν ξέρω μόνο με διατροφή τι γίνεται.. 

Εγω θα σου πω μια φόρμουλα και αν θέλεις δοκίμασε την!

Πρωινό, all bran high Fibre Με πιτουρο σίτου. Μέσα στην ημέρα δύο τρεις φρυγανιές Scandinavian με ότι θέλεις και 2 3 δαμάσκηνα μαζί.. Βράδυ πριν τον ύπνο 1 ακτινίδιο.. Αυτά μαζί με ότι άλλο τρως εννοείται μέσα στην ημέρα κανονικά!! 

Αν δεν τρέχεις το επόμενο πρωί να μη με λένε Φραουλίνο! 

Θα το δοκιμάσω εννοείται!εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί αλήθεια αυτό το πράγμα δεν παλεύεται!τα δαμάσκηνα κι εγώ ξέρω βοηθάνε.αποξηραμενα;

Just now, Υβόννη είπε:

Τρως κι εσυ Scandinavian???? Επιτελους ενας ανθρωπος!!!! Ολοι μου οι φιλοι τις λενε αχυρο χαχαχα αλλα εγω τις λατρευω! Με τις αναγουλες τοσο καιρο δεν ηθελα ουτε να τις δω, τωρα τις ξεκινησα παλι!

Τι είναι αυτό ρε παιδιά;μάρκα;στο σούπερ τις βρίσκεις αυτές τις φρυγανιές;

Just now, VDPap είπε:

Εντάξει απορώ τι συζητάμε!! Στη Θεσσαλονίκη δεν είσαι βρε Μαράκι??

Φάε κοπέλα μου μια μπουγάτσα με κρέμα μαζί με σοκολατούχο γάλα να μη προλάβεις ούτε το όνομα σου να σκεφτείς!!:grin:
ΑΧΑΣΤΟ!!

Λες να πιάσει αυτή η κλασική συνταγή;;;;ωχ τι είπες τώρα;!!θα την κατέβαζα αμασητη!μόλις έφαγα τον αρακά μου κ εγώ φουλ αναγουλες! 

@Υβόννη και @Φραουλίνο σας κόβω σαν την αδερφή μου να τρώτε όλη μέρα πίτουρα, βρώμη, κινοα, chia, ρυζογκοφρετες και τα συναφή ε..????

@MumMaria 8 χρόνια σχεδόν ζούσα κ εγώ Θεσσαλονίκη..κάτι ξέρω..χιχιχιχι

• Χαχα 1

xFySp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Θα το δοκιμάσω εννοείται!εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί αλήθεια αυτό το πράγμα δεν παλεύεται!τα δαμάσκηνα κι εγώ ξέρω βοηθάνε.αποξηραμενα;

Λες να πιάσει αυτή η κλασική συνταγή;;;;ωχ τι είπες τώρα;!!θα την κατέβαζα αμασητη!μόλις έφαγα τον αρακά μου κ εγώ φουλ αναγουλες! 

Ναι αποξηραμένα! Τις Scandinavian τις βρίσκεις κανονικά στα μεγάλα σούπερ μάρκετ εκεί μαζί με τις wasa κλπ. 

Just now, VDPap είπε:

@Υβόννη και @Φραουλίνο σας κόβω σαν την αδερφή μου να τρώτε όλη μέρα πίτουρα, βρώμη, κινοα, chia, ρυζογκοφρετες και τα συναφή ε..????

Ναι και εγώ τέτοια είμαι χάχαχαχα!! Μου αρέσουν όμως πραγματικά! Όχι ότι δεν σαβουριαζω και ένα σωρό άλλα πράγματα βέβαια.. Να λέμε και την αλήθεια! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Αυτες οι φρυγανιες ειναι απο πιτουρο σιταριου και ειναι σουπερ πηγη φυτικων ινων! Βοηθανε παρα πολυ με το εντερο και ειναι πολυ υγιεινες-μηδεν επεξεργασια. Ειναι πολυ νοστιμες κατα την αποψη μου!  Δεν μπορω να βαλω το λινκ να τις δεις...Ειναι σε ενα γαλαζιο ας το πουμε σακουλακι. Τις εχουν σε ολα τα σουπερ μαρκετ γιατι τις τρωει και η μαμα μου τωρα (την κολλησα)!

Εγω εδω και κανα χρονο (προ αναγουλας εποχη) ετρωγα αυτες αντι για ψωμι και με βοηθησαν και στην απωλεια των 30 κιλων αλλα και στο εντερο. Με γιαουρτι, με τη μερεντα που ειπαμε κτλ θα δεις διαφορα στην τουαλετα πιστευω.

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria said:

Αυτες οι φρυγανιες ειναι απο πιτουρο σιταριου και ειναι σουπερ πηγη φυτικων ινων! Βοηθανε παρα πολυ με το εντερο και ειναι πολυ υγιεινες-μηδεν επεξεργασια. Ειναι πολυ νοστιμες κατα την αποψη μου!  Δεν μπορω να βαλω το λινκ να τις δεις...Ειναι σε ενα γαλαζιο ας το πουμε σακουλακι. Τις εχουν σε ολα τα σουπερ μαρκετ γιατι τις τρωει και η μαμα μου τωρα (την κολλησα)!Εγω εδω και κανα χρονο (προ αναγουλας εποχη) ετρωγα αυτες αντι για ψωμι και με βοηθησαν και στην απωλεια των 30 κιλων αλλα και στο εντερο. Με γιαουρτι, με τη μερεντα που ειπαμε κτλ θα δεις διαφορα στην τουαλετα πιστευω.

Οι αναγουλες δειχνουν οτι το μπεμπε καλα παει! Χεχεχεχε!

Just now, VDPap said:

Ωχ με ψιλιαστηκες χαχαχαχα!! Ναι αυτα τρωω συνηθως! Η κολλητη μου με κοροιδευει ολη τη μερα! Οταν ειχα πολλες αναγουλες και της λεω δεν μπορω να φαω παρα μονο πατατες και μακαρονια, μου λεει "το μωρο εχει καλυτερα διατροφικα γουστα απο σενα" χαχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, VDPap είπε:

Τώρα που είσαι;γιατί μας έφυγες;;

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτες οι φρυγανιες ειναι απο πιτουρο σιταριου και ειναι σουπερ πηγη φυτικων ινων! Βοηθανε παρα πολυ με το εντερο και ειναι πολυ υγιεινες-μηδεν επεξεργασια. Ειναι πολυ νοστιμες κατα την αποψη μου!  Δεν μπορω να βαλω το λινκ να τις δεις...Ειναι σε ενα γαλαζιο ας το πουμε σακουλακι. Τις εχουν σε ολα τα σουπερ μαρκετ γιατι τις τρωει και η μαμα μου τωρα (την κολλησα)!Εγω εδω και κανα χρονο (προ αναγουλας εποχη) ετρωγα αυτες αντι για ψωμι και με βοηθησαν και στην απωλεια των 30 κιλων αλλα και στο εντερο. Με γιαουρτι, με τη μερεντα που ειπαμε κτλ θα δεις διαφορα στην τουαλετα πιστευω.

Οι αναγουλες δειχνουν οτι το μπεμπε καλα παει! Χεχεχεχε!

Ωχ με ψιλιαστηκες χαχαχαχα!! Ναι αυτα τρωω συνηθως! Η κολλητη μου με κοροιδευει ολη τη μερα! Οταν ειχα πολλες αναγουλες και της λεω δεν μπορω να φαω παρα μονο πατατες και μακαρονια, μου λεει "το μωρο εχει καλυτερα διατροφικα γουστα απο σενα" χαχαχαχαχα!

Χααχαχαχαχα!τέλεια θα τις ψάξω ρε συ!! Καλέ μπράβο σου!!πώς κατάφερες να χάσεις 30 κιλα;;αυτό θα πει θέληση!είχες πάει κ σε διατροφολόγο;σιγά να μην σου ξέφευγε το μίνι μετά!βάζεις στόχο κ τον πραγματοποιείς!μπράβο σου!από την κολλητή μου ξέρω τι άθλος είναι κ αυτό!

Just now, MumMaria είπε:

Χααχαχαχαχα!τέλεια θα τις ψάξω ρε συ!! Καλέ μπράβο σου!!πώς κατάφερες να χάσεις 30 κιλα;;αυτό θα πει θέληση!είχες πάει κ σε διατροφολόγο;σιγά να μην σου ξέφευγε το μίνι μετά!βάζεις στόχο κ τον πραγματοποιείς!μπράβο σου!από την κολλητή μου ξέρω τι άθλος είναι κ αυτό!

Επέστρεψα κάποια στιγμή στα πάτρια!! Τώρα ζω στα Τρίκαλα:)

• Μου αρέσει 2

xFySp3.png

Just now, MumMaria said:

Μονη μου τα εχασα! Μου πηρε ενα χρονο περιπου. Κοιτα δεν ετρωγα ποτε πολυ και δε δικαιολογουσε τα κιλα τα εξτρα. Οσο ημουν Ελλαδα ειχα παει σε διαιτολογο πολλες φορες και δεν εχανα ευκολα και δεν με πιστευαν οτι δεν τρωω πολυ. Η παθολογος εδω στη Γερμανια βρηκε οτι εχω θυροειδη και αντισταση στην ινσουλινη. Η μονη που πιστεψε οτι κατι παει στραβα αλλα οχι με τη διατροφη μου. Οποτε μολις πηρα τα φαρμακα, ειδα οτι αν λιγο προσεξω χανω. Ετσι αποφασισα να ξεκινησω να τρωω πολυ προσεκτικα μεν, αλλα οχι να μετραω ποσοτητες κτλ. Εκοψα απλα ψωμι, ζαχαρη και τυρι. Και αρχισα να χανω σιγα σιγα! Επρεπε να τα χασω, αλλιως δεν με αφηναν να ξεκινησω την εξωσωματικη εδω...Θυμαμαι σε συνεδριο στο Βελγιο κερδισα το καλυτερο ποστερ και δωρο ηταν ενα κουτι χειροποιητες σοκολατες και δεν εφαγα ουτε μια! Το μοιρασα στους συναδελφους!! Αυτο δεν ειναι η θυσια της μανας τωρα;;;;;; Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Ποσό θέλω να επισκεφτώ αυτήν την πόλη !!!!νομιζω είναι πανεμορφη !!!

Just now, demifilol είπε:

@Υβόννη Μπραβο Υβόννη !ειναι καλό για την υγεία σου κ σωματική κ ψυχική !συγχαρητηρια !

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, VDPap είπε:

Αχ ναι μωρέ το έχεις ξαναπει.,Τρίκαλα..δεν έχω πάει δυστυχώς..

Just now, Υβόννη είπε:

Μονη μου τα εχασα! Μου πηρε ενα χρονο περιπου. Κοιτα δεν ετρωγα ποτε πολυ και δε δικαιολογουσε τα κιλα τα εξτρα. Οσο ημουν Ελλαδα ειχα παει σε διαιτολογο πολλες φορες και δεν εχανα ευκολα και δεν με πιστευαν οτι δεν τρωω πολυ. Η παθολογος εδω στη Γερμανια βρηκε οτι εχω θυροειδη και αντισταση στην ινσουλινη. Η μονη που πιστεψε οτι κατι παει στραβα αλλα οχι με τη διατροφη μου. Οποτε μολις πηρα τα φαρμακα, ειδα οτι αν λιγο προσεξω χανω. Ετσι αποφασισα να ξεκινησω να τρωω πολυ προσεκτικα μεν, αλλα οχι να μετραω ποσοτητες κτλ. Εκοψα απλα ψωμι, ζαχαρη και τυρι. Και αρχισα να χανω σιγα σιγα! Επρεπε να τα χασω, αλλιως δεν με αφηναν να ξεκινησω την εξωσωματικη εδω...Θυμαμαι σε συνεδριο στο Βελγιο κερδισα το καλυτερο ποστερ και δωρο ηταν ενα κουτι χειροποιητες σοκολατες και δεν εφαγα ουτε μια! Το μοιρασα στους συναδελφους!! Αυτο δεν ειναι η θυσια της μανας τωρα;;;;;; Χαχαχα

Μπράβο αυτοσυγκρατηση!!καλά ηλίθιοι οι παθολόγοι εδώ;;;το πρώτο που θα σε ρωτούσα εγώ είναι αυτό για τον θυροειδή κ είμαι άσχετη επαγγςλματος.. τεσπά,καλό σου έκανε φανταζομαι κ σου έμεινε μετά η υγιεινή διατροφή ε;κι εμένα μ αρέσουν φρούτα σαλάτες όσπρια τρελαίνομαι αλλά τρώω κ τις βλακείες μου!

• Μου αρέσει 1

Just now, VDPap είπε:

Φανταστικα τα Τρικαλα,την λατρευω αυτη την πολη.τα τελευταια 4 χρονια τα Χριστουγεννα τα περναω εκει!:-)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, demifilol said:

@Υβόννη Μπραβο Υβόννη !ειναι καλό για την υγεία σου κ σωματική κ ψυχική !συγχαρητηρια !

Just now, MumMaria said:

Αχ ναι μωρέ το έχεις ξαναπει.,Τρίκαλα..δεν έχω πάει δυστυχώς..

Μπράβο αυτοσυγκρατηση!!καλά ηλίθιοι οι παθολόγοι εδώ;;;το πρώτο που θα σε ρωτούσα εγώ είναι αυτό για τον θυροειδή κ είμαι άσχετη επαγγςλματος.. τεσπά,καλό σου έκανε φανταζομαι κ σου έμεινε μετά η υγιεινή διατροφή ε;κι εμένα μ αρέσουν φρούτα σαλάτες όσπρια τρελαίνομαι αλλά τρώω κ τις βλακείες μου!

Να ειστε καλα κοριτσια μου! Καλο ειναι που και που να τρωμε και τη βλακεια μας πιστευω! Αν σε γενικες γραμμες τρωμε καλα δε χαθηκε και ο κοσμος!

Just now, VDPap said:

Υπεροχα τα Τρικαλα!!!!!

oz5Vp2.png

Κορίτσια έχω έντονη ζαλάδα και χαιρομαιιιιι.Εμενα είναι από τα λίγα δείγματα ότι το μωρό μου μεγαλώνει γιατί δεν έχω εμετούς.Και εγώ η καημένη έχω να κάνω υπέρηχο από τις 7 του μήνα τι να κάνω μπαίνω σε σκέψεις

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...