Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Πεθαινωωωωωωωωωωωω!!! Παλι καλα που καταλαβε οτι το βεραμαν ειναι αποχρωση του μπλε!!!

Ημουν σιγουρη θα εβρισκε τροπο να κανει το φαι του παιδιου γκουρμεδια!!! Παντως βλεπω τα πατε μια χαρα και πολυ χαιρομαι!! Μεσα στην ατυχια μας με τον ιο εισαι τυχερη γιατι ειστε και οι δυο σπιτι και ετσι τωρα που ετυχε η ξαπλα τον εχεις οντως βοηθεια το συμπεθερο!

Εγω ειμαι καλα και σημερα εχουμε να βαλουμε πλυντηρια, τα οποια βαζει ο αντρας μου! Λεω ας αλλαξω εγω χαλαρα τα σεντονια! Και συνειδητοποιοω οτι δεν εχουμε κανενα καθαρο!! To καμαρι μου, η κολωνα του σπιτιου τοσο καιρο εβαζε για πλυση μονο ρουχα και εσωρουχα!!!! Οποτε το τελευταιο σετ σεντονια ηταν αυτο που βαλαμε την προηγουμενη βδομαδα!! Καταπληκτικα!!!

Χαχα με πέθανες μ τ σεντόνια.. μ αρέσει π είναι επιλεκτικοι..Ο άντρας μ σιχαίνεται ν πιάσει τις βιλεντες τα πανάκια  στ κουζίνα όταν είναι βρεγμενα

Just now, Gogo1994 είπε:

Ζορισα τον εαυτό μου να τον κόψω τελείως από το φόβο μου το πρώτο τρίμηνο.2 φορές έχω πιει ελληνικό πολύ πολύ αραιωμένο.αλλα ο φρέντο εσπρέσσο ποσοοοο μου λείπει;

Εγώ πίνω φρέντο καπουτσίνο τον λατρεύω.. Κ τώρα π ανέβηκε η θερμοκρασία μ λείπει.. εμένα ο γιατρός μ είπε απλά μέχρι 2 την ημέρα.. Δεν τ θεωρώ κακό ν πίνεις αυτο π θες με μέτρο.. Η λιγότερες μερες

Just now, Evitheodorou είπε:

έχω φάει πολύ για πρωινο αφήστε θα σκάσω..καλά που έχει ήλιο να βγω αργότερα για περπάτημα γιατί δεν με βλέπω καλά χαχα..

Εύη έτρωγε κ γ εμας!! Αφού περπατάς μην ανχωνεσαιι όλα καλά!!

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Έπεσα σε λήθαργο από χθες με πήρε ο ύπνος κατά τις 11 στον καναπέ σηκώθηκα πρωί στις 10 έφαγα πρωινό και με πήρε ξανά ο ύπνος στον καναπέ. Καινούργιο σύμπτωμα η υπνηλία στη 13 βδομάδα; Τι να πω..

@MumMaria πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα.. Γέλασα πολύ με τον άντρα σου και τα καλάθια...

Τ ν πεις ορμόνες είναι αυτές.. Θ μας τρελάνουν.. άραγε θ ξανακοιμηθεις μέχρι τ βραδυ;;;χαχα:-P

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!! 

Μαράκι μπράβο, αντε με το καλό τη Δευτέρα να δεις μωράκι σου να ηρεμήσεις!!! :x

Κορίτσια και εμείς ευτυχώς πάντα και πριν την εγκυμοσύνη τις δουλειές όλες μαζί με τον άντρα μου τις κάνουμε! Μόνο αν κάποιος ήταν άρρωστος τις αναλάμβανε ο ένας αλλά ποτέ να φορτώνει ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο.. Βέβαια εγώ να σας είμαι ειλικρινής δεν το λέω τύχη αυτό, θεωρώ ότι η καθεμία μας επιλέγει τον άνθρωπο που θα ζήσει μαζί και θα κάνει οικογένεια! Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ με άντρα που δεν θα ήταν έτσι.. :rolleyes:

Just now, Gogo1994 είπε:

Ζορισα τον εαυτό μου να τον κόψω τελείως από το φόβο μου το πρώτο τρίμηνο.2 φορές έχω πιει ελληνικό πολύ πολύ αραιωμένο.αλλα ο φρέντο εσπρέσσο ποσοοοο μου λείπει;

Βρε Γωγουλα γιατί ζορίζεσαι να μην πίνεις καφέ; Αφού οι γιατροί λένε δεν υπάρχει πρόβλημα μη στερείς από τον εαυτό σου κάτι που απολαμβάνεις! Κάτι πολύ σωστό που είχα διαβάσει είναι πως οτιδήποτε κάνει η γυναίκα, όταν δεν ξέρει ακόμα ότι είναι έγκυος, και είναι τοξικό για το μωρό η εγκυμοσυνη δεν προχωράει καν! Εγώ λοιπόν για πολλές μέρες που ήμουν έγκυος και δεν το ηξερα έπινα 3 μπορεί και 4 φρέντο εσπρέσσο την ημέρα! Εντάξει τώρα πίνω έναν κανονικό αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βλάψει.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου δυο πράγματα που θέλω να ρωτήσω..πρώτον έχει ιδέα καμία σας πόσο καιρό κάνει πάνω κάτω μια αποκόλληση να περάσει;κ δεύτερον επειδή ήμουν δυσκοιλια,μου είπε ο γιατρός να μην σφίγγονται καθόλου τώρα με τον χαμηλό πλακούντα κ την αποκόλληση.απλα ρε κορίτσια με την ξάπλα κ τα 2 ουτροτζεσταν που προκαλούν ούτως η άλλως δυσκοιλιότητα δεν βλέπω άσπρη μέρα..μου εδώσε ντουφαλακ σε σιρόπι κ το ξεκίνησα χθες,δεν έχω ξαναπάρει γιατί ποτέ δεν είχα θέμα,πόσο καιρό κάνει να σε πιάσει;έχει πάρει ποτέ κοπέλα;θέλω να πάω τουαλέτα κ δεν μπορώ..

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου δυο πράγματα που θέλω να ρωτήσω..πρώτον έχει ιδέα καμία σας πόσο καιρό κάνει πάνω κάτω μια αποκόλληση να περάσει;κ δεύτερον επειδή ήμουν δυσκοιλια,μου είπε ο γιατρός να μην σφίγγονται καθόλου τώρα με τον χαμηλό πλακούντα κ την αποκόλληση.απλα ρε κορίτσια με την ξάπλα κ τα 2 ουτροτζεσταν που προκαλούν ούτως η άλλως δυσκοιλιότητα δεν βλέπω άσπρη μέρα..μου εδώσε ντουφαλακ σε σιρόπι κ το ξεκίνησα χθες,δεν έχω ξαναπάρει γιατί ποτέ δεν είχα θέμα,πόσο καιρό κάνει να σε πιάσει;έχει πάρει ποτέ κοπέλα;θέλω να πάω τουαλέτα κ δεν μπορώ..

Προσπάθησε να συνδυάσεις μαζί και ακτινίδιο,σύκο κ πολλά νερά.με το σιρόπι σίγουρα θα δεις διαφορά

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Μαράκι μπράβο, αντε με το καλό τη Δευτέρα να δεις μωράκι σου να ηρεμήσεις!!! :x

Κορίτσια και εμείς ευτυχώς πάντα και πριν την εγκυμοσύνη τις δουλειές όλες μαζί με τον άντρα μου τις κάνουμε! Μόνο αν κάποιος ήταν άρρωστος τις αναλάμβανε ο ένας αλλά ποτέ να φορτώνει ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο.. Βέβαια εγώ να σας είμαι ειλικρινής δεν το λέω τύχη αυτό, θεωρώ ότι η καθεμία μας επιλέγει τον άνθρωπο που θα ζήσει μαζί και θα κάνει οικογένεια! Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ με άντρα που δεν θα ήταν έτσι.. :rolleyes:

Βρε Γωγουλα γιατί ζορίζεσαι να μην πίνεις καφέ; Αφού οι γιατροί λένε δεν υπάρχει πρόβλημα μη στερείς από τον εαυτό σου κάτι που απολαμβάνεις! Κάτι πολύ σωστό που είχα διαβάσει είναι πως οτιδήποτε κάνει η γυναίκα, όταν δεν ξέρει ακόμα ότι είναι έγκυος, και είναι τοξικό για το μωρό η εγκυμοσυνη δεν προχωράει καν! Εγώ λοιπόν για πολλές μέρες που ήμουν έγκυος και δεν το ηξερα έπινα 3 μπορεί και 4 φρέντο εσπρέσσο την ημέρα! Εντάξει τώρα πίνω έναν κανονικό αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βλάψει.. 

Και εμεις τις εχουμε μοιρασμενες, απλα το πλυντηριο το εχω αναλαβει εγω και τωρα του εδωσα τη σκυταλη γιατι δε θελω να σκυβω οσο γινεται!

Να προσθεσω οτι ουτε πετσετες εχουμε καθαρες! Μου ειπε σημερα οτι εγω του ειπα να πλενει τα ρουχα και τα σεντονια και οι πετσετες δεν ειναι ρουχα!!!! Μην τον βλεπετε ετσι, ειναι καλο παλικαρι καταβαθως! Χαχαχαχαχα!

Just now, MumMaria said:

Μαρακι θυμαμαι ειχες πει για μια μερεντα με στεβια οτι σε βοηθουσε. Δεν την αγοραζεις παλι να την απλωσεις στο ψωμι και να βαλεις και κανενα ακτινιδιο απο πανω?

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Και εμεις τις εχουμε μοιρασμενες, απλα το πλυντηριο το εχω αναλαβει εγω και τωρα του εδωσα τη σκυταλη γιατι δε θελω να σκυβω οσο γινεται!

Να προσθεσω οτι ουτε πετσετες εχουμε καθαρες! Μου ειπε σημερα οτι εγω του ειπα να πλενει τα ρουχα και τα σεντονια και οι πετσετες δεν ειναι ρουχα!!!! Μην τον βλεπετε ετσι, ειναι καλο παλικαρι καταβαθως! Χαχαχαχαχα!

Μαρακι θυμαμαι ειχες πει για μια μερεντα με στεβια οτι σε βοηθουσε. Δεν την αγοραζεις παλι να την απλωσεις στο ψωμι και να βαλεις και κανενα ακτινιδιο απο πανω?

Θεούλης ο άντρας σου! :mrgreen:

Ρε παιδιά αυτή την κολασμένη μερεντα με στεβια που τη βρίσκετε που έχω γυρίσει όλα τα σουπερμάρκετ και δεν τη βλέπω πουθενά; Έχω σκάσει! 

• Χαχα 1

Ρε παιδιά αυτή την κολασμένη μερεντα με στεβια που τη βρίσκετε που έχω γυρίσει όλα τα σουπερμάρκετ και δεν τη βλέπω πουθενά; Έχω σκάσει! 

ξερω οτι ειναι μια του Παυλιδη! Ειναι με μαυρη σοκολατα και δεν εχει καθολου ζαχαρη! Περισσοτερα τα κοριτσια απο τα ελληνικα εδαφη χαχαχα! Σου αρεσει η στεβια; Εγω τρελαινομαι αλλα πολυς κοσμος δεν την αντεχει και σε πολλους φερνει διαρροια, γι'αυτο το προτεινα στη Μαρια μας

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μαρία μου εγώ έχω πάρει στο παρελθόν Dulcosoft λόγω ραγάδας. Αυτό ξεκινάει να σε πιάνει μετά από 1-2 24ωρα και μετά όσο το συνεχίζεις λειτουργεί το έντερο σωστά καθημερινά.. Στην αρχή θέλει λίγο υπομονή, φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα ισχύει και με αυτό που σου έδωσε ο γιατρός σου.. 

Just now, Υβόννη είπε:

ξερω οτι ειναι μια του Παυλιδη! Ειναι με μαυρη σοκολατα και δεν εχει καθολου ζαχαρη! Περισσοτερα τα κοριτσια απο τα ελληνικα εδαφη χαχαχα! Σου αρεσει η στεβια; Εγω τρελαινομαι αλλα πολυς κοσμος δεν την αντεχει και σε πολλους φερνει διαρροια, γι'αυτο το προτεινα στη Μαρια μας

Μου αρέσει πολύ! Επιλέγω και από τα ζαχαροπλαστεια κάποια γλυκά με στεβια αντί για ζάχαρη που είναι πεντανοστιμα! Βέβαια πλέον τα βρίσκεις και όλα τα είδη γλυκών σε έκδοση "χωρίς ζάχαρη" οπότε είναι και πολύ εύκολο σε σχέση με παλιά.. 

Just now, Gogo1994 είπε:

Προσπάθησε να συνδυάσεις μαζί και ακτινίδιο,σύκο κ πολλά νερά.με το σιρόπι σίγουρα θα δεις διαφορά

Τρώω κ πολλά φρουτα κ ακτινίδιο κ αχλαδια

Just now, Υβόννη είπε:

Το ψωμί όμως;;;θα την φάω σκέτη μωρέ με το κουταλάκι άμα ειναι

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κ Σκλαβενίτη κ Μασούτη που έχω στην γειτονιά έχει.ιον κ Όλυμπος! θεϊκές!όπως κ σοκοφρετες με στέβια!!!τέλειες!!

Just now, Υβόννη είπε:

Εγώ τρελαίνομαι αλλά την έτρωγα με ψωμάκια η μπισκότα!

Just now, Φραουλίνο είπε:

Μαρία μου εγώ έχω πάρει στο παρελθόν Dulcosoft λόγω ραγάδας. Αυτό ξεκινάει να σε πιάνει μετά από 1-2 24ωρα και μετά όσο το συνεχίζεις λειτουργεί το έντερο σωστά καθημερινά.. Στην αρχή θέλει λίγο υπομονή, φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα ισχύει και με αυτό που σου έδωσε ο γιατρός σου.. 

Μου αρέσει πολύ! Επιλέγω και από τα ζαχαροπλαστεια κάποια γλυκά με στεβια αντί για ζάχαρη που είναι πεντανοστιμα! Βέβαια πλέον τα βρίσκεις και όλα τα είδη γλυκών σε έκδοση "χωρίς ζάχαρη" οπότε είναι και πολύ εύκολο σε σχέση με παλιά.. 

Α ναι;εγώ νόμιζα απευθείας,πηρα μια κκουταλια της σούπας χθες βράδυ,μια το πρωί ,λες από αύριο να κάνει σιγά σιγά χρήση;κ μετά για πόσο το έπαιρνες;κ όταν σταμάτησες,δεν επανήλθε το πρόβλημα;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κι εγω το ιδιο! Ζαχαρη την εχω κοψει εδω και παρα πολλα χρονια. Τα τρια τελευταια βεβαια επειδη βρηκαμε οτι ο ανττρας μου εχει διαβητη, τα προιοντα με στεβια εχουν γινει οι κολλητοι μας! Ειλικρινα πλεον οτι λιγουρευτει το βρισκουμε και σε βερσιον χωρις ζαχαρη!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ πριν δεν είχα θέμα.. μ είπε ο γιατρος οτι λογικα θ εχω οπως πολλες εγκυες..επαιρνα κ τ ουτροτζεσταν κ οντως εμφανισα..πήγαινα ανα 4 με 5 μέρες.. Όταν τ κατάλαβα έτρωγα κάθε βράδυ 2 ακτινίδια κ ακόμα κ τώρα με βοηθάνε.. Μόλις τ σταμάτησα παρατήρησα ότι δεν έχω τόσο όσο είχα πηγαίνω πιο συχνά.. δοκίμασε τα πάντως.. γ τ σιρόπι δεν ξέρω δεν έχω παρειιι

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria said:

Κ Σκλαβενίτη κ Μασούτη που έχω στην γειτονιά έχει.ιον κ Όλυμπος! θεϊκές!όπως κ σοκοφρετες με στέβια!!!τέλειες!!

Α ναι;εγώ νόμιζα απευθείας,πηρα μια κκουταλια της σούπας χθες βράδυ,μια το πρωί ,λες από αύριο να κάνει σιγά σιγά χρήση;κ μετά για πόσο το έπαιρνες;κ όταν σταμάτησες,δεν επανήλθε το πρόβλημα;

Ναι δε το σκεφτηκα για το ψωμι! Αλλα και σκετη αν τη φας και βουτηξεις μεσα κανενα φρουτο ονειρο θα ειναι!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Δεν το πήρα για πολύ γιατι δεν ήμουν πολύ δυσκοιλια έπρεπε απλά για όσο έκανα μια θεραπεία με αλοιφές να μην υπάρχει η παραμικρή δυσκολία.. Ούτε για ένα μήνα δεν το πήρα και μετά το έστρωσα με διατροφή.. 

Βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι πιο επιμονη η δυσκοιλιοτητα οπότε δεν ξέρω μόνο με διατροφή τι γίνεται.. 

Εγω θα σου πω μια φόρμουλα και αν θέλεις δοκίμασε την!

Πρωινό, all bran high Fibre Με πιτουρο σίτου. Μέσα στην ημέρα δύο τρεις φρυγανιές Scandinavian με ότι θέλεις και 2 3 δαμάσκηνα μαζί.. Βράδυ πριν τον ύπνο 1 ακτινίδιο.. Αυτά μαζί με ότι άλλο τρως εννοείται μέσα στην ημέρα κανονικά!! 

Αν δεν τρέχεις το επόμενο πρωί να μη με λένε Φραουλίνο! 

• Μου αρέσει 1

Δεν το πήρα για πολύ γιατι δεν ήμουν πολύ δυσκοιλια έπρεπε απλά για όσο έκανα μια θεραπεία με αλοιφές να μην υπάρχει η παραμικρή δυσκολία.. Ούτε για ένα μήνα δεν το πήρα και μετά το έστρωσα με διατροφή.. 

Βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι πιο επιμονη η δυσκοιλιοτητα οπότε δεν ξέρω μόνο με διατροφή τι γίνεται.. 

Εγω θα σου πω μια φόρμουλα και αν θέλεις δοκίμασε την!

Πρωινό, all bran high Fibre Με πιτουρο σίτου. Μέσα στην ημέρα δύο τρεις φρυγανιές Scandinavian με ότι θέλεις και 2 3 δαμάσκηνα μαζί.. Βράδυ πριν τον ύπνο 1 ακτινίδιο.. Αυτά μαζί με ότι άλλο τρως εννοείται μέσα στην ημέρα κανονικά!! 

Αν δεν τρέχεις το επόμενο πρωί να μη με λένε Φραουλίνο! 

Τρως κι εσυ Scandinavian???? Επιτελους ενας ανθρωπος!!!! Ολοι μου οι φιλοι τις λενε αχυρο χαχαχα αλλα εγω τις λατρευω! Με τις αναγουλες τοσο καιρο δεν ηθελα ουτε να τις δω, τωρα τις ξεκινησα παλι!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...