Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

1 hour ago, MumMaria είπε:

Καλέ τοσο νωρίς κ σου είπε φύλο;;;μπράβο,τσακάλι ο γιατρός σου..εγώ που ρώτησα σήμερα τον δικό μου ,μου είπε δεν φαίνεται ακόμα κ του λέω καλά κ θα φανεί την Δευτέρα;μου είπε πως οι εμβρυολογο έχουν καλύτερους υπερήχους.χαρηκες;;; ή ήθελες κ έναν γιοκα;

Ναι αφού περάσεις την 9η εβδομάδα πολλοί γιατροί το θεωρούν λίγο μαξιλαράκι ασφαλείας,δεν ξέρω γιατί αλλά το έχω ακούσει από πολλους:grin:

Να πω την αλήθεια χάρηκα :-D έχω ένα κόλλημα από πάντα με τα κοριτσάκια! Βέβαια εννοείται δεν θα με χαλούσε ότι κ να ήταν απλά το κορίτσι πλέον το ξέρω κιόλας κ μου είναι ψυχολογικά πιο εύκολο. Όλα τα μωράκια χαρισματικα είναι, υγεία να έχουν μόνο θέλουμε!

@Φραουλίνο κ εμένα αυτό μου είχε πει, ότι μετά την 9η εβδομάδα μειώνονται κατά πολύ οι πιθανοτητες ενώ μέχρι τότε είναι 50-50

@Evitheodorou καλά αποτελέσματα την Δευτέρα, με το καλό το κοριτσάκι σου :x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria said:

Ωχ!χαζομπαμπας από τώρα!και που να επιβεβαιωθεί κ η κόρη!περίμενε περίμενε!χααχχαα

Πού το καταλαβες οτι θελει κορη;;;;;;;;;; Εγω δεν εχω προτιμηση αλλα ο αντρας μου θελει λιγο παραπανω κοριτσι!

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου διάβασα όλα σας τα μηνύματα.Σας νιώθω όλες.Νομιζω δε μπορούμε να χαρούμε τουλάχιστον όχι ακόμα επειδή πάντα λέμε και αν...τόσος φόβος μέσα στη προσμονή μας και στη θέληση μας να πάνε όλα καλά να το προστατεύσουμε αυτό το πλάσμα..να το μεγαλώσουμε να περνάει κάθε μέρα και να του χαρίζουμε λίγη ζωή μέσα μας ακόμα...κορίτσια δεν αντέχω την αναμονή μέχρι την άλλη Πέμπτη.πρισπαθω με χίλιους δυο τρόπους να ξεχνιέμαι κ δοξάζω τη Παναγία κάθε μέρα που είμαι καλά κ πέρασε άλλη μια μέρα.Δε θέλω να το βγάζω προς τα έξω αλλά σε εσάς μπορώ..εσείς με καταλαβαίνετε πιο πολύ από τον καθένα που είναι οι κοντά μου.Τις προάλλες το βράδυ ξύπνησα και σας ορκίζομαι με το που άνοιξα τα μάτια μου έκανα σκέψη το μωρό μου σε λόγους μήνες θα είναι εδώ τι θα έπρεπε να έκανα αυτήν την ώρα αν ήταν εδώ...μιλάνε για πολλές σκέψεις

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Πού το καταλαβες οτι θελει κορη;;;;;;;;;; Εγω δεν εχω προτιμηση αλλα ο αντρας μου θελει λιγο παραπανω κοριτσι!

Ε τον συμπέθερο δεν θα ψυχολογησω!!χαχαχα!κι ο άντρας μου την περιμένει αλλά δεν ξέρω.......

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια μου διάβασα όλα σας τα μηνύματα.Σας νιώθω όλες.Νομιζω δε μπορούμε να χαρούμε τουλάχιστον όχι ακόμα επειδή πάντα λέμε και αν...τόσος φόβος μέσα στη προσμονή μας και στη θέληση μας να πάνε όλα καλά να το προστατεύσουμε αυτό το πλάσμα..να το μεγαλώσουμε να περνάει κάθε μέρα και να του χαρίζουμε λίγη ζωή μέσα μας ακόμα...κορίτσια δεν αντέχω την αναμονή μέχρι την άλλη Πέμπτη.πρισπαθω με χίλιους δυο τρόπους να ξεχνιέμαι κ δοξάζω τη Παναγία κάθε μέρα που είμαι καλά κ πέρασε άλλη μια μέρα.Δε θέλω να το βγάζω προς τα έξω αλλά σε εσάς μπορώ..εσείς με καταλαβαίνετε πιο πολύ από τον καθένα που είναι οι κοντά μου.Τις προάλλες το βράδυ ξύπνησα και σας ορκίζομαι με το που άνοιξα τα μάτια μου έκανα σκέψη το μωρό μου σε λόγους μήνες θα είναι εδώ τι θα έπρεπε να έκανα αυτήν την ώρα αν ήταν εδώ...μιλάνε για πολλές σκέψεις

Κοριτσακι μου ποσο τρυφερα ολα αυτα που εγραψες! Φυσικα ολες καταλαβαινουμε...Θα περασουν οι μερες και για σενα και θα ερθει η σειρα σου της αυχενικης! Να οραματιζεσαι το μωρακι σου και τις στιγμες μαζι του! Νομιζβ και το μωρακι θα το αισθανεται οτι το σκεφτεσαι!!!!! Και οποτε φοβομαστε, εδω να τα γραφουμε και η μια με την αλλη να τα ξεπερναμε! Ειμαι σιγουρη ΟΛΕΣ θα κανουμε υπεροχα, γερα μωρακια!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Τι γλυκιά που είσαι!!!!έτσι το μυαλό μας να ταξιδεύει με όμορφες σκέψεις,αυτό αξίζει η κάθε εγκυμοσύνη της κάθε κοπέλας!!!σιγά σιγά,συγκρατημένα κ χαλαρά όλες ξεκινήσαμε να κάνουμε όνειρα!!θα έρθει η πέμπτη κ θα δεις το μωράκι σου!και θα είναι όλα καλά,είμαι σιγουρη

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Ε τον συμπέθερο δεν θα ψυχολογησω!!χαχαχα!κι ο άντρας μου την περιμένει αλλά δεν ξέρω.......

Χαχαχαχα! Για να δουμε, για να δουμε! Πολυ τσαουσα τη βλεπω παντως! Κουνηματακια και τσαλιμακια σημερα, παιδευει και λιγο τη μαμα της! Γυναικα μυριζομαι χαχαχα

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Τι γλυκιά που είσαι!!!!έτσι το μυαλό μας να ταξιδεύει με όμορφες σκέψεις,αυτό αξίζει η κάθε εγκυμοσύνη της κάθε κοπέλας!!!σιγά σιγά,συγκρατημένα κ χαλαρά όλες ξεκινήσαμε να κάνουμε όνειρα!!θα έρθει η πέμπτη κ θα δεις το μωράκι σου!και θα είναι όλα καλά,είμαι σιγουρη

Είχα στενοχωρηθεί τόσο χθες.εσυ πάντα μας εμψυχώνεις.Ποσο χάρηκα.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ σε νιώθω  απόλυτα!! Εγώ θέλω τόσο πολύ να χαρώ, αλλα είμαι τόσο συγκρατημένη.. Πέρασα και μια παλινδρομη φέτος και το άγχος μου είναι διπλό... Ειπα αντε να γίνει η αυχενικη να μου φύγει το άγχος, τώρα λέω αντε να έρθει η Β Επιπέδου να επιβεβαιωθω....Θέλει τόση υπομονή...και φοβάμαι να χαρώ... Φοβάμαι μην πάθω τα ίδια αν κ αυτή τη φορά είναι όλα πιο ευοιωνα...

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Είχα στενοχωρηθεί τόσο χθες.εσυ πάντα μας εμψυχώνεις.Ποσο χάρηκα.

Αχ κοπέλα μου,πραγματικά το μετάνιωσα το χθεσινό.δεν ήθελα να ρίξω καμία κοπέλα ψυχολογικά.αντεδρασα ίσως υπερβολικά.αλλα συνήλθα ετσι;;;;κ τώρα δριμύτερη!!!:P

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Αχ κοπέλα μου,πραγματικά το μετάνιωσα το χθεσινό.δεν ήθελα να ρίξω καμία κοπέλα ψυχολογικά.αντεδρασα ίσως υπερβολικά.αλλα συνήλθα ετσι;;;;κ τώρα δριμύτερη!!!:P

Όχι όλα πρέπει να τα λέμε αλλιώς θα τρελαθουμε μόνες μας.Ναιιι είσαι καλά και θα ξεκουραστείς...θα ξεκουραστείς και θα είναι όλα τέλεια 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ποσο σε νοιωθω....καπως ετσι σκεφτομαι κ εγω..ειδικα  σημερα που εκλεισα την αυχενικη σε 2 εβδομαδες απο τωρα λεω πως θα περασουν οι μερες κ ολο αυτο σκεφτομαι.στον αντρα μου cool αλλα μεσα μου αγωνια.κ εμεις δεν το εχουμε πει ακομα ουτε στους γονεις μας.να γινει πρωτα η εξεταση κ μετα θα τους το πουμε.μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας ,να ηρεμησουμε κ να το χαρουμε

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...