Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Αυτό ακριβώς που είπες υπομονη κ στομάχι Γτ αξίζει τα παντα το τελος αυτής της διαδρομής !ευχαριστω για τα καλα σου λόγια !

Κοπέλα μου ευτυχώς ο τωρινός εμβρυολογος δεν είναι μ#λ#κας κ ελπίζω να σε καθησυχάσει με τις μετρήσεις σου!αυτό με την pappA πραγματικά έχει καταντήσει αηδία.ξερω πάμπολλες περιπτώσεις που βγήκαν ότι να ναι αποτελέσματα από κει κ τζάμπα κοπέλες μπήκαν στο τριπακι να κάνουν αμνιο ή τροφοβλάστη,που οκ ναι πήγαν καλά κ είναι πλέον επεμβάσεις ρουτίνας αλλά πρώτον πάντα υπάρχει μια καμία επικινδυνότητα κ δεύτερον τι ψυχολογικό φορτίο κουβαλούσαμε μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα.τυφλοσουρτης πλέον η αμνιο!φτάνει!!όντως στο βωμό του χρήματος δεν υπολογίζουν τίποτα! Για αυτό Δημητρούλα μου προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι,το καταλαβαίνω σε πιάνει μια απελπισία τύπου κι αυτό σε μένα,αλλά έχεις ένα γερό μπομπιρακο μέσα σου κ έναν τράχηλο πολύ καλό κοπέλα μου!θα κάνεις την περίδεση,λόγο υπομονή κ θα κρατάμε τα θαυματακια σύντομα στην γεμάτη αγκαλιά μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria said:

Κοπέλα μου ευτυχώς ο τωρινός εμβρυολογος δεν είναι μ#λ#κας κ ελπίζω να σε καθησυχάσει με τις μετρήσεις σου!αυτό με την pappA πραγματικά έχει καταντήσει αηδία.ξερω πάμπολλες περιπτώσεις που βγήκαν ότι να ναι αποτελέσματα από κει κ τζάμπα κοπέλες μπήκαν στο τριπακι να κάνουν αμνιο ή τροφοβλάστη,που οκ ναι πήγαν καλά κ είναι πλέον επεμβάσεις ρουτίνας αλλά πρώτον πάντα υπάρχει μια καμία επικινδυνότητα κ δεύτερον τι ψυχολογικό φορτίο κουβαλούσαμε μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα.τυφλοσουρτης πλέον η αμνιο!φτάνει!!όντως στο βωμό του χρήματος δεν υπολογίζουν τίποτα! Για αυτό Δημητρούλα μου προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι,το καταλαβαίνω σε πιάνει μια απελπισία τύπου κι αυτό σε μένα,αλλά έχεις ένα γερό μπομπιρακο μέσα σου κ έναν τράχηλο πολύ καλό κοπέλα μου!θα κάνεις την περίδεση,λόγο υπομονή κ θα κρατάμε τα θαυματακια σύντομα στην γεμάτη αγκαλιά μας

Συγκινηθηκα........

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Σε Ευχαριστω για ακόμα μια φορά Μαράκι !!δεν έχω λόγια αληθεια !υπομονη όλες μας !

@Υβόννη Ναι θα κανεις μωροοοο !!!πιστεψε το !!η μαία βοηθάει παρα πολύ σε μια γεννά κ είναι ωραίο που τα οργανώσετε από τωρα !!Σημαντικο επίσης ότι τη συμπάθησες αρα θα έχετε  καλη επικοινωνία !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε ναι δεν σας ειπα τα νεα! Ειναι πολυ καλη και γλυκια, μιλαμε στα αγγλικα και μου ειπε οτι στο επομενο ραντεβου θα μιλησουμε για το συστημα με τα μαιευτηρια εδω, ωστε να διαλεξω τί θελω. ΜΟυ ειπε οτι θα με βοηθησει στη γεννα και μετα για 6 βδομαδες θα ερχεται σπιτι μερα παρα μερα να φροντιζουμε μαζι το μωρο και να μου δειξει. Ειπε επισης να μην αγορασω πραγματα ακομη (λες και θα αγοραζα απο τωρα) και θα μου τα πει την επομενη φορα τι χρειαζεται να αγορασω. Μιση ωρα μιλησαμε, σημειωσε λιγο ημερομηνιες, την ασφαλιση μου (δωρεαν ειναι ολα ειπε), κλεισαμε μαθηματα τοκετου για Σεπτεμβρη και σημερα θα μου στειλει εμειλ με το επομενο ραντεβου!

Κοριτσια θα κανω μωροοοοοοοοο! Σημερα το συνειδητοποιησα λιγο! Μετα απο τοσα βασανα και τοση λαχταρα ερχεται η ωρα!!!!!!

Αχ αυτό θα σου λεγα τώρα!!!!!μιλάς για οοολα αυτά κ τσακ συνειδητοποιείς ωχ θα γίνω μαμά,κάτι μεγαλώνει μέσα μου,μιλάμε για το τι θα χρειαστώ,πώς θα φροντίζω το μωράκι μου!!!για αυτό σου είπα ,είναι ωραία ιδέα η μαία κ αφού ταιριάξετε,σούπερ!με την μαμά σου έκανες σκαιπ;πες αντιδράσεις...ο άντρας σου τρελάθηκε κι αυτός χθες;

Just now, demifilol said:

Σε Ευχαριστω για ακόμα μια φορά Μαράκι !!δεν έχω λόγια αληθεια !υπομονη όλες μας !

@Υβόννη Ναι θα κανεις μωροοοο !!!πιστεψε το !!η μαία βοηθάει παρα πολύ σε μια γεννά κ είναι ωραίο που τα οργανώσετε από τωρα !!Σημαντικο επίσης ότι τη συμπάθησες αρα θα έχει καλη επικοινωνία !!

Κοριτσι μου εσυ εισαι δυνατη και εχεις τοσα περασει, δε θα σου χαλαει την ψυχολογια μια ηλιθια πιθανοτητα!! Υπομονη και ολα θα ειναι τελεια!

Κανω την ανετη και προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη, αλλα αυτη η ιστορια τοσα χρονια με την υπογονιμοτητα εχει αφησει πληγη...Εχω τοσο φλερταρει στο παρελθον  με την ιδεα οτι δε θα γινω ποτε μαμα που τωρα ειναι απιστευτο ολο αυτο και δε θελω κανενας να μου το χαλασει, γιατι δεν θα το ξαναζησω δυστυχως. Και το κανενας το λεω και για τους γιατρους που γι´αυτους καμια φορα ειμαστε αλλη μια εγκυος, αλλα για εμας ειναι η εγκυμοσυνη μας και ειναι πολυτιμη!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

On 23/4/2020 at 6:22 ΜΜ, MumMaria είπε:

Πέρσι στον γιο μου πήγα 12+5 κ είχε 173 παλμους,μια χαρά είπε ο γιατρός.οσο περναει ο καιρός θα πέφτουν.να ξέρεις επηρεάζεται κ από το άγχος σου,όταν ανεβάζεις εσύ παλμούς,ανεβάζει κ το μωράκι.τωρα την Δευτέρα έχω αυχενική,θα σε ενημερώσω κ για εκεί πόσο παλμούς θα έχει.οι άλλες σου μετρήσεις ήταν οκ κ έκανε θέμα ο γιατρός για τρισωμια 13;

Ναι... βέβαια με το αιμα βγήκε  1:20000 κ ησύχασα λίγο, αλλα και παλι οι καρδιακοί παλμοί ειναι παραπάνω από αυτή την περιβοητη 95η εκατοστιαια θέση... Αυτα τα ειπε ο εμβρυολογος...Ο γιατρός  yolo... μου είπε να πάω να με δει σε 3 εβδομάδες... Τη Δευτέρα εχω κλεισει ραντεβού σε αλλο γιατρό να πάρω μια γνώμη 

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Αχ αυτό θα σου λεγα τώρα!!!!!μιλάς για οοολα αυτά κ τσακ συνειδητοποιείς ωχ θα γίνω μαμά,κάτι μεγαλώνει μέσα μου,μιλάμε για το τι θα χρειαστώ,πώς θα φροντίζω το μωράκι μου!!!για αυτό σου είπα ,είναι ωραία ιδέα η μαία κ αφού ταιριάξετε,σούπερ!με την μαμά σου έκανες σκαιπ;πες αντιδράσεις...ο άντρας σου τρελάθηκε κι αυτός χθες;

Ειχες δικιο κοριτσακι μου! Μιλαμε για το μωρο και ξαφνικα ζεις λιγο απο το κομματι της χαρας και ξεχνας λιγο το αγχος των εξετασεων! Η μαμα μου και η γιαγια μου εχουν ξετρελαθει, χτες το ειπαμε και στα πεθερικα και εγινε χαμος απο χαρα! Ο αντρας μου χαρηκε παρα πολυ και αρχισε να λεει χτες πού θα βαλουμε την κουνια και πού το καρεκλακι φαγητου κτλ! Μολις πηγα στο μπανιο τον ειδα που εβγαζε με το κινητο κρυφα φωτογραφια το μωρο χαχαχα! Γιατι αυτα τα κοροιδευε αλλα τωρα τα λουζεται!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

On 23/4/2020 at 5:39 ΜΜ, Φραουλίνο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σου είπε ότι 178 είναι πολλοί; Μήπως το έλεγε γενικά και πάνω στο άγχος σου το παρερμηνευσες;; 

Αυτά μου τα ειπε ο εμβρυολογος..Ο γιατρός  yolo...Μου είπε να πάω σε 3 εβδομάδες.. Τη Δευτέρα θα πάω για μια αλλη γνώμη 

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσι μου εσυ εισαι δυνατη και εχεις τοσα περασει, δε θα σου χαλαει την ψυχολογια μια ηλιθια πιθανοτητα!! Υπομονη και ολα θα ειναι τελεια!

Κανω την ανετη και προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη, αλλα αυτη η ιστορια τοσα χρονια με την υπογονιμοτητα εχει αφησει πληγη...Εχω τοσο φλερταρει στο παρελθον  με την ιδεα οτι δε θα γινω ποτε μαμα που τωρα ειναι απιστευτο ολο αυτο και δε θελω κανενας να μου το χαλασει, γιατι δεν θα το ξαναζησω δυστυχως. Και το κανενας το λεω και για τους γιατρους που γι´αυτους καμια φορα ειμαστε αλλη μια εγκυος, αλλα για εμας ειναι η εγκυμοσυνη μας και ειναι πολυτιμη!

Πόσο δίκιο έχεις...σε καταλαβαίνω,με διαφορετικό τρόπο αλλα κι εγώ κόπιασα κ αμφισβήτησα πολλές φορές τον εαυτό μου κ αν τελικά θα τα καταφέρω.το ταξίδι σου τώρα ξεκινάει...δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια τι σε περιμένει μπροστά σου,δεν υπάρχουν λέξεις αρκετά ικανες,με πιάνει μια ανατριχιλα..του χρόνου θα μιλάμε για τα μωρά μας κ θα λες πως ζούσα εγώ χωρίς αυτό το πλάσμα τόσα χρόνια;;!!η απόλυτη αγάπη!

• Μου αρέσει 1

On 23/4/2020 at 6:39 ΜΜ, Ninamc είπε:

Καλε τι σοκ? Αν οι υπολοιπες μετρησεις ειναι μια χαρα, γιατι σκας?

Δες ρινικο οστο, κτλ. Αυχενικη διαφανεια. Κτλ. Pappa β-hgg 

Και μετα αν ολα ειναι οκ ,ρωτα και τν γιατρο σου. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Εγω ακριβως οπως εσυ μια εβδομαδα πριν (11w 5d) ειχε 172 και μας ειπε μαλλν κοριτσι.

Εσεις μαθατε φυλο?

Μπα.. δε μου είπε και μεσα στη στενοχώρια που είχα φάει εκείνη τη στιγμή δε ρώτησα τίποτα..

Διαφημίσεις

Just now, Ρούλα Γ. είπε:

Ναι... βέβαια με το αιμα βγήκε  1:20000 κ ησύχασα λίγο, αλλα και παλι οι καρδιακοί παλμοί ειναι παραπάνω από αυτή την περιβοητη 95η εκατοστιαια θέση... Αυτα τα ειπε ο εμβρυολογος...Ο γιατρός  yolo... μου είπε να πάω να με δει σε 3 εβδομάδες... Τη Δευτέρα εχω κλεισει ραντεβού σε αλλο γιατρό να πάρω μια γνώμη 

Και πολύ καλά έκανες!!!ρε συ έχεις το μάξιμουμ στις πιθανότητες κ συζητάει ο άλλος για σύνδρομο μόνο από απειροελάχιστα ανεβασμενους παλμούς;;είμαστε με τα καλά μας;θα περιμένω την Δευτέρα τα νέα σου για να χαλαρώσεις κι εσύ!;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Πόσο δίκιο έχεις...σε καταλαβαίνω,με διαφορετικό τρόπο αλλα κι εγώ κόπιασα κ αμφισβήτησα πολλές φορές τον εαυτό μου κ αν τελικά θα τα καταφέρω.το ταξίδι σου τώρα ξεκινάει...δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια τι σε περιμένει μπροστά σου,δεν υπάρχουν λέξεις αρκετά ικανες,με πιάνει μια ανατριχιλα..του χρόνου θα μιλάμε για τα μωρά μας κ θα λες πως ζούσα εγώ χωρίς αυτό το πλάσμα τόσα χρόνια;;!!η απόλυτη αγάπη!

Φατσακι συγκινησης συμπεθερουλα μου!!! Που δεν εχει αλλα εμεις το φανταζομαστε χαχαχαχα!

Just now, Ρούλα Γ. said:

Μπα.. δε μου είπε και μεσα στη στενοχώρια που είχα φάει εκείνη τη στιγμή δε ρώτησα τίποτα..

Κοριτσακι μου ολα ειναι μια χαρα εγω βλεπω στις μετρησεις! Παρε σε παρακαλω και μια αλλη γνωμη, γιατι νομιζω σε εχουν αγχωσει τζαμπα...Οι παλμοι δεν ειναι τοσο πολυ ανεβασμενοι και μπορει να ετυχε! Μη σου χαλανε τη χαρα σου...

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ειχες δικιο κοριτσακι μου! Μιλαμε για το μωρο και ξαφνικα ζεις λιγο απο το κομματι της χαρας και ξεχνας λιγο το αγχος των εξετασεων! Η μαμα μου και η γιαγια μου εχουν ξετρελαθει, χτες το ειπαμε και στα πεθερικα και εγινε χαμος απο χαρα! Ο αντρας μου χαρηκε παρα πολυ και αρχισε να λεει χτες πού θα βαλουμε την κουνια και πού το καρεκλακι φαγητου κτλ! Μολις πηγα στο μπανιο τον ειδα που εβγαζε με το κινητο κρυφα φωτογραφια το μωρο χαχαχα! Γιατι αυτα τα κοροιδευε αλλα τωρα τα λουζεται!!!!!!!

Ωχ!χαζομπαμπας από τώρα!και που να επιβεβαιωθεί κ η κόρη!περίμενε περίμενε!χααχχαα

Just now, Υβόννη είπε:

Γιαυτο ακριβώς πρέπει να το ζήσεις στο επαρκον!!!εχουμε δύναμη μέσα μας και χαιρομαι που εκτιμάς το θείο δώρο !!!κανενας δεν θα στο χαλάσει κ να μην αφήσεις κανεναν !!σου ευχομαι τα καλύτερα !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε ναι δεν σας ειπα τα νεα! Ειναι πολυ καλη και γλυκια, μιλαμε στα αγγλικα και μου ειπε οτι στο επομενο ραντεβου θα μιλησουμε για το συστημα με τα μαιευτηρια εδω, ωστε να διαλεξω τί θελω. ΜΟυ ειπε οτι θα με βοηθησει στη γεννα και μετα για 6 βδομαδες θα ερχεται σπιτι μερα παρα μερα να φροντιζουμε μαζι το μωρο και να μου δειξει. Ειπε επισης να μην αγορασω πραγματα ακομη (λες και θα αγοραζα απο τωρα) και θα μου τα πει την επομενη φορα τι χρειαζεται να αγορασω. Μιση ωρα μιλησαμε, σημειωσε λιγο ημερομηνιες, την ασφαλιση μου (δωρεαν ειναι ολα ειπε), κλεισαμε μαθηματα τοκετου για Σεπτεμβρη και σημερα θα μου στειλει εμειλ με το επομενο ραντεβου!

Κοριτσια θα κανω μωροοοοοοοοο! Σημερα το συνειδητοποιησα λιγο! Μετα απο τοσα βασανα και τοση λαχταρα ερχεται η ωρα!!!!!!

Αχ έχει αρχίσει κ μ αρέσει λίγο αυτή η ιδεανμε τη μαία.. πολύ ενδιαφέρον κ βοηθητικό π θ έρχεται ν σ δείχνει κ ν σ βοηθάει.. :)

Just now, demifilol είπε:

Γιαυτο ακριβώς πρέπει να το ζήσεις στο επαρκον!!!εχουμε δύναμη μέσα μας και χαιρομαι που εκτιμάς το θείο δώρο !!!κανενας δεν θα στο χαλάσει κ να μην αφήσεις κανεναν !!σου ευχομαι τα καλύτερα !!

Κοπέλα μ όλα θ πάνε καλά!!θετικές σκέψεις.. Δυστυχώς υπάρχει η αγωνία πάντα κ θ υπάρχει από τι στιγμή π γινόμαστε μανούλες κ άλλες με πολύ κόπο κ άλλες εύκολα.. όλα θ είναι καλά μην ανχωνεσαιι!!

Just now, Evitheodorou είπε:

ότι χρειαστεί θα το κάνω και αμνιοπαρακέντηση αν χρειαστεί μέχρι να είμαι 100% σίγουρη κορίτσια..

τι να κάνουμε και η αγωνία μέσα στο πρόγραμμα..

Αν χρειαστεί εννοείται δεν θ πεθάνουμε από το ανχος!!ότι μπορούμε θ κάνουμε!!Μην σκέφτεσαι αρνητικά πάντως, θετικές σκέψεις κ όλα θ πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...