Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Άντε θα μας φάει η αγωνία μαζί σου λες και το περνάω εγώ αισθάνομαι 🥺προσευχόμαστε και ευχόμαστε 🙏🙏🙏

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 said:

Κι εμένα ο γιατρός πάντως μου ειπε πως μέχρι 3,50mm θεωρείται φυσιολογικό.

Κι εμενα! Απλα ειπε οτι αν ειναι κατω απο 2.5 μειωνεται ακομη περισσοτερο η πιθανοτητα. Οχι ομως οτι δεν ειναι φυσιολογικο  κατι περισσοτερο απο 2.5

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Εννοείται πως αν χρειαστεί θα το κάνεις γιατί πάνω από όλα είναι η ψυχική μας ηρεμία στην εγκυμοσύνη.. αλλά μην σκέφτεσαι έτσι, το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί!! 

Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα από πολλές που έκαναν αυχενική και τις άγχωσαν και ήταν στο τσακ για αμνιοπαρακέντηση και ξαναέκαναν αυχενική σε άλλο γιατρό και ήταν όλα καλά και άλλες μετρήσεις και κάτι τέτοια.. 

Δεν λέω φυσικά τίποτα για κανέναν γιατρό και δεν έχω ιδέα, πιο πολύ με αυτό εκφράζω την ανησυχία μου και το κατά πόσο η αυχενική έχει να κάνει και με τον κάθε γιατρό ως προσωπική του εκτίμηση ή όχι.. Ποια είναι η γνώμη σας; 

Όσες περισσσοτερες εξετάσεις υπάρχουν ,τόσο πιο πολύ αγχωνόμαστε !πρεπει ο γιατρός να είναι πιστοποιημένος ,,,αλλα και άνθρωπος (να μην ψάχνει το χρήμα μόνο)ολα έχουν να κάνουν με πιθανοτητες και Ισως !!!στον γιο μου είχαν ανακαλύψει δυο αρνητικά :σύνδρομο down και κυστικη ίνωση !ποσοστο 60% να πάσχει !ΠΛηρωσα αμνιο κ έξτρα εξετάσεις σύνολο περίπου 1200ε!Ειμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι ολα γίνονται για το εμπόριο !!αλλα από τη στιγμή που σε βάζουν σε αμφιβολία ,,,δεν μπορείς να το εκμηδενισεις!Γιαυτο μην στεναχωριέστε  τόσο πολύ εάν κάτι δεν είναι σίγουρα επιβεβαιωμένο !

υ.γ ποιος μιλάει ;;εγώ που έκλαιγα από χθες μέχρι σήμερα για την άσχημη πιθανότητα !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Evitheodorou είπε:

Γειά σας κορίτσια γύρισα κ εγω πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα θα έχω την Δευτέρα γιατί τώρα η αίματος δεν βγήκε..όλα του τα όργανα είναι εντάξει ειναι μάλλον  κοριτσάκι μου είπε ο γιατρός έχει μεγάλωσει ολόκληρο παιδάκι το είδα..τώρα είμαι σε αναμονή ακόμα αλλά αρχίζει ξεκαθαρίζει το τοπιό :x

Γιουπι!τέλεια νέα!!!καλέ τι κοριτσομανι είναι αυτό;!μπράβο κοπέλα μου,χάρηκα πάρα πολύ!!!!:x

ναι αλλά εγώ  το τόσο το κάνω τοοοοοσσσοοοοο καταλαβαίνετε δεν πρέπει βέβαια αλλά ξέρετε μέχρι να επιβαιβαιωνομάστε ότι όλα είναι καλά..βάζουμε διαφορά με το μυαλο μας..και ο γιατρός δεν μου είπε κάτι ανυσηχητικο αλλά εγώ έχω άλλο μυαλο..

Να ακούς τον γιατρουλη σου..κάτι ξέρει.;-)ποσο ήταν η μέτρηση;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Γιουπι!τέλεια νέα!!!καλέ τι κοριτσομανι είναι αυτό;!μπράβο κοπέλα μου,χάρηκα πάρα πολύ!!!!:x

Να ακούς τον γιατρουλη σου..κάτι ξέρει.;-)ποσο ήταν η μέτρηση;

3.20mm

Να δούμε κορίτσια μου όλα καλά να πάνε...

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

3.20mm

Να δούμε κορίτσια μου όλα καλά να πάνε...

Κοπέλα μου αν κ ο γιατρός δεν ανέφερε αμνιο,μην αγχώνεσαι.κι εγω αυτά τα όρια που ανέφεραν τα κορίτσια γνώριζα.οποτε μπορεί η αυχενική πτυχή να μην είναι άψογη αλλά.μαζι με όλες τις μετρήσεις,είναι όλα καλά γιατί συνυπολογίζονται,έτσι δεν είναι;εμένα πέρσι είχε αυχενική πτυχή 1.9 αλλά στην καρδιά σε μια βαλβίδα αναστροφή κάτι ξέρω γω (δεν είμαι γιατρός) κ μου έριξε το ποσοστό λίγο.παρ όλα αυτά,έκανα απλά την αιματολογική που είναι μη επεμβατικη μέθοδος.δες κ την pappA κ συζητά το με τον εμβρυολογο κ τον γυναικολόγο σου.ολα καλά θα πάνε.μην χαλάς την χαρά σου!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, demifilol είπε:

Όσες περισσσοτερες εξετάσεις υπάρχουν ,τόσο πιο πολύ αγχωνόμαστε !πρεπει ο γιατρός να είναι πιστοποιημένος ,,,αλλα και άνθρωπος (να μην ψάχνει το χρήμα μόνο)ολα έχουν να κάνουν με πιθανοτητες και Ισως !!!στον γιο μου είχαν ανακαλύψει δυο αρνητικά :σύνδρομο down και κυστικη ίνωση !ποσοστο 60% να πάσχει !ΠΛηρωσα αμνιο κ έξτρα εξετάσεις σύνολο περίπου 1200ε!Ειμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι ολα γίνονται για το εμπόριο !!αλλα από τη στιγμή που σε βάζουν σε αμφιβολία ,,,δεν μπορείς να το εκμηδενισεις!Γιαυτο μην στεναχωριέστε  τόσο πολύ εάν κάτι δεν είναι σίγουρα επιβεβαιωμένο !

υ.γ ποιος μιλάει ;;εγώ που έκλαιγα από χθες μέχρι σήμερα για την άσχημη πιθανότητα !

Από αιματολογικες είχε βγει αυτό το 60%; Για κυστική ίνωση πως το είπαν αυτό χωρίς διαγνωστική εξέταση;; 25% ξέρω ότι είναι η πιθανότητα να νοσεί το παιδί οταν και οι δύο γονείς είναι φορείς.. 

Ποιος ήταν αυτός ο γιατρός που στο έκανε αυτό κορίτσι μου, θα ήθελες να μας πεις μη και πέσει καμία στα νυχάκια του;; 

Από αιματολογικες είχε βγει αυτό το 60%; Για κυστική ίνωση πως το είπαν αυτό χωρίς διαγνωστική εξέταση;; 25% ξέρω ότι είναι η πιθανότητα να νοσεί το παιδί οταν και οι δύο γονείς είναι φορείς.. 

Ποιος ήταν αυτός ο γιατρός που στο έκανε αυτό κορίτσι μου, θα ήθελες να μας πεις μη και πέσει καμία στα νυχάκια του;; 

Έγινε στη β επίπεδου και είναι ένας από τους τοπ της Θεσσαλονίκης !(Δεν ξέρω εάν πρέπει να πω ονομα Γτ θεωρείται δυσφήμιση)Όταν άκουσε ο γιατρός μ γι την κυστικη ίνωση γελούσε ,να φανταστείς !αλλα η αμφιβολία είχε ήδη μπει !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Ελα μωρε κοριτσακι μου...Στεναχωρεθηκα μωρε που εκλαιγες χτες και σημερα...Θα ειναι ολα καλα, εχω καλο προαισθημα!!! Αλλα εχεις δικιο, αν σου βαλουν την αμφιβολια μπορεις να μην αγχωθεις και αν μην το ψαξεις;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ελα μωρε κοριτσακι μου...Στεναχωρεθηκα μωρε που εκλαιγες χτες και σημερα...Θα ειναι ολα καλα, εχω καλο προαισθημα!!! Αλλα εχεις δικιο, αν σου βαλουν την αμφιβολια μπορεις να μην αγχωθεις και αν μην το ψαξεις;

Ενω ξέρω ότι δεν είναι τίποτε ,αλλα με πιανει το παραπονο Γτ να βγαίνουν παντα οι εξετάσεις μου περίεργες !γτ πρέπει να υπάρχει εμπόριο και να εκμεταλλεύονται καταστάσεις !

@Evitheodorou Γιαυτο ΕΥΗ μου είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν είναι τίποτε ,,,απλά μερικες μέρες άγχους και θα δεις ότι μετά θα καθησυχαστείς και εσυ !!υπομονη γλυκιά μ !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Έγινε στη β επίπεδου και είναι ένας από τους τοπ της Θεσσαλονίκης !(Δεν ξέρω εάν πρέπει να πω ονομα Γτ θεωρείται δυσφήμιση)Όταν άκουσε ο γιατρός μ γι την κυστικη ίνωση γελούσε ,να φανταστείς !αλλα η αμφιβολία είχε ήδη μπει !

Ελα Χριστέ μου καλά δεν ντρέπονται να βάζουν τον κόσμο σε τέτοια αγωνία έλεος!! 

Και εσύ μετά από αυτό που πέρασες λογικό είναι να αγχωθείς πάλι τώρα αλλά σκέψου ότι πάλι θα πάνε όλα μια χαρα και προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι.. 

Ααχ θέλει υπομονή και στομάχι κορίτσια η φάση μας αλλά τι να κάνουμε, είναι για να κλαίμε στο τέλος από ευτυχία και ανακούφιση και να κρατάμε αγκαλιά τα μωράκια μας.. 

• Μου αρέσει 2

Ενω ξέρω ότι δεν είναι τίποτε ,αλλα με πιανει το παραπονο Γτ να βγαίνουν παντα οι εξετάσεις μου περίεργες !γτ πρέπει να υπάρχει εμπόριο και να εκμεταλλεύονται καταστάσεις !

@Evitheodorou Γιαυτο ΕΥΗ μου είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν είναι τίποτε ,,,απλά μερικες μέρες άγχους και θα δεις ότι μετά θα καθησυχαστείς και εσυ !!υπομονη γλυκιά μ !

Εχεις δικιο να σε πιανει το παραπονο, κι εμενα θα με επιανε...Τωρα σε νιωθω καλυτερα! ΕΛπιζω να ξεσπασες και να περασε! Τελικα αποκλειουμε να εχει το μωρο το ενα και το αλλο και τα ταραζουμε με το αγχος μας!

oz5Vp2.png

Ελα Χριστέ μου καλά δεν ντρέπονται να βάζουν τον κόσμο σε τέτοια αγωνία έλεος!! 

Και εσύ μετά από αυτό που πέρασες λογικό είναι να αγχωθείς πάλι τώρα αλλά σκέψου ότι πάλι θα πάνε όλα μια χαρα και προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι.. 

Ααχ θέλει υπομονή και στομάχι κορίτσια η φάση μας αλλά τι να κάνουμε, είναι για να κλαίμε στο τέλος από ευτυχία και ανακούφιση και να κρατάμε αγκαλιά τα μωράκια μας.. 

Αυτό ακριβώς που είπες υπομονη κ στομάχι Γτ αξίζει τα παντα το τελος αυτής της διαδρομής !ευχαριστω για τα καλα σου λόγια !

Αυτό ακριβώς που είπες υπομονη κ στομάχι Γτ αξίζει τα παντα το τελος αυτής της διαδρομής !ευχαριστω για τα καλα σου λόγια !

@Υβόννησε Ευχαριστω πολύ !ναι πέρασε και ο θυμός μου !
τι έγινε τελικά με τη μαία !;;;

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Υβόννησε Ευχαριστω πολύ !ναι πέρασε και ο θυμός μου !
τι έγινε τελικά με τη μαία !;;;

Καλε ναι δεν σας ειπα τα νεα! Ειναι πολυ καλη και γλυκια, μιλαμε στα αγγλικα και μου ειπε οτι στο επομενο ραντεβου θα μιλησουμε για το συστημα με τα μαιευτηρια εδω, ωστε να διαλεξω τί θελω. ΜΟυ ειπε οτι θα με βοηθησει στη γεννα και μετα για 6 βδομαδες θα ερχεται σπιτι μερα παρα μερα να φροντιζουμε μαζι το μωρο και να μου δειξει. Ειπε επισης να μην αγορασω πραγματα ακομη (λες και θα αγοραζα απο τωρα) και θα μου τα πει την επομενη φορα τι χρειαζεται να αγορασω. Μιση ωρα μιλησαμε, σημειωσε λιγο ημερομηνιες, την ασφαλιση μου (δωρεαν ειναι ολα ειπε), κλεισαμε μαθηματα τοκετου για Σεπτεμβρη και σημερα θα μου στειλει εμειλ με το επομενο ραντεβου!

Κοριτσια θα κανω μωροοοοοοοοο! Σημερα το συνειδητοποιησα λιγο! Μετα απο τοσα βασανα και τοση λαχταρα ερχεται η ωρα!!!!!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...