Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Προσπαθώ. Θέλω μόνο ένα καλό νέο γιατί ήταν πολλά τα κακά νέα μαζεμένα!

• Καλή τύχη! 1
      • Δύναμη! 2

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Evitheodorou είπε:

Γειά σας κορίτσια γύρισα κ εγω πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα θα έχω την Δευτέρα γιατί τώρα η αίματος δεν βγήκε..όλα του τα όργανα είναι εντάξει ειναι μάλλον  κοριτσάκι μου είπε ο γιατρός έχει μεγάλωσει ολόκληρο παιδάκι το είδα..τώρα είμαι σε αναμονή ακόμα αλλά αρχίζει ξεκαθαρίζει το τοπιό :x

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια!! Και οι αιματολογικές μια χαρά θα είναι αν ειναι καλός ο υπέρηχος, έτσι λένε! 

Οι μετρήσεις αυχενικής κλπ όλες καλές; τι σου είπε γενικά;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανυσηχω λιγάκι γιατί όλα βγήκαν φυσιολογικά και καλά στα όργανα του και όλες του οι μετρήσεις κτλ αλλά η αυχενική διαφανεία μου βγήκε λίγο αυξημένη γι αυτό περιμένω κ αίματος μαζί..μου έδωσε ΛΕΠΤΟΜΕΡΉΣ ανάλυση και φωτογραφίες και dvd..αλλά είμαι επιφυλακτικη ακόμα..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, VDPap said:

Σοκολάτα??:huh:

Καραμελιτσες??:huh:

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!!!!

Όχι, ο δικός μου που πέρασε την κοιλιά μου για σάκο του μποξ και με πέθανε στο τράνταγμα και στη πίεση!!

Εδω να δεις σακος του μποξ!!! Εδω δε με αφηνε καν να συγκινηθω θα τρωγαμε και γλυκακι απο πανω;;;

Just now, Evitheodorou said:

Γειά σας κορίτσια γύρισα κ εγω πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα θα έχω την Δευτέρα γιατί τώρα η αίματος δεν βγήκε..όλα του τα όργανα είναι εντάξει ειναι μάλλον  κοριτσάκι μου είπε ο γιατρός έχει μεγάλωσει ολόκληρο παιδάκι το είδα..τώρα είμαι σε αναμονή ακόμα αλλά αρχίζει ξεκαθαρίζει το τοπιό :x

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!! Αντε και αλλη μπουμπου στην παρεα μας!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

ανυσηχω λιγάκι γιατί όλα βγήκαν φυσιολογικά και καλά στα όργανα του και όλες του οι μετρήσεις κτλ αλλά η αυχενική διαφανεία μου βγήκε λίγο αυξημένη γι αυτό περιμένω κ αίματος μαζί..μου έδωσε ΛΕΠΤΟΜΕΡΉΣ ανάλυση και φωτογραφίες και dvd..αλλά είμαι επιφυλακτικη ακόμα..

Εντάξει από ότι έχω ακούσει πολλές φορές βγαίνει λίγο αυξημένη χωρίς να σημαίνει κάτι, μην ανησυχείς περίμενε και την αιματολογική απλά για επιβεβαίωση!! :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Φραουλίνο said:

Εντάξει από ότι έχω ακούσει πολλές φορές βγαίνει λίγο αυξημένη χωρίς να σημαίνει κάτι, μην ανησυχείς περίμενε και την αιματολογική απλά για επιβεβαίωση!! :)

@Evitheodorouακριβως αυτο εγραφα τωρα! Αυτα ειναι λιγο με πιθανοτητες και συνηθως με τις αιματολογικες μαζι εχεις εικονα. Πότε θα βγουν οι αιματολογικες;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

ναι αλλά εγώ  το τόσο το κάνω τοοοοοσσσοοοοο καταλαβαίνετε δεν πρέπει βέβαια αλλά ξέρετε μέχρι να επιβαιβαιωνομάστε ότι όλα είναι καλά..βάζουμε διαφορά με το μυαλο μας..και ο γιατρός δεν μου είπε κάτι ανυσηχητικο αλλά εγώ έχω άλλο μυαλο..

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Αφού όλα τα υπόλοιπα είναι οκ λογικά θα είναι κομπλέ.. Με το καλό να υποδεχθείς τη μπουμπού!!! Μην ανησυχείς.  Σου ειπε μήπως ποσά χιλιοστά είναι η αυχενική; 

BwLip2.png

την Δευτέρα θα βγουν οι αιματολογικές..

Just now, Eirini1988 είπε:

Αφού όλα τα υπόλοιπα είναι οκ λογικά θα είναι κομπλέ.. Με το καλό να υποδεχθείς τη μπουμπού!!! Μην ανησυχείς.  Σου ειπε μήπως ποσά χιλιοστά είναι η αυχενική; 

ναι 3.20 mm

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Evitheodorou said:

την Δευτέρα θα βγουν οι αιματολογικές..

ναι 3.20 mm

Ευακι καλα εισαι, πρεπει να ειναι κατω απο 3.5 γενικα για να ειναι  φυσιολογικη! Απλα αν ειναι ακομη μικροτερη εχεις ακομα λιγοτερες πιθανοτητες αλλα δεν εισαι εκτος οριων

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλά εγώ  το τόσο το κάνω τοοοοοσσσοοοοο καταλαβαίνετε δεν πρέπει βέβαια αλλά ξέρετε μέχρι να επιβαιβαιωνομάστε ότι όλα είναι καλά..βάζουμε διαφορά με το μυαλο μας..και ο γιατρός δεν μου είπε κάτι ανυσηχητικο αλλά εγώ έχω άλλο μυαλο..

Ναι και εγώ έτσι είμαι και με τρώει η αγωνία και μετά λέω κοίτα τελικά όλα καλά! Εντάξει κορίτσι μου λίγες μερούλες υπομονή και θα σιγουρευτείς.. :x

• Μου αρέσει 1

Όμορφα νέα Εύη μ!!άντε άλλος ένας κοριτσάρες στη παρεααα!!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

ότι χρειαστεί θα το κάνω και αμνιοπαρακέντηση αν χρειαστεί μέχρι να είμαι 100% σίγουρη κορίτσια..

Εννοείται πως αν χρειαστεί θα το κάνεις γιατί πάνω από όλα είναι η ψυχική μας ηρεμία στην εγκυμοσύνη.. αλλά μην σκέφτεσαι έτσι, το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί!! 

Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα από πολλές που έκαναν αυχενική και τις άγχωσαν και ήταν στο τσακ για αμνιοπαρακέντηση και ξαναέκαναν αυχενική σε άλλο γιατρό και ήταν όλα καλά και άλλες μετρήσεις και κάτι τέτοια.. 

Δεν λέω φυσικά τίποτα για κανέναν γιατρό και δεν έχω ιδέα, πιο πολύ με αυτό εκφράζω την ανησυχία μου για το κατά πόσο η αυχενική έχει να κάνει και με τον κάθε γιατρό ως προσωπική του εκτίμηση ή όχι.. Ποια είναι η γνώμη σας; 

• Ευχαριστώ 1

Με το καλό κορίτσι μου!! Και καλά αποτελέσματα! Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά! Αν απαιτηθεί κάτι παραπάνω, θα το κάνεις!

Μια ακόμη μπουμπού στη παρεούλα μας!!:wub:

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...