Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, VDPap είπε:

Προσωπικά, το συζήτησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως προτείνει ένα περαιτέρω μη επεμβατικό έλεγχο όπως είναι αυτή η εξέταση, αν και μόνο συντρέχει κάποια ανησυχία, προερχόμενη από την αυχενική(εξετάσεις+αιματολογικές). 

Ναι κ καλά κανει!νομίζω μετά επαφίεται στην καθεμία μας,εγώ ως αγχωτική θα ήθελα να κοιμάμαι καλύτερα τα βράδια(που μεταξύ μας κι αυτά πιθανότητες είναι αλλά όταν βλέπεις μετά το τεστ το ποσοστό να εκτινάσσεται από 1:3.500 σε 1:20.000 ε παίρνεις μια πιο άνετη ανασα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, VDPap είπε:

Προσωπικά, το συζήτησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως προτείνει ένα περαιτέρω μη επεμβατικό έλεγχο όπως είναι αυτή η εξέταση, αν και μόνο συντρέχει κάποια ανησυχία, προερχόμενη από την αυχενική(εξετάσεις+αιματολογικές). 

Ακριβώς !εμενα η αυχενική μ τέλεια αλλα η pappa μου τα χάλασε ολα !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Τρελή κ αλλοπαρμενη!!!χαχαχαχα!'να κάνω κι αυτό;' 'κάντο καντο'  δεν πειράζει θα είσαι πιο ήσυχη μετά!άρα εγώ ,εσύ κ η έξτρα θα μάθουμε κ σίγουρα το φύλο στα κοντά!το ξέρεις ότι στο βγάζει σίγουρα κι αυτό έτσι;;;

Είναι μια χαρά το μωράκι μου,κλωτσομπουνια παίζει!!χαχαχα!αποκόλληση πλακούντα έχω κ χρειάζεται ξααααπλα

Κι εγώ θα συμφωνήσω κ μην πέσετε να με φάτε,τουλάχιστον όσον αφορά το σύστημα στην Ελλάδα κ λόγω επαγγέλματος,θα ήμουν κάθετη σε αυτό!!:cry:

Να σου πω κατι και για ψυχολογικους λογους θελω να ξερω. Γιατι να μην ξερεις τί γινεται δηλαδη και να σου ερθει η κεραμμυδα; Μια πολυ καλη μου φιλη εδω Γερμανιδα, εχει δυο αγορακια και δεν εκανε καμια τετοια εξεταση...Μου ειπε τζαμπα λεφτα ειναι. Αλλη λογικη. Ευτυχως με τον αντρα μου συμφωνουμε οτι και τη Β'επιπεδου τη θελουμε και την αυχενικη τωρα. Ουτε η Β´επιπεδου ειναι υποχρεωτικη!!!! Οτι να 'ναι!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Οχι!!! Πρεπει να διαβασω λιγο τι τσεκαρε ακριβως ο τυπος χτες. Μου εδωσε μια λιστα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες που απεκλισε αλλα δεν ειπε κατι για φυλο. Μηπως δεν μας εκανε τις ανωμαλιες για φυλετικα χρωμοσωματα; Επειδη αυτο το ειχαν τσεκαρει στο κεντρο της εξωσωματικης οπως και την κυστικη ινωση (εχω ενα βιβλιαρακι εδω που λεγεται διαβατηριο μητερας και καθε γιατρος γραφει τι τσεκαρε και δεν το τσεκαρει ο αλλος μετα). Γιατι οντως μου φανηκε οικονομικη πολυ η εξεταση σε σχεση με τα ελληνικα ποσα...

Δεν έχει να κάνει νομίζω...εμένα στο κέντρο με ρώτησαν όταν πήγα για αίμα,το φύλο θέλετε να το μάθετε; Εγώ πρώτη ερωτηση:χρεώνεται έξτρα; Και μου λέει όχι αυτό το βγάζουμε ούτως ή άλλως για τι φαίνεται κατευθείαν ,απλά ρωτάνε για να αναγράφει στο χαρτί ή όχι.πχ κάποια ζευγάρια δεν θέλουνε να μάθουμε.

@demifilol το λέω κ σε σένα,αν σε ρωτήσουν κ θες να μάθεις ,να πεις ναι,θέλω να αναγραφεται

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Τί εννοεις κοριτσακι μου; Βγηκαν παραξενα τα νουμερα;

Δυστυχώς δεν τα έχω μπροστά μου απλως τηλεφωνικώς μου είπε η γιατρός μου ότι η pappa Δ είναι πολύ καλη και έχω πιθανοτητες για τρισωμια 21 1:308 !αμνιο δεν μπορώ να κάνω λόγω αποβολών και έτσι θα κάνω τη nipt !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Ακριβώς !εμενα η αυχενική μ τέλεια αλλα η pappa μου τα χάλασε ολα !

Δηλαδή?

Δυστυχώς δεν τα έχω μπροστά μου απλως τηλεφωνικώς μου είπε η γιατρός μου ότι η pappa Δ είναι πολύ καλη και έχω πιθανοτητες για τρισωμια 21 1:308 !αμνιο δεν μπορώ να κάνω λόγω αποβολών και έτσι θα κάνω τη nipt !

Α οκ! Κατάλαβα!

xFySp3.png

Just now, demifilol said:

Ενταξει, ηρεμια και ολα θα ειναι καλα! Δεν ειναι και τεραστιο ποσοστο και ειναι και καλη η αυχενικη οποτε μια χαρα θα ειναι ολα! Ελα να επιβεβαιωσουμε την κορακλα!!!!!!!!!!! Κορη ειναι παιδι μου, εκει να σε παιδεψει λιγο με τα ναζια της!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ενταξει, ηρεμια και ολα θα ειναι καλα! Δεν ειναι και τεραστιο ποσοστο και ειναι και καλη η αυχενικη οποτε μια χαρα θα ειναι ολα! Ελα να επιβεβαιωσουμε την κορακλα!!!!!!!!!!! Κορη ειναι παιδι μου, εκει να σε παιδεψει λιγο με τα ναζια της!

Καλα λεει η Υβοννη ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις! Αλλιως ξανακανε την αυχενικη κ τις αιματολογικες σε αλλο γιατρο. Εχουν δει πολλα τα ματια μ.

@demifilol

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Και εγώ πιστεύω ότι ολα θα είναι καλα !απλως θα έχω αγωνία μέχρι την άλλη Δευτέρα !και αυτό το έμβρυο δεν με έχει αφήσει σε ησυχία από την αρχή !(αρα κορίτσι Ε;;;Χαχαχαχ)))

Και εγώ πιστεύω ότι ολα θα είναι καλα !απλως θα έχω αγωνία μέχρι την άλλη Δευτέρα !και αυτό το έμβρυο δεν με έχει αφήσει σε ησυχία από την αρχή !(αρα κορίτσι Ε;;;Χαχαχαχ)))

@Ninamc θα κάνω τη nipt !εαν Δ είναι καλη ,τότε θα δούμε !ολα είναι πιθανοτητες κ στατιστικά !

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Λες κι εμένα να είναι κορτσουδι κ να με ταλαιπωρεί έτσι;;;;χαχαχα

• Χαχα 1

Θα το μάθουμε σε λίγες μέρες ,,,υπομονη ,,και χαλαλι τους να μας ταλαιπωρούν !!

Εχουμε πολυ μεχρι να το μαθουμε ε?

Στην 1η κυηση ηταν ξεκαθαρο απ την αυχενικη.

Τωρα κ μας ,μας ειπαν να μη το δεσουμε κ κομπο. Τι να κανω?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Ναι κ καλά κανει!νομίζω μετά επαφίεται στην καθεμία μας,εγώ ως αγχωτική θα ήθελα να κοιμάμαι καλύτερα τα βράδια(που μεταξύ μας κι αυτά πιθανότητες είναι αλλά όταν βλέπεις μετά το τεστ το ποσοστό να εκτινάσσεται από 1:3.500 σε 1:20.000 ε παίρνεις μια πιο άνετη ανασα!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!! Από όσο διάβασα σε site διαγνωστικών κέντρων για nipt δεν είναι πιθανότητες, αλλά διάγνωση! Βγαίνει λέει θετικό/αρνητικό και υπάρχει και πολύ μικρή πιθανότητα ψευδως θετικού.. Γι'αυτο είπα ότι αγχωτικη μου φαίνεται.. 

Επίσης ναι λέει βγαίνει και με σιγουριά το φύλο! 

Just now, Ninamc είπε:

Εχουμε πολυ μεχρι να το μαθουμε ε?

Στην 1η κυηση ηταν ξεκαθαρο απ την αυχενικη.

Τωρα κ μας ,μας ειπαν να μη το δεσουμε κ κομπο. Τι να κανω?

Κοιταξε σε δυο εβδομάδες θα φαίνεται καλύτερα το φύλο !εκτος εάν έχεις νωρίτερα υπέρηχο κ μπορέσει να το δει ο γιατρός σου !υπομονη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο !να είναι γερα !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...