Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Προσπαθώ. Θέλω μόνο ένα καλό νέο γιατί ήταν πολλά τα κακά νέα μαζεμένα!

• Καλή τύχη! 1
      • Δύναμη! 2

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο said:

Ωραία περίμενε τηλέφωνο του και μην ανησυχείς, δεν είναι και τόσο ψηλά έχω ακούσει κάτι τρελά νούμερα και να το ανακαλύπτουν στο 2ο τρίμηνο και τελικά να πηγαίνουν και όλα μια χαρά!! Θα δεις θα πάρεις χαπάκι και όλα καλά! 

Ναι κοριτσια στη Γερμανια ανησυχουν στο 6μισι μου ειπε εμενα. Προφανως πριν αν δουν πανω απο 2.5 σου δινουν χαπι αλλα δεν το θεωρουν emergency! Οσο ειναι ολα υπο ελεγχο και παρακολουθηση ειναι ολα καλα!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papakι είπε:

Καλή τύχη ΕΥΑ μου με την αυχενική..Όλα θα πάνε καλά..περιμένουμε τα νέα σου...

Κοριτσια να δείτε που όταν θα φύγουν τα συμπτώματα εμείς θα τα αναζητάμε..Αντε,να μεγαλώσει και η κοιλίτσα λιγάκι..εκεί πιστεύω θα ηρεμήσουμε..ή μήπως όχι;;;

Εγώ πάντως από χθες δεν έχω αναγουλες κ ευτυχώς είδα σήμερα το μπεμπακι μια χαρά άρα να ξέρετε σιγά σιγά θα φεύγουν τα συμπτώματα αλλά είναι φυσιολογικό όσο πλησιάζουμε τον τέταρτο

Just now, demifilol είπε:

Πολύ χαιρομαι που ανέβηκες ψυχολογικά !!!δεν θα είσαι για πολύ καιρό ξάπλα ,,,βέβαια όσο χρειαστεί !θα έχεις το ζουζουνακι τριγύρω σου κ θα κάνει κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα και θα περνάει η μέρα σου !ασε που θα ξεκουραστείς !εγω είχα γάγγλιο στον καρπό και από την πολλή ξεκουραση ,,,εξαφανίστηκε !!
εγω θα είμαι ξάπλα (εάν πανε ολα καλα )και τους 9 μήνες !ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !

υ.γ έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα για nipt 

@Evitheodorou καλη επιτυχία !!!να το ευχαριστηθείς !!!θα δεις ότι θα είναι μοναδική εμπειρία !!

Εννοείται μόνο αυτό μετράει,να είναι καλά!καλά έκανες κ έκλεισες κι εγώ Δευτέρα μετά την αυχενική πάω για nipt;-) βρε λες να συμπεσουμε;;;χαχαχαα

Just now, Φραουλίνο είπε:

Λοιπόν εμενα η tsh στις εξετάσεις προγεννητικου ήταν 3,73 (δηλαδή μέσα στα όρια) αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω Τ4 των 50mg για να πέσει κάτω από 2,5. Το ανακάλυψα όταν ήμουν 6 εβδομάδων, πήρα χάπι για 20 μέρες και χθες που έκανα επαναληπτική ήταν 1,62! Μου είπε μια χαρα και συνεχίζω κανονικά το χάπι! 

Όταν τον ρώτησα ανήσυχη αν έπρεπε να το εχω ρυθμίσει αυτό πριν μείνω έγκυος γέλασε και μου είπε ότι στο εξωτερικό οι περισσότεροι ασχολούνται αν η tsh είναι πάνω από 10 μονάδες.. Οπότε μην ανησυχείς σε παρακαλώ!! Απλά τη ρυθμίζεις τώρα και για την υπόλοιπη εγκυμοσύνη και είσαι μια χαρά! Πόσο αυξημένη βγήκε; 

Πρώτη μου εγκυμοσύνη ναι!! :) Ζω στην Αθήνα και είμαι 30 (μέχρι να γεννήσω 31).. Εσύ;; :x

Μαράκι μπράβο ευτυχώς όλα καλά τίποτα δεν έχει το μωρακι σου μια χαρά είναι!! :x Ααχ βρε κορίτσια πόσο χαίρομαι όταν ακούω τόσο καλά νέα μετά από τόση αγωνία! Σκέφτομαι κ εγώ ποσο θα ανησυχούσα μέχρι να πάω στο γιατρό αν μου συνέβαινε και πραγματικά ταυτίζομαι τόσο πολύ!! Έτσι να ξεπερνιουνται όλα τα θεματα της ομαδουλας με αίσιο τέλος και να λέμε μόνο ευχάριστα.. 

Έτσι κοπέλα μου!!είναι πολύ όμορφο πως στηρίζουμε ή μία την άλλη κ μετά να δείτε με τα μπεμπακι πάρλα!!!χαχαχαχα!όταν θα φτάσει Νοέμβρης του 2021 λέω να κάνουμε μια συγκέντρωση με τα μωρά μας ενός έτους!!!ωραία θα ήταν!χαχα

• Μου αρέσει 5

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ πάντως από χθες δεν έχω αναγουλες κ ευτυχώς είδα σήμερα το μπεμπακι μια χαρά άρα να ξέρετε σιγά σιγά θα φεύγουν τα συμπτώματα αλλά είναι φυσιολογικό όσο πλησιάζουμε τον τέταρτο

Εννοείται μόνο αυτό μετράει,να είναι καλά!καλά έκανες κ έκλεισες κι εγώ Δευτέρα μετά την αυχενική πάω για nipt;-) βρε λες να συμπεσουμε;;;χαχαχαα

Παιδιά τι είναι η nipt; Κάπου την έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταλάβει.. Ο γιατρός μου δεν μου είπε κάτι.. 

Παιδιά τι είναι η nipt; Κάπου την έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταλάβει.. Ο γιατρός μου δεν μου είπε κάτι.. 

Eιναι μια εξεταση αιματος, που ανιχνευει εξτρα χρωμοσωμικες ανωμαλιες, οχι μονο το συνδρομου down. Εγω ελεγα δε θα ασχοληθω, αλλα μολις διαβασα οτι στο αιμα που ειχα δωσει τις προαλλες για την αυχενικη εκαναν και αυτον τον ελεγχο.

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Θα ηθελα πολυ να θηλασω, ελπιζω να τα καταφερω. Θα ελεγα τωρα εχω καιρο , αλλα ισως θιξει το θεμα σημερα χαχαχα! Θα σας πω τα νεα παντως πώς μου φανηκε!

Εννοείται περιμένουμε ανταποκριση:P

Just now, Eirini1988 είπε:

Έκανα λίγη ώρα να μπω και βλέπω έγινε χαμούλης... @MumMaria χάρηκα παρά πολύ που το μωράκι είναι καλά!! Πρόσεχε από δω και πέρα και όλα θα πάνε τέλεια. Έχεις τη θετική μας ενέργεια.. @Evitheodorou περιμένουμε και τα δικά σου νέα λοιπόν.. Είναι μοναδική εμπειρία θα το ευχαριστηθείς πολύ...

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Eιναι μια εξεταση αιματος, που ανιχνευει εξτρα χρωμοσωμικες ανωμαλιες, οχι μονο το συνδρομου down. Εγω ελεγα δε θα ασχοληθω, αλλα μολις διαβασα οτι στο αιμα που ειχα δωσει τις προαλλες για την αυχενικη εκαναν και αυτον τον ελεγχο.

Ευχαριστώ! Διάβασα και λίγο στο Internet τι είναι.. Λίγο αγχωτικό μου ακούγεται.. Πόσο κοστίζει εδώ Ελλάδα αυτό; Σας το σύστησαν οι γιατροί σας ανεξαρτήτου αποτελέσματος αυχενικής και ηλικίας; 

Ευχαριστώ! Διάβασα και λίγο στο Internet τι είναι.. Λίγο αγχωτικό μου ακούγεται.. Πόσο κοστίζει εδώ Ελλάδα αυτό; Σας το σύστησαν οι γιατροί σας ανεξαρτήτου αποτελέσματος αυχενικής και ηλικίας; 

Εγώ πέρσι το έκανα στα 32 μου γιατί ενώ ήταν καλά όλα τα αποτελέσματα κ η pappA ,βγήκε μια μέτρηση στην καρδούλα λόγο ανεβασμένη κ μου πρότεινε προαιρετικά αυτό κ το έκανα.φετος αν δεν χρειαστεί να κάνω τροφοβλάστη κ είναι όλα καλά,θα την ξανακάνω για να νιώσω μια σιγουριά.στο εξωτερικό πλέον σε όλες χώρες γράφεται.εδω αναλόγως το τεστ που επιλέξεις.εγω αν θυμάμαι καλά είχα δώσει γύρω στα 480.

Just now, Υβόννη είπε:

Πολύ καλό αυτό.εννοεις δωρεάν ε;

• Μου αρέσει 1

Θα σου πουν τα κοριτσια στα υπολοιπα, αλλα θα σου πω εμενα τι εγινε. Καταρχην η αυχενικη στη Γερμανια δεν ειναι υποχρεωτικη! Δε το σχολιαζω...Οποτε τη ζητησα εγω και πηγα στον εμβρυολογο απο μονη μου. Με ρωτησε στο τηλεφωνο να κανει και αυτη την εξεταση αλλα επειδη μου μιλησε γερμανικα δεν καταλαβα και νομιζα οτι ειναι αυτη που παει πακετο με την αυχενικη (paap A νομιζω λεγεται) και ειπα ναι. Ετσι βρεθηκα να την κανω!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Είδα και πριν που είπες ότι πως να μην αγχώνεσαι με αυτά που έχεις περάσει.. Είχες κάποια ατυχία ή δυσκολία στο παρελθόν; Συγνώμη αν το έχεις πει παλαιότερα και δεν το έχω δει, αν θες φυσικά απαντάς.. 

Προσπαθούσαμε με το άντρα μου σχεδόν πέντε χρόνια για παιδάκι..Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε με εμενα ούτε με το συζυγο..Δεν μπορούσε κανείς να εξηγήσει γιατί δε μένω έγκυος .Έκανα τέσσερις προσπαθειες εμβρυομεταφορας και πέτυχε η τέταρτη κι έτσι τώρα είμαι στην ομάδα σας!

• Μου αρέσει 3

n41pp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ πέρσι το έκανα στα 32 μου γιατί ενώ ήταν καλά όλα τα αποτελέσματα κ η pappA ,βγήκε μια μέτρηση στην καρδούλα λόγο ανεβασμένη κ μου πρότεινε προαιρετικά αυτό κ το έκανα.φετος αν δεν χρειαστεί να κάνω τροφοβλάστη κ είναι όλα καλά,θα την ξανακάνω για να νιώσω μια σιγουριά.στο εξωτερικό πλέον σε όλες χώρες γράφεται.εδω αναλόγως το τεστ που επιλέξεις.εγω αν θυμάμαι καλά είχα δώσει γύρω στα 480.

Πως πηγε κοριτσι μ? Ολα καλα? Ειναι εντκξει το νινακι?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

200 ευρω πληρωσα χτες και ηταν μαζι αυχενικη και αυτη η εξεταση. Αυτα δε τα καλυπτει η ασφαλεια, γιατι εδω δεν ειναι υποχρεωτικη η αυχενικη. Οταν ρωτησα γιατι, ειπε η γιατρος μου οτι εχουν πολλα σχολεια εδω για ειδικες αναγκες και αν τυχει κατι το κρατος βοηθαει μετα και μεσω του σχολειου και με αλλα επιδοματα να μεγαλωσεις το παιδι. Οτι να 'ναι...Αλλη λογικη που δε με βρισκει συμφωνη καθολου!

Just now, Papakι said:

Προσπαθούσαμε με το άντρα μου σχεδόν πέντε χρόνια για παιδάκι..Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε με εμενα ούτε με το συζυγο..Δεν μπορούσε κανείς να εξηγήσει γιατί δε μένω έγκυος .Έκανα τέσσερις προσπαθειες εμβρυομεταφορας και πέτυχε η τέταρτη κι έτσι τώρα είμαι στην ομάδα σας!

Και τωρα να το το μωρακι στην κοιλιτσα σου!!!!! Τα παιδακια τελικα διαλεγουν ποτε ειναι να ερθουν στη ζωη μας και το δικο σας διαλεξε να ερθει τωρα! Και θα ειναι αγωνιστης-αγωνιστρια σαν τη μαμα του!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

oz5Vp2.png

Προσωπικά, το συζήτησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως προτείνει ένα περαιτέρω μη επεμβατικό έλεγχο όπως είναι αυτή η εξέταση, αν και μόνο συντρέχει κάποια ανησυχία, προερχόμενη από την αυχενική(εξετάσεις+αιματολογικές). 

• Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Είναι μη επεμβατική μέθοδος -αιμοληψία για την ανίχνευση χρωμ ανωμαλιών (αποτι κατάλαβα σαν την pappa αλλα πιο αξιόπιστη )

ο γιατρός σ δεν σου είπε κάτι γιατί ολα βαίνουν καλως στην κύηση σου !μονο εάν υπάρχει κάποια ένδειξη για σύνδρομο την κανεις η προληπτικά για να ξε αγχωθείς (είναι ακριβή εξέταση )

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Θα σου πουν τα κοριτσια στα υπολοιπα, αλλα θα σου πω εμενα τι εγινε. Καταρχην η αυχενικη στη Γερμανια δεν ειναι υποχρεωτικη! Δε το σχολιαζω...Οποτε τη ζητησα εγω και πηγα στον εμβρυολογο απο μονη μου. Με ρωτησε στο τηλεφωνο να κανει και αυτη την εξεταση αλλα επειδη μου μιλησε γερμανικα δεν καταλαβα και νομιζα οτι ειναι αυτη που παει πακετο με την αυχενικη (paap A νομιζω λεγεται) και ειπα ναι. Ετσι βρεθηκα να την κανω!

Τρελή κ αλλοπαρμενη!!!χαχαχαχα!'να κάνω κι αυτό;' 'κάντο καντο'  δεν πειράζει θα είσαι πιο ήσυχη μετά!άρα εγώ ,εσύ κ η έξτρα θα μάθουμε κ σίγουρα το φύλο στα κοντά!το ξέρεις ότι στο βγάζει σίγουρα κι αυτό έτσι;;;

Just now, Ninamc είπε:

Πως πηγε κοριτσι μ? Ολα καλα? Ειναι εντκξει το νινακι?

Είναι μια χαρά το μωράκι μου,κλωτσομπουνια παίζει!!χαχαχα!αποκόλληση πλακούντα έχω κ χρειάζεται ξααααπλα

Just now, Υβόννη είπε:

200 ευρω πληρωσα χτες και ηταν μαζι αυχενικη και αυτη η εξεταση. Αυτα δε τα καλυπτει η ασφαλεια, γιατι εδω δεν ειναι υποχρεωτικη η αυχενικη. Οταν ρωτησα γιατι, ειπε η γιατρος μου οτι εχουν πολλα σχολεια εδω για ειδικες αναγκες και αν τυχει κατι το κρατος βοηθαει μετα και μεσω του σχολειου και με αλλα επιδοματα να μεγαλωσεις το παιδι. Οτι να 'ναι...Αλλη λογικη που δε με βρισκει συμφωνη καθολου!

Και τωρα να το το μωρακι στην κοιλιτσα σου!!!!! Τα παιδακια τελικα διαλεγουν ποτε ειναι να ερθουν στη ζωη μας και το δικο σας διαλεξε να ερθει τωρα! Και θα ειναι αγωνιστης-αγωνιστρια σαν τη μαμα του!!!!!

Κι εγώ θα συμφωνήσω κ μην πέσετε να με φάτε,τουλάχιστον όσον αφορά το σύστημα στην Ελλάδα κ λόγω επαγγέλματος,θα ήμουν κάθετη σε αυτό!!:cry:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, MumMaria said:

Τρελή κ αλλοπαρμενη!!!χαχαχαχα!'να κάνω κι αυτό;' 'κάντο καντο'  δεν πειράζει θα είσαι πιο ήσυχη μετά!άρα εγώ ,εσύ κ η έξτρα θα μάθουμε κ σίγουρα το φύλο στα κοντά!το ξέρεις ότι στο βγάζει σίγουρα κι αυτό έτσι;;;

Οχι!!! Πρεπει να διαβασω λιγο τι τσεκαρε ακριβως ο τυπος χτες. Μου εδωσε μια λιστα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες που απεκλισε αλλα δεν ειπε κατι για φυλο. Μηπως δεν μας εκανε τις ανωμαλιες για φυλετικα χρωμοσωματα; Επειδη αυτο το ειχαν τσεκαρει στο κεντρο της εξωσωματικης οπως και την κυστικη ινωση (εχω ενα βιβλιαρακι εδω που λεγεται διαβατηριο μητερας και καθε γιατρος γραφει τι τσεκαρε και δεν το τσεκαρει ο αλλος μετα). Γιατι οντως μου φανηκε οικονομικη πολυ η εξεταση σε σχεση με τα ελληνικα ποσα...

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...