Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Θα τρελαθωωωωωω!!!χαχααχαχα!

Πάντως είναι όντως σημαντικό να δέσετε γιατί θα την φας στην μαπα το επόμενο 7 μηνο.καλο πάντως που θα έρχεται σπίτι.ειναι σημαντική βοήθεια για τον θηλασμό.(αν θες φυσικά να θηλάσεις)

Χαχααχαχα!σας προσέχω βρε!8)

Τ τ9 μ τ εχει παιξει..ακου εκεί φιλαράκια χαχα..Ναι να φας όσο μπορείς.. Εγώ ακόμα μ τ συμπτώματα έχω θέμα ελπίζω ν περάσουν γτ έχω αρχίσει κ απελπιζομαι

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή τύχη ΕΥΑ μου με την αυχενική..Όλα θα πάνε καλά..περιμένουμε τα νέα σου...

Κοριτσια να δείτε που όταν θα φύγουν τα συμπτώματα εμείς θα τα αναζητάμε..Αντε,να μεγαλώσει και η κοιλίτσα λιγάκι..εκεί πιστεύω θα ηρεμήσουμε..ή μήπως όχι;;;

n41pp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Αυτό λίγο με αγχωνει αλλά εννοείται θα κάνω ο,τι χρειαστεί!!!θα το δω κ Δευτέρα στην αυχενική πώς πάει...

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!α ναι βέβαια κι εσύ κρεβατωμενη είσαι...θα κάνουμε παρέα η μία στην άλλη!!χαχαχα!να μου πεις κ τρόπους να περνάει η μερα;-)

Μέχρι πότε εσύ;μέχρι την περίδεση ή κ μετά;

Πολύ χαιρομαι που ανέβηκες ψυχολογικά !!!δεν θα είσαι για πολύ καιρό ξάπλα ,,,βέβαια όσο χρειαστεί !θα έχεις το ζουζουνακι τριγύρω σου κ θα κάνει κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα και θα περνάει η μέρα σου !ασε που θα ξεκουραστείς !εγω είχα γάγγλιο στον καρπό και από την πολλή ξεκουραση ,,,εξαφανίστηκε !!
εγω θα είμαι ξάπλα (εάν πανε ολα καλα )και τους 9 μήνες !ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !

υ.γ έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα για nipt 

Just now, demifilol είπε:

Πολύ χαιρομαι που ανέβηκες ψυχολογικά !!!δεν θα είσαι για πολύ καιρό ξάπλα ,,,βέβαια όσο χρειαστεί !θα έχεις το ζουζουνακι τριγύρω σου κ θα κάνει κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα και θα περνάει η μέρα σου !ασε που θα ξεκουραστείς !εγω είχα γάγγλιο στον καρπό και από την πολλή ξεκουραση ,,,εξαφανίστηκε !!
εγω θα είμαι ξάπλα (εάν πανε ολα καλα )και τους 9 μήνες !ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !

υ.γ έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα για nipt 

@Evitheodorou καλη επιτυχία !!!να το ευχαριστηθείς !!!θα δεις ότι θα είναι μοναδική εμπειρία !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

5 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Κορίτσια μ κάτι θυμάμαι γ πονοκέφαλο π λέγαται.. Απ τς 8 τ απόγευμα μ έπιασε έντονος είπα ν μην πάρω Ντεπόν να τ αφήσω ν περάσει.. κοιμήθηκα κ ξύπνησα τώρα στις 4 με απίστευτο πόνο.. σαν ν μην έφτανε αυτό έκανα την εξυπνάδα κ πήρα αναβραζον γ πιο γρήγορη δράση γτ δεν άντεχα.. 2 γουλιές πρόλαβα ν πιω κ όλο έξω.. με ρήμαξε κ τ στομάχι τώρα.. είχε καμία;;;πως τ αντιμετωπισατε;;;νομίζω ότι ούτε χάπι θ μπορώ ν πιω τώρα μ αυτό τ στομαχι

Καλημέρα κορίτσια μου και από μένα!! Κοιμάμαι σαν μωρό τις τελευταίες μέρες οπότε ξυπνάω και τα διαβάζω οοολα μαζί.. Δεσποινακι εγώ έχω πονοκεφάλους στην εγκυμοσύνη και έχω κάνει και 2 άσχημες ημικρανίες..

Από ότι κατάλαβα με τον εμετό εκτονωθηκε και ήσουν καλύτερα, εγώ όμως θα σου πω τι κάνω.. 2 κρύες κομπρεσες μια στο μέτωπο και μια στη βάση του αυχένα, σε σκοτεινό ήσυχο δωμάτιο και αν ο πόνος είναι υπερβολικός δένω ένα μαντήλι σφιχτά στο μέτωπο σαν το Ραμπο και προσπαθώ να κοιμηθώ.. Αν τα καταφέρω, μόλις ξυπνήσω είμαι καλά! Πριν την εγκυμοσύνη έπαιρνα βαρύ παυσίπονο αν έκανα ημικρανια, τώρα μου είπε ο γιατρός depon 1000 ανά 4 ώρες αν με πιάνει.. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι παράλληλα ναυτία, κάνε εμετό έστω και επίτηδες γιατί μπορεί να φταίει αυτό.. 

πρίν από 30 λεπτά , Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Χτες είχα κι εγώ γιατρό αλλά γύρισα στο σπίτι,έφαγα κ την έβγαλα όλη μέρα στην κοσμαρα μου λόγω νυστας και στομαχόπονου...Όλα είναι καλά με το μωρό..μεγάλωσε..έγινε 2μιση εκατοστά,μας έδειξε ο γιατρός το κεφαλάκι,τα ποδαράκια,τα χεράκια..Κι όσο για το αίμα είπε ήταν από τον πλακουντα(κάτι είπε για τη θέση του αλλά δε το θυμάμαι) και να μην ανησυχώ..Έκλεισα κ ραντεβού για αυχενική στις 6 Μαιου!

Όσον αφορά στον πονοκέφαλο που είχε η Δέσποινα αν δεν κάνω λάθος να πω ότι και μένα με ταλαιπωρούν..Δεν έχω πάρει καθόλου παυσίπονο.. ξαπλώνω σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς θόρυβο και χαλαρώνω...και μου περνάει ο πόνος!

Να πω επίσης ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην Υβόννη μας για τα τόσο καλά νέα!!!Μπράβο κορίτσι μου!!Με το καλό το μωράκι σου(η μπεμπουλα;;;;χχαχχα)

Και τέλος να πω στο Μαράκι να μη στεναχωριεται...ο Θεός μας δίνει αυτά που μπορούμε να αντέξουμε..δεν είναι εκδικητικός..Να μη στεναχωριέσαι και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!!!

Πόσο χαίρομαι για σένα βρε παπάκι!! Αυτή να ήταν η τελευταία σου αγωνία για οσο θα έχεις το μπεμπακι στην κοιλίτσα σου.. Όλα τέλεια μπράβο!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και από μένα!! Κοιμάμαι σαν μωρό τις τελευταίες μέρες οπότε ξυπνάω και τα διαβάζω οοολα μαζί.. Δεσποινακι εγώ έχω πονοκεφάλους στην εγκυμοσύνη και έχω κάνει και 2 άσχημες ημικρανίες..

Από ότι κατάλαβα με τον εμετό εκτονωθηκε και ήσουν καλύτερα, εγώ όμως θα σου πω τι κάνω.. 2 κρύες κομπρεσες μια στο μέτωπο και μια στη βάση του αυχένα, σε σκοτεινό ήσυχο δωμάτιο και αν ο πόνος είναι υπερβολικός δένω ένα μαντήλι σφιχτά στο μέτωπο σαν το Ραμπο και προσπαθώ να κοιμηθώ.. Αν τα καταφέρω, μόλις ξυπνήσω είμαι καλά! Πριν την εγκυμοσύνη έπαιρνα βαρύ παυσίπονο αν έκανα ημικρανια, τώρα μου είπε ο γιατρός depon 1000 ανά 4 ώρες αν με πιάνει.. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι παράλληλα ναυτία, κάνε εμετό έστω και επίτηδες γιατί μπορεί να φταίει αυτό.. 

Πόσο χαίρομαι για σένα βρε παπάκι!! Αυτή να ήταν η τελευταία σου αγωνία για οσο θα έχεις το μπεμπακι στην κοιλίτσα σου.. Όλα τέλεια μπράβο!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι κι εγώ..Θυμησε μου..πρώτη σου εγκυμοσύνη;σε ποια πόλη ζεις;πόσο χρονών είσαι;

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Μετά από τόσες αποτυχίες μωρέ είναι δύσκολο να συνηθίσεις και να πιστέψεις στην επιτυχία!!!

Να θέσω ένα άλλο θέμα τώρα...πήρα μόλις τις αιματολογικές εξετάσεις που μου είπε ο γιατρός να κάνω..Έχω αυξημένη tsh.Εχει τύχει σε καμία άλλη κοπέλα;Τι της είπε ο γιατρός της;Τι έκανε;

Λοιπόν εμενα η tsh στις εξετάσεις προγεννητικου ήταν 3,73 (δηλαδή μέσα στα όρια) αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω Τ4 των 50mg για να πέσει κάτω από 2,5. Το ανακάλυψα όταν ήμουν 6 εβδομάδων, πήρα χάπι για 20 μέρες και χθες που έκανα επαναληπτική ήταν 1,62! Μου είπε μια χαρα και συνεχίζω κανονικά το χάπι! 

Όταν τον ρώτησα ανήσυχη αν έπρεπε να το εχω ρυθμίσει αυτό πριν μείνω έγκυος γέλασε και μου είπε ότι στο εξωτερικό οι περισσότεροι ασχολούνται αν η tsh είναι πάνω από 10 μονάδες.. Οπότε μην ανησυχείς σε παρακαλώ!! Απλά τη ρυθμίζεις τώρα και για την υπόλοιπη εγκυμοσύνη και είσαι μια χαρά! Πόσο αυξημένη βγήκε; 

Just now, Papakι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι κι εγώ..Θυμησε μου..πρώτη σου εγκυμοσύνη;σε ποια πόλη ζεις;πόσο χρονών είσαι;

Πρώτη μου εγκυμοσύνη ναι!! :) Ζω στην Αθήνα και είμαι 30 (μέχρι να γεννήσω 31).. Εσύ;; :x

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε από τον γιατρό αλλά έπρεπε να οργανωθούμε με τον σύζυγό,πώς να μαγειρέψει το μεσημεριανό του παιδιού!!δέκα φορές του τα είπα!άθλος του φάνηκε!!χαχααχα!εγώ πρέπει να είμαι ξάπλα κ μόνο τουαλέτα.τα καλά τα νέα είναι ότι το μωράκι μου είναι μια χαρουλα!έπαιζε με τον ομφάλιο λώρο σαν τρελό,μεγάλωσε πολυ κ η καρδούλα του μια χαρά 166 χτύποι.η μήτρα καλά,ο σάκος το ίδιο αλλά εγώ αποκόλληση πλακούντα.τημ είδα κιόλας.δυστυχως ο πλακούντας μου είναι πρόσθιος κ χαμηλός,εφάπτεται στον τράχηλο οπότε με το παραμικρό θα έχω θεματακι.ελπιζει ο γιατρός να ανέβει σιγά σιγά τις επόμενες εβδομάδες όσο θα μεγαλώνει η μήτρα,να τον τραβάει μαζί της.μεχρι τότε ξάπλα!!!άρα ετοιμαστείτε για πολυυύ κουβέντα!!δεν θα έχω τι να κάνω!σας ευχαριστώ οοοοολες

Μαράκι μπράβο ευτυχώς όλα καλά τίποτα δεν έχει το μωρακι σου μια χαρά είναι!! :x Ααχ βρε κορίτσια πόσο χαίρομαι όταν ακούω τόσο καλά νέα μετά από τόση αγωνία! Σκέφτομαι κ εγώ ποσο θα ανησυχούσα μέχρι να πάω στο γιατρό αν μου συνέβαινε και πραγματικά ταυτίζομαι τόσο πολύ!! Έτσι να ξεπερνιουνται όλα τα θεματα της ομαδουλας με αίσιο τέλος και να λέμε μόνο ευχάριστα.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Evitheodorou είπε:

σήμερα έχω αυχενικη και φοβάμαι κ εγω ανχωθει μπορώ να πω αλλα οκ..4.30 εχω ραντεβού..

Όλα θα πάνε μια χαρά και θα γυρίσεις και εσύ μέσα στα μέλια που θα έχεις δει το μπεμπέκι σου!! Το άγχος είναι φυσιολογικότατο αλλά μη το αφήνεις να σε κυριεύει γιατί αυτές είναι οι πιο όμορφες στιγμές που θα μας μείνουν.. 

Εκ του ασφαλούς μιλάω γιατί όταν έρθει και η δική μου ώρα μάλλον θα τα χω παίξει αλλά οκ τώρα μιλάει η ψύχραιμη φωνή της λογικής χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Λοιπόν εμενα η tsh στις εξετάσεις προγεννητικου ήταν 3,73 (δηλαδή μέσα στα όρια) αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω Τ4 των 50mg για να πέσει κάτω από 2,5. Το ανακάλυψα όταν ήμουν 6 εβδομάδων, πήρα χάπι για 20 μέρες και χθες που έκανα επαναληπτική ήταν 1,62! Μου είπε μια χαρα και συνεχίζω κανονικά το χάπι! 

Όταν τον ρώτησα ανήσυχη αν έπρεπε να το εχω ρυθμίσει αυτό πριν μείνω έγκυος γέλασε και μου είπε ότι στο εξωτερικό οι περισσότεροι ασχολούνται αν η tsh είναι πάνω από 10 μονάδες.. Οπότε μην ανησυχείς σε παρακαλώ!! Απλά τη ρυθμίζεις τώρα και για την υπόλοιπη εγκυμοσύνη και είσαι μια χαρά! Πόσο αυξημένη βγήκε; 

Πρώτη μου εγκυμοσύνη ναι!! :) Ζω στην Αθήνα και είμαι 30 (μέχρι να γεννήσω 31).. Εσύ;; :x

Μαράκι μπράβο ευτυχώς όλα καλά τίποτα δεν έχει το μωρακι σου μια χαρά είναι!! :x Ααχ βρε κορίτσια πόσο χαίρομαι όταν ακούω τόσο καλά νέα μετά από τόση αγωνία! Σκέφτομαι κ εγώ ποσο θα ανησυχούσα μέχρι να πάω στο γιατρό αν μου συνέβαινε και πραγματικά ταυτίζομαι τόσο πολύ!! Έτσι να ξεπερνιουνται όλα τα θεματα της ομαδουλας με αίσιο τέλος και να λέμε μόνο ευχάριστα.. 

Ζω στην Αθήνα,εδώ και λίγο παραπάνω από ένα χρόνο..Είμαι κι εγώ 30 χρονών!Και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη!Εμένα η tsh είναι 5,1.Εστειλα τα αποτελέσματα στο γυναικολόγο και θα με πάρει σήμερα να μου πει..

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Να αγχωθω;;;;;;;

Σε ποια εβδομάδα ήσουν όταν το καταλάβατε;Σου είπε τιποτα ο γυναικολόγος σου να προσέχεις;;διάβασα διαφορά στο διαδίκτυο και τρομοκρατήθηκα λιγάκι...

Όχι καλέ καθόλου :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Ζω στην Αθήνα,εδώ και λίγο παραπάνω από ένα χρόνο..Είμαι κι εγώ 30 χρονών!Και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη!Εμένα η tsh είναι 5,1.Εστειλα τα αποτελέσματα στο γυναικολόγο και θα με πάρει σήμερα να μου πει..

Ωραία περίμενε τηλέφωνο του και μην ανησυχείς, δεν είναι και τόσο ψηλά έχω ακούσει κάτι τρελά νούμερα και να το ανακαλύπτουν στο 2ο τρίμηνο και τελικά να πηγαίνουν και όλα μια χαρά!! Θα δεις θα πάρεις χαπάκι και όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

Ωραία περίμενε τηλέφωνο του και μην ανησυχείς, δεν είναι και τόσο ψηλά έχω ακούσει κάτι τρελά νούμερα και να το ανακαλύπτουν στο 2ο τρίμηνο και τελικά να πηγαίνουν και όλα μια χαρά!! Θα δεις θα πάρεις χαπάκι και όλα καλά! 

Ναι,μωρέ..αρχίζω δειλά..δειλά..να πιστεύω ότι η τύχη άρχισε πλέον να μου χαμογελά!!!Θα το ζήσουμε κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 3

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Ναι,μωρέ..αρχίζω δειλά..δειλά..να πιστεύω ότι η τύχη άρχισε πλέον να μου χαμογελά!!!Θα το ζήσουμε κορίτσια!!!

Είδα και πριν που είπες ότι πως να μην αγχώνεσαι με αυτά που έχεις περάσει.. Είχες κάποια ατυχία ή δυσκολία στο παρελθόν; Συγνώμη αν το έχεις πει παλαιότερα και δεν το έχω δει, αν θες φυσικά απαντάς.. 

Just now, MumMaria said:

Θα τρελαθωωωωωω!!!χαχααχαχα!

Πάντως είναι όντως σημαντικό να δέσετε γιατί θα την φας στην μαπα το επόμενο 7 μηνο.καλο πάντως που θα έρχεται σπίτι.ειναι σημαντική βοήθεια για τον θηλασμό.(αν θες φυσικά να θηλάσεις)

Χαχααχαχα!σας προσέχω βρε!8)

Σήμερα έχουμε καμία άλλη κοπέλα για αυχενική;;μιας κ το αναφέραμε..Σουκου δεν νομίζω..κ Δευτέρα εκτός από μένα θυμάμαι κ κάποια άλλη τσουπρα..;

Θα ηθελα πολυ να θηλασω, ελπιζω να τα καταφερω. Θα ελεγα τωρα εχω καιρο , αλλα ισως θιξει το θεμα σημερα χαχαχα! Θα σας πω τα νεα παντως πώς μου φανηκε!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Έκανα λίγη ώρα να μπω και βλέπω έγινε χαμούλης... @MumMaria χάρηκα παρά πολύ που το μωράκι είναι καλά!! Πρόσεχε από δω και πέρα και όλα θα πάνε τέλεια. Έχεις τη θετική μας ενέργεια.. @Evitheodorou περιμένουμε και τα δικά σου νέα λοιπόν.. Είναι μοναδική εμπειρία θα το ευχαριστηθείς πολύ...

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...