Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, VDPap είπε:

Έτσι ακριβώς! Οι αιματολογικές θέλουν 2-3 εργάσιμες μέρες για να βγουν! Θα δούμε αν ισχύει αυτό! Θα σας ενημερώσω..

Ναι μαζί με τις υπόλοιπες αιματολογικές, έκανα και την εξέταση της κυστικής. Αν δεν κάνω λάθος, για την τελευταία, μου ανέφεραν πως θα απαιτηθούν λίγες μέρες παραπάνω.  

Κάνουν το 99,6% που κάνουμε ιδιωτικά; Ή μήπως μόνο τη μια μετάλλαξη που είναι η πιο συχνή; Μου έκανε εντύπωση να μας πει ο γιατρός μου να κάνουμε την εξέταση σε διαγνωστικό με 150€ αν ήξερε ότι την καλύπτει η αυχενική διαφάνεια.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κάνουν το 99,6% που κάνουμε ιδιωτικά; Ή μήπως μόνο τη μια μετάλλαξη που είναι η πιο συχνή; Μου έκανε εντύπωση να μας πει ο γιατρός μου να κάνουμε την εξέταση σε διαγνωστικό με 150€ αν ήξερε ότι την καλύπτει η αυχενική διαφάνεια.. 

Ρωτα καλυτερα γτ στην 1η μ εγκυμ. Την πληρωσα 150 στο ρεα. Τωρα πηγα αλλου κ μ ειπαν οτι την κανουν μαζι με την αυχενικη διαφανεια. Μα δν την ηθελα, οποτε την αρνηθηκα.

Απαξ και την κανεις μια φορα,δν χρειαζεται στις υπολοιπες κυησεις

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ρούλα Γ. είπε:

Απο την 10η εβδομάδα και μετα πρεπει να ξεκινήσουν να πέφτουν για να πανε μέχρι 160... Μου είπε ο γιατρός πως οι υψηλοί παλμοί ειναι δείκτης για τρισωμια 13 κ έχω αγχωθεί. Εσυ για την εβδομάδα σου για μία χαρά είσαι! Με το Καλό!

Καλησπέρα!!! Απ όσο ξέρω μέχρι 180 παλμούς είναι φυσιολογικό. Εμένα το μωράκι μου στην αυχενική είχε160. Επίσης ο γιατρός μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει πιθανότητες για τρισωμια 13 και οι πιθανότητες που μου δίνει είναι 1/30000. Δεν σου έδωσε κτ αντίστοιχο;; Για να σου φύγει το άγχος τσέκαρε το.

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού για την αυχενική και μου είπαν επειδή θα ειναι Παρασκευή τα αποτελέσματα των αιματολογικων θα βγουν Τρίτη πρωί!! Και εσάς τόσο αργούν; Θα με φάει η αγωνία.. Επίσης λέει μαζί με την pappa κλπ στο πακέτο κάνουν και για κυστική ίνωση! Εσάς έκαναν; Εμάς την έκανε ο άντρας μου πριν κάποιο διάστημα και όλα καλά αλλά αφού την έχουν στο πακέτο λέω οκ! Ας την κάνω κ εγώ.. 

Πείτε μου για το αίμα τι κάνατε εσείς γιατί νομίζω θα κάνω τον υπέρηχο και θα έχω φουλ άγχος μετά για τα αποτελέσματα τόσες μέρες! 

Εγώ κορίτσι μου την εξέταση αίματος την έκανα μια ημέρα πριν την αυχενική και το εργαστήριο έστειλε απευθείας στον γιατρό τα αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Έκανα την εξέταση που καλύπτει το 85% των μεταλλάξεων και μου κόστισε έξτρα 50€. Έως το 50% καλύπτεται από τον ΕΟΠΠΥ.

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού για την αυχενική και μου είπαν επειδή θα ειναι Παρασκευή τα αποτελέσματα των αιματολογικων θα βγουν Τρίτη πρωί!! Και εσάς τόσο αργούν; Θα με φάει η αγωνία.. Επίσης λέει μαζί με την pappa κλπ στο πακέτο κάνουν και για κυστική ίνωση! Εσάς έκαναν; Εμάς την έκανε ο άντρας μου πριν κάποιο διάστημα και όλα καλά αλλά αφού την έχουν στο πακέτο λέω οκ! Ας την κάνω κ εγώ.. 

Πείτε μου για το αίμα τι κάνατε εσείς γιατί νομίζω θα κάνω τον υπέρηχο και θα έχω φουλ άγχος μετά για τα αποτελέσματα τόσες μέρες! 

Γεια σου!ποτε  εκλεισες ραντεβου;τωρα εισαι στην 9η οπως λεει το τικερακι σου;εγω αυριο εχω ραντεβου κ θα κανονισουμε με τον γιατρο για την αυχενικη.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ρωτα καλυτερα γτ στην 1η μ εγκυμ. Την πληρωσα 150 στο ρεα. Τωρα πηγα αλλου κ μ ειπαν οτι την κανουν μαζι με την αυχενικη διαφανεια. Μα δν την ηθελα, οποτε την αρνηθηκα.

Απαξ και την κανεις μια φορα,δν χρειαζεται στις υπολοιπες κυησεις

Ναι το γνωρίζω, σε εμάς την έκανε ο άντρας μου ήδη! Οπότε απλά θα μου την κάνουν τώρα και εμένα με την αυχενική.. 

Just now, VDPap είπε:

Έκανα την εξέταση που καλύπτει το 85% των μεταλλάξεων και μου κόστισε έξτρα 50€. Έως το 50% καλύπτεται από τον ΕΟΠΠΥ.

Εμεις κάναμε το 99,6% με 140€ έξτρα και την πιο συχνή δωρεάν με παραπεμπτικο.. 

• Μου αρέσει 1

Ναι το γνωρίζω, σε εμάς την έκανε ο άντρας μου ήδη! Οπότε απλά θα μου την κάνουν τώρα και εμένα με την αυχενική.. 

Ο δικος μ αντρας δν εκανε ποτε εξεταση κυστικης ινωσης. Τι να σ πω. 1η φορα τ ακουω να το κανουν κ αντρες.

Κατι παραπανω θα ξερει ο γιατρος

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Γεια σου!ποτε  εκλεισες ραντεβου;τωρα εισαι στην 9η οπως λεει το τικερακι σου;εγω αυριο εχω ραντεβου κ θα κανονισουμε με τον γιατρο για την αυχενικη.

15 Μαΐου κλείσαμε! 

Just now, Ninamc είπε:

Ο δικος μ αντρας δν εκανε ποτε εξεταση κυστικης ινωσης. Τι να σ πω. 1η φορα τ ακουω να το κανουν κ αντρες.

Από όσο ξέρω όποιος από τους δύο γονείς και να το κάνει το ίδιο είναι! Ο γιατρός μου το είπε καθαρά και μόνο για να μην με ξανατρυπανε λόγω των πολλών εξετάσεων προγεννητικου που έκανα έτσι κ αλλιώς..και ο άντρας μου είπε κανένα πρόβλημα οπότε πήγε εκείνος.. 

15 Μαΐου κλείσαμε! 

Από όσο ξέρω όποιος από τους δύο γονείς και να το κάνει το ίδιο είναι! Ο γιατρός μου το είπε καθαρά και μόνο για να μην με ξανατρυπανε λόγω των πολλών εξετάσεων προγεννητικου που έκανα έτσι κ αλλιώς..και ο άντρας μου είπε κανένα πρόβλημα οπότε πήγε εκείνος.. 

Μια χαρα! Μην αγχωνεσαι!

Δες το μωρακι σας στο βιντεο, ευχαριστησου το ωσπου να το ξαναδεις.

Αν ολα πανε καλα στην αυχενικη διαφανεια, ρινικο οστο, ντοπλερ μην αγχωνεσαι για τις αιματολογικες!

Ολα μια χαρα θα ναι! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Δεν χρειάζεται να κάνει ΚΑΙ ο άντρας σου.. Ή ο ένας ή ο άλλος! :)

Κοριτσια μου να 'μαι κι εγω απο την αυχενικη μου!

Δοξα τω Θεω ειναι ολα τελεια και οι αιματολογικες! Ειδαμε καρδουλα, εγκεφαλο, ποδια, χερια και κατι αλλες μετρησεις για πλακουντα και ποσο αιμα στελνει και ειναι ολα τελεια!!! Φυλο δεν εχουμε ιδεα, αλλα πουλι δεν ειδαμε! Ειπε ο γιατρος δεν θελει να πει κατι αν δεν ειναι σιγουρο, οποτε το αφησαμε στο οτι θα δουμε στο μελλον!

Κοριτσια μου εχω συγκινηθει! ΕΙναι ολοκληρο μωρακι!!! Το εβλεπα εκει και ηθελα να το παρω αγκαλια!!! 6 εκατοστα ειναι τωρα!!!

• Μου αρέσει 11

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δοξα τω Θεω ειναι ολα τελεια και οι αιματολογικες! Ειδαμε καρδουλα, εγκεφαλο, ποδια, χερια και κατι αλλες μετρησεις για πλακουντα και ποσο αιμα στελνει και ειναι ολα τελεια!!! Φυλο δεν εχουμε ιδεα, αλλα πουλι δεν ειδαμε! Ειπε ο γιατρος δεν θελει να πει κατι αν δεν ειναι σιγουρο, οποτε το αφησαμε στο οτι θα δουμε στο μελλον!

Κοριτσια μου εχω συγκινηθει! ΕΙναι ολοκληρο μωρακι!!! Το εβλεπα εκει και ηθελα να το παρω αγκαλια!!! 6 εκατοστα ειναι τωρα!!!

Υπεροχοοτατα κορίτσι μουυυυ

Με έχει πιάσει εμένα μια ανηπομωνησια ασεεε

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, όλα σούπερ! Με το καλό το μωράκι σου! :x

Υ.Γ. θέλει να κρατάει την μέλλουσα συμπεθέρα σου σε αγωνία!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...