Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 22/4/2020 at 5:41 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου, εκει που στομαχι ηταν κοντα μια βδομαδα μια χαρα και το μεσημερι εφαγα πατατοσαλατα (πατατα, καροτο, λαδι, λεμονι) τσουπ αντε παλι τωρα μαυρα χαλια...Αναγουλα φουλ!! Ειχα πει να ετοιμαζα σημερα ρομαντικο δειπνο (γι´αυτο το ελαφρυ μεσημεριανο), να εβαζα και κανενα κερι και τωρα παρε ξαπλα με την πυτζαμα! Παντως χαρηκα γιατι λεω οκ το μωρακι ειναι καλα λογικα αφου ανακατευομαι! Χαχαχαχα! Μη σταματησετε να μου μιλατε, δεν ειμαι τοσο τρελη οσο φαινομαι!

Expand  

Αχ υπομονή ας ελπίσουμε να κόβονται σιγά σιγά γ αυτο είμαστε έτσι!!:roll:

k1S4p3.png

On 22/4/2020 at 6:01 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Α καλη ιδεα κοριτσι μου! Θα δοκιμασω ισως κι εγω κατι τετοιο. Πινω και σοδα τωρα και καπως συνηλθα, αλλα το ρομαντικο δειπνο μαλλον παει για αυριο! Να γιορτασουμε ελπιζω και την καλη αυχενικη:wub:

Expand  

Α ρε Υβόννη,πάμε μαζί σε αυτό με τις αναγουλες,μου κόπηκαν,μετά από τρεις μέρες σου κόπηκαν και εσένα,την Δευτέρα μου ξανάρχισαν,τώρα κι εσένα!!!ελπίζω να μην σε κρατήσουν πολύ ακόμα κοπέλα μου!!!αύριο τι ώρα έχεις την αυχενική;

On 22/4/2020 at 5:57 ΜΜ, Gogo1994 είπε:

Υβόννη μου άσε εδώ εγώ που δεν είχα τίποτα μέχρι τώρα χθες για κάποιο λόγο χάλια το στομάχι κ αναγουλες χωρίς εμετό τελικά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.ευτυχως 11:30 λέω ας δοκιμάσω λίγα δημητριακά εεε τα άντεξα εν τέλει

Expand  

Ωχ αλήθεια;υπομονή...ας ελπίσουμε να ήταν κάτι τυχαίο κ να μην συνεχιστει:-?

On 22/4/2020 at 6:43 ΜΜ, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια γυμναζοσασταν πριν την εγκυμοσυνη; Τωρα κανετε τπτ ασκησεις στο σπιτι μονες σας;παντα με το οκ του γιατρου εννοειται.

Expand  

Έκανα γυμναστικουλα με τον μικρό μου.γιογκα στο σπίτι,μην φανταστείς.πιο παλιά έπαιζα πολλά χρόνια βόλεϋ.τωρα σκέφτομαι από τον 4ο να ξεκινήσω πάλι σιγά σιγά.ειχα θέμα με την μέση μου κ με βοήθησε πάρα πολύ.σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα το παραμικρό πονακι!

On 22/4/2020 at 7:07 ΜΜ, MumMaria είπε:

Α ρε Υβόννη,πάμε μαζί σε αυτό με τις αναγουλες,μου κόπηκαν,μετά από τρεις μέρες σου κόπηκαν και εσένα,την Δευτέρα μου ξανάρχισαν,τώρα κι εσένα!!!ελπίζω να μην σε κρατήσουν πολύ ακόμα κοπέλα μου!!!αύριο τι ώρα έχεις την αυχενική;

Ωχ αλήθεια;υπομονή...ας ελπίσουμε να ήταν κάτι τυχαίο κ να μην συνεχιστει:-?

Έκανα γυμναστικουλα με τον μικρό μου.γιογκα στο σπίτι,μην φανταστείς.πιο παλιά έπαιζα πολλά χρόνια βόλεϋ.τωρα σκέφτομαι από τον 4ο να ξεκινήσω πάλι σιγά σιγά.ειχα θέμα με την μέση μου κ με βοήθησε πάρα πολύ.σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα το παραμικρό πονακι!

Expand  

Εισαι καλυτερα εσυ κοριτσι μου; Εχεις και το μωρο εσυ και δεν μπορεις και να ξαπλωσεις, ελπιζω ομως να φτιαχνει σιγα σιγα ξανα! Αυριο εχω την αυχενικη 13:15 ελληνικη ωρα! Αιμα ειχα δωσει πριν μια βδομαδα οποτε πιστευω αυριο θα παρω ολα τα αποτελεσματα μαζι! Αγωνια φουλ!!!

oz5Vp2.png

On 22/4/2020 at 3:28 ΜΜ, MumMaria είπε:

Όλα καλά να είναι κοπέλα μου!!!

Αχ στα γενέθλια μου..με το καλό κοπέλα μου!ψάχνεις σπίτι ε;επαρχία;

Expand  

Ήθελα να ναι στα γενέθλια της μαμάς μου!! Αθήνα μένω , το συμβόλαιο μου λήγει τέλος Μαΐου και πρέπει να βρω κάτι  άμεσα!! Ψάχνω είτε Αθήνα είτε Πειραιά....

4DTxp3.png 47gQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γυμναζοσασταν πριν την εγκυμοσυνη; Τωρα κανετε τπτ ασκησεις στο σπιτι μονες σας;παντα με το οκ του γιατρου εννοειται.

Expand  

Ναι γυμναζόμουν αρκετά εντατικά εδώ και πολλά χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια έκανα CrossFit σε συνδυασμό με αερόβια 4-5 φορές/εβδομάδα.

Τώρα περπατάω μέσα στο σπίτι 30-40 λεπτά 4 φορές/εβδομάδα. Από ασκήσεις τίποτα ακόμη! Θα ξεκινήσω μετά τον 3ο μήνα! Τις πρώτες μέρες ένιωθα πως δεν κάνω τίποτα, ότι παραείναι ήπιο για μένα, αλλά από την άλλη φοβάμαι να ξεκινήσω πιο εντατική γυμναστική! Ο γιατρός το μόνο που μου είπε, είναι να μην ανεβάζω πολλούς παλμούς, να είμαι σε θέση να μιλάω άνετα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης.

xFySp3.png

Expand  

Πριν την εγκυμοσυνη εκανα γιογκα και αερομπικ. Ειχα ξεκινησει περπατημα μιση ωριτσα μετα την εγκυμοσυνη (με το οκ γιατρου) ομως υστερα ειχα παρα πολλες ναυτιες και αναγουλες και το περπατημα εγινε μια στο τοσο...Θα ηθελα να ξεκινησω γιογκα ή αεροβικη στο νερο,  αλλα λογω του ιου μαλλον θα επιχειρησω να κανω κανενα βιντεακι στο σπιτι μονη μου γιατι αποκλειεται να ανοιξουν συντομα πισινες και γυμναστηρια

oz5Vp2.png

On 22/4/2020 at 7:16 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Εισαι καλυτερα εσυ κοριτσι μου; Εχεις και το μωρο εσυ και δεν μπορεις και να ξαπλωσεις, ελπιζω ομως να φτιαχνει σιγα σιγα ξανα! Αυριο εχω την αυχενικη 13:15 ελληνικη ωρα! Αιμα ειχα δωσει πριν μια βδομαδα οποτε πιστευω αυριο θα παρω ολα τα αποτελεσματα μαζι! Αγωνια φουλ!!!

Expand  

Αχ Παναγίτσα μου!!!θα σε σκέφτομαι!!!όλα να πάνε καλά κ μην μασάς να κάνεις ερωτήσεις,ο,τι κι αν σου κατέβει.θα περιμένω μετά την εκτενή περιγραφή σου!!!άντε να μάθουμε κ τι συμπεθεριασμα θα κάνουμε!!!έχω ήδη έναν γιο οπότε αν σας πει κοριτσάκι,βγαίνει κι έτσι!!χαχαχα

Τα ίδια είμαι μωρέ,δεύτερη μέρα ρυζακι σήμερα κ ο μικρός έβγαλε το δεύτερο δόντι του κ κάπως ηρέμησε!πάλι καλά!!

On 22/4/2020 at 7:17 ΜΜ, MinakiG είπε:

Ήθελα να ναι στα γενέθλια της μαμάς μου!! Αθήνα μένω , το συμβόλαιο μου λήγει τέλος Μαΐου και πρέπει να βρω κάτι  άμεσα!! Ψάχνω είτε Αθήνα είτε Πειραιά....

Expand  

Ωχ καλο κουράγιο,από φίλες ξέρω τι ζόρι είναι αυτήν την εποχή με τα Airbnb ! Θα γίνει και αυτό κ Νοέμβρη θα υποδεχτείτε το νινακι στο καινούριο σας σπίτι!

On 22/4/2020 at 7:48 ΜΜ, Evitheodorou είπε:

κορίτσια στις αυχενικες που κάνατε σας έδωσαν φωτογραφιες dvd ?

Expand  

Εμένα δίνει φωτό,τις στέλνει βασικά στο μέιλ σου κ αν θες τις εκτυπώνεις,κ στην β επιπέδου δίνει φωτό κ dvd.παιζει να τον ρωτησω να μου δώσει κ την αυχενική σε dvd αφού δεν θα είναι κ ο άντρας μου μέσα!

• Μου αρέσει 3

On 22/4/2020 at 7:20 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Πριν την εγκυμοσυνη εκανα γιογκα και αερομπικ. Ειχα ξεκινησει περπατημα μιση ωριτσα μετα την εγκυμοσυνη (με το οκ γιατρου) ομως υστερα ειχα παρα πολλες ναυτιες και αναγουλες και το περπατημα εγινε μια στο τοσο...Θα ηθελα να ξεκινησω γιογκα ή αεροβικη στο νερο,  αλλα λογω του ιου μαλλον θα επιχειρησω να κανω κανενα βιντεακι στο σπιτι μονη μου γιατι αποκλειεται να ανοιξουν συντομα πισινες και γυμναστηρια

Expand  

Εγω πιλατες εκανα 3 φορες την εβδομαδα.τωρα κανω καποιες ασκησουλες 2 φορες την εβδομαδα ,προσπαθω να εχω στανταρ προγραμμα κ στο σπιτι ,γιατι κ το πολυ μεσα συν που καθομαστε δεν ειναι κ το καλυτερο ειδικα για την μεση

On 22/4/2020 at 7:19 ΜΜ, VDPap είπε:

Ναι γυμναζόμουν αρκετά εντατικά εδώ και πολλά χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια έκανα CrossFit σε συνδυασμό με αερόβια 4-5 φορές/εβδομάδα.

Τώρα περπατάω μέσα στο σπίτι 30-40 λεπτά 4 φορές/εβδομάδα. Από ασκήσεις τίποτα ακόμη! Θα ξεκινήσω μετά τον 3ο μήνα! Τις πρώτες μέρες ένιωθα πως δεν κάνω τίποτα, ότι παραείναι ήπιο για μένα, αλλά από την άλλη φοβάμαι να ξεκινήσω πιο εντατική γυμναστική! Ο γιατρός το μόνο που μου είπε, είναι να μην ανεβάζω πολλούς παλμούς, να είμαι σε θέση να μιλάω άνετα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Expand  

Cross fit!!δυνατο προγραμμα ,μπραβο! οπως εγραψα κ σε αλλο μηνυμα μονο πιλατες.δεν αντεχα ποτε τα πολυ εντονα.ναι μετα το τριμηνο θα μπορεις να κανεις καποιες ασκησεις.

oru1p3.png

Διαφημίσεις

On 22/4/2020 at 7:49 ΜΜ, MumMaria είπε:

Αχ Παναγίτσα μου!!!θα σε σκέφτομαι!!!όλα να πάνε καλά κ μην μασάς να κάνεις ερωτήσεις,ο,τι κι αν σου κατέβει.θα περιμένω μετά την εκτενή περιγραφή σου!!!άντε να μάθουμε κ τι συμπεθεριασμα θα κάνουμε!!!έχω ήδη έναν γιο οπότε αν σας πει κοριτσάκι,βγαίνει κι έτσι!!χαχαχα

Τα ίδια είμαι μωρέ,δεύτερη μέρα ρυζακι σήμερα κ ο μικρός έβγαλε το δεύτερο δόντι του κ κάπως ηρέμησε!πάλι καλά!!

Ωχ καλο κουράγιο,από φίλες ξέρω τι ζόρι είναι αυτήν την εποχή με τα Airbnb ! Θα γίνει και αυτό κ Νοέμβρη θα υποδεχτείτε το νινακι στο καινούριο σας σπίτι!

Εμένα δίνει φωτό,τις στέλνει βασικά στο μέιλ σου κ αν θες τις εκτυπώνεις,κ στην β επιπέδου δίνει φωτό κ dvd.παιζει να τον ρωτησω να μου δώσει κ την αυχενική σε dvd αφού δεν θα είναι κ ο άντρας μου μέσα!

Expand  

Ευχαριστω κοριτσι μου και με γεια το νεο σας δοντακι! Καλα μασουληματα! Αν μοιασει στον μπαμπα τον μερακλη στις γευσεις, θα χρειαστει γερα δοντακια!!! Για να δουμε τι συμπεθερια θα κανουμε οντως! Ετσι και αλλιως θα φαμε το τσουρεκι μας εμεις!

Υπομονη με το στομαχι, τα ιδια και εδω. Πηραμε λες θαρρος και κατι φαγαμε και μας πειραξε ή ειναι καθαρα ορμονικο; Νομιζω το δευτερο!

oz5Vp2.png

On 22/4/2020 at 7:48 ΜΜ, Evitheodorou είπε:

κορίτσια στις αυχενικες που κάνατε σας έδωσαν φωτογραφιες dvd ?

Expand  

Εμένα μου τις έστειλαν στο email (δεν πήρα dvd)

Κορίτσια μ Να τα απολαύσετε ολα ,με μέτρο πάντοτε ,εγώ  δεν μπορώ να βγω(κ εσεις προς το παρόν ) ούτε Να κάνω γυμναστική ,ούτε σεξ ,ούτε να φάω καλα (πάλι αρχισα εμετούς σήμερα) Τι πάθαμε αυτές τις μέρες ρε κορίτσια ;;σας χαιρομαι αληθεια και ευχομαι όταν θα τελειώσει η καραντινα να μην ξεχάσετε την ομάδα μας και μείνω μόνη μου !!!((Χαχαχχα)))

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κορίτσια μου απίστευτη εμπειρία η αυχενική!! Διήρκησε μισή ώρα και ο γιατρός ήταν πολύ επεξηγηματικός και έλυσε όλες μου τις απορίες. Μου ειπε πως η αυχενική μου είναι τέλεια, η καρδούλα λειτουργεί σωστά, ο εγκέφαλος είναι όπως θα έπρεπε για το σημείο της κύησης. Το μωράκι μου είναι 60 χιλιοστά και είναι αγόρι ( η αλήθεια είναι ότι αυτό προαισθανόμουν)!!! Ο άντρας μου το καταχαρηκε. Πανυγηριζε στο αυτοκίνητο.. Εύχομαι σε όλες σας να έχετε τόσο καλά νέα όσο εγώ.. 

ΥΓ. Ο γιατρός μου έδωσε και φωτογραφίες και DVD με όλη την αυχενική και απ την ώρα που γυρίσαμε το είδαμε ίσα με τρεις φορές..

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

BwLip2.png

On 22/4/2020 at 9:02 ΜΜ, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου απίστευτη εμπειρία η αυχενική!! Διήρκησε μισή ώρα και ο γιατρός ήταν πολύ επεξηγηματικός και έλυσε όλες μου τις απορίες. Μου ειπε πως η αυχενική μου είναι τέλεια, η καρδούλα λειτουργεί σωστά, ο εγκέφαλος είναι όπως θα έπρεπε για το σημείο της κύησης. Το μωράκι μου είναι 60 χιλιοστά και είναι αγόρι ( η αλήθεια είναι ότι αυτό προαισθανόμουν)!!! Ο άντρας μου το καταχαρηκε. Πανυγηριζε στο αυτοκίνητο.. Εύχομαι σε όλες σας να έχετε τόσο καλά νέα όσο εγώ.. 

ΥΓ. Ο γιατρός μου έδωσε και φωτογραφίες και DVD με όλη την αυχενική και απ την ώρα που γυρίσαμε το είδαμε ίσα με τρεις φορές..

Expand  

Τέλεια νεααα!!!!και άλλο αγοράκι στην παρέα μας !!!καλα  αποτελέσματα και στις υπόλοιπες !!!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...