Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Τον πήρα τηλ κ μου είπε ξάπλα μόνο για κατούρημα κ αύριο το πρωί στην κλινική για υπέρηχο.φοβαμαι γιατί είχα πολύ αίμα.γεμισε η τουαλέτα.κ κόκκινο.δεν ξέρω..

Μην αγχώνεσαι ... θα κουράστηκες λίγο παραπάνω με το μπεμπακι σου και θέλεις ξεκούραση !!! Μη σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε καλά αλήθεια !

• Ευχαριστώ 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, MumMaria said:

Τον πήρα τηλ κ μου είπε ξάπλα μόνο για κατούρημα κ αύριο το πρωί στην κλινική για υπέρηχο.φοβαμαι γιατί είχα πολύ αίμα.γεμισε η τουαλέτα.κ κόκκινο.δεν ξέρω..

Πονας κιολας; Κοιτα η ποσοτητα τωρα ειναι σχετικη γιατι δεν ξερεις ακριβως ποσο ειναι. Τωρα εχεις αιμα; Ελπιζω να εχει σταματησει. Πιστευω στην εβδομαδα που εισαι αν ηταν κατι για ανησυχια δε θα ηταν απλα αιμα. Μγπως κουραστηκες σημερα; Σηκωσες παραπανω το μωρο; Κοριτσακι μου κανε το σταυρο σου και ολα καλα θα ειναι. Φυσικα και φοβασαι αλλα οσο μπορεις ηρεμια. Θα κανω προσευχουλα τωρα κιολας

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Πονούσα ελάχιστα τις τελευταίες δυο μέρες αλλά όχι κάτι φοβερό.ελεγα μεγαλώνει η μήτρα.τωρα ξαναπήγα κ έχω ακόμα,ίσως όχι τόσο αλλά είναι ακόμα κόκκινο.σκεφτομαι ότι όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη αντί να χαρώ όπως έκανα στον Βασίλη,σκεφτόμουνα πόσο δύσκολα θα είναι με δύο μωρά.αυτη ήταν η πρώτη μου σκέψη.νιωθω σαν να είναι η τιμωρία μου για αυτό που σκέφτηκα.νιωθω τύψεις.

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια πήγα τουαλέτα κ έχω αίμα.κοκκινο κ πολύ.εχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου

Αχ κορίτσι μ ψυχραιμία!!Μην ανχωνεσαιι πάρε τ γιατρό σ αρχικά κ θ έλεγα να πας γ υπέρηχο γ ν ησυχάσεις μόνο!!:?θετικές σκέψεις γλυκούλα μ!!

Κορίτσι μ τώρα είδα την απάντηση.. κν εγώ έχω πονακια μπορεί ν είναι από αυτο!!Να ζοριστηκες κάπου.. μπορεί ίσως κ μια μικρή αποκόλληση.. ξάπλωσε κ προσπάθησε ν μην σκέφτεσαι αρνητικά γτ επηρεάζεται κ τ μπεμπεκι.. θ κάνουμε όλες προσευχόυλα:x

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια πήγα τουαλέτα κ έχω αίμα.κοκκινο κ πολύ.εχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου

Μην πανικοβάλλεσαι,ψυχραιμία ,μαλλον κουράστηκες με τον μικρό !προσπαθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς ,κοιμήσου νωρίς ,,για να περάσει η νύχτα και αύριο θα δεις ότι θα είναι μια καλύτερη μέρα και θα ακούσεις την καρδούλα του !Εμεις είμαστε εδώ ,,σε σκεφτόμαστε 

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Πονούσα ελάχιστα τις τελευταίες δυο μέρες αλλά όχι κάτι φοβερό.ελεγα μεγαλώνει η μήτρα.τωρα ξαναπήγα κ έχω ακόμα,ίσως όχι τόσο αλλά είναι ακόμα κόκκινο.σκεφτομαι ότι όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη αντί να χαρώ όπως έκανα στον Βασίλη,σκεφτόμουνα πόσο δύσκολα θα είναι με δύο μωρά.αυτη ήταν η πρώτη μου σκέψη.νιωθω σαν να είναι η τιμωρία μου για αυτό που σκέφτηκα.νιωθω τύψεις.

Αγαπη μου καλη! Αλοιμονο να μας τιμωρει ο Θεος επειδη σαν ανθρωποι εχουμε φοβους και ανησυχιες! Καθολου τυψεις να μην εχεις που εισαι ανθρωπος! Και κανενας δε σε τιμωρει! Ισως το σωμα σου σου λεει ξαπλαρωσε και ασε τα πολλα πολλα!! Ετυχε τωρα αυτο σημερα και κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι κατι χαζουλο που θα υελει ξαπλα και ηρεμια! Αφου μειωνεται το αιμα ειναι πολυ καλο. Ηρεμησε τωρα οσο γινεται και αυριο γιατρος! Δεν ξερω αν θες εσυ να πας σημερα καπου. Αν νιωθεις οτι δεν αντεχεις ως αυριο δες μηπως πατε καπου αποψε.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αγαπη μου καλη! Αλοιμονο να μας τιμωρει ο Θεος επειδη σαν ανθρωποι εχουμε φοβους και ανησυχιες! Καθολου τυψεις να μην εχεις που εισαι ανθρωπος! Και κανενας δε σε τιμωρει! Ισως το σωμα σου σου λεει ξαπλαρωσε και ασε τα πολλα πολλα!! Ετυχε τωρα αυτο σημερα και κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι κατι χαζουλο που θα υελει ξαπλα και ηρεμια! Αφου μειωνεται το αιμα ειναι πολυ καλο. Ηρεμησε τωρα οσο γινεται και αυριο γιατρος! Δεν ξερω αν θες εσυ να πας σημερα καπου. Αν νιωθεις οτι δεν αντεχεις ως αυριο δες μηπως πατε καπου αποψε.

Όχι,μου είπε ο γιατρός καλύτερα τώρα που είναι κόκκινο το αίμα να μείνω ξαπλωμένη κ να σηκωθώ μόνο για τουαλέτα.αυριο πρωί να τον πάρω κατά τις 8 κ να πάω από κει κατά 9-10.

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Μαράκι μου θα σε μαλώσω. Τι είναι αυτά που λες? Αυτό θα το σκεφτόταν η καθεμία μας και είναι απόλυτα εύλογο. Μη τιμωρείς έτσι αδίκως τον εαυτό σου.

Ηρέμησε, το ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Το ξέρεις κι εσύ κατά βάθος! Η παρουσία αίματος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι άσχημο. Το μωράκι σου είναι εκεί και σε θέλει ήρεμη!:wub:

• Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Just now, MumMaria said:

Όχι,μου είπε ο γιατρός καλύτερα τώρα που είναι κόκκινο το αίμα να μείνω ξαπλωμένη κ να σηκωθώ μόνο για τουαλέτα.αυριο πρωί να τον πάρω κατά τις 8 κ να πάω από κει κατά 9-10.

Ωραια λοιπον εχουμε οδηγιες! Ξαπλωσε τωρα οπως ειπε και ισως και σε λιγο να μην εχεις καθολου αιμα. Εγω θα ειμαι εδω για παρεουλα αν θελησεις κατι! Θα το κοιταω συχνα. Μακαρι βεβαια να μπορεσεις να κοιμηθεις

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Τελικά κορίτσια Αυχενική θ κάνω την Τρίτη γ να μπορέσω ν κάνω και τις αιματολογικές.. γτ Πέμπτη π είχα μετά είναι 1μαγια κ σκ..Κ μ είπε να τ αλλάξουμε!!Η αγωνία έχει χτυπήσει κατακορυφαααα:-o

Εμένα μου είπαν δεν υπάρχει θέμα θα μου πάρουν την ίδια μέρα τη Πέμπτη.Θα βγει πιο μετά αλλά δεν έχει σημασία

Just now, MumMaria είπε:

Μαράκι μου τώρα το είδα.πες μας έκανες κάτι άλλο σήμερα; Πχ να κουράστηκες περισσότερο; 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσι μου μείνε στο κρεββάτι και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς.. Δεν σε τιμωρεί ο Θεός γιατί προβληματίστηκες. Άνθρωπος είσαι και είναι λογικό. Όλα θα πάνε καλά!!!

• Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εμένα μου είπαν δεν υπάρχει θέμα θα μου πάρουν την ίδια μέρα τη Πέμπτη.Θα βγει πιο μετά αλλά δεν έχει σημασία

Μαράκι μου τώρα το είδα.πες μας έκανες κάτι άλλο σήμερα; Πχ να κουράστηκες περισσότερο; 

Κάνα δύο μέρες πήρα τον μικρό λιγο παραπάνω αγκαλιά.

Just now, MumMaria είπε:

Κάνα δύο μέρες πήρα τον μικρό λιγο παραπάνω αγκαλιά.

Έχω καλό προαίσθημα Μαράκι μου γλυκό.Αυριο ευτυχώς πας νωρίς θα είμαστε εδώ όλες ότι χρειαστείς απόψε να μας πείς να τα βγάλεις από μέσα σου

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

θετική σκέψη όλα καλά θα πάνε..ξεκουρασου ότι σου λέει ο γιατρός τώρα και εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν κ να έχεις όμορφα νέα κ να μην είναι τίποτα..

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...