Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

Εμπειρίες από Αλεξάνδρας;

Ntepaki22

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Just now, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια όσες έχετε γεννήσει εκεί πως είναι τα πράγματα; Ο σύζυγος μπορεί να ναι μέσα στην αίθουσα του τοκετού εφόσον είναι φυσιολογικός ο τοκετός;

Γέννησα εγώ πριν ενάμιση χρόνο. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Ο σύζυγος ήταν στην αίθουσα τοκετού μέχρι και λίγο πριν γεννήσω... Στο τέλος τον βγάζουν έξω... Βέβαια πρέπει να συνεννοηθείς με το γιατρό σου για το θέμα αυτό, μιας και αυτός θα έχει τον τελικό λόγο!!!!

Είσαι πάντως σε πολύ καλά χέρια, επέλεξες ένα πολύ καλό νοσοκομείο... Με κανέναν πόνο σου εύχομαι!!! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 said:

Γέννησα εγώ πριν ενάμιση χρόνο. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Ο σύζυγος ήταν στην αίθουσα τοκετού μέχρι και λίγο πριν γεννήσω... Στο τέλος τον βγάζουν έξω... Βέβαια πρέπει να συνεννοηθείς με το γιατρό σου για το θέμα αυτό, μιας και αυτός θα έχει τον τελικό λόγο!!!!

Είσαι πάντως σε πολύ καλά χέρια, επέλεξες ένα πολύ καλό νοσοκομείο... Με κανέναν πόνο σου εύχομαι!!! :)

Είχες κάποιον συγκεκριμένο γιατρό; Ναι γενικά και γω πιστεύω πως θα είναι καλή επιλογή, απλά αν δεν έχει εφημερία εκείνη την ημέρα που θα γεννάω πρέπει να πάω στο Έλενα ας πούμε;

On 19/2/2020 at 9:11 ΜΜ, Ntepaki22 είπε:

Είχες κάποιον συγκεκριμένο γιατρό; Ναι γενικά και γω πιστεύω πως θα είναι καλή επιλογή, απλά αν δεν έχει εφημερία εκείνη την ημέρα που θα γεννάω πρέπει να πάω στο Έλενα ας πούμε;

Ναι είχα δικό μου γιατρό...

Όχι, πας όπου θες, δεν μπορούν να σε διώξουν ακόμα κι αν δεν εφημερευει

cO4Yp3.png

On 19/2/2020 at 7:23 ΜΜ, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια όσες έχετε γεννήσει εκεί πως είναι τα πράγματα; Ο σύζυγος μπορεί να ναι μέσα στην αίθουσα του τοκετού εφόσον είναι φυσιολογικός ο τοκετός;

Εγώ γέννησα εκεί πριν 3 μήνες περίπου. Έκανα δίδυμα με καισαρική. Είχα δικό μου γιατρό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από ολο το προσωπικό. Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και καλοί. Ζήτησα μονοκλινο και πλήρωσα 50 ευρώ τη μέρα.

Το μόνο θέμα ήταν ότι τα παιδιά μου τα κράτησαν για παρακολουθηση μια ημέρα και έξω από την Μενν γινόταν χαμός. Πολύς κόσμος και κυρίως ξένοι. 

Πρέπει επίσης να έχεις τα προσωπικά σου είδη μαζί και τα πράγματα του μωρού γιατί δεν τα παρέχει το νοσοκομείο.

Προσωπικά μιλώντας ήμουν κατά των ιδιωτικών μαιευτηριων και αποδείχτηκε ότι εκανα την καλύτερη επιλογή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...