Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Ναι αντιβίωση κι εγώ πήρα, τι να πω τώρα, μου είχε κάνει εντύπωση πάντως που το είπε εξαρχής ο γιατρός 'θα κάνεις λίγα δέκατα'. Τελοσπάντων, ότι είναι!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Αχ κορίτσια σήμερα ενιωσα πιο κοντά στον τοκετό από ποτέ!

Πήγα εσπευσμένα για nst στην κλινική γιατί ένιωθα έναν πόνο για ώρα,νόμιζα θα φύγει αλλά μόλις το είπα στη γιατρό με έστειλε σουμπιτη!

Όλα καλά εν τέλη...το πόρισμα :ο πονος προέρχεται από τη διάσταση των κοιλιακών μυών και η μπέμπα έριξε όλο το σώμα της σε εκείνο το σημείο..και από κλωτσιά άλλο τίποτα!

Έπαθα πανικό στην αρχή γιατί πρώτη φορά πήγα στην κλινική,πρώτη φορά έκανα nst και πρώτη φορά γενικά ένιωσα έτσι!Τώρα είμαι κάπως....νιώθω ένα βάρος...χαμηλά...λίγο περίεργα...ξαπλώνω!

Όσα δε με βρήκαν σε όλη την εγκυμοσύνη με βρηκαν τώρα αλλά δόξα τω Θεώ που η μπέμπα είναι καλά 

Αχχχ κοριτσάκι μου σε κατάλαβαινω με τον φόβο που έζησες..είχα νιώσει απαίσια τότε που δεν ένιωθα καλά τον μπέμπη κ έτρεχα στα επείγοντα..

Είμαστε τόσο κοντά κ όλα θα αρχίσουν να είναι πιο έντονα πλέον..αλλά σιγά σιγά μια μία θα τα κρατάμε στα χέρια μας κ θα ηρεμήσουμε..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κορίτσια από συμπτώματα πως είστε???

Πέρα από κάποια δύσπνοια που με πιάνει κάποιες φορές ακόμα σχετικά καλά! Το βράδυ σηκώνομαι 3 φορές αλλά ξανακοιμαμαι καπάκια το βόδι( ακόμα δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο λίγος καιρός έμεινε γιατί θα αγχωθω και δεν θα ξανακοιμηθω ήσυχη) κατά τα άλλα η μικρή δεν κλωτσαειπια τη νιώθω να κουνιέται αλλά νιώθω πολύ τα άκρα της μου τσιτωνουν τη κοιλιά με αποτέλεσμα να με.ποναει! Γενικά όλη μέρα ξάπλα και βαρεμάρα είμαι! Περιμένω τη Τετάρτη να πάω στο γιατρό επιτέλους να τη δω!!!

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Εγώ έχω ένα σύμπτωμα τον τελευταία καιρό που δεν είδα να το αναφέρει κάποια από εσάς. Ξυπνάω τη νύχτα με πολύ έντονο πόνο στο πόδι, συνήθως πονάει το πόδι από τη μεριά που έχω γυρίσει (γιατί κοιμάμαι στα πλάγια, συνήθως αριστερά) οπότε πονάει το αριστερό πόδι. Και όταν πάω να στρίψω για να ανακουφιστω πονάει το μπροστινό μέρος της λεκάνης. Μιλάμε για πολύ πόνο, αφού φωνάζω πονάω μες στον ύπνο μου... 

Και το άλλο σύμπτωμα είναι δύσπνοια.. με πιάνει ακόμα κ αν κάθομαι, σε άσχετες στιγμές. Μπορεί πχ να πλένω την βεράντα κ όλα καλά κ μετά να κάθομαι στην τηλεόραση κ να έχω δύσπνοια.. Α! Και πρησμένα πόδια, ειδικά αν έχει ζέστη, καθώς κ ένας κιρσος ψηλά στο μηρό.

Κατά τα άλλα ευτυχώς δεν έχω καούρες, συχνοουρια ή άλλα ενοχλητικά...

Σχετικά με το αν μας θυμούνται οι γιατροί... Δεν ξέρω αν μας θυμούνται κ αν όχι το κατανοώ γιατί έχουν πολλές ασθενείς, πολλοί δε βλέπουν μόνο εγκύους αλλά κανουν κ γυναικολογικά χειρουργεία κλπ

Κ μπορεί για εμάς να είναι ένας ο γιατρός αλλά για εκείνον είμαστε μια από τις πολλές.

ΑΛΛΑ!!! Δεν κάνει κόπο ένα λεπτό πριν μπεις να ρίχνουν ΜΙΑ ματιά στο ιστορικό για να δουν λέξεις κλειδιά κ να θυμηθούν τα βασικά. Ας μη σου δείχνουν κατάμουτρα ότι δε ας θυμούνται... Είναι αγένεια προς την ασθενή..και ακόμα και υπολογιστή να μην έχουν, έχουν καρτέλα που τα γράφουν όλα...

Δεν το έχω πάθει αυτό με το πόδι στον ύπνο αλλά όταν είμαι όρθια κάποιες φορές με πιάνει σαν κράμπα/τράβηγμα ψηλά πάνω στο αριστερό πόδι..προς τον προσαγωγό..

Just now, LadyP είπε:

Πέρα από κάποια δύσπνοια που με πιάνει κάποιες φορές ακόμα σχετικά καλά! Το βράδυ σηκώνομαι 3 φορές αλλά ξανακοιμαμαι καπάκια το βόδι( ακόμα δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο λίγος καιρός έμεινε γιατί θα αγχωθω και δεν θα ξανακοιμηθω ήσυχη) κατά τα άλλα η μικρή δεν κλωτσαειπια τη νιώθω να κουνιέται αλλά νιώθω πολύ τα άκρα της μου τσιτωνουν τη κοιλιά με αποτέλεσμα να με.ποναει! Γενικά όλη μέρα ξάπλα και βαρεμάρα είμαι! Περιμένω τη Τετάρτη να πάω στο γιατρό επιτέλους να τη δω!!!

Από πότε έχεις να τη δεις τη μπέμπα?

Εμένα τώρα έχει λοξιγγα πάλι χαχχα έχει κάθε βράδυ ο γλυκούλης μου κ κάποιες φορές κ το μεσημερι:x

Σε ποια εβδομαδα είσαι εσύ τώρα..? Βάλε μωρέ ένα στικερακι..

Just now, Renez είπε:

Αχχχ κοριτσάκι μου σε κατάλαβαινω με τον φόβο που έζησες..είχα νιώσει απαίσια τότε που δεν ένιωθα καλά τον μπέμπη κ έτρεχα στα επείγοντα..

Είμαστε τόσο κοντά κ όλα θα αρχίσουν να είναι πιο έντονα πλέον..αλλά σιγά σιγά μια μία θα τα κρατάμε στα χέρια μας κ θα ηρεμήσουμε..

Θα ηρεμήσουμε μετά???

Δεν ηρεμούμε φίλη ξανά! Απλά αλλάζουν οι ανησυχίες!:x

Έφαγε?? Δεν έφαγε? Ρευτηκε???? πως θα καταλάβω αν χόρτασε? Έκανε κακα?? Γιατί κλαίει??:x

Γιατί δεν κοιμάται????? Και ,γιατί κοιμάται τόσο,να το ξυπνησω να φάει????

Κι άλλα πολλά πολλά!!!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα ηρεμήσουμε μετά???

Δεν ηρεμούμε φίλη ξανά! Απλά αλλάζουν οι ανησυχίες!:x

Έφαγε?? Δεν έφαγε? Ρευτηκε???? πως θα καταλάβω αν χόρτασε? Έκανε κακα?? Γιατί κλαίει??:x

Γιατί δεν κοιμάται????? Και ,γιατί κοιμάται τόσο,να το ξυπνησω να φάει????

Κι άλλα πολλά πολλά!!!

Καλέ ναι δεν εθελοτυφλω ξέρω τι βασάνων μας περιμένει για όλη μας τη ζωη πλέον απλά σε κάθε φάση τους διαφορετικό(νεογεννητα-νηπια ορωτη φορά σχολειο-προεφηβεια-εφηβια κτλ) οκ αλλά θα το βλέπεις!!

Ότι κ αν γίνει θα μπορέσεις να αντιδράσεις(Θεού θέλοντας) ενώ εκεί μέσα γμτ όλο σκέφτομαι είναι καλά,έχει αμνιακό,μήπως έχει περιτύλιξη κτλ κτλ 

Μωρέ ας τον πιάσω υγιή στα χέρια μου πρώτα κ Θεός κ όλα τα άλλα θα τα αντέξω μαζί του:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλέ ναι δεν εθελοτυφλω ξέρω τι βασάνων μας περιμένει για όλη μας τη ζωη πλέον απλά σε κάθε φάση τους διαφορετικό(νεογεννητα-νηπια ορωτη φορά σχολειο-προεφηβεια-εφηβια κτλ) οκ αλλά θα το βλέπεις!!

Ότι κ αν γίνει θα μπορέσεις να αντιδράσεις(Θεού θέλοντας) ενώ εκεί μέσα γμτ όλο σκέφτομαι είναι καλά,έχει αμνιακό,μήπως έχει περιτύλιξη κτλ κτλ 

Μωρέ ας τον πιάσω υγιή στα χέρια μου πρώτα κ Θεός κ όλα τα άλλα θα τα αντέξω μαζί του:x

Το άγχος μετά είναι μεγαλύτερο,κατά τη γνώμη μου! 

Εννοείται ότι θα τα αντέξεις κι εσύ κ όλες μας!

Όπως έχει πει κ μια άλλη κοπέλα, ότι νιώθει πως μέσα στη κοιλίτσα είναι ασφαλές το νινακι. Έξω είναι πιο δύσκολα ειδικά το πρώτο 3 μηνο περίπου,που νομίζουν ότι είναι ακόμη στη κοιλίτσα 

Πέρασε ο καιρός,μετράμε μέρες. Εγώ πλέον αγχώνομαι μόνο να προλάβω να φτάσω μαιευτήριο να γεννησω! Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μου,απλά προσέχω κι ελπίζω για το καλύτερο!!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

@Hliolousti τι λαχτάρα ήταν αυτή σήμερα; Όλα καλά όμως ευτυχώς! Μην τα σκέφτεσαι ακόμα αυτά! Έχεις πολλές μέρες ακόμα για να ανησυχείς!

@Eva137 σε θαύμαζω! Αλλά λίγο προσοχή τώρα στο παρά 5' να έχεις τπτ απρόοπτα! Σε 2 εβδομάδες πιάσε τις δουλειες, τώρα χαλαρά!

@Renezαπο συμπτώματα έχω μια μόνιμη καούρα πλέον, τη νύχτα ειδικά δεν παλεύεται. Κ κάτι ψευτοπονακια στην κοιλιά, καμία σύσπαση αραιά κ που... Το μωρό κ εγώ το νιώθω πλέον να τεντώνεται κ να σπρώχνει, πιανω κάτι πόδια που κ που να εξέχουν κ τα σπρώχνω να πάνε πάλι στη θέση τους. Συχνοουρια και όταν είμαι όρθια νιώθω πίεση χαμηλά! Αυτά τα λίγα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Το άγχος μετά είναι μεγαλύτερο,κατά τη γνώμη μου! 

Εννοείται ότι θα τα αντέξεις κι εσύ κ όλες μας!

Όπως έχει πει κ μια άλλη κοπέλα, ότι νιώθει πως μέσα στη κοιλίτσα είναι ασφαλές το νινακι. Έξω είναι πιο δύσκολα ειδικά το πρώτο 3 μηνο περίπου,που νομίζουν ότι είναι ακόμη στη κοιλίτσα 

Πέρασε ο καιρός,μετράμε μέρες. Εγώ πλέον αγχώνομαι μόνο να προλάβω να φτάσω μαιευτήριο να γεννησω! Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μου,απλά προσέχω κι ελπίζω για το καλύτερο!!

Δε ξέρω ρε γαμωτο δε το έχω ζήσει εννοείται κ δεν έχω σωστή ή μάλλον ολοκληρωμένη εικόνα του μετά αλλά εγώ δεν έχω αυτό το συναίσθημα σαν έγκυος..δεν νιώθω πως είναι ασφαλής μέσα μου δε ξέρω γιατί..νιώθω πως ότι κ αν έχει εκεί μέσα δεν μπορώ να τον προστατεύσω είναι σαν να είναι μόνος του..

Τι να πω..είμαι κ κουλή στις σκέψεις μου ώρες ώρες εγω:P

Πήρα 2 βιβλία για τα παιδιά..δε ξέρω αν έχετε διαβάσει κάποιο να μου πείτε γνώμη..το ένα λέγετε "ζακέτα πάρε" (πάτερ Κονανου) και το άλλο "το βιβλίο που θα ήθελες να έχουν διαβάσει οι γονείς σου"(γραμμένο από ψυχολόγους ξένους)..

Just now, marianna1986 είπε:

@Hliolousti τι λαχτάρα ήταν αυτή σήμερα; Όλα καλά όμως ευτυχώς! Μην τα σκέφτεσαι ακόμα αυτά! Έχεις πολλές μέρες ακόμα για να ανησυχείς!

@Eva137 σε θαύμαζω! Αλλά λίγο προσοχή τώρα στο παρά 5' να έχεις τπτ απρόοπτα! Σε 2 εβδομάδες πιάσε τις δουλειες, τώρα χαλαρά!

@Renezαπο συμπτώματα έχω μια μόνιμη καούρα πλέον, τη νύχτα ειδικά δεν παλεύεται. Κ κάτι ψευτοπονακια στην κοιλιά, καμία σύσπαση αραιά κ που... Το μωρό κ εγώ το νιώθω πλέον να τεντώνεται κ να σπρώχνει, πιανω κάτι πόδια που κ που να εξέχουν κ τα σπρώχνω να πάνε πάλι στη θέση τους. Συχνοουρια και όταν είμαι όρθια νιώθω πίεση χαμηλά! Αυτά τα λίγα!

Αυτό με τη συχνοουρια ρε κορίτσια τι φάση?! Ειδικά κάποια βράδυα σκέφτομαι σοβαρά να τη βγάλω στη ντουζιερα:P

Κ νομίζαμε πως το πρώτο τρίμηνο είχαμε συχνοουρια κάποιες από τις ορμόνες!!

@Anastasia05 αυτό που είπες για να φτάσεις στο μαιευτήριο θα σου πω ότι σήμερα είχε το κοριτσάκι μου @DemiMom σεμινάριο 5ωρο παρακαλώ στο Έλενα από μαίες κτλ κ τους είπαν πως ο μόνος λόγος να τρέξουμε στο μαιευτήριο είναι αν σπάσουν τα νερά κ έχουν παρασινοπο ή καφέ χρώμα που σημαίνει πως το μωρό έχει κάνει κακά του μέσα μας κ επείγει να βγει..αλλιώς αν απλά σπάσουν τα νερά κ είναι διάφανα ή με λίγη ροζ/κόκκινη βλέννα έχουμε ωρες(!) Να πάμε στο νοσοκομείο..σε περίπτωση που δεν σπάσουν καθόλου τα νερά κ έχουμε μόνο συσπάσεις επίσης έχουμε χρόνο γτ αυτές αυξάνονται σταδιακά οπότε δεν σημαίνει ότι σε πιάνει κ σε μισή ώρα γέννας!! Θες ώρες πάλι..μέχρι να γίνει διαστολή κτλ οπότε θα προλάβεις ρε αγάπη..είναι μακρυά το νοσοκομείο σου?

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Δε ξέρω ρε γαμωτο δε το έχω ζήσει εννοείται κ δεν έχω σωστή ή μάλλον ολοκληρωμένη εικόνα του μετά αλλά εγώ δεν έχω αυτό το συναίσθημα σαν έγκυος..δεν νιώθω πως είναι ασφαλής μέσα μου δε ξέρω γιατί..νιώθω πως ότι κ αν έχει εκεί μέσα δεν μπορώ να τον προστατεύσω είναι σαν να είναι μόνος του..

Τι να πω..είμαι κ κουλή στις σκέψεις μου ώρες ώρες εγω:P

Πήρα 2 βιβλία για τα παιδιά..δε ξέρω αν έχετε διαβάσει κάποιο να μου πείτε γνώμη..το ένα λέγετε "ζακέτα πάρε" (πάτερ Κονανου) και το άλλο "το βιβλίο που θα ήθελες να έχουν διαβάσει οι γονείς σου"(γραμμένο από ψυχολόγους ξένους)..

Το νινακι εκεί μέσα ειναι χαρούμενο,δεν πεινάει,δεν κρυώνει ,ακούει τη φωνή κ τη καρδιά της μαμάς κ νανουριζεται! Κ που είναι έτσι μαζεμένο,νιώθει ασφάλεια! Άσχετο που εμείς νομίζουμε ότι πιέζεται κ δεν περνάει καλά!!

Ο μικρός μου ακόμη μαζεύεται σαν νινακι κ κουρνιαζει για να κάνουμε αγκαλιά κ να κοιμηθούμε! 

Και για τα δύο βιβλια έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Το δεύτερο το έχω πάρει (ένα πορτοκάλι σωστά??) αλλά ακόμη να το διαβάσω,διαβάζω αλλα!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Το νινακι εκεί μέσα ειναι χαρούμενο,δεν πεινάει,δεν κρυώνει ,ακούει τη φωνή κ τη καρδιά της μαμάς κ νανουριζεται! Κ που είναι έτσι μαζεμένο,νιώθει ασφάλεια! Άσχετο που εμείς νομίζουμε ότι πιέζεται κ δεν περνάει καλά!!

Ο μικρός μου ακόμη μαζεύεται σαν νινακι κ κουρνιαζει για να κάνουμε αγκαλιά κ να κοιμηθούμε! 

Και για τα δύο βιβλια έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Το δεύτερο το έχω πάρει (ένα πορτοκάλι σωστά??) αλλά ακόμη να το διαβάσω,διαβάζω αλλα!:)

Ο γλυκουλης μωρεε..να κουλουριάζεται όσο μπορεί..ποτέ θα τα ξανά έχουμε έτσι μικρακια??

Ναι ένα πορτοκαλι..για να δούμε λοιπόν τι θα λένε..προτίμησα αντί να πάρω περί θηλασμού κτλ που καλύτερα να μου τα πει live μια μαία ή σύμβουλος να "επενδύσω" σε κάτι που αφορά την ανατροφή του κ την "εκπαίδευση" μου..θα δείξει..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ο γλυκουλης μωρεε..να κουλουριάζεται όσο μπορεί..ποτέ θα τα ξανά έχουμε έτσι μικρακια??

Ναι ένα πορτοκαλι..για να δούμε λοιπόν τι θα λένε..προτίμησα αντί να πάρω περί θηλασμού κτλ που καλύτερα να μου τα πει live μια μαία ή σύμβουλος να "επενδύσω" σε κάτι που αφορά την ανατροφή του κ την "εκπαίδευση" μου..θα δείξει..

Μωρε είναι ψηλός κ ώρες ώρες ξεχνάω ότι είναι κι αυτός μικρό παιδάκι! Θέλει ακόμη αγκαλίτσες(όταν θέλει ομως ε,μη τον πιέζω κιόλας!!)

Καλή επιλογή έκανες με τα βιβλία. Για τον θηλασμό θα σου πούνε οι μαίες, σύμβουλος(αν χρειαστεί) κι εγώ!!! :mrgreen:

Τα περισσότερα όμως θα τα μάθεις στην πορεία μόνη σου από πρώτο χέρι! Μαζί με το μωρό σου ! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Μωρε είναι ψηλός κ ώρες ώρες ξεχνάω ότι είναι κι αυτός μικρό παιδάκι! Θέλει ακόμη αγκαλίτσες(όταν θέλει ομως ε,μη τον πιέζω κιόλας!!)

Καλή επιλογή έκανες με τα βιβλία. Για τον θηλασμό θα σου πούνε οι μαίες, σύμβουλος(αν χρειαστεί) κι εγώ!!! :mrgreen:

Τα περισσότερα όμως θα τα μάθεις στην πορεία μόνη σου από πρώτο χέρι! Μαζί με το μωρό σου ! 

Μακάρι να μας βγει φυσικά εύχομαι κ να μη χρειαστώ πολύ δουλίτσα στον θηλασμό..βλέπω τη κουμπάρα μου κ τη χαίρομαι ειλικρινά,από τη πρώτη μέρα η μικρή τη γραπωσε κ τα βρήκανε αμέσως οι δύο τους:x

Φυσικά κ θα σε "εκμεταλλευτώ" όμως με τις γνώσεις σου γτ σίγουρα όλο κ κάποια απορία θα εχω:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Μακάρι να μας βγει φυσικά εύχομαι κ να μη χρειαστώ πολύ δουλίτσα στον θηλασμό..βλέπω τη κουμπάρα μου κ τη χαίρομαι ειλικρινά,από τη πρώτη μέρα η μικρή τη γραπωσε κ τα βρήκανε αμέσως οι δύο τους:x

Φυσικά κ θα σε "εκμεταλλευτώ" όμως με τις γνώσεις σου γτ σίγουρα όλο κ κάποια απορία θα εχω:mrgreen:

Ακριβώς! Έχει δύο η διαδικασία κ μαζι το βρίσκετε! Μακάρι οποία κοπέλα θέλει να θηλάσει, να τα καταφέρει έτσι εύκολα!

Εννοείται,τι θήλαζα 1.5 χρόνο??? Ότι θέλετε εδώ!:wink:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen said:

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Από αλλού το περίμεναμε, αλλού μας ήρθε, προχθές το βράδυ 03/09 γέννησα εκτάκτως με καισαρική, κ κάπως έτσι έγινα μανούλα Σεπτεμβρίου!(Ελπίζω να μην με διώξετε:tongue:

Εγώ έχω ήδη αρχίσει να αναρρώνω με τα προβλεπόμενα πονάκια, η μικρούλα μου όμως λόγω προωροτητας είναι σε θερμοκοιτίδα, δεν την έχω μαζί μου, την βλέπουμε μια φορά την ημέρα κ θα την παρακολουθούμε μέρα με την μέρα να δούμε πως θα πάνε οι λειτουργίες από τα οργανακια της!

Θα πω σε όλες σας να προσέχετε @Eva137 άσε τις δουλειές κ μην σκέφτεσαι τι δεν έχεις έτοιμο, μονο το μωράκι σου κ τίποτα άλλο!!!

@Hliolousti πέρασες σοκ κ εσύ κορίτσι μου , ευτυχώς πήγαν όλα καλά, αυτό έχει σημασία, τώρα ηρεμία κ χαδακια στην κοιλίτσα σου :x

Συγχαρητήρια και να σας ζήσει! 

Καλή ανάρρωση και στις δύο σας κ εύχομαι να την πάρεις γρήγορα στην αγκαλιά σου :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...