Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

Εντύπωση μου κάνει, εμένα μου έκαναν και τη δεύτερη ημέρα και μετά ξεκινούσα

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

4 hours ago, Renez said:

Οκ..

Κοίτα εγώ προσωπικά δόξα τον Θεό δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να θυμάται..και εμας μας θυμαται φυσιογνωμικά γτ από την αυχενική είχε κολλήσει με ένα t shirt του άντρα μου κ στις άλλες δύο εξετάσεις πάλι του άρεσαν μέχρι που του είπαμε το site που τα παίρνουμε!

Απλά ρωτάω γτ έχω τον ίδιο με την @DemiMom κ άσχετα αυτό με τον τράχηλο οκ,μου την έδωσε γτ δύο φορες έχει πάει για να τσεκαρουν ξανα τα νεφρά του μωρού κ δεν το θυμόταν καμία από τις δύο φορές. Κ ωραία κατανοώ απόλυτα πως μας έχει 2 3 φορές κ δε θυμάται τι θέμα μπορεί να έχει η κάθε μία ,αλλά ρε παιδιά ένας σωστός επαγγελματίας δεν θα έπρεπε να κοιτάξει τα αρχεία του να δει το ιστορικό??

@Mariamaraki μου καλημέρααα!! 

Πηγές να δεις τη μπουμπουκα σου?? Όλα καλά?? 

Ναι, και μένα μου κάνει εντύπωση όταν δεν κοιτάνε το ιστορικό για να είναι πιο προσεκτικοί με τί ελέγχουν. Εγώ όταν πήγαινα στον εμβρυολόγο στη Φλόριντα δεν ήταν καν ένας ο ίδιος. Επειδή ήτανε νοσοκομείο είχανε πολλές τεχνικούς και κάθε φορά σε εξέταζε όποιος είχε βάρδια, το ίδιο και οι γιατροί που μας έβλεπαν εναλλάξ με τους εμβρυολόγους. 

2 hours ago, Mariamaraki said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! 

Καλά και εμένα ο εμβρυολογος δεν με πολυ θυμόταν ... Εγώ το μόνο θέμα που είχα είναι ότι το αμνιακό ήταν ανεβασμένο και στο doppler εγώ του το θύμισα ... αλλά γενικά ότι έβλεπε από το ιστορικό μου που ήταν αποθηκευμένα ..

Την είδα σήμερα την μπουμπουκα μουυ 2800 έχουμε φτάσει και προχωράμε δυναμικά χαχαχα την άλλη εβδομάδα πάλι!!!:x

Τέλεια, το κοριτσάκι σου είναι σχεδόν έτοιμο!:wink: Λίγο έμεινε ακόμα!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια από συμπτώματα πως είστε???

Χμ...έντονες κινήσεις του μωρού που μου δημιουργούν πόνο,ψευτοσυσπασουλες,πρησμενα χέρια και πόδια στο φουλ,τα χεράκια μου έχουν ένα μαγκωμα σε όλες τις αρθρώσεις των δακτύλων και πονούν,ειδικά μετά από ύπνο δεν μπορώ καθόλου να τα ανοιγοκλείνω,ραγαδες σε πόδια και πλαϊνά της μεσης,αδυναμια κάποιες στιγμές και υπνηλία!σίγουρα κάτι μου ξεφευγει

πρίν από 46 λεπτά , Mariamaraki είπε:

Σε ευχαριστούμε τόσο πολυυυ με το καλό τα γλυκά μωράκια μας!! 

Απο 35 βδομάδα θέλει να με βλέπει κάθε βδομάδα! 

Επίσης δεν έμαθα για τα δωμάτια γιατί έπεσα σε ξινή σήμερα πρωί πρωί μου άναψαν τα λαμπάκια και γενικά σήμερα δεν είχαν όρεξη να εξυπηρετήσουν.. :-x:cry:

Φτου φτου στην κοριτσάρα σου!!!Μας έρχονται τα νινιααααα!:wub:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Renez said:

Εγώ τα ίδια με πριν πάνω-κάτω: δυσπεψία, φούσκωμα, καούρες, παλινδρόμηση, πρησμένο στήθος, πρησμένα πόδια-χέρια (όχι πάντα βέβαια), δυσκοιλιότητα και αιμορροίδες που και που. Απλά τελευταία νιώθω περισσότερο βάρος και πίεση χαμηλά στην κοιλιά μου και κατουριέμαι περισσότερο. Ειδικά όταν κάνω δουλειές και κουράζομαι. Χθες είχα πάει στο καινούργιο σπίτι να καθαρίσω και επειδή κουράστηκα λίγο και κουβάλησα μερικά πράγματα (είχε και ζέστη) μετά πονούσε η μέση μου και ένιωθα λες και η κοιλιά μου είναι 20 κιλά!! Περιττό να σου πω ότι σήμερα θα τη βγάλω στον καναπέ και στο κρεβάτι όλη μέρα!

Α, επίσης μου μυρίζουν όλα τελευταία, όπως και στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τα φαγητά τα μυρίζω αμέσως και δυστυχώς μου βρωμάει μονίμως η άμμος των γατιών μας τώρα (ενώ ο άντρας μου δεν τη μυρίζει καθόλου)... για αυτό ειδικά δε ξέρω τί να κάνω γιατί δεν μπορούμε να την αποφύγουμε και μου φέρνει αηδία/αναγούλα.

vNpVm5.png

Just now, Hliolousti είπε:

Χμ...έντονες κινήσεις του μωρού που μου δημιουργούν πόνο,ψευτοσυσπασουλες,πρησμενα χέρια και πόδια στο φουλ,τα χεράκια μου έχουν ένα μαγκωμα σε όλες τις αρθρώσεις των δακτύλων και πονούν,ειδικά μετά από ύπνο δεν μπορώ καθόλου να τα ανοιγοκλείνω,ραγαδες σε πόδια και πλαϊνά της μεσης,αδυναμια κάποιες στιγμές και υπνηλία!σίγουρα κάτι μου ξεφευγει

Φτου φτου στην κοριτσάρα σου!!!Μας έρχονται τα νινιααααα!:wub:

Φίλη φίλη φίλη λες κ τι έγραψα εγώ.. ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό έχουν τα χεράκια μουυυ!! Κ τα πόδια.βεβαια πρησμένα κ βαρια κ το βράδυ τα νιώθω κ σαν να με καινε..αλλά τα δάχτυλα των χεριών μου κομμάτια!!!

Επίσης κοιμάμαι αργά λογω αϋπνίας λογικά κ όταν εν τέλη κοιμηθώ κοιμάμαι βέβαια 6-7 ώρες αλλά ξυπνάω ενδιάμεσα...έτσι ανοίγω μάτι,ξανά κοιμάμαι μετά..τι να πω..

Επίσης μηδέν πλέον αντοχή σε ορθοστασία κτλ..δλδ μαγειρεύω μια ώρα κ τέλος..σφουγαριζω μισή ωρίτσα κομμάτια..τι να πω..

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ τα ίδια με πριν πάνω-κάτω: δυσπεψία, φούσκωμα, καούρες, παλινδρόμηση, πρησμένο στήθος, πρησμένα πόδια-χέρια (όχι πάντα βέβαια), δυσκοιλιότητα και αιμορροίδες που και που. Απλά τελευταία νιώθω περισσότερο βάρος και πίεση χαμηλά στην κοιλιά μου και κατουριέμαι περισσότερο. Ειδικά όταν κάνω δουλειές και κουράζομαι. Χθες είχα πάει στο καινούργιο σπίτι να καθαρίσω και επειδή κουράστηκα λίγο και κουβάλησα μερικά πράγματα (είχε και ζέστη) μετά πονούσε η μέση μου και ένιωθα λες και η κοιλιά μου είναι 20 κιλά!! Περιττό να σου πω ότι σήμερα θα τη βγάλω στον καναπέ και στο κρεβάτι όλη μέρα!

Α, επίσης μου μυρίζουν όλα τελευταία, όπως και στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τα φαγητά τα μυρίζω αμέσως και δυστυχώς μου βρωμάει μονίμως η άμμος των γατιών μας τώρα (ενώ ο άντρας μου δεν τη μυρίζει καθόλου)... για αυτό ειδικά δε ξέρω τί να κάνω γιατί δεν μπορούμε να την αποφύγουμε και μου φέρνει αηδία/αναγούλα.

Αγαπούλα ΜΗΝ τα κάνεις αυτά άκουσε με σε παρακαλώ .όσο κ αν σου φαίνονται λίγα μέσα στη μέρα μην κάνεις καμιά δουλειά..ακόμη κ αν πιστεύεις πως αντέχεις..είμαστε μεν στον μήνα μας κάποιες πλέον αλλά δεν είναι η ώρα μας..εγω κ εσύ πχ θέλουμε τουλάχιστον 2 γεμάτες εβδομαδες ακόμη. 

Μην το διακυνδινευσουμε για τόσο λόγο κοριτσάκι μου..

Just now, Eva137 είπε:

Να τη βάλετε ρε αγάπη σε ένα σημείο που δεν είναι κοντά εκεί που κάθεστε..πχ κάθεσαι πιο πολύ στο σαλόνι βαλτην κοντά στην είσοδο ή στο χωλ ή κάπου αλλού..

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez said:

Φίλη φίλη φίλη λες κ τι έγραψα εγώ.. ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό έχουν τα χεράκια μουυυ!! Κ τα πόδια.βεβαια πρησμένα κ βαρια κ το βράδυ τα νιώθω κ σαν να με καινε..αλλά τα δάχτυλα των χεριών μου κομμάτια!!!

Επίσης κοιμάμαι αργά λογω αϋπνίας λογικά κ όταν εν τέλη κοιμηθώ κοιμάμαι βέβαια 6-7 ώρες αλλά ξυπνάω ενδιάμεσα...έτσι ανοίγω μάτι,ξανά κοιμάμαι μετά..τι να πω..

Επίσης μηδέν πλέον αντοχή σε ορθοστασία κτλ..δλδ μαγειρεύω μια ώρα κ τέλος..σφουγαριζω μισή ωρίτσα κομμάτια..τι να πω..

Αγαπούλα ΜΗΝ τα κάνεις αυτά άκουσε με σε παρακαλώ .όσο κ αν σου φαίνονται λίγα μέσα στη μέρα μην κάνεις καμιά δουλειά..ακόμη κ αν πιστεύεις πως αντέχεις..είμαστε μεν στον μήνα μας κάποιες πλέον αλλά δεν είναι η ώρα μας..εγω κ εσύ πχ θέλουμε τουλάχιστον 2 γεμάτες εβδομαδες ακόμη. 

Μην το διακυνδινευσουμε για τόσο λόγο κοριτσάκι μου..

Έχεις δίκιο, μου είναι δύσκολο να βλέπω πράγματα που πρέπει να γίνουν κι εγώ να κάθομαι, αλλά πρέπει να κάνω λίγο υπομονή ακόμα... μπαίνουμε στην τελική ευθεία για όλα πια: και για το σπίτι και για την γέννα. Δε θα ξανασηκώσω τίποτα βαρύ από εδώ και πέρα, μόνο κάνα ελαφρύ σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα θα κάνω που και που. 

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Έχεις δίκιο, μου είναι δύσκολο να βλέπω πράγματα που πρέπει να γίνουν κι εγώ να κάθομαι, αλλά πρέπει να κάνω λίγο υπομονή ακόμα... μπαίνουμε στην τελική ευθεία για όλα πια: και για το σπίτι και για την γέννα. Δε θα ξανασηκώσω τίποτα βαρύ από εδώ και πέρα, μόνο κάνα ελαφρύ σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα θα κάνω που και που. 

Καλέ ακόμη σηκώνεις???? Ούτε το παιδί μου δεν σηκώνω η μανα:tongue:

Άφησε τα όλα κ θα γίνουν σιγά σιγά! Δεν είμαστε για ταρζανιες τώρα! Ξεκουραση! 

Το σπίτι εκεί είναι, μπορεί να περιμένει ,η γιαγιά μου έλεγε οι δουλειές δεν τελειώνουν!

Να προσέχεις!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα ξέρετε πόσο workaholic ήμουν κ σπίτι κ στη δουλειά,αλλά στο λέω γιατί πραγματικά ενώ νομίζουμε πως είμαστε πιο ασφαλής πλέον είναι μλκια να το χαλάσουμε τελευταία στιγμή..

Κ εγώ πλεον έχω κάτσει στα αυγά μου κάνω ελάχιστες δουλειές κάθε μέρα κ αυτές με διαλείμματα κ εννοείται δε σηκώνω τίποτα..

Αυτό ακριβώς,υπομονή 2 βδομαδουλες κ μετά θα αρχίσουμε ξανά δουλίτσες τσουκου τσουκου γτ τότε όντως θα θέλουμε να βοηθήσουμε τον τοκετό!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα ξέρετε πόσο workaholic ήμουν κ σπίτι κ στη δουλειά,αλλά στο λέω γιατί πραγματικά ενώ νομίζουμε πως είμαστε πιο ασφαλής πλέον είναι μλκια να το χαλάσουμε τελευταία στιγμή..

Κ εγώ πλεον έχω κάτσει στα αυγά μου κάνω ελάχιστες δουλειές κάθε μέρα κ αυτές με διαλείμματα κ εννοείται δε σηκώνω τίποτα..

Αυτό ακριβώς,υπομονή 2 βδομαδουλες κ μετά θα αρχίσουμε ξανά δουλίτσες τσουκου τσουκου γτ τότε όντως θα θέλουμε να βοηθήσουμε τον τοκετό!

Ενα θα σου πω... Λείπει ο άντρας με τον μικρό εδώ κ καμία ώρα κ δεν έχω αλλάξει θέση. 8)

• Χαχα 6

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Καλέ ακόμη σηκώνεις???? Ούτε το παιδί μου δεν σηκώνω η μανα:tongue:

Άφησε τα όλα κ θα γίνουν σιγά σιγά! Δεν είμαστε για ταρζανιες τώρα! Ξεκουραση! 

Το σπίτι εκεί είναι, μπορεί να περιμένει ,η γιαγιά μου έλεγε οι δουλειές δεν τελειώνουν!

Να προσέχεις!

Just now, Renez said:

Μωρέ ας μην είχα να ετοιμάσω τα πράγματά μας (τα δικά μου και του μωρού) και θα καθόμουν, δε θα είχα πρόβλημα. Φοβάμαι ότι θα έρθει η ώρα να γεννήσω και ακόμα δε θα έχω πλύνει τα ρουχαλάκια του! Αλλά τί να κάνουμε... υπομονή ακόμα 2 εβδομαδούλες και μετά βλέπουμε. Μέχρι τότε αναγκαστικά προσοχή όλες μας!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Μωρέ ας μην είχα να ετοιμάσω τα πράγματά μας (τα δικά μου και του μωρού) και θα καθόμουν, δε θα είχα πρόβλημα. Φοβάμαι ότι θα έρθει η ώρα να γεννήσω και ακόμα δε θα έχω πλύνει τα ρουχαλάκια του! Αλλά τί να κάνουμε... υπομονή ακόμα 2 εβδομαδούλες και μετά βλέπουμε. Μέχρι τότε αναγκαστικά προσοχή όλες μας!

Ναι αλλά αν τύχει καμία βλακεία θα λες για δύο παλιό ρούχα πχ βιάστηκα!!

Αυτό,άραξε δύο εβδομάδες κ από 37η κάνε κ γενική πουλάκι μου :P

Καλέ κορίτσια..ήδη σχεδόν έφυγε η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρη το νιώθετε?? Αύριο Σάββατο..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι αλλά αν τύχει καμία βλακεία θα λες για δύο παλιό ρούχα πχ βιάστηκα!!

Αυτό,άραξε δύο εβδομάδες κ από 37η κάνε κ γενική πουλάκι μου :P

Καλέ κορίτσια..ήδη σχεδόν έφυγε η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρη το νιώθετε?? Αύριο Σάββατο..

Αχ κορίτσια σήμερα ενιωσα πιο κοντά στον τοκετό από ποτέ!

Πήγα εσπευσμένα για nst στην κλινική γιατί ένιωθα έναν πόνο για ώρα,νόμιζα θα φύγει αλλά μόλις το είπα στη γιατρό με έστειλε σουμπιτη!

Όλα καλά εν τέλη...το πόρισμα :ο πονος προέρχεται από τη διάσταση των κοιλιακών μυών και η μπέμπα έριξε όλο το σώμα της σε εκείνο το σημείο..και από κλωτσιά άλλο τίποτα!

Έπαθα πανικό στην αρχή γιατί πρώτη φορά πήγα στην κλινική,πρώτη φορά έκανα nst και πρώτη φορά γενικά ένιωσα έτσι!Τώρα είμαι κάπως....νιώθω ένα βάρος...χαμηλά...λίγο περίεργα...ξαπλώνω!

Όσα δε με βρήκαν σε όλη την εγκυμοσύνη με βρηκαν τώρα αλλά δόξα τω Θεώ που η μπέμπα είναι καλά 

• Μου αρέσει 11

Ttx1p3.png

Πήγα εσπευσμένα για nst στην κλινική γιατί ένιωθα έναν πόνο για ώρα,νόμιζα θα φύγει αλλά μόλις το είπα στη γιατρό με έστειλε σουμπιτη!

Όλα καλά εν τέλη...το πόρισμα :ο πονος προέρχεται από τη διάσταση των κοιλιακών μυών και η μπέμπα έριξε όλο το σώμα της σε εκείνο το σημείο..και από κλωτσιά άλλο τίποτα!

Έπαθα πανικό στην αρχή γιατί πρώτη φορά πήγα στην κλινική,πρώτη φορά έκανα nst και πρώτη φορά γενικά ένιωσα έτσι!Τώρα είμαι κάπως....νιώθω ένα βάρος...χαμηλά...λίγο περίεργα...ξαπλώνω!

Όσα δε με βρήκαν σε όλη την εγκυμοσύνη με βρηκαν τώρα αλλά δόξα τω Θεώ που η μπέμπα είναι καλά 

Πολύ καλά έκανες κ πηρες την γιατρό σου! Τέλος καλό ολα καλά κορίτσι μου,ηρέμησε τώρα κ ξεκουράσου!:)

Σου κάνει κόλπα η μικρή σου!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

@elenioz δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να κάνω!!! Τη Δευτέρα ξεκινάει παιδικό αλλά μου είπαν ο γιατρός μ κ η παιδίατρος του να μην τον στείλω καλύτερα! Το θέλει πολύ το παιδί κ εγώ να το ευχαριστήσω! Θα αποφασίσουμε το σουκου...

Τέλος καλό όλα καλά! Ηρέμησε και ξαπλες! Δυνατή μπεμπουκα κι αυτή θέλει ταινίες στα μπουτινια της!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

1 hour ago, Renez said:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Εγώ έχω ένα σύμπτωμα τον τελευταία καιρό που δεν είδα να το αναφέρει κάποια από εσάς. Ξυπνάω τη νύχτα με πολύ έντονο πόνο στο πόδι, συνήθως πονάει το πόδι από τη μεριά που έχω γυρίσει (γιατί κοιμάμαι στα πλάγια, συνήθως αριστερά) οπότε πονάει το αριστερό πόδι. Και όταν πάω να στρίψω για να ανακουφιστω πονάει το μπροστινό μέρος της λεκάνης. Μιλάμε για πολύ πόνο, αφού φωνάζω πονάω μες στον ύπνο μου... 

Και το άλλο σύμπτωμα είναι δύσπνοια.. με πιάνει ακόμα κ αν κάθομαι, σε άσχετες στιγμές. Μπορεί πχ να πλένω την βεράντα κ όλα καλά κ μετά να κάθομαι στην τηλεόραση κ να έχω δύσπνοια.. Α! Και πρησμένα πόδια, ειδικά αν έχει ζέστη, καθώς κ ένας κιρσος ψηλά στο μηρό.

Κατά τα άλλα ευτυχώς δεν έχω καούρες, συχνοουρια ή άλλα ενοχλητικά...

1 hour ago, Eva137 said:

Ναι, και μένα μου κάνει εντύπωση όταν δεν κοιτάνε το ιστορικό για να είναι πιο προσεκτικοί με τί ελέγχουν. Εγώ όταν πήγαινα στον εμβρυολόγο στη Φλόριντα δεν ήταν καν ένας ο ίδιος. Επειδή ήτανε νοσοκομείο είχανε πολλές τεχνικούς και κάθε φορά σε εξέταζε όποιος είχε βάρδια, το ίδιο και οι γιατροί που μας έβλεπαν εναλλάξ με τους εμβρυολόγους.

Σχετικά με το αν μας θυμούνται οι γιατροί... Δεν ξέρω αν μας θυμούνται κ αν όχι το κατανοώ γιατί έχουν πολλές ασθενείς, πολλοί δε βλέπουν μόνο εγκύους αλλά κανουν κ γυναικολογικά χειρουργεία κλπ

Κ μπορεί για εμάς να είναι ένας ο γιατρός αλλά για εκείνον είμαστε μια από τις πολλές.

ΑΛΛΑ!!! Δεν κάνει κόπο ένα λεπτό πριν μπεις να ρίχνουν ΜΙΑ ματιά στο ιστορικό για να δουν λέξεις κλειδιά κ να θυμηθούν τα βασικά. Ας μη σου δείχνουν κατάμουτρα ότι δε ας θυμούνται... Είναι αγένεια προς την ασθενή..και ακόμα και υπολογιστή να μην έχουν, έχουν καρτέλα που τα γράφουν όλα...

• Μου αρέσει 1

Just now, Hliolousti said:

Τρόμαξες λίγο, αλλά αφού είναι όλα καλά δε πειράζει. Ελπίζω να σου πέρασε λίγο ο πόνος. Αχ αυτή η διάσταση των μυών... και εγώ σίγουρα θα το έχω αυτό, μια και έχω μεγάλη κοιλιά συγκριτικά με άλλες εγκύους που βλέπω. Από χθες ειδικά την νιώθω να τραβάει πάααρα πολύ και κάθε φορά που κουνιέται έντονα ο μικρός την κρατάω από τα πλάγια αυθόρμητα, γιατί νιώθω λες και θα ανοίξει! Και έχω άλλες 5 εβδομάδες μπροστά μου!

Just now, Aurora S said:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Εγώ έχω ένα σύμπτωμα τον τελευταία καιρό που δεν είδα να το αναφέρει κάποια από εσάς. Ξυπνάω τη νύχτα με πολύ έντονο πόνο στο πόδι, συνήθως πονάει το πόδι από τη μεριά που έχω γυρίσει (γιατί κοιμάμαι στα πλάγια, συνήθως αριστερά) οπότε πονάει το αριστερό πόδι. Και όταν πάω να στρίψω για να ανακουφιστω πονάει το μπροστινό μέρος της λεκάνης. Μιλάμε για πολύ πόνο, αφού φωνάζω πονάω μες στον ύπνο μου... 

Και το άλλο σύμπτωμα είναι δύσπνοια.. με πιάνει ακόμα κ αν κάθομαι, σε άσχετες στιγμές. Μπορεί πχ να πλένω την βεράντα κ όλα καλά κ μετά να κάθομαι στην τηλεόραση κ να έχω δύσπνοια.. Α! Και πρησμένα πόδια, ειδικά αν έχει ζέστη, καθώς κ ένας κιρσος ψηλά στο μηρό.

Κατά τα άλλα ευτυχώς δεν έχω καούρες, συχνοουρια ή άλλα ενοχλητικά...

Σχετικά με το αν μας θυμούνται οι γιατροί... Δεν ξέρω αν μας θυμούνται κ αν όχι το κατανοώ γιατί έχουν πολλές ασθενείς, πολλοί δε βλέπουν μόνο εγκύους αλλά κανουν κ γυναικολογικά χειρουργεία κλπ

Κ μπορεί για εμάς να είναι ένας ο γιατρός αλλά για εκείνον είμαστε μια από τις πολλές.

ΑΛΛΑ!!! Δεν κάνει κόπο ένα λεπτό πριν μπεις να ρίχνουν ΜΙΑ ματιά στο ιστορικό για να δουν λέξεις κλειδιά κ να θυμηθούν τα βασικά. Ας μη σου δείχνουν κατάμουτρα ότι δε ας θυμούνται... Είναι αγένεια προς την ασθενή..και ακόμα και υπολογιστή να μην έχουν, έχουν καρτέλα που τα γράφουν όλα...

Ναι, τώρα που το λες, κι εγώ όταν ξαπλώνω για πολύυυ ώρα στο ίδιο πλευρό νιώθω ότι με πονάει ο γοφός μου σε εκείνη τη μεριά, δηλαδή στο πλαϊνό μέρος της λεκάνης. Προφανώς είναι από το έξτρα βάρος. Αλλά μετά αλλάζω πλευρό (με λίγες μανούβρες βέβαια) και ανακουφίζεται.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...