Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Ναι αντιβίωση κι εγώ πήρα, τι να πω τώρα, μου είχε κάνει εντύπωση πάντως που το είπε εξαρχής ο γιατρός 'θα κάνεις λίγα δέκατα'. Τελοσπάντων, ότι είναι!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Οκ..

Κοίτα εγώ προσωπικά δόξα τον Θεό δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να θυμάται..και εμας μας θυμαται φυσιογνωμικά γτ από την αυχενική είχε κολλήσει με ένα t shirt του άντρα μου κ στις άλλες δύο εξετάσεις πάλι του άρεσαν μέχρι που του είπαμε το site που τα παίρνουμε!

Απλά ρωτάω γτ έχω τον ίδιο με την @DemiMom κ άσχετα αυτό με τον τράχηλο οκ,μου την έδωσε γτ δύο φορες έχει πάει για να τσεκαρουν ξανα τα νεφρά του μωρού κ δεν το θυμόταν καμία από τις δύο φορές. Κ ωραία κατανοώ απόλυτα πως μας έχει 2 3 φορές κ δε θυμάται τι θέμα μπορεί να έχει η κάθε μία ,αλλά ρε παιδιά ένας σωστός επαγγελματίας δεν θα έπρεπε να κοιτάξει τα αρχεία του να δει το ιστορικό??

@Mariamaraki μου καλημέρααα!! 

Πηγές να δεις τη μπουμπουκα σου?? Όλα καλά?? 

Ε ναι κ μένα θα μου την έδινε να μην το θυμαται. Πλέον τα έχουν κι όλα ηλεκτρονικά,δεν είναι δύσκολο να ρίξει μια ματιά μέχρι να περάσεις στο γραφείο του..

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημερα σε όλες! Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί που μετραγαμε μήνες τώρα μετράμε εβδομάδες και σε λίγο μέρες! Όλα καλά θα πανε σε όλες έχει μείνει πολυ λίγο και σε λίγο καιρό θα έχουμε τα μπεμπακια μας στην αγκαλιά μας!

• Μου αρέσει 7

Just now, Renez είπε:

Οκ..

Κοίτα εγώ προσωπικά δόξα τον Θεό δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να θυμάται..και εμας μας θυμαται φυσιογνωμικά γτ από την αυχενική είχε κολλήσει με ένα t shirt του άντρα μου κ στις άλλες δύο εξετάσεις πάλι του άρεσαν μέχρι που του είπαμε το site που τα παίρνουμε!

Απλά ρωτάω γτ έχω τον ίδιο με την @DemiMom κ άσχετα αυτό με τον τράχηλο οκ,μου την έδωσε γτ δύο φορες έχει πάει για να τσεκαρουν ξανα τα νεφρά του μωρού κ δεν το θυμόταν καμία από τις δύο φορές. Κ ωραία κατανοώ απόλυτα πως μας έχει 2 3 φορές κ δε θυμάται τι θέμα μπορεί να έχει η κάθε μία ,αλλά ρε παιδιά ένας σωστός επαγγελματίας δεν θα έπρεπε να κοιτάξει τα αρχεία του να δει το ιστορικό??

@Mariamaraki μου καλημέρααα!! 

Πηγές να δεις τη μπουμπουκα σου?? Όλα καλά?? 

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! 

Καλά και εμένα ο εμβρυολογος δεν με πολυ θυμόταν ... Εγώ το μόνο θέμα που είχα είναι ότι το αμνιακό ήταν ανεβασμένο και στο doppler εγώ του το θύμισα ... αλλά γενικά ότι έβλεπε από το ιστορικό μου που ήταν αποθηκευμένα ..

Την είδα σήμερα την μπουμπουκα μουυ 2800 έχουμε φτάσει και προχωράμε δυναμικά χαχαχα την άλλη εβδομάδα πάλι!!!:x

• Μου αρέσει 9

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλά και εμένα ο εμβρυολογος δεν με πολυ θυμόταν ... Εγώ το μόνο θέμα που είχα είναι ότι το αμνιακό ήταν ανεβασμένο και στο doppler εγώ του το θύμισα ... αλλά γενικά ότι έβλεπε από το ιστορικό μου που ήταν αποθηκευμένα ..

Την είδα σήμερα την μπουμπουκα μουυ 2800 έχουμε φτάσει και προχωράμε δυναμικά χαχαχα την άλλη εβδομάδα πάλι!!!:x

Ετοιμάζεται το κορίτσι σου είναι να δει την μανουλα!!Μεγάλο μωράκι μπράβο! 

Μετα απο ποια εβδομάδα μας βλέπουν κάθε εβδομάδα? 

Μήπως μάθατε τις τιμές τελικά των δωματίων αν είναι με την ασφάλεια αυτές που μας είπαν η όχι? 

10 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ξέρω ότι ανησυχείτε... πέρασε η πρώτη εβδομάδα στο νοσοκομείο.. εννοείται δε θα βγω μεχει να γεννήσω, η ψυχολογία όπως καταλαβαινετε δεν είναι κ η καλύτερη! Αλλά Έχω σφίξει δόντια κ γροθιές κ προσπαθω πολύ για τα μπουμπουκακια μου!!! Όταν γεννηθούν βέβαια θα φάνε ένα χέρι ξύλο.... όσες μερες κερδίζουμε αυτά μεγαλώνουν! 
προσπαθω να μπαίνω να σας διαβάζω... πίστη να έχουμε κ θα πάνε όλα καλά!:wub:

Μπαίνω απρόσκλητη εδώ μόνο να σου ένα μπράβο και κουράγιο. Όσο περισσότερο είναι στην κοιλίτσα σου τα μωρά τόσο το καλύτερο. Πάρε βιβλία , χάζευε στο ίντερνετ κ θα περάσουν οι μέρες. Εγώ είναι μανούλα Σεπτεμβρίου ,περιμένω  κ κάνω υπομονή κάθε μέρα ..

@Anastasia05 πως τα πας εσύ?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Ωχ, ελπίζω να μην το κρατήσουν αυτό. Εκτός από κρίμα είναι και πολύ χαζό, γιατί όπως λες κι εσύ αν έχει κάτι ο μπαμπάς σίγουρα θα το είχε κολλήσει η μαμά πριν τη γέννα, δε θα περίμενε να συμβεί στο μαιευτήριο!

Μπράβο και στο δικό σου το κορίτσι το όμορφο! Αμάν πια αυτός ο τράχηλος που ταλαιπωρεί τόσα μέλη της ομάδας μας... βέβαια εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος, αλλά όπως λένε και οι γιατροί: ξάπλα και ξεκούραση. Εγώ αναρωτιέμαι, γιατί φυσικά ποτέ δε μου έχουν μετρήσει τράχηλο, νιώθετε κάτι όσες σας έχει κοντύνει, ας πούμε πολύ πίεση χαμηλά ή κάτι τέτοιο?

Χαχα, εντάξει το γιογιό νομίζω θα το γλιτώσεις, αλλά σίγουρα θέλει αργές κινήσεις και πολύ προσοχή... ελπίζω να βοηθήσει και το έξτρα μαγνήσιο. Εν τω μεταξύ είναι πολύ περίεργο το πόσο διαφορετικά συμπτώματα έχουμε όλες μεταξύ μας! Αυτό συζητούσαμε χθες και με μια γνωστή μου που γέννησε πρόπερσι... αυτή είχε πολλές κράμπες, σύνδρομο ανήσυχων ποδιών και καθόλου πρήξιμο, ενώ εγώ έχω αρκετό πρήξιμο (ειδικά στα πόδια το βράδυ) και ποτέ δε με έπιασε ούτε μια κράμπα (και δεν έχω πάρει ποτέ μαγνήσιο)! Ό,τι να ναι η καθεμιά μας!

Αχ, με το δράμα του αιρκοντισιον μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα. Υπομονή!!! Εμάς στο παλιό μας σπίτι μας χαλούσε τουλάχιστον 3 φορές κάθε καλοκαίρι (όχι τίποτα σπουδαίο, απλά ήθελε συμπλήρωμα το φρέον όπως λες κι εσύ) και είχαμε περάσει πόσες μέρες χωρίς να δουλεύει μέχρι να έρθει ο τεχνικός κάθε φορά να το φτιάξει. Τώρα στο καινούργιο σπίτι σας είπα που πήρε φωτιά και περιμένουμε εδώ και μια εβδομάδα να φέρουν να αντικαταστήσουν όλο το σύστημα... ο καημένος ο άντρας μου που δουλεύει όλη μέρα εκεί τα χει φτύσει. Το καλό είναι ότι λένε θα μας το βάλουν αύριο ή μεθαύριο επιτέλους!

Τώρα για το κουλούρι ό,τι και να πεις έχεις δίκιο!:P Με την όρεξη έμεινες.

Εγώ πήρα αλλαξιέρα από το ικέα και εκείνα τα καλαθάκια που κρέμονται/εφάπτονται στο πλάι, για να βάζω εκεί πάνες, μωρομάντηλα, κρέμες κτλ. Ελπίζω εκεί να την γλιτώσουν και να μην τα πετάει κάτω ο κύριος!

Η κάμερα/μόνιτορ ήταν από τα πρώτα πράγματα που έβαλα στη λίστα του baby shower γιατί σίγουρα θα την χρησιμοποιώ συνέχεια για να παρακολουθώ το μωρό όταν κοιμάται. Δε ξέρω τί μοντέλα έχουν ακριβώς στην Ελλάδα, αλλά αυτό που πήρα εγώ ήταν από το αμαζον, 70 δολλάρια αν θυμάμαι καλά. Γενικά στο ιντερνετ έχει μεγάλη ποικιλία και πολλές κριτικές για να σε βοηθήσουν να διαλέξεις. Επίσης, το ξέρω ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο αλλά για να μου πάρει λίγο από το άγχος της πρωτάρας μαμάς, πήρα και μια μικρή συσκευή που μπαίνει στην κοιλίτσα του μωρού (κουμπώνει στην πάνα ή στο παντελονάκι) και σε ενημερώνει όταν δεν ανιχνεύσει κίνηση αναπνοής για 15 δευτερόλεπτα, μετά τα 20 νομίζω χτυπάει και συναγερμός. Είχε πολύ καλές κριτικές και μου φαίνεται εύχρηστο, οπότε σκέφτηκα ότι αν με κρατάει εμένα πιο ήρεμη και το μωρό πιο ασφαλές αξίζει τον κόπο.

Για το θέμα του τραχήλου που αναρρωτιεσαι, εγώ ας πούμε νιώθω μεγάλη πίεση κάτω, δυσκολεύομαι στο περπάτημα κ πιέζεται πολύ η κύστη κ η ουριθρα! Αφού όλο νομίζω ότι θα μου βγάλει ουρολοίμωξη στις μηνιαίες εξετάσεις! Για συχνοουρια δεν το συζητώ... Απλά δεν ξέρω αν είμαι ενδεικτική περίπτωση, γτ είναι δύο τα μωράκια, περιορισμένος ο χώρος κ όσο να ναι πιεζομαι παντού!

1 ώρα πρίν, Marti είπε:

Καλα σοβαρά τωρα? Εγω που πήρα κανα 2εβδ.νωριτερα είχαν πει 1 σύνοδος.. Τωρα πάλι νεα μετρα? Ημαρτον! 

Ζουμε μεγάλα δράματα :P ευτυχώς σήμερα φυσάει λιιιγο! 

Ευχομαι απι καρδιάς ο, τι καλύτερο!!! Μεινε δυνατη!!! 

@Hlioloustiτι ωραία που μεγαλώνουν!!! Ευκαιρία για ξαπλες! Ολα καλα θα πανε!

Κορίτσια, εμένα ο γιατρός μου κανει καθε φορα και κολπικό υπέρηχο.. 

Ωωω ναι, σοβαρά! Σου είχαν πει για 1 σύνοδο γτ αυτές είναι οι νέες οδηγίες που ισχύουν από μια του μήνα! Ας ελπίσουμε να αλλαξουν οι οδηγίες μετά τις 15 κ τα μωρά καλά θα κάνουν να κάτσουν στα αυγά τους για το επόμενο διάστημα, χαχαχα.. Επίσης, από ότι έχω καταλάβει δεν εφαρμόζονται τα ίδια παντού δυστυχώς...

• Μου αρέσει 2

Just now, Athina_ είπε:

Ετοιμάζεται το κορίτσι σου είναι να δει την μανουλα!!Μεγάλο μωράκι μπράβο! 

Μετα απο ποια εβδομάδα μας βλέπουν κάθε εβδομάδα? 

Μήπως μάθατε τις τιμές τελικά των δωματίων αν είναι με την ασφάλεια αυτές που μας είπαν η όχι? 

Σε ευχαριστούμε τόσο πολυυυ με το καλό τα γλυκά μωράκια μας!! 

Απο 35 βδομάδα θέλει να με βλέπει κάθε βδομάδα! 

Επίσης δεν έμαθα για τα δωμάτια γιατί έπεσα σε ξινή σήμερα πρωί πρωί μου άναψαν τα λαμπάκια και γενικά σήμερα δεν είχαν όρεξη να εξυπηρετήσουν.. :-x:cry:

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, ada32 είπε:

Μπαίνω απρόσκλητη εδώ μόνο να σου ένα μπράβο και κουράγιο. Όσο περισσότερο είναι στην κοιλίτσα σου τα μωρά τόσο το καλύτερο. Πάρε βιβλία , χάζευε στο ίντερνετ κ θα περάσουν οι μέρες. Εγώ είναι μανούλα Σεπτεμβρίου ,περιμένω  κ κάνω υπομονή κάθε μέρα ..

@Anastasia05 πως τα πας εσύ?

Αχ δύσκολα σήμερα! Μόνο να κοιμάμαι κ να είμαι ξαπλωμένη θέλω!! Νιώθω βαριά κ κουρασμένη.

Ευτυχώς έχει αεράκι όλη μέρα κ είναι δροσερά κ τουλάχιστον απολαμβάνω αυτο!!

Εσύ είσαι στις μέρες σου!!!! Πες στη μικρή να περιμένει μια εβδομάδα κ να σκάσει μύτη σιγά σιγά!:x

Πως είσαι ??

Q1jtp2.png

Επίσης δεν έμαθα για τα δωμάτια γιατί έπεσα σε ξινή σήμερα πρωί πρωί μου άναψαν τα λαμπάκια και γενικά σήμερα δεν είχαν όρεξη να εξυπηρετήσουν.. :-x:cry:

Δεν πειραζει θα ρωτήσω εγώ  την Τετάρτη τότε που θα παω και θα σας πω για τα δωμάτια! 

• Μου αρέσει 3

11 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ξέρω ότι ανησυχείτε... πέρασε η πρώτη εβδομάδα στο νοσοκομείο.. εννοείται δε θα βγω μεχει να γεννήσω, η ψυχολογία όπως καταλαβαινετε δεν είναι κ η καλύτερη! Αλλά Έχω σφίξει δόντια κ γροθιές κ προσπαθω πολύ για τα μπουμπουκακια μου!!! Όταν γεννηθούν βέβαια θα φάνε ένα χέρι ξύλο.... όσες μερες κερδίζουμε αυτά μεγαλώνουν! 
προσπαθω να μπαίνω να σας διαβάζω... πίστη να έχουμε κ θα πάνε όλα καλά!:wub:

Βρε κάτσε μέσα ώσπου να ρθουν οι κουκλες σας... Κάνε υπομονή και όλα να πανε καλα ευχομαι ΙΙ

Με το καλό !!!!!! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Mariamaraki είπε:

Παιδιιιι μου καλέ τουτη θα γίνει ένα υπέροχο μπαμπατσικο μωρακι:x

Κάτσε ρε συ θύμισε μου δεν είσαι 35&5 όπως λέει το στικερ αλλά 36&5?

Σκατουλες!!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε κ τι σταυρό μας να είναι πρόθυμος για τη δουλειά του ο καθένας με ξεπερνάει:evil:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Παιδιιιι μου καλέ τουτη θα γίνει ένα υπέροχο μπαμπατσικο μωρακι:x

Κάτσε ρε συ θύμισε μου δεν είσαι 35&5 όπως λέει το στικερ αλλά 36&5?

Σκατουλες!!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε κ τι σταυρό μας να είναι πρόθυμος για τη δουλειά του ο καθένας με ξεπερνάει:evil:

Γλυκουλα μου!!! Σε ευχαριστούμε πολυυυ! Νιιιιι ακριβώς 36&5!!!

Καλά πραγματικά αυτό είναι μεγάλο θέμα γενικά στο δημόσιο να μην θέλουν να σε εξυπηρετήσουν βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά σπάνια...<_<

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Κοριτσαρος!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Hope89 είπε:

Για το θέμα του τραχήλου που αναρρωτιεσαι, εγώ ας πούμε νιώθω μεγάλη πίεση κάτω, δυσκολεύομαι στο περπάτημα κ πιέζεται πολύ η κύστη κ η ουριθρα! Αφού όλο νομίζω ότι θα μου βγάλει ουρολοίμωξη στις μηνιαίες εξετάσεις! Για συχνοουρια δεν το συζητώ... Απλά δεν ξέρω αν είμαι ενδεικτική περίπτωση, γτ είναι δύο τα μωράκια, περιορισμένος ο χώρος κ όσο να ναι πιεζομαι παντού!

Ωωω ναι, σοβαρά! Σου είχαν πει για 1 σύνοδο γτ αυτές είναι οι νέες οδηγίες που ισχύουν από μια του μήνα! Ας ελπίσουμε να αλλαξουν οι οδηγίες μετά τις 15 κ τα μωρά καλά θα κάνουν να κάτσουν στα αυγά τους για το επόμενο διάστημα, χαχαχα.. Επίσης, από ότι έχω καταλάβει δεν εφαρμόζονται τα ίδια παντού δυστυχώς...

Ω ναι! Θα ξαναπαρω και γω αύριο! Εμ τοσα χρηματα,Αντε να μην έχω επισκέπτηριο αλλα ούτε ενας σύνοδος είναι υπερβολή . Βγηκα μια βόλτα χθες στη θερμη (εκεί μένω) και ειμασταν ολοι μια μεγάλη αγκαλιά.. 

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια από συμπτώματα πως είστε???

Εκτος απο τα χαζόπονακια τίποτα αλλο.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...