Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Ούτε κ εμένα μου έχει κάνει αλλά το ντοπλερ μου το κάνει ο ίδιος μου ο γιατρός. Βλέπουν κι από τη κοιλια τον τράχηλο αλλά σίγουρα όχι τόσο καλά όσο κολπικα. Αν το μωρό σ δεν έχει γυρίσει μάλλον δεν πιέζει κ δεν τον ανησυχεί. Αν το ζήτησες όμως κ δεν το έκανε είναι άσχημο! Ζητά από τον γιατρό σου την επόμενη φορά!

Εχει παρει κανονικά θέση Christina κ πραγματικά ανησυχώ γιατί είμαι πολύ δραστήρια κ φοβάμαι μη κάνω κακό στο κοριτσάκι μου. Τελικά το να είναι ο γυναικολόγος σου κ εμβρυολογος είναι το καλύτερο!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Μπράβο στα κορίτσια που πήγαν για υπέρηχο σήμερα! Μεγαλώνουν τα μωρά σας και είναι πολύ σημαντικό! Λίγο εμεινε κορίτσιαααα....

Τις τελευταίες μέρες νιώθω τόσο δυσκίνητη κ ειδικά τα βράδια τόσο εξαντλημένη... Νομίζω πια πως δεν θα βγάλω Σεπτέμβριο γμτ... Άντε να δούμε!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Μπράβο στα κορίτσια που πήγαν για υπέρηχο σήμερα! Μεγαλώνουν τα μωρά σας και είναι πολύ σημαντικό! Λίγο εμεινε κορίτσιαααα....

Τις τελευταίες μέρες νιώθω τόσο δυσκίνητη κ ειδικά τα βράδια τόσο εξαντλημένη... Νομίζω πια πως δεν θα βγάλω Σεπτέμβριο γμτ... Άντε να δούμε!

Καλέ θετική σκέψη λεμε! Εσύ κοντεύεις ούτως ή άλλως! Κρατήσου 2-3 βδομαδουλες! 

Στο nstτο δικό δεν κουνιέται τπτ...τεμπελιά,  τζάμπα καθόμουν τόση ώρα κ πιάστηκα. Να σας πω την αλήθεια τώρα που πάω στο μάθημα έχω ενέργεια καλή,έχει δροσίσει κιόλας αλλά αρχή είναι ακόμα...θα δείξει,ελπίζω να τη βγάλω...

Λίγη πίεση μου βρηκε σημερα ομως, τη μικρή ανεβασμένη ρε γμτ! Μου είπε να κάνω καρδιολογικο έλεγχο αλλά ότι δεν ανησυχεί γτ όλα τ αλλά είναι καλά πχ πρήξιμο, πλακουντας οκ! Θα πάω βέβαια, αύριο θα κλείσω ραντεβού! Έχει κάνει καμμία? Και καλλιεργεια καναμε. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

7 minutes ago, Renez said:

Δεν έχετε τον ίδιο αγάπη μου γτ τώρα πήγε στον γιατρό μας η Μαρία οπότε λογικά είχε κάνει άλλου τη β επιπέδου..

Είδες όμως ρε κ στην Εύα δεν τον έχουν μετρησει.. κ σε άλλες πιστεύω..δε ξέρω..πάντως για εμένα η μλκια είναι αυτό που σου είπα,να το ζητάμε κ να μη το κάνει!

Ξεχάστηκα γαμωτο:mrgreen:

Ναι έκανα φουλ σέρβις..ένα μισαωρσκι πάλι nst για το καλό μια χαρά βγήκε με μικρές ήπιες συσπάσεις..

Το αντράκι μου έχει πάει περίπου 2600 παρακαλω:x το αμνιακό παραμένει χαμηλο αλλά εφόσον πλέον θα πηγαίνω ανά εβδομάδα μου είπε να μην με αγχωνει γτ θα το παρακολουθούμε!

Χμμμ τι άλλο..κοιτάξαμε κ για περιτύλιξη ευτυχώς δεν έχει το μαναρακι μου..αυτά...

Βρε ξεχασιάρα, μας τα κρατάς και δεν τα λες τόση ώρα? Μια χαρά φαίνεται ο προσοντούχος σου ο μπαμπάτσικος!:)

2 minutes ago, DemiMom said:

Χμμμ δεν το ήξερα!! Αντε η Eva είναι κ Αμερική που γενικά απ ότι κατάλαβα ακολουθούν άλλη τακτική! Εδώ εμείς δώσαμε 100 ευρώ για ένα 10λεπτο, ζητήσαμε κάτι κ μας έγραψε κανονικότατα! :ph34r: οι ορμόνες μου έχουν βαρέσει κόκκινο!!!! :evil:

Καλά αυτό είναι αλήθεια, σε εμάς εδώ παραλείπουν πολλές εξετάσεις που είναι σημαντικές. Λογικό είναι που έχεις εκνευριστεί, αλλά τουλάχιστον μπορείς να το ζητήσεις από τον γιατρό σου στο επόμενο ραντεβού... πιστεύω ότι θα μπορεί να το κάνει εκείνος.

Just now, Christinα said:

Καλέ θετική σκέψη λεμε! Εσύ κοντεύεις ούτως ή άλλως! Κρατήσου 2-3 βδομαδουλες! 

Στο nstτο δικό δεν κουνιέται τπτ...τεμπελιά,  τζάμπα καθόμουν τόση ώρα κ πιάστηκα. Να σας πω την αλήθεια τώρα που πάω στο μάθημα έχω ενέργεια καλή,έχει δροσίσει κιόλας αλλά αρχή είναι ακόμα...θα δείξει,ελπίζω να τη βγάλω...

Λίγη πίεση μου βρηκε σημερα ομως, τη μικρή ανεβασμένη ρε γμτ! Μου είπε να κάνω καρδιολογικο έλεγχο αλλά ότι δεν ανησυχεί γτ όλα τ αλλά είναι καλά πχ πρήξιμο, πλακουντας οκ! Θα πάω βέβαια, αύριο θα κλείσω ραντεβού! Έχει κάνει καμμία? Και καλλιεργεια καναμε. 

Και μένα αν θυμάσαι μου την είχε βρει λίγο ανεβασμένη στα προηγούμενα ραντεβού, αλλά όσο καθόμουν στην καρέκλα και μου την ξαναμετρούσε έπεφτε. Γενικά μου είχε πει απλά να ξεκουράζομαι, να μην αγχώνομαι κτλ. και να με βλέπει κάθε εβδομάδα. Προχθές που πήγα και με μέτρησε πάλι ήταν κανονική, παρόλο που δεν ακολούθησα και πολύ πιστά τις οδηγίες του (είχα κουραστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες). Μου έκανε όμως και εξετάσεις ούρων κάθε φορά και όλες οι πρωτεϊνες έβγαιναν ΟΚ, γι'αυτό μάλλον δεν ανησύχησε παραπάνω. Εσένα σου έκανε εξετάσεις ούρων? Τί καλλιέργεια κάνατε?

Just now, Jasmine@ said:

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ξέρω ότι ανησυχείτε... πέρασε η πρώτη εβδομάδα στο νοσοκομείο.. εννοείται δε θα βγω μεχει να γεννήσω, η ψυχολογία όπως καταλαβαινετε δεν είναι κ η καλύτερη! Αλλά Έχω σφίξει δόντια κ γροθιές κ προσπαθω πολύ για τα μπουμπουκακια μου!!! Όταν γεννηθούν βέβαια θα φάνε ένα χέρι ξύλο.... όσες μερες κερδίζουμε αυτά μεγαλώνουν! 
προσπαθω να μπαίνω να σας διαβάζω... πίστη να έχουμε κ θα πάνε όλα καλά!:wub:

Υπομονή Ισμηνάκι μας... πάει ήδη μια εβδομάδα. Όσο είστε καλά εσείς, αυτό έχει σημασία. Περνάει γρήγορα ο καιρός και σύντομα θα τις έχεις αγκαλίτσα και θα πάτε σπιτάκι σας!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ξέρω ότι ανησυχείτε... πέρασε η πρώτη εβδομάδα στο νοσοκομείο.. εννοείται δε θα βγω μεχει να γεννήσω, η ψυχολογία όπως καταλαβαινετε δεν είναι κ η καλύτερη! Αλλά Έχω σφίξει δόντια κ γροθιές κ προσπαθω πολύ για τα μπουμπουκακια μου!!! Όταν γεννηθούν βέβαια θα φάνε ένα χέρι ξύλο.... όσες μερες κερδίζουμε αυτά μεγαλώνουν! 

Έλα βρε κορίτσι! Σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε όλη τη θετική ενεργεια μας! Είσαι μανούλα δυνατή κι όλα θα πάνε περίφημα, σφυξε τα δόντια κ προχώρα μέχρι το τέλος! Το ποπουδελακι τους το θέλει ένα δάγκωμα αλλά φιλιά θα γίνουν! Λίγη υπομονή και στις 3!

Just now, Eva137 είπε:

Βρε ξεχασιάρα, μας τα κρατάς και δεν τα λες τόση ώρα? Μια χαρά φαίνεται ο προσοντούχος σου ο μπαμπάτσικος!:)

Καλά αυτό είναι αλήθεια, σε εμάς εδώ παραλείπουν πολλές εξετάσεις που είναι σημαντικές. Λογικό είναι που έχεις εκνευριστεί, αλλά τουλάχιστον μπορείς να το ζητήσεις από τον γιατρό σου στο επόμενο ραντεβού... πιστεύω ότι θα μπορεί να το κάνει εκείνος.

Και μένα αν θυμάσαι μου την είχε βρει λίγο ανεβασμένη στα προηγούμενα ραντεβού, αλλά όσο καθόμουν στην καρέκλα και μου την ξαναμετρούσε έπεφτε. Γενικά μου είχε πει απλά να ξεκουράζομαι, να μην αγχώνομαι κτλ. και να με βλέπει κάθε εβδομάδα. Προχθές που πήγα και με μέτρησε πάλι ήταν κανονική, παρόλο που δεν ακολούθησα και πολύ πιστά τις οδηγίες του (είχα κουραστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες). Μου έκανε όμως και εξετάσεις ούρων κάθε φορά και όλες οι πρωτεϊνες έβγαιναν ΟΚ, γι'αυτό μάλλον δεν ανησύχησε παραπάνω. Εσένα σου έκανε εξετάσεις ούρων? Τί καλλιέργεια κάνατε?

Υπομονή Ισμηνάκι μας... πάει ήδη μια εβδομάδα. Όσο είστε καλά εσείς, αυτό έχει σημασία. Περνάει γρήγορα ο καιρός και σύντομα θα τις έχεις αγκαλίτσα και θα πάτε σπιτάκι σας!

Ναι Εύα δεν θυμόμουν ποια το είχε πει! Μια χαρά οπότε εσύ!  Έχεις και το σπίτι κορίτσι μ ,λογικό να έχεις μια αναστάτωση!

Καλλιέργεια κολπικου υγρού μου έκανε αλλά είναι άσχετο, το κάνουν εδώ σ αυτές τις εβδομάδες! Εξετάσεις ούρων είχα κάνει πριν λίγες μέρες κ τις πήγα σήμερα κ είναι οκ. Δεν μ έγραψε κι άλλες αλλά δεν ανησύχησε. Μου είπε να πάω στον καρδιολόγο τυπικά κ ότι πρεπει γύρω στις 32 με 34 εβδ. (Αν κατάλαβα καλά )να πηγαίνουμε για έλεγχο. Η αλήθεια είναι ότι με τη δουλειά κ ένα άλλο περιστατικό έχω λίγο αγχωθεί αυτές τις μέρες κ ίσως αυτό φταίει. Πρήξιμο πάντως δεν έχω κ η κυκλοφορία του αίματος είναι καλή κ ο πλακουντας οκ. Από ότι κατάλαβα το ανησυχητικό είναι ο συνδυασμός πραγμάτων κ όχι ένα μεμονωμένο. Ααα ρε συ δεν ξέρω τι είχα πάθει αλλά αυτές τις μέρες έκανα όλα τα φαγητά αλμυρά...εγώ που τα κάνω πάντα ανάλατα...μπορει κι αυτό να επηρέασε ! Θα το παρακολουθώ πάντως!

IjnUp3.pngscOTp2.png

1 hour ago, Eva137 είπε:

Ωχ, ελπίζω να μην το κρατήσουν αυτό. Εκτός από κρίμα είναι και πολύ χαζό, γιατί όπως λες κι εσύ αν έχει κάτι ο μπαμπάς σίγουρα θα το είχε κολλήσει η μαμά πριν τη γέννα, δε θα περίμενε να συμβεί στο μαιευτήριο!

Μπράβο και στο δικό σου το κορίτσι το όμορφο! Αμάν πια αυτός ο τράχηλος που ταλαιπωρεί τόσα μέλη της ομάδας μας... βέβαια εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος, αλλά όπως λένε και οι γιατροί: ξάπλα και ξεκούραση. Εγώ αναρωτιέμαι, γιατί φυσικά ποτέ δε μου έχουν μετρήσει τράχηλο, νιώθετε κάτι όσες σας έχει κοντύνει, ας πούμε πολύ πίεση χαμηλά ή κάτι τέτοιο?

Χαχα, εντάξει το γιογιό νομίζω θα το γλιτώσεις, αλλά σίγουρα θέλει αργές κινήσεις και πολύ προσοχή... ελπίζω να βοηθήσει και το έξτρα μαγνήσιο. Εν τω μεταξύ είναι πολύ περίεργο το πόσο διαφορετικά συμπτώματα έχουμε όλες μεταξύ μας! Αυτό συζητούσαμε χθες και με μια γνωστή μου που γέννησε πρόπερσι... αυτή είχε πολλές κράμπες, σύνδρομο ανήσυχων ποδιών και καθόλου πρήξιμο, ενώ εγώ έχω αρκετό πρήξιμο (ειδικά στα πόδια το βράδυ) και ποτέ δε με έπιασε ούτε μια κράμπα (και δεν έχω πάρει ποτέ μαγνήσιο)! Ό,τι να ναι η καθεμιά μας!

Αχ, με το δράμα του αιρκοντισιον μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα. Υπομονή!!! Εμάς στο παλιό μας σπίτι μας χαλούσε τουλάχιστον 3 φορές κάθε καλοκαίρι (όχι τίποτα σπουδαίο, απλά ήθελε συμπλήρωμα το φρέον όπως λες κι εσύ) και είχαμε περάσει πόσες μέρες χωρίς να δουλεύει μέχρι να έρθει ο τεχνικός κάθε φορά να το φτιάξει. Τώρα στο καινούργιο σπίτι σας είπα που πήρε φωτιά και περιμένουμε εδώ και μια εβδομάδα να φέρουν να αντικαταστήσουν όλο το σύστημα... ο καημένος ο άντρας μου που δουλεύει όλη μέρα εκεί τα χει φτύσει. Το καλό είναι ότι λένε θα μας το βάλουν αύριο ή μεθαύριο επιτέλους!

Τώρα για το κουλούρι ό,τι και να πεις έχεις δίκιο!:P Με την όρεξη έμεινες.

Εγώ πήρα αλλαξιέρα από το ικέα και εκείνα τα καλαθάκια που κρέμονται/εφάπτονται στο πλάι, για να βάζω εκεί πάνες, μωρομάντηλα, κρέμες κτλ. Ελπίζω εκεί να την γλιτώσουν και να μην τα πετάει κάτω ο κύριος!

Η κάμερα/μόνιτορ ήταν από τα πρώτα πράγματα που έβαλα στη λίστα του baby shower γιατί σίγουρα θα την χρησιμοποιώ συνέχεια για να παρακολουθώ το μωρό όταν κοιμάται. Δε ξέρω τί μοντέλα έχουν ακριβώς στην Ελλάδα, αλλά αυτό που πήρα εγώ ήταν από το αμαζον, 70 δολλάρια αν θυμάμαι καλά. Γενικά στο ιντερνετ έχει μεγάλη ποικιλία και πολλές κριτικές για να σε βοηθήσουν να διαλέξεις. Επίσης, το ξέρω ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο αλλά για να μου πάρει λίγο από το άγχος της πρωτάρας μαμάς, πήρα και μια μικρή συσκευή που μπαίνει στην κοιλίτσα του μωρού (κουμπώνει στην πάνα ή στο παντελονάκι) και σε ενημερώνει όταν δεν ανιχνεύσει κίνηση αναπνοής για 15 δευτερόλεπτα, μετά τα 20 νομίζω χτυπάει και συναγερμός. Είχε πολύ καλές κριτικές και μου φαίνεται εύχρηστο, οπότε σκέφτηκα ότι αν με κρατάει εμένα πιο ήρεμη και το μωρό πιο ασφαλές αξίζει τον κόπο.

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι έξτρα να πω ότι ωχχχχ νιώθω πολυυυ χαμηλά το μωρό!

Απλά έβλεπα πως η κοιλίτσα χαμήλωσε κ έκανα καμια παραπάνω βόλτα στην τουαλέτα !και η γιατρός απόρησε πως δε της παραπονεθηκα για πόνο χαμηλά στην περιοχή ή για αίσθημα βάρους!

πρίν από 57 λεπτά , DemiMom είπε:

Εχει παρει κανονικά θέση Christina κ πραγματικά ανησυχώ γιατί είμαι πολύ δραστήρια κ φοβάμαι μη κάνω κακό στο κοριτσάκι μου. Τελικά το να είναι ο γυναικολόγος σου κ εμβρυολογος είναι το καλύτερο!! 

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δραστήρια ήμουν κ γι'αυτό μου είπε ότι συνέβη οπότε θέλει προσοχή!

Επίσης η εμβρυολογος ποτέ δεν μου έλεγξε κολπικά τον τράχηλο,μόνο μέσω υπερήχου.

Η γιατρός μου όμως μου τον ελέγχει κολπικά τακτικά!!

Φαντάσου από εκεί έκανε την μέτρηση για το κεφάλι!τόσο χαμηλά πηγε!σοκ έπαθα!

Ζητά το από το γιατρό σου κι όλα καλά ;-)

Just now, Jasmine@ είπε:

Περνούν οι μέρες Ισμηνακι και οι μικρές βάζουν και κιλακια για να έχεις πιο πολύ "ψωμί" να δαγκώνεις μετά!

Είσαι ήδη πολύ δυνατή,συνέχισε έτσι και φτάνει η μεγάλη ώρα!!!Με πίστη όλα είναι πιο εύκολα!Σου στέλνουμε όλες τη θετική μας σκέψη!

πρίν από 55 λεπτά , marianna1986 είπε:

Λογικό είναι κορίτσι μου,είμαστε στο τέλος της διαδρομής!Όλες φαντάζομαι άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο νιώθουμε εξάντληση και δυσφορία!!!Όλα θα πάνε καλά όμως στο τέλος!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, Christinα said:

Έλα βρε κορίτσι! Σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε όλη τη θετική ενεργεια μας! Είσαι μανούλα δυνατή κι όλα θα πάνε περίφημα, σφυξε τα δόντια κ προχώρα μέχρι το τέλος! Το ποπουδελακι τους το θέλει ένα δάγκωμα αλλά φιλιά θα γίνουν! Λίγη υπομονή και στις 3!

Ναι Εύα δεν θυμόμουν ποια το είχε πει! Μια χαρά οπότε εσύ!  Έχεις και το σπίτι κορίτσι μ ,λογικό να έχεις μια αναστάτωση!

Καλλιέργεια κολπικου υγρού μου έκανε αλλά είναι άσχετο, το κάνουν εδώ σ αυτές τις εβδομάδες! Εξετάσεις ούρων είχα κάνει πριν λίγες μέρες κ τις πήγα σήμερα κ είναι οκ. Δεν μ έγραψε κι άλλες αλλά δεν ανησύχησε. Μου είπε να πάω στον καρδιολόγο τυπικά κ ότι πρεπει γύρω στις 32 με 34 εβδ. (Αν κατάλαβα καλά )να πηγαίνουμε για έλεγχο. Η αλήθεια είναι ότι με τη δουλειά κ ένα άλλο περιστατικό έχω λίγο αγχωθεί αυτές τις μέρες κ ίσως αυτό φταίει. Πρήξιμο πάντως δεν έχω κ η κυκλοφορία του αίματος είναι καλή κ ο πλακουντας οκ. Από ότι κατάλαβα το ανησυχητικό είναι ο συνδυασμός πραγμάτων κ όχι ένα μεμονωμένο. Ααα ρε συ δεν ξέρω τι είχα πάθει αλλά αυτές τις μέρες έκανα όλα τα φαγητά αλμυρά...εγώ που τα κάνω πάντα ανάλατα...μπορει κι αυτό να επηρέασε ! Θα το παρακολουθώ πάντως!

Ναι, μπορεί να είναι απλά αυτός ο συνδυασμός άγχους με έξτρα αλάτι που σου ανέβασε λίγο την πίεση, αλλά αφού όλα τα υπόλοιπα φαίνονται καλά τότε εντάξει. Θα πας και στον καρδιολόγο αφού σου το είπε και θα είστε σίγουροι.

Just now, Hliolousti said:

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι έξτρα να πω ότι ωχχχχ νιώθω πολυυυ χαμηλά το μωρό!

Απλά έβλεπα πως η κοιλίτσα χαμήλωσε κ έκανα καμια παραπάνω βόλτα στην τουαλέτα !και η γιατρός απόρησε πως δε της παραπονεθηκα για πόνο χαμηλά στην περιοχή ή για αίσθημα βάρους!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δραστήρια ήμουν κ γι'αυτό μου είπε ότι συνέβη οπότε θέλει προσοχή!

Επίσης η εμβρυολογος ποτέ δεν μου έλεγξε κολπικά τον τράχηλο,μόνο μέσω υπερήχου.

Η γιατρός μου όμως μου τον ελέγχει κολπικά τακτικά!!

Φαντάσου από εκεί έκανε την μέτρηση για το κεφάλι!τόσο χαμηλά πηγε!σοκ έπαθα!

Ζητά το από το γιατρό σου κι όλα καλά ;-)

Περνούν οι μέρες Ισμηνακι και οι μικρές βάζουν και κιλακια για να έχεις πιο πολύ "ψωμί" να δαγκώνεις μετά!

Είσαι ήδη πολύ δυνατή,συνέχισε έτσι και φτάνει η μεγάλη ώρα!!!Με πίστη όλα είναι πιο εύκολα!Σου στέλνουμε όλες τη θετική μας σκέψη!

Λογικό είναι κορίτσι μου,είμαστε στο τέλος της διαδρομής!Όλες φαντάζομαι άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο νιώθουμε εξάντληση και δυσφορία!!!Όλα θα πάνε καλά όμως στο τέλος!

Από ότι κατάλαβα και ο δικός μου γιατρός ελέγχει κολπικά τον τράχηλο αλλά μόνο τις τελευταίες 2 εβδομάδες, για να δει πόσο κοντά είσαι στον τοκετό, αν έχεις διαστολή κτλ. Επίσης, την 37η εβδομάδα θα μου κάνει το τεστ για Group B strep (στρεπτόκοκκο)... είναι το μόνο κολπικό τεστ που κάνουν σίγουρα εδώ, οπότε φαντάζομαι θα το κάνουν και στην Ελλάδα.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

2 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Μπράβο σου κορίτσι,συνέχισε έτσι κ οπως το είπες! Κάθε μέρα μέσα στη κοιλίτσα είναι σημαντική για τα κορίτσια σου!

Εμείς σε σκεφτόμαστε κ ευχόμαστε να πηγαίνουν όλα καλά!

Καλή δύναμη!:x

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, μπορεί να είναι απλά αυτός ο συνδυασμός άγχους με έξτρα αλάτι που σου ανέβασε λίγο την πίεση, αλλά αφού όλα τα υπόλοιπα φαίνονται καλά τότε εντάξει. Θα πας και στον καρδιολόγο αφού σου το είπε και θα είστε σίγουροι.

Από ότι κατάλαβα και ο δικός μου γιατρός ελέγχει κολπικά τον τράχηλο αλλά μόνο τις τελευταίες 2 εβδομάδες, για να δει πόσο κοντά είσαι στον τοκετό, αν έχεις διαστολή κτλ. Επίσης, την 37η εβδομάδα θα μου κάνει το τεστ για Group B strep (στρεπτόκοκκο)... είναι το μόνο κολπικό τεστ που κάνουν σίγουρα εδώ, οπότε φαντάζομαι θα το κάνουν και στην Ελλάδα.

Για τον ίδιο λόγο κάνουμε κι εδώ καλλιέργεια στο τέλος!

Φαντάζομαι θα κάνω κι εγώ τώρα σε μια εβδομάδα!

Έχω αγωνία τι θα μου πει ο γιατρός μου,έχω να τον δω Από τέλη Ιουλίου!!! Αύγουστο πήγα μόνο εμβρυολογο κ απλά επικοινώνησαν μεταξύ τους κ μετά επικοινωνήσαμε κ εμείς

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! Πως είστε?? 

Λοιποοοον να πάρετε οοολες τώρα πρωί πρωί τη κοιλίτσα σας μια μεγάλη αγκαλιά,να πειτε στα μωράκια σας ποοοσο τα αγαπάτε κ πως τουλάχιστον μέχρι 37η να κάνουν υπομονή να είναι μαζί με τη μανούλα να γίνουν μεγάλα κ υγιή νινακια!!

Στα αλλα μας τώρα,εγώ @Anastasia05 είμαι σε άλλο λεβελ με τα ραντεβού στον γιατρό..μόνη μου τα κανονίζω :mrgreen: αφού μου εξηγούσε τι βλέπουμε στον υπέρηχο κάποια στιγμή,σταματάει με κοιτάει κ μου λέει "καλύτερα βέβαια εσένα να μη στα λέω τόσο αναλυτικά γτ στο τέλος θα τον κάνεις μόνη σου!!" Χαχαχαχα με πήρε χαμπάρι... 

πρίν από 1 λεπτό , Eva137 είπε:

Μωρέ εν τέλη κ με τον τράχηλο νομίζω καταλήγουμε πως ο κάθε γιατρός έχει δικό του τρόπο..πχ εμένα στη β επιπέδου ήταν 3.3εκ. οπότε ίσως τον έκρινε πολύ καλό για την εβδομάδα του κ πιστεύει πως εφόσον κυλάει ομαλα η εγκυμοσύνη μου δε χρειάζεται μέτρημα ξανά μέχρι το τις τελευταίες εβδομάδες..τι να πω..

Απλά το θέμα είναι αυτό που είπε η @DemiMom να το ζητάς κ να μη στο κάνουν..καντο μου ρε αδερφέ έστω να μου φύγει το άγχος!!

Επίσης μια άλλη ερώτηση έτσι από περιέργεια..εσας ο εμβρυολογος σας που σας έχει δει λογικά μόνο 3 φορες έτσι(αυχενικη-β επιπέδου-ντοπλερ) σας θυμόταν κάθε φορά? Εννοώ σαν κλινική εικόνα..πχ αν είχατε κάποια θέμα με τον τράχηλο ή τα νεφρά του παιδιού ή κάτι τέλος πάντως το θυμόταν ή περίμενε να του υπενθυμίσετε εσείς το ιστορικό σας?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! Πως είστε?? 

Λοιποοοον να πάρετε οοολες τώρα πρωί πρωί τη κοιλίτσα σας μια μεγάλη αγκαλιά,να πειτε στα μωράκια σας ποοοσο τα αγαπάτε κ πως τουλάχιστον μέχρι 37η να κάνουν υπομονή να είναι μαζί με τη μανούλα να γίνουν μεγάλα κ υγιή νινακια!!

Στα αλλα μας τώρα,εγώ @Anastasia05 είμαι σε άλλο λεβελ με τα ραντεβού στον γιατρό..μόνη μου τα κανονίζω :mrgreen: αφού μου εξηγούσε τι βλέπουμε στον υπέρηχο κάποια στιγμή,σταματάει με κοιτάει κ μου λέει "καλύτερα βέβαια εσένα να μη στα λέω τόσο αναλυτικά γτ στο τέλος θα τον κάνεις μόνη σου!!" Χαχαχαχα με πήρε χαμπάρι... 

Μωρέ εν τέλη κ με τον τράχηλο νομίζω καταλήγουμε πως ο κάθε γιατρός έχει δικό του τρόπο..πχ εμένα στη β επιπέδου ήταν 3.3εκ. οπότε ίσως τον έκρινε πολύ καλό για την εβδομάδα του κ πιστεύει πως εφόσον κυλάει ομαλα η εγκυμοσύνη μου δε χρειάζεται μέτρημα ξανά μέχρι το τις τελευταίες εβδομάδες..τι να πω..

Απλά το θέμα είναι αυτό που είπε η @DemiMom να το ζητάς κ να μη στο κάνουν..καντο μου ρε αδερφέ έστω να μου φύγει το άγχος!!

Επίσης μια άλλη ερώτηση έτσι από περιέργεια..εσας ο εμβρυολογος σας που σας έχει δει λογικά μόνο 3 φορες έτσι(αυχενικη-β επιπέδου-ντοπλερ) σας θυμόταν κάθε φορά? Εννοώ σαν κλινική εικόνα..πχ αν είχατε κάποια θέμα με τον τράχηλο ή τα νεφρά του παιδιού ή κάτι τέλος πάντως το θυμόταν ή περίμενε να του υπενθυμίσετε εσείς το ιστορικό σας?

Εγώ είμαι από αυτές που κάνουν μια περίληψη στην αρχή του ραντεβού(μόνη μου), κι αμέσως μετά κάνω κ τις ερωτήσεις μου:mrgreen:

Αυτό που παρουσιάζω το περιστατικό είναι του επαγγέλματος δεν αποβάλλεται έτσι απλα:mrgreen:

Οπότε δεν αφήνω κ πολλά περιθώρια να μη θυμάται! Φυσιογνωμικά μας θυμάται έτσι κι αλλιώς(εμένα κ τον σύζυγο). Γενικά μιλάμε πολυ μαζί του σε κάθε ραντεβού,μας εξηγεί,απαντά σε ερωτήσεις.

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Eva137 είπε:

Ναι αυτό κάνουμε κι εμείς για στρεπτοκοκο αλλά μου πηρε6κι αλλά δειγματακια για αλλά.

@Renez νομίζω βλέπουν το αρχειο μας στον υπολογιστή τους κ κάτι θυμούνται. Καλά ο γιατρός μας μας θυμάται σίγουρα αλλά εγώ είμαι σαν την @Anastasia05 κάνω μια περίληψουλα να μαστε σίγουροι!:mrgreen:

Και Καλημέρα είπα? Δεν είπα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέραα! 

@Jasmine@ Κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε! Υπομονή κ πάλι υπομονή, θα περάσει! Είσαι δυνατή και το ξέρεις. 

@Eva137 Πραγματικά! Αν και εγώ λέω ότι θα τα περάσω όλα τα συμπτώματα που υπάρχουν :tongue: Πάντως και η αδελφή μου έτσι, είχε πολύ πρήξιμο καθόλου κράμπες εγώ κράμπες καθόλου τα άλλα. Ίσως παίζει κάποιο ρόλο τελικά.... 

@DemiMom Και εμένα στο Doppler δεν με μέτρησε από κάτω όπως είχε κάνει στην Β επίπεδου. Αλλά αν του το ζήτησες και δεν το έκανε ήταν απλά απαράδεκτος....Και λίγα λες!!!

@Hope89 Αυτό με τον σύζυγό δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε εγώ! Ειδικά στο μονοκλινο γτ να μην είναι;! Παίρνουν ώρες ώρες πολλή αλλοπρόσαλλες αποφάσεις! 

@Renez Άντε το είδες πάλι το καμάρι σου!!! Και εμένα όταν μπαίνω έχει ανοίξει ήδη τον υπολογιστή οποτε πιστεύω πάνω κάτω έχει δει τα στοιχεία μου. Πάντως σίγουρα θυμούνται ότι είμαι της γιατρού μου γτ μου το λένε κατευθείαν από την ρεσεψιόν. 

@Christinα Ξεκινήσατε παιδικό αγάπη; Η δεν θα τον στείλεις ακόμα; 

Αχ εμένα έκαναν την αρχή τους την Δευτέρα κ όλα τα παλιά παιδάκια με ζητούσανε. Ειδικά μια μικρή που έχω καθόταν μπροστά στην πόρτα κ τους έλεγε ότι περιμένω την Κυρία Ελένη κ μόνο τότε θα μπω στο τμήμα. Εντάξει πάει η καρδιά μου όταν μου το είπαν. Τα πουλάκια μου.... 

Υ.Γ Καλέ μην λέτε όλες ότι θα γεννησετε νωρίτερα. Όλα θα πάνε περίφημα και θα έρθουν στην σωστή τους ώρα. 

• Μου αρέσει 6

11 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι καλά που μεγαλώνουν τα μπεμπακια μας!! Εγώ πάντως που έχω κ δυο έχω τέτοια πίεση κ πόνο στα πλευρά που δεν μπορώ ούτε να καθίσω ούτε να ξαπλώσω.. αφού είναι φορές που ακούω ήχο, δεν υπερβάλλω!! Κ ο γιος μου κλωτσούσε το πλευρό αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα!

Κορίτσια πήραμε εχθές στο μαιευτήριο (γεννάω στο Γένεσις Θεσσαλονίκης πρώτα ο Θεός) κ μας είπαν ότι οι νέες οδηγίες από Εοδυ που είναι σε ισχύ 1-15 Σεπτεμβρίου απαγορεύουν οποιονδήποτε συνοδό, ακόμη κ αν εχεις μονοκλινο.. πφφφφ... Στενοχωρήθηκα πολύ, πως θα τα βγάλω πέρα με δύο μωρά rooming in κ μάλιστα μετά από καισαρική;; Αφήστε που είναι τόσο μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι, είναι κρίμα να η χάσει ο μπαμπάς.. μας είπαν ότι αυτό ισχύει τώρα κ μετά μπορεί να αλλάξει.. Σε αυτό ελπίζω! αλλά δεν είναι κουλό βρε κορίτσια;; Δλδ αν είχε κτ ο μπαμπάς (που έτσι κ αλλιώς θα τον έβαζαν να κάνει τέστ) δεν θα το είχε κολλήσει κ η μαμά;;;

Καλα σοβαρά τωρα? Εγω που πήρα κανα 2εβδ.νωριτερα είχαν πει 1 σύνοδος.. Τωρα πάλι νεα μετρα? Ημαρτον! 

10 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Ήρθε η ώρα να σας πω το προσωπικό μου δράμα με το air condition στο γραφείο! Γενικά ξεκίνησε με νεύρα η μέρα γιατί ο αντρούλης μου χε κλέψει το κατσαβίδι (προβλήματα που χει ο κόσμος: επειδή χάνει τα πράγματά του/καβατζώνει τα δικά μου, είχα ένα δικό μου κατσαβίδι και μια πένσα κρυμμένα σε ειδικό σημείο, αλλά 1. έμαθε την κρυψώνα 2.  ήταν ψηλά πάνω απ'τα ντουλάπια της κουζίνας και λέω ας μην γκρεμοτσακιστώ γκαστρωμένη για ένα κατσαβίδι...) και δεν είχα να ξεβιδώσω να φτιάξω το ξεθωριασμένο όνομα στο κουδούνι, και μου λεγε απ'το τηλ "κάαααααπου εκεί στην αποθήκη σε κάτι σακούλες είναι" ΠΟΤΕ δεν υπήρξε κατσαβίδι και δε το ΔΙΚΟ μου το ΚΑΛΟ εκεί μέσα, ένα μικρό βρήκα μόνο (γνωστό κι ως "ζουμπάς" που τελικά δεν έκανε δουλειά...)

Και μέσα στην ημέρα καταλαβαίνω ότι έχει χαλάσει το air condition κι ότι βγάζει χλιαρό... Τελικά του λείπει φρέον, το οποίο δεν πωλείται, πρέπει να το αγοράσει τεχνικός, ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, πώς θα δουλέψω αύριο η πιγκουίνος έγκυος???

Για να τελειώσω την κλάψα: είχε τελειώσει το κουλούρι μαρμελάδα-φιλαδέλφια στο Γρηγόρη, μπουχουχουυ... (τρίτωσε τουλάχιστον!) :cry::cry::cry:

Ζουμε μεγάλα δράματα :P ευτυχώς σήμερα φυσάει λιιιγο! 

5 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Ευχομαι απι καρδιάς ο, τι καλύτερο!!! Μεινε δυνατη!!! 

Just now, Marti είπε:

Καλα σοβαρά τωρα? Εγω που πήρα κανα 2εβδ.νωριτερα είχαν πει 1 σύνοδος.. Τωρα πάλι νεα μετρα? Ημαρτον! 

Ζουμε μεγάλα δράματα :P ευτυχώς σήμερα φυσάει λιιιγο! 

Ευχομαι απι καρδιάς ο, τι καλύτερο!!! Μεινε δυνατη!!! 

@Hlioloustiτι ωραία που μεγαλώνουν!!! Ευκαιρία για ξαπλες! Ολα καλα θα πανε!

Κορίτσια, εμένα ο γιατρός μου κανει καθε φορα και κολπικό υπέρηχο.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ είμαι από αυτές που κάνουν μια περίληψη στην αρχή του ραντεβού(μόνη μου), κι αμέσως μετά κάνω κ τις ερωτήσεις μου:mrgreen:

Οπότε δεν αφήνω κ πολλά περιθώρια να μη θυμάται! Φυσιογνωμικά μας θυμάται έτσι κι αλλιώς(εμένα κ τον σύζυγο). Γενικά μιλάμε πολυ μαζί του σε κάθε ραντεβού,μας εξηγεί,απαντά σε ερωτήσεις.

Οκ..

Κοίτα εγώ προσωπικά δόξα τον Θεό δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να θυμάται..και εμας μας θυμαται φυσιογνωμικά γτ από την αυχενική είχε κολλήσει με ένα t shirt του άντρα μου κ στις άλλες δύο εξετάσεις πάλι του άρεσαν μέχρι που του είπαμε το site που τα παίρνουμε!

Απλά ρωτάω γτ έχω τον ίδιο με την @DemiMom κ άσχετα αυτό με τον τράχηλο οκ,μου την έδωσε γτ δύο φορες έχει πάει για να τσεκαρουν ξανα τα νεφρά του μωρού κ δεν το θυμόταν καμία από τις δύο φορές. Κ ωραία κατανοώ απόλυτα πως μας έχει 2 3 φορές κ δε θυμάται τι θέμα μπορεί να έχει η κάθε μία ,αλλά ρε παιδιά ένας σωστός επαγγελματίας δεν θα έπρεπε να κοιτάξει τα αρχεία του να δει το ιστορικό??

@Mariamaraki μου καλημέρααα!! 

Πηγές να δεις τη μπουμπουκα σου?? Όλα καλά?? 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...