Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια πηρε καμια η θα παρει κάμερα με μονιτορ για να παρακολουθει το βρέφος?? Η από εμάς τις δευτερο μανουλες δλδ... 

Εγώ έχω της αβεντ, για τον γιο, πουκοιμαυαι από τριών μηνών στο δωμάτιο του.. Και θέλω και μια δευτερη αλλά όχι τόσο ακριβή 170ευρω την είχα παρει.. 

Έχω της αβεντ κι εγώ ,αλλά δεν θα πάρω άλλη. Εδώ κ καιρό δεν τη χρησιμοποιώ στον μεγάλο! Οπότε θα μπει στον μικρό!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχω της αβεντ κι εγώ ,αλλά δεν θα πάρω άλλη. Εδώ κ καιρό δεν τη χρησιμοποιώ στον μεγάλο! Οπότε θα μπει στον μικρό!

Αχ είναι η καλυτερη.. Με διαφορά ααα 

Αλλά δεν θέλω να τον αφήσω ακόμα.. Είναι μικρός... 

Λέω να παρω και μια δευτερη για την κόρη.. Και δεν ξέρω ποια.. Δεν δίνω τόσα χρήματα παλι, τα χω παιξει.. Χαχαχ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Λέω να παρω και μια δευτερη για την κόρη.. Και δεν ξέρω ποια.. Δεν δίνω τόσα χρήματα παλι, τα χω παιξει.. Χαχαχ

Πάρε μια πιο φθηνή για τον μικρό κ αυτή βάλε στη μπουμπού! Βασικά οπου θες περισσότερη λεπτομέρεια να βάλεις την αβεντ!

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Έχω μια Motorola νομίζω ! Αν δεν κάνω λάθος είναι ασπρόμαυρη,πιάνεται σαν μανταλακι , μπορείς να του μιλάς, δείχνει θερμοκρασία κ η οθόνη της είναι πολύ κομψή κ έχει κι άλλες λειτουργίες...τα έχω ξεχάσει, ρίξε μια ματιά,αυτή θα βάλουμε πάλι, γύρω στα 140 πρέπει να έκανε .

Για τη τακτοποίηση εμένα με έχει βολέψει καλαθάκι με τα καλλυντικά πάνω στη συρταριερα κ κουτί από τζάμπο με καπάκι λίγο μεγαλύτερο από παπουτσιών όπου βάζω μέσα τα μικρά πραγματάκια δλδ καλτσακια, σκουφακια, τιράντες,παπιγιον. Έτσι το έχω ακόμα στον μεγαλ ο κ έτσι πήρα κ στη μικρή με τα αντίστοιχα κοριτσίστικα αξεσουάρ. Η συρταριερες τους είναι ψηλές κ πιο στενές με 4 ρηχά συρτάρια κ 2 πολύ βαθιά. Ουσιαστικα χωρίζω νοερά στα 4 το συρτάρι κ βάζω τα ρουχαλάκια. Στου μωρού έχω χωρίσει ανά μέγεθος. 1ο ζιπουνακια κ φορμάκια 56 και 62, 2ο 68 κ 74λιγα που έχω κ κάτι εξτραδακια ,3ο τα πιο καλά της πχ φουστανακια, ζακετακια, 4ο σαλιαρες,πανακια,πάνες αγκαλιάς,σελτεδακια που τα διπλώνω σε τετραγωνάκια. Στα 2 μεγάλα έχω σεντόνια, πετσέτες κουβέρτες, αυτά νοερά χωρισμένα στα 2.  

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! Διαβάζω που κάποιες αναφέρεστε στο ότι έχει κοντυνει ο τράχηλος κ έχω αγχωθεί. Δευτέρα πήγα για ντοπλερ, όλα εντάξει... Όταν του ζήτησα του εμβρυολογου .... (μη τον χαρακτηρίσω αλλιώς) να μου δει τον τράχηλο μου λέει αυτο δεν το ελέγχουμε τώρα εφόσον ήταν εντάξει στη Β επιπεδου,τωρα βλέπουμε αλλα πράγματα. Κ ερωτώ... Δεν θα έπρεπε να το ελέγξει;; μπορεί να το δει κ ο γυναικολόγος μου με τον απλό υπέρηχο αν έχει κοντυνει? 

Διαφημίσεις

25 minutes ago, Hope89 said:

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι καλά που μεγαλώνουν τα μπεμπακια μας!! Εγώ πάντως που έχω κ δυο έχω τέτοια πίεση κ πόνο στα πλευρά που δεν μπορώ ούτε να καθίσω ούτε να ξαπλώσω.. αφού είναι φορές που ακούω ήχο, δεν υπερβάλλω!! Κ ο γιος μου κλωτσούσε το πλευρό αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα!

Κορίτσια πήραμε εχθές στο μαιευτήριο (γεννάω στο Γένεσις Θεσσαλονίκης πρώτα ο Θεός) κ μας είπαν ότι οι νέες οδηγίες από Εοδυ που είναι σε ισχύ 1-15 Σεπτεμβρίου απαγορεύουν οποιονδήποτε συνοδό, ακόμη κ αν εχεις μονοκλινο.. πφφφφ... Στενοχωρήθηκα πολύ, πως θα τα βγάλω πέρα με δύο μωρά rooming in κ μάλιστα μετά από καισαρική;; Αφήστε που είναι τόσο μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι, είναι κρίμα να η χάσει ο μπαμπάς.. μας είπαν ότι αυτό ισχύει τώρα κ μετά μπορεί να αλλάξει.. Σε αυτό ελπίζω! αλλά δεν είναι κουλό βρε κορίτσια;; Δλδ αν είχε κτ ο μπαμπάς (που έτσι κ αλλιώς θα τον έβαζαν να κάνει τέστ) δεν θα το είχε κολλήσει κ η μαμά;;;

Ωχ, ελπίζω να μην το κρατήσουν αυτό. Εκτός από κρίμα είναι και πολύ χαζό, γιατί όπως λες κι εσύ αν έχει κάτι ο μπαμπάς σίγουρα θα το είχε κολλήσει η μαμά πριν τη γέννα, δε θα περίμενε να συμβεί στο μαιευτήριο!

15 minutes ago, Hliolousti said:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη θετική σας σκέψη!!!!!Έπιασε τόπο!βγήκαν καλές οι εξετάσεις για τη χολοσταση,τα χολικα οξέα μόνο περιμένω αύριο αλλά η γιατρός είπε να μην ανησυχώ.

Τα αιμοπετάλια μου πέσαν κι άλλο όμως και είπε θα το δούμε...

Σε άλλα νέα,το όμορφο μου μπεμπαρινι είναι 2500κιλα και κάτι,αλλά πολυυυυυ χαμηλά,βιάζεται πολύ!Τράχηλος 2,3 και μάντεψε!ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ!

Η γιατρός την υπολογίζει να βγαίνει 3700-3800 αν πάρει όλο τον ένατο αλλά μάλλον δεν πρόκειται!

Έχει απλώσει την αριδα της σε όλη την κοιλιά και είναι μια πανέμορφη βιαστική τσαπερδονα!!!!!

Μπράβο και στο δικό σου το κορίτσι το όμορφο! Αμάν πια αυτός ο τράχηλος που ταλαιπωρεί τόσα μέλη της ομάδας μας... βέβαια εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος, αλλά όπως λένε και οι γιατροί: ξάπλα και ξεκούραση. Εγώ αναρωτιέμαι, γιατί φυσικά ποτέ δε μου έχουν μετρήσει τράχηλο, νιώθετε κάτι όσες σας έχει κοντύνει, ας πούμε πολύ πίεση χαμηλά ή κάτι τέτοιο?

Just now, elenioz said:

@EugenJen @Christinα Πωπω δύο όμορφες πριγκιπισσούλες :x Με το καλό να τις υποδεχθείτε! 

@Renez Με γειααα! Νμζ καλά είναι μέχρι τα δύο! Ειδικά επειδή έχετε ντουζιέρα όσο μπορέσει να χωρέσει μέσα ότι πρέπει θα είναι. 

@Mariamaraki Εμένα μου τα έχει σακατέψει τα πλευρά ειδικά από την δεξιά πλευρά. Και δεν με χτυπάει με τα πόδια αλλά με την κεφάλα της....

@Hliolousti Μπράβο κορίτσι μου! Να κάτσεις να ξεκουραστείς κ όλα θα πάνε περίφημα. Σπιτάκι, καναπέ και πολύ χαλάρωση ;) 

Να πω και εγώ τον πόνο μου. Έχω δύο μέρες πάρα πολλές κράμπες ψηλά στο μπούτι. Σήμερα παρά λίγο να σκοτωθώ επειδή με έπιασε τόσο έντονα που δεν άντεξα όρθια. Πήρα την γιατρό κ μου είπε να πάρω κ άλλο μαγνήσιο (ήδη παίρνω δύο εντωμεταξυ :huh:) και να μην πολύ κινούμαι. Ο άνδρας μου τρόμαξε τόσο πολύ που ούτε στο μπάνιο δεν με αφήνει τώρα να πηγαίνω αν δεν είναι δίπλα. Βλέπω να μου φέρνει αύριο δώρο ένα γιογιό :lol: 

Χαχα, εντάξει το γιογιό νομίζω θα το γλιτώσεις, αλλά σίγουρα θέλει αργές κινήσεις και πολύ προσοχή... ελπίζω να βοηθήσει και το έξτρα μαγνήσιο. Εν τω μεταξύ είναι πολύ περίεργο το πόσο διαφορετικά συμπτώματα έχουμε όλες μεταξύ μας! Αυτό συζητούσαμε χθες και με μια γνωστή μου που γέννησε πρόπερσι... αυτή είχε πολλές κράμπες, σύνδρομο ανήσυχων ποδιών και καθόλου πρήξιμο, ενώ εγώ έχω αρκετό πρήξιμο (ειδικά στα πόδια το βράδυ) και ποτέ δε με έπιασε ούτε μια κράμπα (και δεν έχω πάρει ποτέ μαγνήσιο)! Ό,τι να ναι η καθεμιά μας!

Just now, OctoberMom said:

Ήρθε η ώρα να σας πω το προσωπικό μου δράμα με το air condition στο γραφείο! Γενικά ξεκίνησε με νεύρα η μέρα γιατί ο αντρούλης μου χε κλέψει το κατσαβίδι (προβλήματα που χει ο κόσμος: επειδή χάνει τα πράγματά του/καβατζώνει τα δικά μου, είχα ένα δικό μου κατσαβίδι και μια πένσα κρυμμένα σε ειδικό σημείο, αλλά 1. έμαθε την κρυψώνα 2.  ήταν ψηλά πάνω απ'τα ντουλάπια της κουζίνας και λέω ας μην γκρεμοτσακιστώ γκαστρωμένη για ένα κατσαβίδι...) και δεν είχα να ξεβιδώσω να φτιάξω το ξεθωριασμένο όνομα στο κουδούνι, και μου λεγε απ'το τηλ "κάαααααπου εκεί στην αποθήκη σε κάτι σακούλες είναι" ΠΟΤΕ δεν υπήρξε κατσαβίδι και δε το ΔΙΚΟ μου το ΚΑΛΟ εκεί μέσα, ένα μικρό βρήκα μόνο (γνωστό κι ως "ζουμπάς" που τελικά δεν έκανε δουλειά...)

Και μέσα στην ημέρα καταλαβαίνω ότι έχει χαλάσει το air condition κι ότι βγάζει χλιαρό... Τελικά του λείπει φρέον, το οποίο δεν πωλείται, πρέπει να το αγοράσει τεχνικός, ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, πώς θα δουλέψω αύριο η πιγκουίνος έγκυος???

Για να τελειώσω την κλάψα: είχε τελειώσει το κουλούρι μαρμελάδα-φιλαδέλφια στο Γρηγόρη, μπουχουχουυ... (τρίτωσε τουλάχιστον!) :cry::cry::cry:

Αχ, με το δράμα του αιρκοντισιον μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα. Υπομονή!!! Εμάς στο παλιό μας σπίτι μας χαλούσε τουλάχιστον 3 φορές κάθε καλοκαίρι (όχι τίποτα σπουδαίο, απλά ήθελε συμπλήρωμα το φρέον όπως λες κι εσύ) και είχαμε περάσει πόσες μέρες χωρίς να δουλεύει μέχρι να έρθει ο τεχνικός κάθε φορά να το φτιάξει. Τώρα στο καινούργιο σπίτι σας είπα που πήρε φωτιά και περιμένουμε εδώ και μια εβδομάδα να φέρουν να αντικαταστήσουν όλο το σύστημα... ο καημένος ο άντρας μου που δουλεύει όλη μέρα εκεί τα χει φτύσει. Το καλό είναι ότι λένε θα μας το βάλουν αύριο ή μεθαύριο επιτέλους!

Τώρα για το κουλούρι ό,τι και να πεις έχεις δίκιο!:P Με την όρεξη έμεινες.

Just now, Anastasia05 said:

Κι εγώ πάνω τα είχα αρχικά τα καλλυντικά..μέχρι που άρχισε να τα πετάει ολα:mrgreen:

Εγώ πήρα αλλαξιέρα από το ικέα και εκείνα τα καλαθάκια που κρέμονται/εφάπτονται στο πλάι, για να βάζω εκεί πάνες, μωρομάντηλα, κρέμες κτλ. Ελπίζω εκεί να την γλιτώσουν και να μην τα πετάει κάτω ο κύριος!

Just now, Ninamc said:

Κορίτσια πηρε καμια η θα παρει κάμερα με μονιτορ για να παρακολουθει το βρέφος?? Η από εμάς τις δευτερο μανουλες δλδ... 

Εγώ έχω της αβεντ, για τον γιο, πουκοιμαυαι από τριών μηνών στο δωμάτιο του.. Και θέλω και μια δευτερη αλλά όχι τόσο ακριβή 170ευρω την είχα παρει.. 

Η κάμερα/μόνιτορ ήταν από τα πρώτα πράγματα που έβαλα στη λίστα του baby shower γιατί σίγουρα θα την χρησιμοποιώ συνέχεια για να παρακολουθώ το μωρό όταν κοιμάται. Δε ξέρω τί μοντέλα έχουν ακριβώς στην Ελλάδα, αλλά αυτό που πήρα εγώ ήταν από το αμαζον, 70 δολλάρια αν θυμάμαι καλά. Γενικά στο ιντερνετ έχει μεγάλη ποικιλία και πολλές κριτικές για να σε βοηθήσουν να διαλέξεις. Επίσης, το ξέρω ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο αλλά για να μου πάρει λίγο από το άγχος της πρωτάρας μαμάς, πήρα και μια μικρή συσκευή που μπαίνει στην κοιλίτσα του μωρού (κουμπώνει στην πάνα ή στο παντελονάκι) και σε ενημερώνει όταν δεν ανιχνεύσει κίνηση αναπνοής για 15 δευτερόλεπτα, μετά τα 20 νομίζω χτυπάει και συναγερμός. Είχε πολύ καλές κριτικές και μου φαίνεται εύχρηστο, οπότε σκέφτηκα ότι αν με κρατάει εμένα πιο ήρεμη και το μωρό πιο ασφαλές αξίζει τον κόπο.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Just now, DemiMom είπε:

ΚιΚορίτσια καλησπέρα! Διαβάζω που κάποιες αναφέρεστε στο ότι έχει κοντυνει ο τράχηλος κ έχω αγχωθεί. Δευτέρα πήγα για ντοπλερ, όλα εντάξει... Όταν του ζήτησα του εμβρυολογου .... (μη τον χαρακτηρίσω αλλιώς) να μου δει τον τράχηλο μου λέει αυτο δεν το ελέγχουμε τώρα εφόσον ήταν εντάξει στη Β επιπεδου,τωρα βλέπουμε αλλα πράγματα. Κ ερωτώ... Δεν θα έπρεπε να το ελέγξει;; μπορεί να το δει κ ο γυναικολόγος μου με τον απλό υπέρηχο αν έχει κοντυνει? 

Κανονικά θα έπρεπε. Εμένα το κοίταξε από κοιλιά και του είπα ότι ο γιατρός μου θέλει να το δουμε και κολπικα και το έκανε δεν είπε κάτι. Νομίζω όμως ότι όλοι τον κοιτάνε αφου το γράφουν στα σχόλια. Ναι μπορεί και ο γιατρός σου να το δεί. 

• Ευχαριστώ 1

Σε ευχαριστώ πολύ Αθηνά. Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στον γιατρό μου θα του το ζητήσω. Πραγματικά απορώ πως γίνεται να μην ελέγχουν τόσο σημαντικες λεπτομέρειες...! Ευτυχώς υπάρχει το forum και ανοίγουμε τα μάτια μας! 

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Διαβάζω που κάποιες αναφέρεστε στο ότι έχει κοντυνει ο τράχηλος κ έχω αγχωθεί. Δευτέρα πήγα για ντοπλερ, όλα εντάξει... Όταν του ζήτησα του εμβρυολογου .... (μη τον χαρακτηρίσω αλλιώς) να μου δει τον τράχηλο μου λέει αυτο δεν το ελέγχουμε τώρα εφόσον ήταν εντάξει στη Β επιπεδου,τωρα βλέπουμε αλλα πράγματα. Κ ερωτώ... Δεν θα έπρεπε να το ελέγξει;; μπορεί να το δει κ ο γυναικολόγος μου με τον απλό υπέρηχο αν έχει κοντυνει? 

Ουτε εμένα μου έκανε στο doppler ..τελευταία φορά ήταν στην β επιπέδου!

Εγώ θα έλεγα να μην σε αγχώνει και να μην το σκέφτεσαι κάι ότι είναι θα στο πει ο γιατρός!! Βέβαια για να σου φύγει εννοείται να τον ρωτήσεις....

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Ninamc είπε:

Έχω πάρει για άλλο λόγο αλλά θα πάει για το μωρό μια πολύ καλή(για οικονομική!) της Xiaomi 35€ με νυχτερινή όραση άψογη,γυρνάει γύρω γύρω κ γενικά την έχω 5 μήνες σερί κ είναι μια χαρά...

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Ουτε εμένα μου έκανε στο doppler ..τελευταία φορά ήταν στην β επιπέδου!

Εγώ θα έλεγα να μην σε αγχώνει και να μην το σκέφτεσαι κάι ότι είναι θα στο πει ο γιατρός!! Βέβαια για να σου φύγει εννοείται να τον ρωτήσεις....

Φαντάζομαι ότι έχουμε πάει στον ίδιο εμβρυολογο μιας κ έχουμε τον ίδιο γιατρό!? :roll:εσύ τον έχεις ρωτήσει τον Κυρ... ; 

Just now, DemiMom είπε:

Φαντάζομαι ότι έχουμε πάει στον ίδιο εμβρυολογο μιας κ έχουμε τον ίδιο γιατρό!? :roll:εσύ τον έχεις ρωτήσει τον Κυρ... ; 

Δεν έχετε τον ίδιο αγάπη μου γτ τώρα πήγε στον γιατρό μας η Μαρία οπότε λογικά είχε κάνει άλλου τη β επιπέδου..

Είδες όμως ρε κ στην Εύα δεν τον έχουν μετρησει.. κ σε άλλες πιστεύω..δε ξέρω..πάντως για εμένα η μλκια είναι αυτό που σου είπα,να το ζητάμε κ να μη το κάνει!

Just now, Mariamaraki είπε:

Κάλε πες μας πως πήγε;;; τον έιδατε τον προσοντουχο;; 

Εμείς αύριο θα πάμε για την μπεμπουκαααα!!!!

Ξεχάστηκα γαμωτο:mrgreen:

Ναι έκανα φουλ σέρβις..ένα μισαωρσκι πάλι nst για το καλό μια χαρά βγήκε με μικρές ήπιες συσπάσεις..

Το αντράκι μου έχει πάει περίπου 2600 παρακαλω:x το αμνιακό παραμένει χαμηλο αλλά εφόσον πλέον θα πηγαίνω ανά εβδομάδα μου είπε να μην με αγχωνει γτ θα το παρακολουθούμε!

Χμμμ τι άλλο..κοιτάξαμε κ για περιτύλιξη ευτυχώς δεν έχει το μαναρακι μου..αυτά...

• Μου αρέσει 9

Just now, DemiMom είπε:

Ούτε κ εμένα μου έχει κάνει αλλά το ντοπλερ μου το κάνει ο ίδιος μου ο γιατρός. Βλέπουν κι από τη κοιλια τον τράχηλο αλλά σίγουρα όχι τόσο καλά όσο κολπικα. Αν το μωρό σ δεν έχει γυρίσει μάλλον δεν πιέζει κ δεν τον ανησυχεί. Αν το ζήτησες όμως κ δεν το έκανε είναι άσχημο! Ζητά από τον γιατρό σου την επόμενη φορά!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Δεν έχετε τον ίδιο αγάπη μου γτ τώρα πήγε στον γιατρό μας η Μαρία οπότε λογικά είχε κάνει άλλου τη β επιπέδου..

Είδες όμως ρε κ στην Εύα δεν τον έχουν μετρησει.. κ σε άλλες πιστεύω..δε ξέρω..πάντως για εμένα η μλκια είναι αυτό που σου είπα,να το ζητάμε κ να μη το κάνει!

Χμμμ δεν το ήξερα!! Αντε η Eva είναι κ Αμερική που γενικά απ ότι κατάλαβα ακολουθούν άλλη τακτική! Εδώ εμείς δώσαμε 100 ευρώ για ένα 10λεπτο, ζητήσαμε κάτι κ μας έγραψε κανονικότατα! :ph34r: οι ορμόνες μου έχουν βαρέσει κόκκινο!!!! :evil:

• Μου αρέσει 1

Just now, DemiMom είπε:

Ναι όντως είχα άλλον εμβρυολογο γιατί τώρα πήγα στον γιατρό μας!!! Είχα άλλον πριν..  αύριο θα πάω το πρωί οπότε θα τον ρωτήσω να δούμε τι θα μου πει!!!! 

@Renezάντε μωρέ μπραβοοοοο το αντράκι το γλυκό ποσο χαίρομαι !Άραγε nst πρέπει να κάνουμε κάθε βδομάδα που θα πηγαίνουμε;;;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...