Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη θετική σας σκέψη!!!!!Έπιασε τόπο!βγήκαν καλές οι εξετάσεις για τη χολοσταση,τα χολικα οξέα μόνο περιμένω αύριο αλλά η γιατρός είπε να μην ανησυχώ.

Τα αιμοπετάλια μου πέσαν κι άλλο όμως και είπε θα το δούμε...

Σε άλλα νέα,το όμορφο μου μπεμπαρινι είναι 2500κιλα και κάτι,αλλά πολυυυυυ χαμηλά,βιάζεται πολύ!Τράχηλος 2,3 και μάντεψε!ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ!

Η γιατρός την υπολογίζει να βγαίνει 3700-3800 αν πάρει όλο τον ένατο αλλά μάλλον δεν πρόκειται!

Έχει απλώσει την αριδα της σε όλη την κοιλιά και είναι μια πανέμορφη βιαστική τσαπερδονα!!!!!

Μπραβο κορίτσι!! Κ μένα έχουν πέσει αρκετά τα αιμοπετάλια.

Η κοριτσάρα σου βιάζεται να δει τη μαμά??? 

Εγώ νιώθω ότι ζοριζομαι πολύ με τον γιο το βράδυ που πάμε για ύπνο, κάνω κάποιες κινήσεις που με ενοχλούν στη κοιλιά,δεν ειναι τόσο ευκολες οι κινήσεις τώρα πια. Κ προσπαθούμε να βρούμε άλλο τρόπο να κοιμάται,να μη ζοριζομαι κι εγώ,αλλά είναι πολυ δυσκολο..

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη θετική σας σκέψη!!!!!Έπιασε τόπο!βγήκαν καλές οι εξετάσεις για τη χολοσταση,τα χολικα οξέα μόνο περιμένω αύριο αλλά η γιατρός είπε να μην ανησυχώ.

Τα αιμοπετάλια μου πέσαν κι άλλο όμως και είπε θα το δούμε...

Σε άλλα νέα,το όμορφο μου μπεμπαρινι είναι 2500κιλα και κάτι,αλλά πολυυυυυ χαμηλά,βιάζεται πολύ!Τράχηλος 2,3 και μάντεψε!ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ!

Η γιατρός την υπολογίζει να βγαίνει 3700-3800 αν πάρει όλο τον ένατο αλλά μάλλον δεν πρόκειται!

Έχει απλώσει την αριδα της σε όλη την κοιλιά και είναι μια πανέμορφη βιαστική τσαπερδονα!!!!!

Ωωω τι μεγάλο μωράκι!! Φτου φτου!!! Κ τι καλά που οι εξετάσεις σου είναι καλές!! Αχ αυτός ο τράχηλος... Πολύ φοβάμαι ότι κ ο δικός μου θα μίκρυνε κ άλλο (2,6 πριν 10 μέρες αλλά η μία μικρή είναι πολυυυυ χαμηλά).. σου είπε να είσαι ξάπλα ε;;  

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen @Christinα Πωπω δύο όμορφες πριγκιπισσούλες :x Με το καλό να τις υποδεχθείτε! 

@Renez Με γειααα! Νμζ καλά είναι μέχρι τα δύο! Ειδικά επειδή έχετε ντουζιέρα όσο μπορέσει να χωρέσει μέσα ότι πρέπει θα είναι. 

@Mariamaraki Εμένα μου τα έχει σακατέψει τα πλευρά ειδικά από την δεξιά πλευρά. Και δεν με χτυπάει με τα πόδια αλλά με την κεφάλα της....

@Hliolousti Μπράβο κορίτσι μου! Να κάτσεις να ξεκουραστείς κ όλα θα πάνε περίφημα. Σπιτάκι, καναπέ και πολύ χαλάρωση ;) 

Να πω και εγώ τον πόνο μου. Έχω δύο μέρες πάρα πολλές κράμπες ψηλά στο μπούτι. Σήμερα παρά λίγο να σκοτωθώ επειδή με έπιασε τόσο έντονα που δεν άντεξα όρθια. Πήρα την γιατρό κ μου είπε να πάρω κ άλλο μαγνήσιο (ήδη παίρνω δύο εντωμεταξυ :huh:) και να μην πολύ κινούμαι. Ο άνδρας μου τρόμαξε τόσο πολύ που ούτε στο μπάνιο δεν με αφήνει τώρα να πηγαίνω αν δεν είναι δίπλα. Βλέπω να μου φέρνει αύριο δώρο ένα γιογιό :lol: 

Τι ζόρι κ αυτό... Δεν μου έχει συμβεί αλλά το έχω ακούσει από φίλες μου! Ελπίζω το τριτο μαγνήσιο να κάνει τη δουλειά του... Εσύ όπως κ να εχει, πρόσεχε πολύ!

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ νιώθω ότι ζοριζομαι πολύ με τον γιο το βράδυ που πάμε για ύπνο, κάνω κάποιες κινήσεις που με ενοχλούν στη κοιλιά,δεν ειναι τόσο ευκολες οι κινήσεις τώρα πια. Κ προσπαθούμε να βρούμε άλλο τρόπο να κοιμάται,να μη ζοριζομαι κι εγώ,αλλά είναι πολυ δυσκολο..

Αχ πόσο σε νιώθω... Κ εγω ζοριζομαι πολύ με αυτό το θέμα.. κανω κτ απότομες κινήσεις κ με πιάνουν κτ έντονοι πόνοι, άστα.. κ γενικά με αγχωνει το πώς θα τον κοιμιζω όταν θα έρθουν οι μικρές, αφού κοιμάται με αγκαλίτσα, βιβλία κ μετά από πολλή ώρα! Από την άλλη, σκέφτομαι ότι θα είναι ίσως ο μονος χρόνος που θα μπορώ να του αφιερώνω αποκλειστικά κ θα μου λειψει...

• Μου αρέσει 1

Ήρθε η ώρα να σας πω το προσωπικό μου δράμα με το air condition στο γραφείο! Γενικά ξεκίνησε με νεύρα η μέρα γιατί ο αντρούλης μου χε κλέψει το κατσαβίδι (προβλήματα που χει ο κόσμος: επειδή χάνει τα πράγματά του/καβατζώνει τα δικά μου, είχα ένα δικό μου κατσαβίδι και μια πένσα κρυμμένα σε ειδικό σημείο, αλλά 1. έμαθε την κρυψώνα 2.  ήταν ψηλά πάνω απ'τα ντουλάπια της κουζίνας και λέω ας μην γκρεμοτσακιστώ γκαστρωμένη για ένα κατσαβίδι...) και δεν είχα να ξεβιδώσω να φτιάξω το ξεθωριασμένο όνομα στο κουδούνι, και μου λεγε απ'το τηλ "κάαααααπου εκεί στην αποθήκη σε κάτι σακούλες είναι" ΠΟΤΕ δεν υπήρξε κατσαβίδι και δε το ΔΙΚΟ μου το ΚΑΛΟ εκεί μέσα, ένα μικρό βρήκα μόνο (γνωστό κι ως "ζουμπάς" που τελικά δεν έκανε δουλειά...)

Και μέσα στην ημέρα καταλαβαίνω ότι έχει χαλάσει το air condition κι ότι βγάζει χλιαρό... Τελικά του λείπει φρέον, το οποίο δεν πωλείται, πρέπει να το αγοράσει τεχνικός, ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, πώς θα δουλέψω αύριο η πιγκουίνος έγκυος???

Για να τελειώσω την κλάψα: είχε τελειώσει το κουλούρι μαρμελάδα-φιλαδέλφια στο Γρηγόρη, μπουχουχουυ... (τρίτωσε τουλάχιστον!) :cry::cry::cry:

• Χαχα 9

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Ήρθε η ώρα να σας πω το προσωπικό μου δράμα με το air condition στο γραφείο! Γενικά ξεκίνησε με νεύρα η μέρα γιατί ο αντρούλης μου χε κλέψει το κατσαβίδι (προβλήματα που χει ο κόσμος: επειδή χάνει τα πράγματά του/καβατζώνει τα δικά μου, είχα ένα δικό μου κατσαβίδι και μια πένσα κρυμμένα σε ειδικό σημείο, αλλά 1. έμαθε την κρυψώνα 2.  ήταν ψηλά πάνω απ'τα ντουλάπια της κουζίνας και λέω ας μην γκρεμοτσακιστώ γκαστρωμένη για ένα κατσαβίδι...) και δεν είχα να ξεβιδώσω να φτιάξω το ξεθωριασμένο όνομα στο κουδούνι, και μου λεγε απ'το τηλ "κάαααααπου εκεί στην αποθήκη σε κάτι σακούλες είναι" ΠΟΤΕ δεν υπήρξε κατσαβίδι και δε το ΔΙΚΟ μου το ΚΑΛΟ εκεί μέσα, ένα μικρό βρήκα μόνο (γνωστό κι ως "ζουμπάς" που τελικά δεν έκανε δουλειά...)

Και μέσα στην ημέρα καταλαβαίνω ότι έχει χαλάσει το air condition κι ότι βγάζει χλιαρό... Τελικά του λείπει φρέον, το οποίο δεν πωλείται, πρέπει να το αγοράσει τεχνικός, ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, πώς θα δουλέψω αύριο η πιγκουίνος έγκυος???

Για να τελειώσω την κλάψα: είχε τελειώσει το κουλούρι μαρμελάδα-φιλαδέλφια στο Γρηγόρη, μπουχουχουυ... (τρίτωσε τουλάχιστον!) :cry::cry::cry:

τι τραβάς κ εσ'υ κοριτσι μου?????????χιχιχιιχιχ

κορίτσια μου καλησπέρα!!!!τι ωραία που ετοιμαζονται όλα τα μωράκια μας!!!!!!εγω 35 ακριβως σημέρα!!!!!πότε κιόλας?????

ήρθαν όλα τα πραγματακια μας κουνια συρταριερα και εγινε τοσο ομορφο το δωματιακι του!!!! σήμερα καθάριζα όλη μερα!!!!! για να μπει κουρτίνα αύριο και αυτοκολλητα.

@Renez το λικνο το στήσαμε.... τεράστιο καλέ!!!! δεν το τοποθετήσαμε ακομα δίπλα στο κρεβάτι........αλλά φαίνεται τέλειοοοο!

ο άντρας μ μ λεεί γτ πήραμε και κούνια????χαχαχα

κορίτσια καμια ιδέα πως να οργανωσω μια συρταριερα???και πως να βάλω τα πράγματα μέσα????

έχει  3 πολύ μεγάλα συτάρια!!!!

επίσης τα πόδια μ 2 μέρες τωρα τούμπανο!!! να πάρω γιατρό λετε?

• Μου αρέσει 5

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι το μωρό μου φαίνεται πως ανυπομονεί κι αυτή!

Αχ σε καταλαβαίνω!!!πλέον η αλλαγή θέσης στον ύπνο είναι μαρτυριο!όλα τραβάνε,τσιτωνουν και καμιά φορά εγώ πονάω κιόλας!Θέλει μάλλον πολυυυυυ αργές κινησουλες αλλά αυτό σε ξυπνάει από τον ωραίο ύπνο!

Όσο για τα αιμοπετάλια,ενώ ήμουν στο χαμηλότερο όριο,τώρα έπεσα πιο κάτω και μου είπε πως αν πάω έτσι,ίσως χρειαστώ αιματολογο...αλλά διορθώνεται όπως και να χει μου είπε οπότε δεν υπάρχει θέμα!

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

επίσης βλέπω το πενηντα πενηντα που γενναει η ναταλίτσα...... κλαιω στη στιγμη που την παιρνουν μεσα για να γεννησει......

και όλη η στιγμή αυτη πλησιαζει και για εμας.... χωρίς κοσμο βεβαια....δείτε!!!!

Just now, Hope89 είπε:

Ωωω τι μεγάλο μωράκι!! Φτου φτου!!! Κ τι καλά που οι εξετάσεις σου είναι καλές!! Αχ αυτός ο τράχηλος... Πολύ φοβάμαι ότι κ ο δικός μου θα μίκρυνε κ άλλο (2,6 πριν 10 μέρες αλλά η μία μικρή είναι πολυυυυ χαμηλά).. σου είπε να είσαι ξάπλα ε;;  

Τι ζόρι κ αυτό... Δεν μου έχει συμβεί αλλά το έχω ακούσει από φίλες μου! Ελπίζω το τριτο μαγνήσιο να κάνει τη δουλειά του... Εσύ όπως κ να εχει, πρόσεχε πολύ!

Αχ πόσο σε νιώθω... Κ εγω ζοριζομαι πολύ με αυτό το θέμα.. κανω κτ απότομες κινήσεις κ με πιάνουν κτ έντονοι πόνοι, άστα.. κ γενικά με αγχωνει το πώς θα τον κοιμιζω όταν θα έρθουν οι μικρές, αφού κοιμάται με αγκαλίτσα, βιβλία κ μετά από πολλή ώρα! Από την άλλη, σκέφτομαι ότι θα είναι ίσως ο μονος χρόνος που θα μπορώ να του αφιερώνω αποκλειστικά κ θα μου λειψει...

Κ εγώ απότομες κινήσεις....κ νιώθω τραβήγματα, πονακια...άστα..

Ναι το μωρό μου φαίνεται πως ανυπομονεί κι αυτή!

Αχ σε καταλαβαίνω!!!πλέον η αλλαγή θέσης στον ύπνο είναι μαρτυριο!όλα τραβάνε,τσιτωνουν και καμιά φορά εγώ πονάω κιόλας!Θέλει μάλλον πολυυυυυ αργές κινησουλες αλλά αυτό σε ξυπνάει από τον ωραίο ύπνο!

Όσο για τα αιμοπετάλια,ενώ ήμουν στο χαμηλότερο όριο,τώρα έπεσα πιο κάτω και μου είπε πως αν πάω έτσι,ίσως χρειαστώ αιματολογο...αλλά διορθώνεται όπως και να χει μου είπε οπότε δεν υπάρχει θέμα!

Στον ύπνο γυριζω...σαν τριαξονικο σε στροφή,αλλά γυρίζω!!!

Η μάχη που δίνω με το παιδί δεν παλεύεται, οριζοντίως μεχρι να κοιμηθεί.. αυτό δεν το μπορώ πια:-|

Αιμοπετάλια κι εμείς απλά παρακολουθούμε. Μέσα στον μήνα που θα κάνω εξετάσεις θα δω κι αν έχουν ανέβει καθόλου!

Just now, Irinoula86 είπε:

κορίτσια μου καλησπέρα!!!!τι ωραία που ετοιμαζονται όλα τα μωράκια μας!!!!!!εγω 35 ακριβως σημέρα!!!!!πότε κιόλας?????

ήρθαν όλα τα πραγματακια μας κουνια συρταριερα και εγινε τοσο ομορφο το δωματιακι του!!!! σήμερα καθάριζα όλη μερα!!!!! για να μπει κουρτίνα αύριο και αυτοκολλητα.

@Renez το λικνο το στήσαμε.... τεράστιο καλέ!!!! δεν το τοποθετήσαμε ακομα δίπλα στο κρεβάτι........αλλά φαίνεται τέλειοοοο!

κορίτσια καμια ιδέα πως να οργανωσω μια συρταριερα???και πως να βάλω τα πράγματα μέσα????

Στο πάνω συρταρι έχω διαχωριστικά από ικεα.Στο ένα έχω κρέμες,λοσιόν,(πάνες τις έχω πάνω)γάζες,οινόπνευμα κ ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί. Στο άλλο διαχωριστικό έχω κάλτσες,σε άλλο σαλιαρες, σε άλλο σκουφάκια/κασκόλ,σε άλλο λαβετες-πετσετακια.

Δεύτερο συρτάρι έχω τα ρούχα του μικρού

Τρίτο συρτάρι τα ρούχα του μεγάλου

Τέταρτο κάποιες πετσέτες, κουβερτακια,πάνες αγκαλιας (που δεν χωράνε στη ντουλάπα)

:)

Τα χοντρά ρούχα(φόρμα εξόδου,μπουφάν, φόρμες,παντελόνια) τα έχω κρεμασμένα με μικρές κρεμαστρες στη ντουλαπα

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ναι φίλη πραγματικά τεράστιο κ πολύ στιβαρό!! Εμένα η ένσταση μου είναι όταν το εφαπτουμε με το κρεβάτι αν πρέπει αυτη η σκληρή ταυλα που έχει στην πλευρά που ανοίγει ,να μείνει εκεί ή την βγάζουμε?? Επίσης το στρωματακι είναι πιο χαμηλά από το δικό μας στρώμα γτ στο ύψος του στρώματος ερχετε το γύρω γύρω του λικνου..

Όταν το βάλετε θα μου πεις..

Όσο για την συρταριερα σίγουρα συμφωνώ με την @Anastasia05 να πάρεις απαραιτήτως διαχωριστικα(εγώ πήρα από τζαμπο πχ.) Τα καλλυντικά του εγώ τα έχω πάνω στη συρταριερα σε καλαθάκια από τα τζαμπο..

Δε θα σου πω πως έχω τη δική μου ακριβώς γτ είναι πιο μεγάλη με 6 συρταρια..θα σου πω όμως πως θα έκανα στη δική σου.. 

Στο πρώτο συρτάρι θα έβαζα με διαχωριστικές θήκες ζιπουνακια κοντομανικα, ζιπουνακια μακρυμάνικα,φορμακια ολοσωμα κ αν χωραει ακόμη εναακροστενο διαχωριστικό τις καλτσουλες του/σκουφάκια/γαντακια..

Στο επόμενο συρτάρι θα έβαζα αν είχα κάτι άλλο σε ρουχαλακια πχ ζακετουλες/παντελονάκια/μπλουζάκια κτλ κ αν χοραγε τις πάνες αγκαλιας..

Κ στο 3ο σεντονακια κ πετσέτες..

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? Θα τελειώσει ποτέ αυτή η ζέστη να βγούμε λίγο από το σπίτι? Ο πωπος έχει πλαδαρεψει επικίνδυνα :sad:σε αλλά νέα οι δύσπνοια καμιά φορά το βράδυ με τσακίζει αλλά ακόμα κρατάω γερά! Μπράβο σε όλες που είδατε τα μωράκια σας! Μωρέ μεγαλώνουν και φτάνει η ώρα να τα δούμε.... Μου φαίνεται απίστευτο και μακρυνό ακόμα αλλά δεν είναι!

• Μου αρέσει 3

Just now, Hope89 είπε:

Ναι!!!μου είπε ξάπλα και να είμαι γενικά φειδωλή!!!!αχχχ και πάνω που ήθελα να βγαίνω λίγο παραπάνω για περπάτημα γιατί έχω πρηξιματα αλλά ας οψεται!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εμένα η μπεμπουκα δεν έχει γυρίσει αλλά ελπίζω, μικρό ποσοστό δεν γυρίζει! Κι αν δεν γυρίσει απλά θα βασανισουμε λίγο παραπάνω τον γιατρο...Δεν πειράζει! Οπότε κλωτσάει χαμηλά κ με ψιλοταραζει, κεφαλάκι κ κορμάκι είναι εκεί που κάποτε ήταν το στομάχι...αλήθεια αυτό που να έχει πάει οεο??? Σήμερα είχε κ το γονατο μπροστα από το πρόσωπο...τι να πω...δεν ξέρω τι κάνει εκεί μέσα το παιδί μου! Όλοι μου λένε ακόμα ότι έχω μικρή κοιλίτσα σαν να έχω παχύνει...ααααχ 3 κιλά τσίμπησα αυτόν τον μηνα...το περίμενα αφού γουρουνιασα....

Μπερδεύτηκα με τόσα που διάβασα μαζεμένα, δεν θυμάμαι ποιες είδαν νινί σήμερα, νομίζω @EugenJenκαι @Hliolousti? Ολα τέλεια!!!Έρχονται τα μωράκια μας!!!!:x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ναι φίλη πραγματικά τεράστιο κ πολύ στιβαρό!! Εμένα η ένσταση μου είναι όταν το εφαπτουμε με το κρεβάτι αν πρέπει αυτη η σκληρή ταυλα που έχει στην πλευρά που ανοίγει ,να μείνει εκεί ή την βγάζουμε?? Επίσης το στρωματακι είναι πιο χαμηλά από το δικό μας στρώμα γτ στο ύψος του στρώματος ερχετε το γύρω γύρω του λικνου..

Όσο για την συρταριερα σίγουρα συμφωνώ με την @Anastasia05 να πάρεις απαραιτήτως διαχωριστικα(εγώ πήρα από τζαμπο πχ.) Τα καλλυντικά του εγώ τα έχω πάνω στη συρταριερα σε καλαθάκια από τα τζαμπο..

Δε θα σου πω πως έχω τη δική μου ακριβώς γτ είναι πιο μεγάλη με 6 συρταρια..θα σου πω όμως πως θα έκανα στη δική σου.. 

Στο πρώτο συρτάρι θα έβαζα με διαχωριστικές θήκες ζιπουνακια κοντομανικα, ζιπουνακια μακρυμάνικα,φορμακια ολοσωμα κ αν χωραει ακόμη εναακροστενο διαχωριστικό τις καλτσουλες του/σκουφάκια/γαντακια..

Στο επόμενο συρτάρι θα έβαζα αν είχα κάτι άλλο σε ρουχαλακια πχ ζακετουλες/παντελονάκια/μπλουζάκια κτλ κ αν χοραγε τις πάνες αγκαλιας..

Κι εγώ πάνω τα είχα αρχικά τα καλλυντικά..μέχρι που άρχισε να τα πετάει ολα:mrgreen:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Κορίτσια πηρε καμια η θα παρει κάμερα με μονιτορ για να παρακολουθει το βρέφος?? Η από εμάς τις δευτερο μανουλες δλδ... 

Εγώ έχω της αβεντ, για τον γιο, πουκοιμαυαι από τριών μηνών στο δωμάτιο του.. Και θέλω και μια δευτερη αλλά όχι τόσο ακριβή 170ευρω την είχα παρει.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Όσο για τα πόδια φίλη κ εμένα είναι τούμπανο κ τα χέρια μαζί!! Πίεση μετράς? Εγώ πχ πάω 1 φορά την εβδομάδα στο φαρμακείο..

Just now, Renez είπε:

Κάλε πες μας πως πήγε;;; τον έιδατε τον προσοντουχο;; 

Εμείς αύριο θα πάμε για την μπεμπουκαααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...