Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ε τότε Κλάιν φίλη μια χαρά είστε!!

Ρε κορίτσια σήμερα μου έφερε η μάνα μου το μπανάκι του μπέμπη,είναι με βάση διότι έχω ντουζιέρα κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΆ μεγάλη σε μήκος!! Καλέ είναι τεράστιο!! Τουλάχιστον δεν του το ΧΑ από τις φωτογραφίες στο ίντερνετ..αυτό είναι λίγο πάνω από μέτρο μήκος κ 55εκ πλάτος!! Μέχρι 2 χρόνων εκεί τον βλέπω!!!

Με γειαααααααα καλά μπανάκια να έχετε!!!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου είδα τη μπεμπουκα μου!!!! Μια χαρά όλα! 2375 και ίσως κ λίγο πιο μεγάλη! Μεγάλωσε πολύ κ είναι τοοοσο ομορφη:x

Μπράβο το κορίτσι σου το όμορφο!!!

Ετοιμα είναι τα νινακια μας,λίγο έμεινε ακόμη!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου είδα τη μπεμπουκα μου!!!! Μια χαρά όλα! 2375 και ίσως κ λίγο πιο μεγάλη! Μεγάλωσε πολύ κ είναι τοοοσο ομορφη:x

Ψυχούλα μου όμορφη!! Ίσα κιλακια με τις @EugenJen μας ειναι:x

Άντε άντε να πάρουν κάνα κιλακι ακόμη κ έτοιμα για ζουζουνιες!!

Κ φυσικά θα είναι τοοοοσο ομορφη:x

Κ εγώ περιμένω να πάει 8 να δω τον μπέμπη ξανά..να δούμε πόσο θα έχει πάει..πριν 16 μέρες ακριβώς ήταν 2250..

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?  Νιώθετε και εσέις κλοτσιδια στα πλευρα; εμένα έχει βολέψει τα πόδια στο δεξί πλευρό μου και πιάνω πατουσακία εκεί.. :mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Ψυχούλα μου όμορφη!! Ίσα κιλακια με τις @EugenJen μας ειναι:x

Άντε άντε να πάρουν κάνα κιλακι ακόμη κ έτοιμα για ζουζουνιες!!

Κ φυσικά θα είναι τοοοοσο ομορφη:x

Κ εγώ περιμένω να πάει 8 να δω τον μπέμπη ξανά..να δούμε πόσο θα έχει πάει..πριν 16 μέρες ακριβώς ήταν 2250..

Αχ άντε να μας πεις νεακια θα περιμένουμε!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?  Νιώθετε και εσέις κλοτσιδια στα πλευρα; εμένα έχει βολέψει τα πόδια στο δεξί πλευρό μου και πιάνω πατουσακία εκεί.. :mrgreen:

Γλυκουληηηη:x

Εμένα σπάνια χτυπάει πλευρά..κυρίως πάνω στομάχι τα απλώνει...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Καιρό τώρα νιώθω κλωτσιές στα πλευρά!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Αντε αντε αντε... Μπουμπουκαραααα 

Με το καλοοοοοοοοο

Γλυκά θα ναι?!!!! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

3 hours ago, EugenJen said:

Καλήμερα κοριτσια,

Χθες πήγα κ εγώ κ είδα την μικρή μου, 2340 φτάσαμε, η γιατρός τρελάθηκε με τα μαγουλακια της, θα έχω πράμα μπόλικο να δαγκώσω!!

Η χοντρούλα μου έχει μεν πάρει θέση αλλά είναι ακόμα ψηλά,φαίνεται άλλωστε κ από την κοιλιά μου που είναι τούρλα!!!

@Martiαστα να πάνε, κάθε μέρα λέω δεν θέλω κάτι τελείωσα κ όλο κ κάτι άλλο βρίσκω να κάνω!!!

@Anastasia05μαρσιππο πλένεις στο πλυντήριο ;;;

@Hliolousti αναμένουμε τα αποτελέσματα σου, όλα  καλά θα ναι!!! 

Just now, Christinα said:

Μπράβο τα κοριτσάκια σας τα όμορφα! Θα βάλουν και λίγο ακόμα μαγουλάκια, μπρατσάκια και μπουτάκια μέχρι τη γέννα και θα είναι τέλεια!:wub:

Just now, Athina_ said:

Στην γέννα νόμιζα ότι έχουν αυτή πετσέτα δεν το ήξερα. Ε ναι μια χαρά είναι. Από Ζιπουνακια η αλήθεια είναι ότι πηρα 6 για καλό και για κακό μη λερωθεί δεν ξέρω μπορεί να είναι και υπερβολή. Φορμακια και εγώ 2 και 2 που είναι σαν νυχτικια που κλείνουν απο κατω. Η αλήθεια είναι ότι απλά τα έχω πλυνει όλα βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει ακόμα και θέλω να δω και τι λείπει! Γαντακια και σκουφακι πρεπει να παρουμε? 

Εγώ κορίτσια επειδή διάβασα ότι τα γαντάκια είναι πολύ εύκολο να τα δαγκώσουν και να πάθουν ασφυξία δε θα του πάρω καθόλου του δικού μου. Έχω πάρει όμως φορμάκια και νυχτικάκια (που ανοίγουν από κάτω) που διπλώνουν σαν γαντάκια στα μανίκια, οπότε θα του φοράω αυτά για να μη γρατζουνιέται.

Just now, Mariamaraki said:

Αχ εμένα με έχει ταράξει στις κλωτσιές στο στομάχι κάτω από τα πλευρά, ειδικά τα βράδια. Για κάποιο λόγο μόνο από τη δεξιά πλευρά... τί να πω, εκεί τον βολεύει!;)

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Μπράβο τα κοριτσάκια σας τα όμορφα! Θα βάλουν και λίγο ακόμα μαγουλάκια, μπρατσάκια και μπουτάκια μέχρι τη γέννα και θα είναι τέλεια!:wub:

Εγώ κορίτσια επειδή διάβασα ότι τα γαντάκια είναι πολύ εύκολο να τα δαγκώσουν και να πάθουν ασφυξία δε θα του πάρω καθόλου του δικού μου. Έχω πάρει όμως φορμάκια και νυχτικάκια (που ανοίγουν από κάτω) που διπλώνουν σαν γαντάκια στα μανίκια, οπότε θα του φοράω αυτά για να μη γρατζουνιέται.

Αχ εμένα με έχει ταράξει στις κλωτσιές στο στομάχι κάτω από τα πλευρά, ειδικά τα βράδια. Για κάποιο λόγο μόνο από τη δεξιά πλευρά... τί να πω, εκεί τον βολεύει!;)

Κ εμένα δεξιά είναι!!! Από πάντα!! Κάνει κάτι πήγαινε ελα το κωλι κ τη πλατουλα του αριστερά 1-2 φορές μες τη μέρα αλλά δεξιά καταλήγει πάντα..

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι καλά που μεγαλώνουν τα μπεμπακια μας!! Εγώ πάντως που έχω κ δυο έχω τέτοια πίεση κ πόνο στα πλευρά που δεν μπορώ ούτε να καθίσω ούτε να ξαπλώσω.. αφού είναι φορές που ακούω ήχο, δεν υπερβάλλω!! Κ ο γιος μου κλωτσούσε το πλευρό αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα!

Κορίτσια πήραμε εχθές στο μαιευτήριο (γεννάω στο Γένεσις Θεσσαλονίκης πρώτα ο Θεός) κ μας είπαν ότι οι νέες οδηγίες από Εοδυ που είναι σε ισχύ 1-15 Σεπτεμβρίου απαγορεύουν οποιονδήποτε συνοδό, ακόμη κ αν εχεις μονοκλινο.. πφφφφ... Στενοχωρήθηκα πολύ, πως θα τα βγάλω πέρα με δύο μωρά rooming in κ μάλιστα μετά από καισαρική;; Αφήστε που είναι τόσο μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι, είναι κρίμα να η χάσει ο μπαμπάς.. μας είπαν ότι αυτό ισχύει τώρα κ μετά μπορεί να αλλάξει.. Σε αυτό ελπίζω! αλλά δεν είναι κουλό βρε κορίτσια;; Δλδ αν είχε κτ ο μπαμπάς (που έτσι κ αλλιώς θα τον έβαζαν να κάνει τέστ) δεν θα το είχε κολλήσει κ η μαμά;;;

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 6

8 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Καλημερα ηλιολουστο κορίτσι

Να πανε ολα καλα ευχομαι.. 

Καλα αποτελέσματα!!!! 

7 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Όλα τέλεια @Hliolousti μου θα είναι!!!! Καλά αποτελέσματα!

6 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!

5 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Καλήμερα κοριτσια,

Χθες πήγα κ εγώ κ είδα την μικρή μου, 2340 φτάσαμε, η γιατρός τρελάθηκε με τα μαγουλακια της, θα έχω πράμα μπόλικο να δαγκώσω!!

Η χοντρούλα μου έχει μεν πάρει θέση αλλά είναι ακόμα ψηλά,φαίνεται άλλωστε κ από την κοιλιά μου που είναι τούρλα!!!

@Martiαστα να πάνε, κάθε μέρα λέω δεν θέλω κάτι τελείωσα κ όλο κ κάτι άλλο βρίσκω να κάνω!!!

@Anastasia05μαρσιππο πλένεις στο πλυντήριο ;;;

@Hliolousti αναμένουμε τα αποτελέσματα σου, όλα  καλά θα ναι!!! 

4 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

@Hliolousti καλά αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια! Περιμένουμε το αποτέλεσμα!

@EugenJen όμορφα νέα για σένα και τη μικρούλα σου! Μπράβο! Να συνεχίσετε έτσι!

Εγώ πλέον θα έχω ραντεβού κάθε 10 μέρες. Το επόμενο θα είναι 11/9!!! 

Εν τω μεταξύ μια φίλη μου είπε ότι διάβασε πω μερικά μαιευτήρια δεν επιτρέπουν σύνοδο ούτε στη γέννα ούτε πουθενά! Το διάβασε και σε κάτι σχόλια σε ανάρτηση... Το είδα και στις μανουλες Σεπτεμβρίου? Λέτε όντως τώρα;

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Καλημέρα να μαναρακια μου!! Είστε καλααα???

@Hliolousti μου ξέρεις μέσα σου πως θα είναι καλές οι εξετάσεις κ όντως έτσι θα είναι!! Καλεεεε που πήγε ότι η ομαδουλα μας είναι γουρλιδικη?? Άντε ντε να το ξανά πούμε γτ το ξεχνάμε μου φαίνεται!!

Ακόμη κ το Ισμηνακι μας ( @Jasmine@ ) τραβάει μεν τη ταλαιπωρία του στο νοσοκομείο ΑΛΛΑ δόξα τον Θεό όλες τις οι εξετάσεις είναι καλές (κ δεν έχει κάνει λίγες!!) Είπαμε ΓΟΥΡΛΟ-ΟΜΑΔΑ!!

@marianna1986 και @Anastasia05 μου κ εγώ το είδα αυτό στις μανουλες Σεπτεμβρίου αλλά μιλάνε για ένα συγκεκριμένο Μαιευτηρίο στη Θεσσαλονίκη..στο Έλενα που γέννησε η άλλη κοπέλα μπορούσε να έχει δει συνοδούς που υπεγραφαν αλλά εναλλάξ κ όχι ταυτόχρονα..γενικά απ' ότι καταλαβαίνουμε όλες είναι όλα ρευστά κ δεν τηρείται κάποιο κοινό πρωτοκολλο σε όλα τα νοσοκομεία:|

Ας μείνουμε στο να μπορεί έστω ένας συνοδός κ να μην είμαστε τελείως μονες εκεινες τις πρώτες μας στιγμές με το μωρό μας..

3 ώρες πρίν, Marti είπε:

Βαλίτσα, έκλεισε! Δεν ετοίμασα ομως τα χαρτιά! 

Γενική καθαριότητα στο σπίτι, και αγορα ρούχων! Το στήσιμο του δωματίου θα γίνει οταν γέννησω γιατί αν θυμάστε το μεγαλο αγόρι μ είναι προληπτικό! Και άλλα πολλά.. 

Όλα καλά θα πάνε!!! 

Τρελα τα μαγουλάκια σας!!! Μπράβο! 

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη θετική σας σκέψη!!!!!Έπιασε τόπο!βγήκαν καλές οι εξετάσεις για τη χολοσταση,τα χολικα οξέα μόνο περιμένω αύριο αλλά η γιατρός είπε να μην ανησυχώ.

Τα αιμοπετάλια μου πέσαν κι άλλο όμως και είπε θα το δούμε...

Σε άλλα νέα,το όμορφο μου μπεμπαρινι είναι 2500κιλα και κάτι,αλλά πολυυυυυ χαμηλά,βιάζεται πολύ!Τράχηλος 2,3 και μάντεψε!ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ!

Η γιατρός την υπολογίζει να βγαίνει 3700-3800 αν πάρει όλο τον ένατο αλλά μάλλον δεν πρόκειται!

Έχει απλώσει την αριδα της σε όλη την κοιλιά και είναι μια πανέμορφη βιαστική τσαπερδονα!!!!!

• Μου αρέσει 11

Ttx1p3.png

@EugenJen @Christinα Πωπω δύο όμορφες πριγκιπισσούλες :x Με το καλό να τις υποδεχθείτε! 

@Renez Με γειααα! Νμζ καλά είναι μέχρι τα δύο! Ειδικά επειδή έχετε ντουζιέρα όσο μπορέσει να χωρέσει μέσα ότι πρέπει θα είναι. 

@Mariamaraki Εμένα μου τα έχει σακατέψει τα πλευρά ειδικά από την δεξιά πλευρά. Και δεν με χτυπάει με τα πόδια αλλά με την κεφάλα της....

@Hliolousti Μπράβο κορίτσι μου! Να κάτσεις να ξεκουραστείς κ όλα θα πάνε περίφημα. Σπιτάκι, καναπέ και πολύ χαλάρωση ;) 

Να πω και εγώ τον πόνο μου. Έχω δύο μέρες πάρα πολλές κράμπες ψηλά στο μπούτι. Σήμερα παρά λίγο να σκοτωθώ επειδή με έπιασε τόσο έντονα που δεν άντεξα όρθια. Πήρα την γιατρό κ μου είπε να πάρω κ άλλο μαγνήσιο (ήδη παίρνω δύο εντωμεταξυ :huh:) και να μην πολύ κινούμαι. Ο άνδρας μου τρόμαξε τόσο πολύ που ούτε στο μπάνιο δεν με αφήνει τώρα να πηγαίνω αν δεν είναι δίπλα. Βλέπω να μου φέρνει αύριο δώρο ένα γιογιό :lol: 

• Χαχα 6

πρίν από 7 λεπτά , Eva137 είπε:

Ε τοτε όχι γαντακια δεν το είχα ακουσει αυτό. Και εγώ αυτά τα νυχτικακια της έχω παρει και έχουν στα μανίκια σαν γαντακια απ ότι λένε βολεύουν αυτά στην αρχή για να μην έχεις το κουμπωνε ξεκουμπωνε.

Και εμένα στην δεξιά πλευρα με έχει ταράξει δεν φευγει απο εκεί! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...