Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Τα πράγματα όμως τα έχετε αγοράσει έτσι? Αν ναι τότε οκ το στησιμο δεν είναι κάτι μωρέ...ο μπαμπάς θα το λουστεί:P

Ρε κορίτσια...πόσες πετσετες να του πάρω για το μαιευτήριο??

Την ίδια απορία έχουμε! Εγώ λέω να παρω 3 και ίσως να είναι και πολλές δεν ξέρω. Και από ρουχαλακια δεν ξέρω ποσα να παρω. Καλυτερα όμως λίγα παραπανω πιστεύω γιατί έτσι όπως είναι τα πραγματα δεν ξέρουμε αν θα μπορεί μετά να μας φέρει και κάποιος. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Athina_ είπε:

Την ίδια απορία έχουμε! Εγώ λέω να παρω 3 και ίσως να είναι και πολλές δεν ξέρω. Και από ρουχαλακια δεν ξέρω ποσα να παρω. Καλυτερα όμως λίγα παραπανω πιστεύω γιατί έτσι όπως είναι τα πραγματα δεν ξέρουμε αν θα μπορεί μετά να μας φέρει και κάποιος. 

Ναι 3 είπα κ εγώ..κοιτα η μία σίγουρα θα λερωθεί αμέσως γτ είναι εκείνη που το ακουμπάνε μόλις γεννηθεί! Οπότε οι άλλες δύο για 3 μέρες καλές μου φαίνονται..

Από ρουχαλακια εγώ πήρα 4 ζιπουνακια κοντομανικα και 4 φορμακια..πιστεύω καλά είναι..ε?

Just now, Renez είπε:

Ναι 3 είπα κ εγώ..κοιτα η μία σίγουρα θα λερωθεί αμέσως γτ είναι εκείνη που το ακουμπάνε μόλις γεννηθεί! Οπότε οι άλλες δύο για 3 μέρες καλές μου φαίνονται..

Από ρουχαλακια εγώ πήρα 4 ζιπουνακια κοντομανικα και 4 φορμακια..πιστεύω καλά είναι..ε?

Στην γέννα νόμιζα ότι έχουν αυτή πετσέτα δεν το ήξερα. Ε ναι μια χαρά είναι. Από Ζιπουνακια η αλήθεια είναι ότι πηρα 6 για καλό και για κακό μη λερωθεί δεν ξέρω μπορεί να είναι και υπερβολή. Φορμακια και εγώ 2 και 2 που είναι σαν νυχτικια που κλείνουν απο κατω. Η αλήθεια είναι ότι απλά τα έχω πλυνει όλα βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει ακόμα και θέλω να δω και τι λείπει! Γαντακια και σκουφακι πρεπει να παρουμε? 

Just now, Athina_ είπε:

Στην γέννα νόμιζα ότι έχουν αυτή πετσέτα δεν το ήξερα. Ε ναι μια χαρά είναι. Από Ζιπουνακια η αλήθεια είναι ότι πηρα 6 για καλό και για κακό μη λερωθεί δεν ξέρω μπορεί να είναι και υπερβολή. Φορμακια και εγώ 2 και 2 που είναι σαν νυχτικια που κλείνουν απο κατω. Η αλήθεια είναι ότι απλά τα έχω πλυνει όλα βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει ακόμα και θέλω να δω και τι λείπει! Γαντακια και σκουφακι πρεπει να παρουμε? 

Κοίτα να δεις ένα σκουφάκι πήρα μπας και..

Γαντακια δεν πήρα αλλά στα φορμακια του γυρνάνε τα μανικακια αν χρειαστεί..πάντως όσες γεννάνε τώρα από μανούλες Σεπτεμβρίου τα έχουν με κοντομανικα ζιπουνακια κ το βράδυ σεντονακι ή Πικέ κουβερτακι λένε..

Just now, strs92 είπε:

Με αγχωσες τώρα. Είμαι στην επαρχία και μου ειπε απλά αν μπορώ να πάω Αθήνα (εκεί είναι ο γιατρός μου) πιο νωρίς , δηλαδή την άλλη εβδομάδα. Να ξεκουράζομαι και να συνεχίσω τα χάπια utrogestan ένα από το στόμα το πρωί και ένα κολπικά το βραδυ. Γενικά ποτε δεν μου μετρούσε τον τράχηλο. Στην β´ επιπέδου ειχα 37mm και τώρα 22mm

Κι εγώ καλό τον είχα τον τράχηλο στην β επιπέδου. Αλλά πολλές φορές εξαλείφεται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να προκαλέσει έναν πρόωρο τοκετο. Στη φάση που είσαι, δηλαδή 32 εβδομάδων και στην επαρχία, εγώ θα ήμουν όλη μέρα ξάπλα τουλάχιστον μέχρι να με δει ο γιατρος από κοντά την επόμενη εβδομάδα. Κάνε λίγο κουραγιο. Βάζε ταινίες διάβαζε κανένα βιβλίο και μην κανεις καμία δουλειά μέσα στις επόμενες ημέρες. Μια εβδομάδα είναι και θα περάσει! Το μωράκι σου σχεδόν έτοιμο είναι και τώρα  να γεννηθεί αλλά μπορεί να αργούν ακόμα να ωριμάσουν οι πνεύμονες του. Γιατί να ταλαιπωρηθεί; Λίγο μενει και θα το έχεις στην αγκαλιά σου. Οποτε υπομονή και ξεκούραση! Εγώ τουλάχιστον αυτο θα έκανα. Γιατί είσαι κάτω από το 25mm που είναι το όριο που χτυπάει το καμπανάκι. 

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κοίτα να δεις ένα σκουφάκι πήρα μπας και..

Γαντακια δεν πήρα αλλά στα φορμακια του γυρνάνε τα μανικακια αν χρειαστεί..πάντως όσες γεννάνε τώρα από μανούλες Σεπτεμβρίου τα έχουν με κοντομανικα ζιπουνακια κ το βράδυ σεντονακι ή Πικέ κουβερτακι λένε..

Αν συνεχίσει ετσι ο καιρός και εμείς έτσι βλέπω να τα έχουμε! 

Just now, Athina_ είπε:

Αν συνεχίσει ετσι ο καιρός και εμείς έτσι βλέπω να τα έχουμε! 

Ε ναι φίλη.. κ απ' ότι είδα σε προβλέψεις καιρού για όλο τον Σεπτέμβρη μετά τις 20 αρχίζει να ψιλό πέφτει η θερμοκρασία δλδ διχνει 28-29 βαθμούς κ συννεφιά κάπως..που κ πάλι δλδ καλοκαίρι είναι!

Να σου πω καλύτερα για όσο είναι τόσο μωράκια μην έχουμε το άγχος μήπως κρυώνει,μήπως ξεσκεπάζεται κτλ..

Just now, P.L.L. είπε:

Κι εγώ καλό τον είχα τον τράχηλο στην β επιπέδου. Αλλά πολλές φορές εξαλείφεται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να προκαλέσει έναν πρόωρο τοκετο. Στη φάση που είσαι, δηλαδή 32 εβδομάδων και στην επαρχία, εγώ θα ήμουν όλη μέρα ξάπλα τουλάχιστον μέχρι να με δει ο γιατρος από κοντά την επόμενη εβδομάδα. Κάνε λίγο κουραγιο. Βάζε ταινίες διάβαζε κανένα βιβλίο και μην κανεις καμία δουλειά μέσα στις επόμενες ημέρες. Μια εβδομάδα είναι και θα περάσει! Το μωράκι σου σχεδόν έτοιμο είναι και τώρα  να γεννηθεί αλλά μπορεί να αργούν ακόμα να ωριμάσουν οι πνεύμονες του. Γιατί να ταλαιπωρηθεί; Λίγο μενει και θα το έχεις στην αγκαλιά σου. Οποτε υπομονή και ξεκούραση! Εγώ τουλάχιστον αυτο θα έκανα. Γιατί είσαι κάτω από το 25mm που είναι το όριο που χτυπάει το καμπανάκι. 

Δεν θα έπρεπε να έχω ενοχλήσεις;;γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι;και αφού παίρνω utrogestan τόσο καιρό δεν θα έπρεπε να είναι καλύτερος ο τράχηλος;έχει να κάνει με το ότι κουράζομαι;διότι εργάζομαι ακόμη 

Just now, Anastasia05 είπε:

Εκεί που θα γεννήσω εγώ δεν χρειάζονται χαρτιά. Μόνο ΑΜΚΑ αφμ ενα ιμπαν(αριθμούς όχι σε χαρτιά) κ να έχουμε ταυτότητες μαζι!

Μίλα κ με το δικό σου μαιευτήριο να δεις,μη τρεχεις τζάμπα!

Θελουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ταυτότητες! @Renez ναι καλε τα χουμε Πάρει σχεδόν ολα! 

Just now, strs92 είπε:

Δεν θα έπρεπε να έχω ενοχλήσεις;;γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι;και αφού παίρνω utrogestan τόσο καιρό δεν θα έπρεπε να είναι καλύτερος ο τράχηλος;έχει να κάνει με το ότι κουράζομαι;διότι εργάζομαι ακόμη 

Όχι δεν καταλαβαίνεις κάτι. Δεν το νιώθεις. Γιατί δεν σου γράφει ο γιατρος άδεια αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να εργάζεσαι με ανεπάρκεια τραχήλου; Ελπίζω να μην είναι πολύ κουραστική η δουλειά σου. 

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Όχι δεν καταλαβαίνεις κάτι. Δεν το νιώθεις. Γιατί δεν σου γράφει ο γιατρος άδεια αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να εργάζεσαι με ανεπάρκεια τραχήλου; Ελπίζω να μην είναι πολύ κουραστική η δουλειά σου. 

Γιατί είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Δικηγορος. Και δυστυχώς δεν αναστέλλονται οι προθεσμίες για μας ούτε άδεια μπορώ να πάρω. Τώρα εκτακτως θα φύγω την άλλη εβδομάδα όποτε τρέχω να δρομολόγησω ολες τις εκρεμμοτητες. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Marti είπε:

Θελουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ταυτότητες! @Renez ναι καλε τα χουμε Πάρει σχεδόν ολα! 

Άμα τους ρώτησες, οκ! Αυτό βγαίνει ονλαιν αμέσως,μην αγχώνεσαι;-)

Εγώ ετοιμάζουν για χαρτουρα όπως την προηγούμενη φορά,αλλά μου είπαν δεν χρειάζεται

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, strs92 είπε:

Γιατί είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Δικηγορος. Και δυστυχώς δεν αναστέλλονται οι προθεσμίες για μας ούτε άδεια μπορώ να πάρω. Τώρα εκτακτως θα φύγω την άλλη εβδομάδα όποτε τρέχω να δρομολόγησω ολες τις εκρεμμοτητες. 

Ε εντάξει μπορείς αρα να μην σηκώνεις βάρη και να είσαι καθιστή! Μην αγχώνεσαι. Μια εβδομάδα είναι και μετά θα σε δει ο γιατρος σου να σου πει τι θα κανεις με κάθε λεπτομέρεια. Καλή υπομονή εύχομαι και με το καλό το παιδάκι σου! 

Just now, Marti είπε:

Ε τότε Κλάιν φίλη μια χαρά είστε!!

Ρε κορίτσια σήμερα μου έφερε η μάνα μου το μπανάκι του μπέμπη,είναι με βάση διότι έχω ντουζιέρα κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΆ μεγάλη σε μήκος!! Καλέ είναι τεράστιο!! Τουλάχιστον δεν του το ΧΑ από τις φωτογραφίες στο ίντερνετ..αυτό είναι λίγο πάνω από μέτρο μήκος κ 55εκ πλάτος!! Μέχρι 2 χρόνων εκεί τον βλέπω!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...