Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μόλις έδωσα αίμα για εξετάσεις που μου έγραψε χθες η γιατρός για χολοσταση...

Ουφ μακάρι να είναι όλα καλά...έχω πολλή αγωνία!!το απόγευμα θα ξέρω...:cry:

Καλημερα ηλιολουστο κορίτσι

Να πανε ολα καλα ευχομαι.. 

Καλα αποτελέσματα!!!! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!

Q1jtp2.png

Καλήμερα κοριτσια,

Χθες πήγα κ εγώ κ είδα την μικρή μου, 2340 φτάσαμε, η γιατρός τρελάθηκε με τα μαγουλακια της, θα έχω πράμα μπόλικο να δαγκώσω!!

Η χοντρούλα μου έχει μεν πάρει θέση αλλά είναι ακόμα ψηλά,φαίνεται άλλωστε κ από την κοιλιά μου που είναι τούρλα!!!

@Martiαστα να πάνε, κάθε μέρα λέω δεν θέλω κάτι τελείωσα κ όλο κ κάτι άλλο βρίσκω να κάνω!!!

@Anastasia05μαρσιππο πλένεις στο πλυντήριο ;;;

@Hliolousti αναμένουμε τα αποτελέσματα σου, όλα  καλά θα ναι!!! 

• Μου αρέσει 6

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλήμερα κοριτσια,

Χθες πήγα κ εγώ κ είδα την μικρή μου, 2340 φτάσαμε, η γιατρός τρελάθηκε με τα μαγουλακια της, θα έχω πράμα μπόλικο να δαγκώσω!!

Η χοντρούλα μου έχει μεν πάρει θέση αλλά είναι ακόμα ψηλά,φαίνεται άλλωστε κ από την κοιλιά μου που είναι τούρλα!!!

@Martiαστα να πάνε, κάθε μέρα λέω δεν θέλω κάτι τελείωσα κ όλο κ κάτι άλλο βρίσκω να κάνω!!!

Ε ναι!! που να τον πλύνω,στο χέρι??:tongue: γκουγκλαρε Μέι ται αστεράκι!;)

Μπράβο το κορίτσι σου!!! Το τρώει το φαγακι της:mrgreen:

Έχω στις 12/9 ραντεβού κ δεν περνάνε με τιιιιιποτα οι μέρες!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

@Hliolousti καλά αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια! Περιμένουμε το αποτέλεσμα!

@EugenJen όμορφα νέα για σένα και τη μικρούλα σου! Μπράβο! Να συνεχίσετε έτσι!

Εγώ πλέον θα έχω ραντεβού κάθε 10 μέρες. Το επόμενο θα είναι 11/9!!! 

Εν τω μεταξύ μια φίλη μου είπε ότι διάβασε πω μερικά μαιευτήρια δεν επιτρέπουν σύνοδο ούτε στη γέννα ούτε πουθενά! Το διάβασε και σε κάτι σχόλια σε ανάρτηση... Το είδα και στις μανουλες Σεπτεμβρίου? Λέτε όντως τώρα;

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

@Hliolousti καλά αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια! Περιμένουμε το αποτέλεσμα!

@EugenJen όμορφα νέα για σένα και τη μικρούλα σου! Μπράβο! Να συνεχίσετε έτσι!

Εγώ πλέον θα έχω ραντεβού κάθε 10 μέρες. Το επόμενο θα είναι 11/9!!! 

Εν τω μεταξύ μια φίλη μου είπε ότι διάβασε πω μερικά μαιευτήρια δεν επιτρέπουν σύνοδο ούτε στη γέννα ούτε πουθενά! Το διάβασε και σε κάτι σχόλια σε ανάρτηση... Το είδα και στις μανουλες Σεπτεμβρίου? Λέτε όντως τώρα;

Κι εγώ διαβάζω διάφορα... Θα περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες κ θα επικοινωνήσω πάλι με το μαιευτήριο..

Από το μαιευτήριο παντως μου είπαν ότι αυτά αλλάζουν συνέχεια. Το τι συμβαίνει τώρα δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει κ σε ένα μήνα.

Μακάρι να μπορούμε έστω έναν συνοδο...

Q1jtp2.png

Καλημέρα να μαναρακια μου!! Είστε καλααα???

@Hliolousti μου ξέρεις μέσα σου πως θα είναι καλές οι εξετάσεις κ όντως έτσι θα είναι!! Καλεεεε που πήγε ότι η ομαδουλα μας είναι γουρλιδικη?? Άντε ντε να το ξανά πούμε γτ το ξεχνάμε μου φαίνεται!!

Ακόμη κ το Ισμηνακι μας ( @Jasmine@ ) τραβάει μεν τη ταλαιπωρία του στο νοσοκομείο ΑΛΛΑ δόξα τον Θεό όλες τις οι εξετάσεις είναι καλές (κ δεν έχει κάνει λίγες!!) Είπαμε ΓΟΥΡΛΟ-ΟΜΑΔΑ!!

@marianna1986 και @Anastasia05 μου κ εγώ το είδα αυτό στις μανουλες Σεπτεμβρίου αλλά μιλάνε για ένα συγκεκριμένο Μαιευτηρίο στη Θεσσαλονίκη..στο Έλενα που γέννησε η άλλη κοπέλα μπορούσε να έχει δει συνοδούς που υπεγραφαν αλλά εναλλάξ κ όχι ταυτόχρονα..γενικά απ' ότι καταλαβαίνουμε όλες είναι όλα ρευστά κ δεν τηρείται κάποιο κοινό πρωτοκολλο σε όλα τα νοσοκομεία:|

Ας μείνουμε στο να μπορεί έστω ένας συνοδός κ να μην είμαστε τελείως μονες εκεινες τις πρώτες μας στιγμές με το μωρό μας..

• Μου αρέσει 4

On 30/8/2020 at 2:52 ΜΜ, P.L.L. είπε:

Σ ευχαριστω παρα πολύ!!! 

Γεια σας κ παλιιι...!!!

Κ αναρωτιομουν τι κινησεις επρεπε να κανω... το ειχα ξεχασει λιγο αυτο το θεμα με τις διακοπες κ τις βουτιες χαχαχα

Επισης ηθελα να ρωτήσω..αν ξερει καμια σας καποια/ον  καλη/ο  παιδιατρο στον Γερακα Αττικης κ στις γυρω κοντινές περιοχές!! Ψαχνω παιδίατρο που να ειναι καλη/ος επιστημονας φυσικα αλλα κ φιλικη/ος, προσβασιμη/ος αλλα κυριως να μην ειναι υπερβολική/ος,  τυπου μυγιαγκιχτη/ος  ή/και υπερ-προστατευτικη/ος !!

Εχετε καποια πρόταση?? 

Ευχαριστωωωω

13 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Εγώ είμαι στάσιμη! Κάτι πράγματα έπλυνα ακόμη(μάρσιπο,ύφασμα ριλαξ,ύφασμα καθίσματος φαγητού) κ μέσα στη βδομάδα θα φέρουμε κ το κρεβατάκι να το πλύνω κι αυτό

Βαλίτσα την άλλη εβδομάδα!

Τι σου έχει μείνει ακόμη να κάνεις?

Βαλίτσα, έκλεισε! Δεν ετοίμασα ομως τα χαρτιά! 

Γενική καθαριότητα στο σπίτι, και αγορα ρούχων! Το στήσιμο του δωματίου θα γίνει οταν γέννησω γιατί αν θυμάστε το μεγαλο αγόρι μ είναι προληπτικό! Και άλλα πολλά.. 

2 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλα καλά θα πάνε!!! 

Just now, EugenJen είπε:

Καλήμερα κοριτσια,

Τρελα τα μαγουλάκια σας!!! Μπράβο! 

Διαφημίσεις

Μελλοντικές μανούλες καλησπέρα. διανυω την 32η εβδομάδα κύησης και έκανα doppler σήμερα. Όλα πολύ καλά αλλά ο τράχηλος μου έχει μήκος 22mm και το κεφαλάκι του μωρού είναι παρά πολύ χαμηλά. Εχετε αντίστοιχη εικόνα του μήκους του τραχήλου σας; Ανησυχω μην γεννήσω πολύ πρόωρα. Ωστόσο παίρνω utrogestan 2 την ημέρα και δν νιωθω να έχω συσπάσεις εδώ και αρκετό καιρό. 

Just now, strs92 είπε:

Μελλοντικές μανούλες καλησπέρα. διανυω την 32η εβδομάδα κύησης και έκανα doppler σήμερα. Όλα πολύ καλά αλλά ο τράχηλος μου έχει μήκος 22mm και το κεφαλάκι του μωρού είναι παρά πολύ χαμηλά. Εχετε αντίστοιχη εικόνα του μήκους του τραχήλου σας; Ανησυχω μην γεννήσω πολύ πρόωρα. Ωστόσο παίρνω utrogestan 2 την ημέρα και δν νιωθω να έχω συσπάσεις εδώ και αρκετό καιρό. 

Γεια σου κορίτσι μου! Τι σου είπε ο γιατρος σου; Εγώ στην εβδομάδα που είσαι είχα τράχηλο 28mm και μου είπε καθόλου βάρος (όχι πάνω από ένα κιλό!) και όχι περπάτημα. Όσο μπορώ να είμαι ή καθιστή ή ξαπλωτη. Τον βρήκα λιγο υπερβολικό και η αλήθεια είναι αναγκαστικα και λίγο βάρος σήκωσα και περπάτησα. Γιατί έχω ένα μικρό παιδί που έπρεπε να το πηγαίνω καμία βολτα και κάθε μέρα στη θάλασσα. Ωστόσο καμία σχέση με πριν. Ξεκουραζομουν πολύ περισσότερο. Και προχθες που μπυ ξανά μέτρησε τον τράχηλο είχε πάει 29 mm. Οποτε μου λέει ο γιατρος μπράβο που συνεργάστηκες. Που να ξερε. Στην δικη σου περίπτωση ο δικός μου ο γιατρος θα σε έβαζε στο νοσοκομείο για ενέσεις κορτιζόνης και θα σε είχε μετά ξάπλα μέχρι να γεννήσεις. Έτσι πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα ειχε δίκιο αλλά καλυτερα να φυλάς τα ρούχα σου. 

Just now, P.L.L. είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Τι σου είπε ο γιατρος σου; Εγώ στην εβδομάδα που είσαι είχα τράχηλο 28mm και μου είπε καθόλου βάρος (όχι πάνω από ένα κιλό!) και όχι περπάτημα. Όσο μπορώ να είμαι ή καθιστή ή ξαπλωτη. Τον βρήκα λιγο υπερβολικό και η αλήθεια είναι αναγκαστικα και λίγο βάρος σήκωσα και περπάτησα. Γιατί έχω ένα μικρό παιδί που έπρεπε να το πηγαίνω καμία βολτα και κάθε μέρα στη θάλασσα. Ωστόσο καμία σχέση με πριν. Ξεκουραζομουν πολύ περισσότερο. Και προχθες που μπυ ξανά μέτρησε τον τράχηλο είχε πάει 29 mm. Οποτε μου λέει ο γιατρος μπράβο που συνεργάστηκες. Που να ξερε. Στην δικη σου περίπτωση ο δικός μου ο γιατρος θα σε έβαζε στο νοσοκομείο για ενέσεις κορτιζόνης και θα σε είχε μετά ξάπλα μέχρι να γεννήσεις. Έτσι πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα ειχε δίκιο αλλά καλυτερα να φυλάς τα ρούχα σου. 

Με αγχωσες τώρα. Είμαι στην επαρχία και μου ειπε απλά αν μπορώ να πάω Αθήνα (εκεί είναι ο γιατρός μου) πιο νωρίς , δηλαδή την άλλη εβδομάδα. Να ξεκουράζομαι και να συνεχίσω τα χάπια utrogestan ένα από το στόμα το πρωί και ένα κολπικά το βραδυ. Γενικά ποτε δεν μου μετρούσε τον τράχηλο. Στην β´ επιπέδου ειχα 37mm και τώρα 22mm

Just now, Marti είπε:

Γενική καθαριότητα στο σπίτι, και αγορα ρούχων! Το στήσιμο του δωματίου θα γίνει οταν γέννησω γιατί αν θυμάστε το μεγαλο αγόρι μ είναι προληπτικό! Και άλλα πολλά.. 

Όλα καλά θα πάνε!!! 

Εκεί που θα γεννήσω εγώ δεν χρειάζονται χαρτιά. Μόνο ΑΜΚΑ αφμ ενα ιμπαν(αριθμούς όχι σε χαρτιά) κ να έχουμε ταυτότητες μαζι!

Μίλα κ με το δικό σου μαιευτήριο να δεις,μη τρεχεις τζάμπα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Όλα καλά θα πάνε!!! 

Τα πράγματα όμως τα έχετε αγοράσει έτσι? Αν ναι τότε οκ το στησιμο δεν είναι κάτι μωρέ...ο μπαμπάς θα το λουστεί:P

Ρε κορίτσια...πόσες πετσετες να του πάρω για το μαιευτήριο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...