Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 said:

Σε ποιά εβδομάδα είπαμε είσαι? Μήπως αυτό σημαίνει ότι το μωρό έχει κατέβει χαμηλά και στέκεται πλέον στη λεκάνη? Αναρωτιέμαι γιατί κι εγώ δεν έχω ιδέα πότε γίνεται αυτό και ποιά είναι η αίσθηση, θα ρωτήσω όμως τον γιατρό σε δυο εβδομάδες που έχω πάλι ραντεβού πότε υποτίθεται ότι πρέπει να εμπεδωθεί το μωρό στην λεκάνη για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες (διαστολή κτλ.) για τη γέννα.

Μολις μπαίνω στην εβδ.34 , νομίζω έχω καιρό ακόμα. Τη δευτέρα θα τον ρωτήσω συγκεκριμένα να μου πει. Δεν αισθάνομαι κάτι άλλο μόνο τα σφιξίματα στη κοιλιά που παιρνάνε άμεσα χωρίς πονο και τη πίεση χαμηλά αλλά μόνο αν σταθώ όρθια αλλά έστω και για σύντομο διάστημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Σε ποιά εβδομάδα είπαμε είσαι? Μήπως αυτό σημαίνει ότι το μωρό έχει κατέβει χαμηλά και στέκεται πλέον στη λεκάνη? Αναρωτιέμαι γιατί κι εγώ δεν έχω ιδέα πότε γίνεται αυτό και ποιά είναι η αίσθηση, θα ρωτήσω όμως τον γιατρό σε δυο εβδομάδες που έχω πάλι ραντεβού πότε υποτίθεται ότι πρέπει να εμπεδωθεί το μωρό στην λεκάνη για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες (διαστολή κτλ.) για τη γέννα.

Νομιζω ότι πρέπει να εμπεδωθεί στη λεκάνη σχεδόν τελευταία στιγμή δλδ σίγουρα να έχεις μπει στο μήνα σου κ να κοντεύεις! Σε εμάς τώρα κατεβαίνει η κοιλίτσα κ είναι κ μεγαλύτερο το βάρος του μωρού γι αυτό νομίζω τα νοιώθουμε αυτά! Μια μανούλα που έχει γεννήσει φυσιολογικά ίσως το ξέρει καλύτερα γτ ο δικός μου δεν κατέβαινε με τπτ!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Blossombaby said:

Μολις μπαίνω στην εβδ.34 , νομίζω έχω καιρό ακόμα. Τη δευτέρα θα τον ρωτήσω συγκεκριμένα να μου πει. Δεν αισθάνομαι κάτι άλλο μόνο τα σφιξίματα στη κοιλιά που παιρνάνε άμεσα χωρίς πονο και τη πίεση χαμηλά αλλά μόνο αν σταθώ όρθια αλλά έστω και για σύντομο διάστημα.

Ναι, είναι κάπως νωρίς ακόμα... ο γιατρός σου θα ξέρει να σου πει. Κι εγώ νιώθω πολύ πίεση μερικές φορές, αλλά μόνο χαμηλά στην κοιλιά, όχι κάτω στο κουτί. Απλά όταν με πιάνει είναι εκνευριστικό γιατί νιώθω ότι κατουριέμαι, πρέπει να κρατάω την κοιλιά μου για να στηρίζω λίγο το βάρος ή πρέπει να καθήσω για λίγο.

Just now, Christinα said:

Νομιζω ότι πρέπει να εμπεδωθεί στη λεκάνη σχεδόν τελευταία στιγμή δλδ σίγουρα να έχεις μπει στο μήνα σου κ να κοντεύεις! Σε εμάς τώρα κατεβαίνει η κοιλίτσα κ είναι κ μεγαλύτερο το βάρος του μωρού γι αυτό νομίζω τα νοιώθουμε αυτά! Μια μανούλα που έχει γεννήσει φυσιολογικά ίσως το ξέρει καλύτερα γτ ο δικός μου δεν κατέβαινε με τπτ!

Κι εγώ το έχω λίγο άγχος αυτό, μήπως δηλαδή περάσει η πητ και ο δικός μου δεν κατεβαίνει να εμπεδωθεί στην λεκάνη, αλλά ας είμαστε αισιόδοξες. Στην 37η εβδομάδα θα αρχίσω να περπατάω όσο αντέχω!:P

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, είναι κάπως νωρίς ακόμα... ο γιατρός σου θα ξέρει να σου πει. Κι εγώ νιώθω πολύ πίεση μερικές φορές, αλλά μόνο χαμηλά στην κοιλιά, όχι κάτω στο κουτί. Απλά όταν με πιάνει είναι εκνευριστικό γιατί νιώθω ότι κατουριέμαι, πρέπει να κρατάω την κοιλιά μου για να στηρίζω λίγο το βάρος ή πρέπει να καθήσω για λίγο.

Κι εγώ το έχω λίγο άγχος αυτό, μήπως δηλαδή περάσει η πητ και ο δικός μου δεν κατεβαίνει να εμπεδωθεί στην λεκάνη, αλλά ας είμαστε αισιόδοξες. Στην 37η εβδομάδα θα αρχίσω να περπατάω όσο αντέχω!:P

Να μην το έχεις άγχος! Θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και θα γίνουν όλα όπως πρέπει για εσένα και το μωρό σου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Blossombaby είπε:

Ναι οπωσδήποτε θέλω και εγώ οπτικό υλικό δεν ησυχάζω διαφορετικά.

Εν τω μεταξύ επειδή το αναφέρατε πιο πανω @Anastasia05 εχω πατατηρήσει και εγώ ότι αισθάνομαι μεγάλη πίεση από κάτω όταν είμαι όρθια έστω και για λίγο διάστημα. Δε πονάω καθόλου είναι απλά η αίσθηση, αλλά μόλις ξεκινήσει πρέπει οπωσδήποτε να καθίσω.

Εγώ το είχα αυτό μέχρι τον 5ο μήνα περίπου..

Τώρα απλά μετά από καμιά ώρα ορθοστασίας δε με κρατούν τα πόδια μου..

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ τα έχω πει στον άντρα μου..αν φτάσω 38+ κ δεν έχει σημαδια τοκετού θα με δείτε στα σκαλιά στο Παλαμήδι!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

@Ninamc τα πήρες Ε? Πάνω που το λέγαμε! Οκ εγώ είμαι πλήρης από ρούχα όποτε υπερβολή! Να τα χαρείτε με την ομορφιά σας!!! Ξεκουράσου κορίτσι κ να χαρείς τα αντρακια σου λίγο χαλαρά! Μετά θα βολταρετε 4! Πάλι καλά που βρήκες οκ άτομο για το σπίτι!!!

@Anastasia05 να τα χιλιασετε αγαπημένοι με την όμορφη οικογένεια σας! Άστο το παιδί στο σκυλάκι αφού του αρέσει πιο πολύ...να χαρει κι αυτό να χαρείτε κι εσείς την ηρεμία σας..αχαχαχχα

Ναι ναι τα πηρα η άτιμη... Ευχαριστωωω εσείς πως ειστε? Διάβασα για πολλα Ντόπλερ και χάρηκα για όλες.. Με το καλοοο

Βρήκα μια κοπέλα να απασχολεί και να προσεχει τον μεγάλο για έξι ώρες τη μέρα.. Μετά θα κρατήσει και την μπεμπα αν όλα πανε καλα. Βέβαια σκοπεύω να λείψω χρόνο από την εργασία μου, αλλά καλό είναι να χω μια κοπέλα να με βοηθάει.. 

Just now, Renez είπε:

Εγώ το είχα αυτό μέχρι τον 5ο μήνα περίπου..

Τώρα απλά μετά από καμιά ώρα ορθοστασίας δε με κρατούν τα πόδια μου..

Εγώ τα έχω πει στον άντρα μου..αν φτάσω 38+ κ δεν έχει σημαδια τοκετού θα με δείτε στα σκαλιά στο Παλαμήδι!!

Σεξ σεξ και παλι σεξ μόλις μπείτε στον μήνα σας... Εμένα έτσι έσπασαν τα νερά, και είχα περασει πολυ την πητ.. Μα ο κυριος είχε εμπεδωθεί από τον εκτο μήνα .. Αν παρετε το οκ από τον γιατρό σας τότε βουρ στο ψητό να ρθει πιο γρήγορα το μωρό χαχαχα.. 

Να μην σε δουμε και στις ειδήσεις με την κοιλιά τουρλα στο παλαμηδι βαιραλ μας βλέπω τις μαμάδες Οκτωβρίου... Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι ναι τα πηρα η άτιμη... Ευχαριστωωω εσείς πως ειστε? Διάβασα για πολλα Ντόπλερ και χάρηκα για όλες.. Με το καλοοο

Βρήκα μια κοπέλα να απασχολεί και να προσεχει τον μεγάλο για έξι ώρες τη μέρα.. Μετά θα κρατήσει και την μπεμπα αν όλα πανε καλα. Βέβαια σκοπεύω να λείψω χρόνο από την εργασία μου, αλλά καλό είναι να χω μια κοπέλα να με βοηθάει.. 

Καλά είμαστε! Αύριο θα δω τη μικρούλα μου !!!

Χρειάζεται η βοήθεια με τα 2 παιδάκια κι ας είσαι σπιτι, πολύ καλά το σκέφτηκες !

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλά είμαστε! Αύριο θα δω τη μικρούλα μου !!!

Χρειάζεται η βοήθεια με τα 2 παιδάκια κι ας είσαι σπιτι, πολύ καλά το σκέφτηκες !

Τέλεια.. Εγώ την είδα τις προαλλες και είναι μια γλυκααα έχει παρει την μυτη μου και έχει μεγάλα χείλη... Θέα είναι η μπουμπου 

Να μας πεις νέα αααα

Καλα το σκέφτηκα.. Θα δουμε στην πραξη πως θα κυλήσει με τόσα άτομα μέσα στο σπίτι.. Χαχαχα θα φανε Ιιιι

Τι ζέστη είναι αυτή ρε παιδι μου... Δεν αντεχεταιιι

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Χχααχχαα κάτι είναι κ αυτά μην είσαι αχάριστη:P εγώ χεράκια δεν έχω δει..μόνο στη β επιπέδου που τα έβλεπε οοολα ένα ένα ο γιατρός.. κ μουριτσα έχω μια καλή ημιοπροφιλ από τη β επιπέδου και 2 ανφας τώρα στο ντοπλερ που είναι πιεσμένη η μυτούλα του σαν μαιμουδι:P

ειπαμε λίγες μερουλες εμειναν..εσύ επέστρεψες στη βάση σου ή ακόμη διακοπαρεις??

Επέστρεψα!  Δυστυχως... Ξεκίνησα τα μάθηματα, καθαρίζουμε και το σκ εχουμε την πρώτη γενική! 

Η μύτη και μας δραμα.. Πατήμενη! :P

• Χαχα 5

Just now, Ninamc είπε:

Τέλεια.. Εγώ την είδα τις προαλλες και είναι μια γλυκααα έχει παρει την μυτη μου και έχει μεγάλα χείλη... Θέα είναι η μπουμπου 

Να μας πεις νέα αααα

Καλα το σκέφτηκα.. Θα δουμε στην πραξη πως θα κυλήσει με τόσα άτομα μέσα στο σπίτι.. Χαχαχα θα φανε Ιιιι

Τι ζέστη είναι αυτή ρε παιδι μου... Δεν αντεχεταιιι

Καλέ κούκλα! Χείλη κ κόκκινο μαλλί, αριελ θα ειναι πράγματι! Αχ κι εγώ μόνο χειλάκια μεγάλα κ μυτούλα πιεσμένη έχω δει,ελπίζω αύριο να μ κάνει τη χάρη! Καλα κούκλα θα είναι το ξερω;)

Άσε αυτό με τον κόσμο στο σπίτι κ εγώ το σκέφτομαι...είπα σε μια κοπέλα να έρχεται λίγες ώρες όταν λείπουμε για να μην είναι η πεθερά μ μόνη της κ με τα 2 αλλά δεν πρέπει να συμπιπτουμε όλοι μαζί...χιχιχιχι...έχουμε μάθει στην ησυχία μας μόνοι ρε παιδί μου...δεν μπορώ πολλά πολλά!

Η ζέστη απαλευτη, άντε να δροσισει λιγο να συνέλθουμε!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Σεξ σεξ και παλι σεξ μόλις μπείτε στον μήνα σας... Εμένα έτσι έσπασαν τα νερά, και είχα περασει πολυ την πητ.. Μα ο κυριος είχε εμπεδωθεί από τον εκτο μήνα .. Αν παρετε το οκ από τον γιατρό σας τότε βουρ στο ψητό να ρθει πιο γρήγορα το μωρό χαχαχα.. 

Να μην σε δουμε και στις ειδήσεις με την κοιλιά τουρλα στο παλαμηδι βαιραλ μας βλέπω τις μαμάδες Οκτωβρίου... Χαχαχα

Για να καταφέρω αυτό που λες Νίνα μου θα πρέπει να τον δέσω κ να τον βιασω γτ σας έχω πει μετά τη β επιπέδου που τον είδε κ 3d  πρέπει να κάνουμε τάμα μη κ πάθει κάτι ο γιος του!!! Κ όχι ,ούτε ο γιατρός τον έχει πεισει:P

Οπότε...θα ξεκινήσω με τις σκάλες της πολυκατοικίας μου χαχαχα

Just now, Marti είπε:

Επέστρεψα!  Δυστυχως... Ξεκίνησα τα μάθηματα, καθαρίζουμε και το σκ εχουμε την πρώτη γενική! 

Η μύτη και μας δραμα.. Πατήμενη! :P

Χαχαχα δε πειράζει έτσι μόλις τα δούμε θα μας φανούν ακόμη πιο τέλεια:x

Κ εγώ τσουκου τσουκου κάνω κάθε μέρα κ από κάτι..τα θέλω όλα τέλεια ώστε όταν έρθει η ώρα να μην έχω εκκρεμότητες με το σπίτι..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Για να καταφέρω αυτό που λες Νίνα μου θα πρέπει να τον δέσω κ να τον βιασω γτ σας έχω πει μετά τη β επιπέδου που τον είδε κ 3d  πρέπει να κάνουμε τάμα μη κ πάθει κάτι ο γιος του!!! Κ όχι ,ούτε ο γιατρός τον έχει πεισει:P

Κ εγώ τσουκου τσουκου κάνω κάθε μέρα κ από κάτι..τα θέλω όλα τέλεια ώστε όταν έρθει η ώρα να μην έχω εκκρεμότητες με το σπίτι..

Ατελείωτες οι εκκρεμότητες γ@@@ο!

• Μου αρέσει 2

Just now, Marti είπε:

Ατελείωτες οι εκκρεμότητες γ@@@ο!

Εγώ είμαι στάσιμη! Κάτι πράγματα έπλυνα ακόμη(μάρσιπο,ύφασμα ριλαξ,ύφασμα καθίσματος φαγητού) κ μέσα στη βδομάδα θα φέρουμε κ το κρεβατάκι να το πλύνω κι αυτό

Βαλίτσα την άλλη εβδομάδα!

Τι σου έχει μείνει ακόμη να κάνεις?

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα ναι ναι καλή ιδέα οι σκάλες.. Πιο πριβεεε

Όλοι οι άντρες την περνουν αυτή τη φάση.. Ο δικός μου επειδή δεν θέλει απρόοπτα όπως στον γιο. Φοβάται μην σπάσουν βράδυ παλι..και δεν έχουμε που να αφήσουμε το παιδι.. Λέει δεν θα μ αγγίξει αυτή τη φορά.. Όποτε αναμονή.. 

Καλέ κούκλα! Χείλη κ κόκκινο μαλλί, αριελ θα ειναι πράγματι! Αχ κι εγώ μόνο χειλάκια μεγάλα κ μυτούλα πιεσμένη έχω δει,ελπίζω αύριο να μ κάνει τη χάρη! Καλα κούκλα θα είναι το ξερω;)

Άσε αυτό με τον κόσμο στο σπίτι κ εγώ το σκέφτομαι...είπα σε μια κοπέλα να έρχεται λίγες ώρες όταν λείπουμε για να μην είναι η πεθερά μ μόνη της κ με τα 2 αλλά δεν πρέπει να συμπιπτουμε όλοι μαζί...χιχιχιχι...έχουμε μάθει στην ησυχία μας μόνοι ρε παιδί μου...δεν μπορώ πολλά πολλά!

Η ζέστη απαλευτη, άντε να δροσισει λιγο να συνέλθουμε!

Μακαρι να ναι γερά κι ας είναι και κουκλακια αααα χαχαχα 

Θα ναι όλα πανεμορφα και γουτσου.. 

Και εγώ γι αυτό αγχώνομαι.. Έχουμε μια ωραία ησυχία βρε παοδι μου.. Δεν έχω συνηθίσει και με πολλους γυρω μου.. Και λογικά όταν γεννήσω θα ρθει και η μάνα μου.. Όποτε θα μαστε πολλοι.. 

Μας βλέπω να γεννάνε με 40αρια. Πανε τα ολοσωμα που πηραμε χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μόλις έδωσα αίμα για εξετάσεις που μου έγραψε χθες η γιατρός για χολοσταση...

Ουφ μακάρι να είναι όλα καλά...έχω πολλή αγωνία!!το απόγευμα θα ξέρω...:cry:

• Μου αρέσει 9

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...